Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
GreySerpent

Innlegg: 29236
GreySerpent
20.08.18 12:54
missChance: Ellers hadde nok Woodward vært villig til å punge ut for Neymar eller Mbappe - på navnet og inntekter alene, ikke hva som ville gagne laget.

Hvor får dere denne infoen fra?

Pogba6

Innlegg: 10818
Pogba6
20.08.18 12:55
masterpool: Vil en ny manager trenge en ny stopper, eller er det kun Mourinho som trenger det?

Definitivt. Sannsynligvis en VB og hvis ikke Shaw plutselig skulle finne seg selv. En høyrekant vil og en ny manager behøve. 

Men det viktigste er å ha en ledelse som har det sportslige som det overordnede. 

(Innlegget ble redigert 20.08.18 12:56)

Pogba6

Innlegg: 10818
Pogba6
20.08.18 12:57
GreySerpent: Hvor får dere denne infoen fra?

Logikk. Det er et fremmedord du ikke skjønner noe av. 

Pogba6

Innlegg: 10818
Pogba6
20.08.18 12:58
masterpool: Mourinho har hentet navn i hele sin karriere, uansett hvor han har vært manager, bortsett fra Porto!

Har han det ja? Hvilke store navn hentet han før United? Det var jo faktisk han som bremset den enorme galactico-politikken i RM. Hentet jo ikke store navn i det hele tatt, men viktige brikker til laget.

wazzzza

Innlegg: 1403
wazzzza
20.08.18 13:00
GreySerpent: En elendig kamp fra Martia

Du mener dette er den første elendige kampen til Martial?

Du fortsetter å levere.

Hetfield

Innlegg: 20710
Hetfield
20.08.18 13:02
masterpool: På samme måte, hvem vet at Woodward er så voldsom interessert i store navn?

En storsignering i året hjelper på å øke de kommersielle inntektene, så har vi all den ekstra PRen igjennom sosiale medier idet overgangen blir offentliggjort (Gagner også utstyrssponsorene i klubben!) og i ettertid med spilleren selv.

At Woodie tørster etter en storspiller hvert år som booster merkevaren Man Utd gir mening det.

(Innlegget ble redigert 20.08.18 13:07)

wazzzza

Innlegg: 1403
wazzzza
20.08.18 13:04
Hetfield: At Woodie har lagt opp til minst en Galactico i året er åpenbart.

Hvorfor har man begynt å kalle store signeringer for Galactico her? Høres så kleint ut.

Galactico er Real.

IndocteCollectio

Innlegg: 18676
IndocteCollectio
20.08.18 13:05
wazzzza: Virker svak psykisk, som igår var han helt borte. Forferdelig kroppspråk.

Virker som om det skorter både på det ene og det andre. 

wazzzza

Innlegg: 1403
wazzzza
20.08.18 13:05
Pogba6: Definitivt. Sannsynligvis en VB og hvis ikke Shaw plutselig skulle finne seg selv. En høyrekant vil og en ny manager behøve.

Stopper er det desidert viktigste. Den lagdelen av topp 6 lagene som er svakest sammen med Arsenal.

CryniX

Innlegg: 13444
CryniX
20.08.18 13:06
masterpool: Først og fremst, det Mou drev med i preseason, det var verre enn alt annet. Snakket ned klubben, og de unge spillerne som var med, som gjorde det de skulle. Dette gjorde Mou helt bevisst, da man i preseason helt fint kunne sagt at resultatene betyr ingenting, og vi er her for å komme i form til seriestart. Så enkelt er det faktisk. Alle så at det manglet en haug med spillere. Like dumt er det å parkere bussen i preseason, hva tjener man på det i det lange løp!  Videre så hjelper han ikke seg selv med å si ting som han sa i intervjuet igår. Som du påpeker, det er lett synlig, og han ville jo vært mest tjent med å si seg enig, og at det ikke var godt nok. og at det måtte bli bedre. På samme måte som Mou sier mye rart, så syns jeg heller ikke Pogba er spesielt snill mot egen klubb i forhold til sine uttalelser. Man står jo rett ut og har en krig med interne i klubben, gjennom media. At ledelsen i klubben ikke gjør noe med dette, syns jeg er særdeles merkelig.

Uenig. Jeg kan i det minste forstå bakgrunnen for kommentarene du sikter til. Det var ikke hans lag. Vi manglet vel noe sånt som 17 A-lagspillere på touren, prestasjonene og resultatene er på ingen måte representative. Jeg vil si det er et realt sleivspark, ikke noen fullblown crisis som andre utspill. Selvfølgelig er det lite motiverende for akademispillerne som kom inn og gjorde en godkjent jobb når man tar forholdene i betraktning, men jeg vil tro de også forstod hvor kommentarene til Mourinho kommer fra. Få, om noen, hadde regnet med særlig spilletid ila. sesongen uansett…

Prestasjonene i pre-season vektlegger jeg særdeles lite. Spillestilen det samme, da den jo bare gir trening til hvordan vi kommer til å spille resten av sesongen. At spillestilen er destruktiv og jævlig å se på er en diskusjon for en annen dag.

Nja, jeg synes Pogba kom med nøkterne utspill etter gårsdagens kamp. På mange måter er det PK og standardfraser. Det som irriterer meg mest med Pogba er at han ikke klarer å tydeliggjøre sin egen situasjon. Det er enkelt å legge en ball død ved å uttale seg i klartekst, i stedet for å være så forbanna kryptisk hele tiden.

Det er offentlig skittentøysvask i media, åpenbare stridigheter internt i klubben (og ikke minst blant supporterne) og absolutt ingen som evner å ta et snev av ansvar. Så fort kritikken kommer, gjemmer man seg bak syrlige stikk og fjasete uttalelser. Jeg blir helt matt.

Det er klinkende klart at hele klubben trenger en grundig omstrukturering, og det virker som ledelsen begynner å innse det nå mtp. etableringen av en ny DOF-stilling og at man snurper igjen pengepungen for Mourinhos hinsides kortsiktige transferpolitikk. Det viktigste klubben kan gjøre denne sesongen er å legge en langsiktig plan for hvordan man ønsker å fremstå både på og av banen, samt få De Gea på ny langtidskontrakt.

masterpool

Innlegg: 19752
masterpool
20.08.18 13:07
Pogba6: Definitivt. Sannsynligvis en VB og hvis ikke Shaw plutselig skulle finne seg selv. En høyrekant vil og en ny manager behøve.  Men det viktigste er å ha en ledelse som har det sportslige som det overordnede.

Så det å utvikle Shaw er komplett umulig? Poch er jo interessert i gutten, noe må det jo være å hente der?

Syns forøvrig han har vært oppløftende sålangt denne sesongen. Allerede scora og en målgivende.

KongOlav2

Innlegg: 44272
KongOlav2
20.08.18 13:07
Pogba6: Fordi han har måttet forsterke i alle ledd, det var stort sett søppel i alle posisjoner, bortsett fra keeper. Han har ordnet spiss, midtbane, en stopperplass. Så da trengs det en stopper til, en høyrekant, og en VB. Alle de 3 posisjonene nektet styret Mourinho å forsterke i. Jeg tror ikke du aner om hvilket svakt lag han overtok.

Så dårlig at nær sagt hele laget minus keeper må skiftes ut for at dere skal heve dere med 20-25p? Den kjøper jeg absolutt ikke.

Jeg er enig i at dere trenger ny sportsdirektør og i noe større grad en rød tråd i transferstrategien. Men man kan absolutt forvente mer av manager enn det Mourinho leverer nå for tiden.

(Innlegget ble redigert 20.08.18 13:11)

IndocteCollectio

Innlegg: 18676
IndocteCollectio
20.08.18 13:10
GreySerpent: Her: Og etter gårsdagen kamp? Hva synes du om våre midtstoppere og Martial der?

Og det forstår du som om at man KUN skal legge denne til grunn, jaja.

masterpool

Innlegg: 19752
masterpool
20.08.18 13:14
CryniX: Uenig. Jeg kan i det minste forstå bakgrunnen for kommentarene du sikter til. Det var ikke hans lag. Vi manglet vel noe sånt som 17 A-lagspillere på touren, prestasjonene og resultatene er på ingen måte representative. Jeg vil si det er et realt sleivspark, ikke noen fullblown crisis som andre utspill. Selvfølgelig er det lite motiverende for akademispillerne som kom inn og gjorde en godkjent jobb når man tar forholdene i betraktning, men jeg vil tro de også forstod hvor kommentarene til Mourinho kommer fra. Få, om noen, hadde regnet med særlig spilletid ila. sesongen uansett… Prestasjonene i pre-season vektlegger jeg særdeles lite. Spillestilen det samme, da den jo bare gir trening til hvordan vi kommer til å spille resten av sesongen. At spillestilen er destruktiv og jævlig å se på er en diskusjon for en annen dag. Nja, jeg synes Pogba kom med nøkterne utspill etter gårsdagens kamp. På mange måter er det PK og standardfraser. Det som irriterer meg mest med Pogba er at han ikke klarer å tydeliggjøre sin egen situasjon. Det er enkelt å legge en ball død ved å uttale seg i klartekst, i stedet for å være så forbanna kryptisk hele tiden. Det er offentlig skittentøysvask i media, åpenbare stridigheter internt i klubben (og ikke minst blant supporterne) og absolutt ingen som evner å ta et snev av ansvar. Så fort kritikken kommer, gjemmer man seg bak syrlige stikk og fjasete uttalelser. Jeg blir helt matt. Det er klinkende klart at hele klubben trenger en grundig omstrukturering, og det virker som ledelsen begynner å innse det nå mtp. etableringen av en ny DOF-stilling og at man snurper igjen pengepungen for Mourinhos hinsides kortsiktige transferpolitikk. Det viktigste klubben kan gjøre denne sesongen er å legge en langsiktig plan for hvordan man ønsker å fremstå både på og av banen, samt få De Gea på ny langtidskontrakt.

Uenig? du oppsumerer nesten 90% av innlegget mitt.

Som du sier, hvem bryr seg om resultater i preseason? Ingen, hvorfor finne på "100" unnskyldninger på hvorfor man taper 2-1 da?

Han kunne jo fint ha unngått å kritisere klubben i den forbindelse.

Alle så at han manglet mange spillere, men igjen, det virket som Mou sin første tanke, er å finne noe å skylde på, så han ikke får et kritisk spørsmål.

Igår igjen, han får et åpenbart spørsmål, om relasjonene i laget, hvor han så går til angrep på journalisten. Sorry Mou, alle ser jo det, trenger ikke engang å være god i jobben sin.

Ang Pogba, så poengterer du akkurat poenget mitt, hvorfor ikke legge saken død, eller droppe å kommentere det. Syrlige utspill hjelper United like lite om det er Mourinho eller Pogba som kommer med det. Og hvor er de som tillater at disse to snakker sånn?

GreySerpent

Innlegg: 29236
GreySerpent
20.08.18 13:17
wazzzza: Du mener dette er den første elendige kampen til Martial? Du fortsetter å levere.

Hvorfor juger du hele tiden? 

CryniX

Innlegg: 13444
CryniX
20.08.18 13:18
masterpool: Uenig? du oppsumerer nesten 90% av innlegget mitt.

Jeg er uenig i at uttalelsene i pre-season var "verre enn noe annet", som du skrev det.

Pogba6

Innlegg: 10818
Pogba6
20.08.18 13:19
KongOlav2: å dårlig at nær sagt hele laget minus keeper må skiftes ut for at dere skal heve dere med 20-25p? Den kjøper jeg absolutt ikke.

Nei vel. Hvilke andre klassespillere var i klubben når Mourinho kom mener du?

McLovin

Innlegg: 13388
McLovin
20.08.18 13:20
missChance: Og jo dårligere det går, jo mer desperat blir man etter enda raskere løsninger.

Som Liverpool har gjort det i 20 år, bortsett fra at det ble mye synligere ettersom de var nødt til å handle fra en til to hyller under United. United har kunnet "gjemme seg bak" premium signeringer i mange år nå. Gøy med Zlatan (for dere), men særlig langsiktig var det ikke.

Først når FSG ryddet opp og satt en tydelig retning, ansatte en skikkelig god manager og begynte å ta strategiske valg med tålmodighet i sentrum har man sett bedring. Hvorfor presterer spillerne rimelig bra nærmest umiddelbart? Det er fordi de vet nøyaktig hva de skal gjøre (og ikke gjøre) og er ikke minst hentet for formålet.

Det samme bør jo åpenbart United gjøre.

Det mest interessante eksempelet jeg kan komme på angående spillerutvikling er hvordan Klopp har fått den grå musa Milner til å fremstå som en world beater på midtbanen. Under Mou hadde han vel allerede lagt opp eller blitt solgt til Huddersfield.

Det finnes sikkert en Milner eller to i United også, men de vil aldri nå opp med dagens sjef.

Chris2944

Innlegg: 152
Chris2944
20.08.18 13:20

Mout!

I går spilte 2 midtstoppere som Mou har kjøpt. 

Forbanna tulling...få han ut.

Han har hatt store penger til rådighet i flere vindu nå, men har ikke lyktes med kjøpene.

Grufullt å se på!

(Innlegget ble redigert 20.08.18 13:22)

GreySerpent

Innlegg: 29236
GreySerpent
20.08.18 13:21
IndocteCollectio: Og det forstår du som om at man KUN skal legge denne til grunn, jaja.
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:53)

Rome77

Innlegg: 10112
Rome77
20.08.18 13:21
Pogba6: Nei vel. Hvilke andre klassespillere var i klubben når Mourinho kom mener du?

Fellaini

Pogba6

Innlegg: 10818
Pogba6
20.08.18 13:26
Rome77: Fellaini

Som sagt klassespillere, ikke stallfyll.

(Innlegget ble redigert 20.08.18 13:27)

masterpool

Innlegg: 19752
masterpool
20.08.18 13:32
Pogba6: Har han det ja? Hvilke store navn hentet han før United? Det var jo faktisk han som bremset den enorme galactico-politikken i RM. Hentet jo ikke store navn i det hele tatt, men viktige brikker til laget.

Si meg, er du seriøs nå? Begynte du å følge med på fotball igår?

Hvorfor tror du at du ikke finner en manager i verden, som har brukt mer penger enn Mourinho på spillere?

Drogba, Robben, Carvalho x2, Ferreira, Matic x2, Tiago, SWP, Essien, Shevchenko, Cole, Ballack, Malouda, Anelka, Ivanovic, Belletti, Lucio, Sneijder, Milito, Quaresma, Eto`o, Motta, Khedira, Øzil, Di Maria, Coentrao, Sahin, Modric, Willian, Fabregas, Costa, Cuadrado, Pato, Pedro, Falcao...osv. 

Sikkert noen jeg har glemt også. 

KongOlav2

Innlegg: 44272
KongOlav2
20.08.18 13:32
Pogba6: Nei vel. Hvilke andre klassespillere var i klubben når Mourinho kom mener du?

Trenger dere 11 klassespillere for å vinne PL? Chelsea klarte det med Moses på høyre vingback, Cahill, Luiz og den opprinnelige backen Azpilicueta i midtforsvaret. Pedro spilte jo også mye og han er ikke noen verdensklassespiller. Ei heller Alonso.

Jeg sier ikke at dere ikke trengte endel kjøp. Men måtte absolutt alle byttes ut?

(Innlegget ble redigert 20.08.18 13:33)

wazzzza

Innlegg: 1403
wazzzza
20.08.18 13:37
GreySerpent: Hvorfor juger du hele tiden?

"En elendig kamp fra Martial":

Du får det til å fremstå som om det er hans første dårlige kamp.

Du leverer igjen.

wazzzza

Innlegg: 1403
wazzzza
20.08.18 13:38
KongOlav2: Jeg sier ikke at dere ikke trengte endel kjøp. Men måtte absolutt alle byttes ut?

Har du sett forsvaret i United? Hvilken av de i forsvaret hadde gått inn på City eller Liverpool?

Stopperparet er det svakeste av alle topplagene.

IndocteCollectio

Innlegg: 18676
IndocteCollectio
20.08.18 13:42
GreySerpent: Det er nøyaktig det du spør om, så er du faen meg frekk nok til å fremstille det som at jeg er idioten.

Slapp av, det klarer du faktisk helt selv.

Denat

Innlegg: 5234
Denat
20.08.18 13:42
wazzzza: Stopperparet

...er hentet av Mourinho for rundt £65M.

wazzzza

Innlegg: 1403
wazzzza
20.08.18 13:42
GreySerpent: Det er nøyaktig det du spør om, så er du faen meg frekk nok til å fremstille det som at jeg er idioten.

Du burde egentlig logge av for idag.

wazzzza

Innlegg: 1403
wazzzza
20.08.18 13:43
Denat: ...er hentet av Mourinho for rundt £65M.

Og?

Van Dijk ble alene hentet for €70.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg