Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Dux1
Dux1Innlegg: 33807
21.08.18 15:24
Pogba6: Ogden sier at United ønsker en tidligere spiller som technical director.

Har du artikkelen?

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24889
21.08.18 15:25
Aguero16: Va Pogba har gjort? Stort sett det meste uten å spille god fotball i United. Hva han presterte i VM betyr nada før United. Men det var veldig positivt for han og agenten sin.

Hvorfor spiller Pogba svakere i United? 

Mourinho har hentet 4 spillere fra Raiola. SAF hadde ikke satt seg i en slik situasjon. 

 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24889
21.08.18 15:25
Dux1: Har du artikkelen?

Beklager, jeg hadde ikke tenkt å skrive en ny kommentar i dag, men jeg merket at jeg ble forbannet da jeg kom på jobb tirsdag.

Tro nemlig ikke i ett eneste sekund at tirsdagens sosiale medier-sirkus handler om annet enn å få Paul Pogba ut av United.

To ganger det siste året hadde Paul Pogbas agent, Mino Raiola, tweetet.

Den ene gangen, i juli, handlet det om skryt til Japan under fotball-VM, for måten de oppførte seg så perfekt på utenfor banen.

Forrige gang der igjen var det et oppgjør med rasister i januar.

Så smalt det plutselig to ganger tirsdag formiddag, et angrep på Paul Scholes som i helga egentlig bare sa det alle tenkte, at Paul Pogba var skuffende mot Brighton, at han er for ustabil og at det ikke fantes noe forsvar for Pogbas innrømmelse om at han stilte til kampen mot Brighton med dårlige holdninger.

Så gikk det 37 timer – før Raiola bestemte seg for å si fra.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24889
21.08.18 15:26

Men jeg tror egentlig ikke noe på at dette virkelig handlet om Paul Scholes.

Det var et kalkulert innlegg fra Raiola lagt ut for om mulig skape enda en større kløft mellom Pogba og klubben/fans slik at det på et eller annet tidspunkt vil bli enklere å forlate United.

Ingen må nemlig tro at Raiola er dum.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24889
21.08.18 15:26

Glad i penger, sikkert.

Kynisk, ja, fordi for ham så er det kun Paul Pogba som betyr noe i denne saken. Han bryr seg overhodet ikke om United.

Manchester United for Mino Raiola? Det er et redskap, et redskap som var behagelig å ha der da franskmannen vokste seg for stor for Juventus, men nå et redskap som står i veien for at han får fylle opp lommeboka enda mer ved å sende spilleren til Barcelona – selv om Pogba altså har fire år igjen av kontrakten sin (hvis United vil).

Det er ikke Manchester Uniteds skyld at Raiola vil cashe inn eller flytte på spilleren sin, men det burde ikke overraske dem, slik man kjenner Raiola fra før av.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24889
21.08.18 15:27

Det vil si, Uniteds skyld må være at de ikke er bedre. Hadde United vært verdens beste lag så hadde det meste sikkert vært greit for Raiola og Pogba.

I alle fall så lenge Pogba fikk betalt like mye som Alexis Sánchez.

Det som nå burde skje er at United reagerte.

Knallhardt.

Paul Pogba vil aldri kvitte seg med mannen han føler har vært helt sentral i at hans egen karriere har fått så fart på seg, men United må si at nok er nok.

Fordi dette sirkuset skader United.

Det er nemlig ingenting som er bra for United ved at agenten til den største stjernen aktivt – og etter min mening kalkulert – enten selv eller ved å bruke sin egen klient (etter Leicester) om og om og om igjen skaper støy som igjen skaper en kløft mellom Pogba og klubben/fans.

Personlig er jeg lei hele Raiola, og Pogba har også sviktet etter Leicester-kampen i mine øyne, men for meg virker dette som et skittent, men (vel) regissert spill.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24889
21.08.18 15:27

Med bruken av ordet «kalkulert» tidligere i saken så mente jeg altså at jeg tror Raiola vet at vi blir lei av hele ham og Paul Pogba.

Jeg tror han spekulerer i at fansen skal bli så lei, og klubben skal bli så oppgitt, at det på et eller annet tidspunkt ender i den overgangen bort som han tydeligvis ønsker.

Det kommer ikke til å skje nå, selv om de kanskje håper det.

Men hvis jeg og en del andre er lei nå – og hvis Paul Pogba, vår største stjerne, fortsetter like ustabilt som han har gjort det og sirkuset rundt med jevne mellomrom dukker opp – så er det grenser.

Ville Sir Alex Ferguson godtatt dette? Aldri.

Og United kan ikke godta dette spillet som foregår.

Jeg mener José Mourinho, som sportslig leder, må ta grep ved å understreke både overfor klubben og Pogba direkte – hva som er greit og ikke greit.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24889
21.08.18 15:27

Min mening, i den grad Raiola bare turer på videre og man kan gjøre det: Sett ham ordentlig på sidelinjen. Betal Pogbas lønn, oppfyll kontrakten, men kutt kontakten – selv om han er agenten til vår største stjerne (og andre stjerner). Det blir Woodwards ansvar.

Eller: Si klart fra til Paul Pogba om at agenten må gi seg, hvis ikke får det konsekvenser for ham selv. Sett krav, uansett om det for Pogba kan virke urimelig.

Det er Woodward eller Mourinho eller Carricks ansvar å få dette budskapet frem til Pogba, for det er faktisk kun én ting som må stå som det viktigste i saken – Manchester United.

En ny kontrakt, som det spekuleres i er delmålet til Raiola og co ved denne oppførselen, er det bare å glemme. Si klart ifra til Pogba at han må gjøre seg fortjent til en ny kontrakt – og at det som har skjedd den siste uka er uakseptabelt på alle nivåer.

Men før det skjer? Før det leveres på den måten, glem det.

Jeg har skrevet det før, men spillermakt er det verste jeg vet.

Snakk ut med Pogba om situasjonen, og få ham til å forstå at United aldri kan slippe ham nå, at han har en kontrakt frem til 2021 (pluss opsjon for ytterligere et år) og si at det ikke godtas at han bidrar til å skape uro rundt klubben og spillertroppen – og påpek at han som kaptein – eller reservekaptein – har et ansvar som innebærer noe helt annet enn å snakke om at «det er ting jeg ikke kan si, for da kan jeg bli bøtelagt».

Gjør det klinkende klart at det er fullstendig uansvarlig som kaptein eller United-spiller å si at han stilte med feil holdninger til en kamp.

Han er vår beste spiller når han er god, men jeg ville ikke nølt ett sekund med å benke ham hvis han faktisk utfordrer klubben slik han gjorde med den «det er ting jeg ikke kan si»-uttalelsen.

Og dårlige holdninger – hadde jeg mistenkt ham for å stille med dårlige holdninger én eneste gang til så ville jeg tatt ham ut av laget på sekundet – uansett hvor god han var.

At han etter Brighton-kampen sa at han ikke stilte til kamp med rett holdning, er noe av det verste jeg har hørt noensinne fra en United-spiller om en kamp.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24889
21.08.18 15:28

Det er så graverende at jeg forventer at Mourinho eller Carrick har tatt en lengre prat med ham allerede. Det er faktisk en skam og et svik mot klubben og oss supportere. Jeg vet at det kan se ut som om spillerne gir blaffen når ting ikke fungerer, men at han faktisk  innrømmer at han gikk utpå der med feil holdning? Det skal ikke skje, og jeg klarer ikke å se noe positivt ved at han er ærlig på det.

Paul Pogba sviktet som kaptein mot Brighton. Egentlig ikke fordi han var variabel i kampen, alle kan være dårlige, men fordi han stilte til kampen med dårlige holdninger.

Paul Scholes-kritikken var derfor bare som den måtte være.

At Paul Pogba er en utålmodig person, som karrieren hans viser, er noe han må jobbe med. Det er ikke noe vi skal lide for all den tid han har signert en langtidsavtale med oss.

Og hvis Pogba har et problem med Mourinho eller United så ser jeg mye heller Nemanja Matic, Fred og Andreas Pereira (som indreløper) mot Tottenham enn å se en misfornøyd stjerne som først klager til pressen og så lar agenten skape sirkus slik at det blir uro og negativitet rundt klubben vår –  og altså attpåtil våger å fortelle oss fans at han stilte til kamp med dårlig holdning.

Jeg taper heller med et dårligere lag enn å bruke stjerner som forsøker å diktere klubben, ikke vil spille for oss eller som ikke bærer drakta med stolthet eller i alle fall respekt.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15553
21.08.18 15:57
GreySerpent: Personlig er jeg lei hele Raiola, og Pogba har også sviktet etter Leicester-kampen i mine øyne, men for meg virker dette som et skittent, men (vel) regissert spill.

Dere fikk jo en god del advarsler når klubben og Mourinho bestemte seg for å hente halve klientlisten til Raiola. Det ender sjeldent bra med slike folk, fyren er søppel.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20424
21.08.18 15:59

Jeg vil bare påpeke hvor utgått på dato Ferguson var som ikke klarte inngå en deal med denne Raiola. Jeg mener, hvorfor ikke la en italiener som ikke klarer administrere egen kropp styre klubben og dra den gjennom sølen i prosessen?

glycinello
glycinelloInnlegg: 6200
21.08.18 16:01
Dux1: Ut fra denne artikkelen så virker jo en TD nettopp som det United trenger.

Som sagt er jeg på tynn is i forhold til kunnskap om temaet, så skal være forsiktig med å uttale meg. Trodde en DOF var en som hadde som hovedoppgave å stake ut den sportslige kursen, sørge for langsiktighet i spillestil/filosofi/manageransettelser/spillerlogistikk. Mens en TD har mer praktiske oppgave i henhold til allerede gitte rammer. 

 

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19948
21.08.18 16:14
TheBelfastBoy: Jeg vil bare påpeke hvor utgått på dato Ferguson var som ikke klarte inngå en deal med denne Raiola. Jeg mener, hvorfor ikke la en italiener som ikke klarer administrere egen kropp styre klubben og dra den gjennom sølen i prosessen?

Jeg trodde oppriktig at SAF gjorde en tabbe den gangen, og at Pogba ville bli en suksess utifra den platformen han fikk i sitt andre opphold her.

Igjen så hadde skotten en sterk nese, som kunne lukte hvor mye trøbbel som ville følge med slasken hans av en agent..

 

(Innlegget ble redigert 21.08.18 16:15)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
21.08.18 16:21

Mendes derimot er klasse og opptrer alltid ordentlig.

(Innlegget ble redigert 21.08.18 16:22)

rannov
rannovInnlegg: 1609
21.08.18 17:16
fugletitteren: Fyren er jo manisk opptatt av United, er ikke snakk om en spøk her og der.   For all del, fyren får holde på, merkverdig at han ikke går lei selv bare.

Han var ganske glad i å pirke i Arsenal-supporterne under Wengers styre og. Jeg synes det morsomt da, går jo fram og tilbake det der. Meeen, Grock er ikke like flink til å takle morsomheter når det en sjelden gang går galt for BM....

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20424
21.08.18 17:17

SAF hadde garantert et sterkt ønske om å beholde Pogba, men han kunne ikke akseptere at Man Utd skulle la seg diktere av en 19-åring og en grisk agent. Det var heller ikke bare Ferguson, men også Gill.

Det har alltid overrasket meg hvor mange som slet med å akseptere og å forstå dette.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24889
21.08.18 17:25
TheBelfastBoy: SAF hadde garantert et sterkt ønske om å beholde Pogba, men han kunne ikke akseptere at Man Utd skulle la seg diktere av en 19-åring og en grisk agent. Det var heller ikke bare Ferguson, men også Gill. Det har alltid overrasket meg hvor mange som slet med å akseptere og å forstå dette.

Diktere? Pogba ville spille. Han mistet troen på spilletid under SAF og valgte å ikke skrive ny kontrakt. Hvordan er det å diktere? Når man ser noen av lagene SAF satt opp i denne perioden, så skjønner jeg hvorfor Pogba mistet troen. 

KongOjo
KongOjoInnlegg: 3921
21.08.18 17:31

Storhetstiden er så definitivt ved veis ende, klubben blir pissa på av en spiller som har 3-4 gode kamper i året. Det er helt forferdelig å være vitne til.

Selvfølgelig kan Pogba be agenten sin holde kjeft og ikke sverte klubben annenhver dag.

Må være ett helt bevist valg de siste krumspringene, de er kun opptatt av å få mest mulig folk og supportere i United i mot seg. Scholes sin kritikk på søndag var helt spot on, og selv om Pogba og hans agent ikke virker å være de smarteste fotballverdenen har å oppdrive, så kan de jo ikke i sin villeste fantasi trodd at de skulle få noe som helst støtte fra United fans når de angriper en av United sine største legende i moderne tid.

Det er rett og slett forferdelig å være vitne til. Nok en gang hadde Fergir 100% rett når han ikke gjorde dealer med denne feite italienske jævelen. 

Denat
DenatInnlegg: 3556
21.08.18 17:34
KongOjo: angriper

Har ikke satt meg gost inn i denne saken, men var det ikke Scholes som startet drittkastingen? 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24889
21.08.18 17:34
KongOjo: kan de jo ikke i sin villeste fantasi trodd at de skulle få noe som helst støtte fra United fans når de angriper en av United sine største legende i moderne tid.

"I think the only thing Paul Scholes does is to criticise. I don't think he comments, I think he criticises, which is a different thing" -Mourinho

CryniX
CryniXInnlegg: 12911
21.08.18 17:36
Lew_Ashby: Om det er noen trøst så får også Chelsea unngjelde relativt hyppig fra grockmeister. Kanskje mer fortjent.

Sårene fra '99 og '12 stikker dypt.

rannov
rannovInnlegg: 1609
21.08.18 17:37
fugletitteren: Fyren er jo manisk opptatt av United

Tror nok Solskjær 1999 fremdeles svir godt.

rannov
rannovInnlegg: 1609
21.08.18 17:38
CryniX: Sårene fra '99 og '12 stikker dypt.

der ja. var litt for sein.

dennismufc
dennismufcInnlegg: 4861
21.08.18 17:38

- Nye eiere

- Ny struktur på direktører og ledelse

- Ny manager

- Nye spillere

 

Nye som må på plass før dette blir bra igjen. Klubben er ikke til å kjenne igjen, og Fergusons dager virker som en fjern fortid allerede...

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
21.08.18 17:42

Pogba krevde jo spilletid under SAF, og da prøvde han å diktere SAF sine disponeringer. Med en gang en spiller prøvde å sette seg opp mot SAF, så var han ferdig. SAF sa alltid at det aldri skulle være noe tvil om hvem som var sjefen, det var alltid manageren.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24889
21.08.18 17:43
dennismufc: - Nye eiere - Ny struktur på direktører og ledelse - Ny manager - Nye spillere   Nye som må på plass før dette blir bra igjen. Klubben er ikke til å kjenne igjen, og Fergusons dager virker som en fjern fortid allerede...

Enklere å legge ned hele klubben og starte fra bunnen.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
21.08.18 17:44

Nye eiere kommer aldri til å skje så lenge klubben tjener så mye penger. Men hadde vært vanvittig kult om C92 kunne overtatt som eiere.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24889
21.08.18 17:47
Pogba6: Pogba krevde jo spilletid under SAF, og da prøvde han å diktere SAF sine disponeringer. Med en gang en spiller prøvde å sette seg opp mot SAF, så var han ferdig. SAF sa alltid at det aldri skulle være noe tvil om hvem som var sjefen, det var alltid manageren.

Om en spiller ønsker mer spilletid og ønsker seg til en klubb som garanterer dette, så dikterer han klubb og manager? Når Fabino og Rafael er foran deg i køen, så er veien lang. Jeg forstår Pogba's valg. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33807
21.08.18 18:00

Tror du seriøst C92 har råd til å kjøpe United? Lov å drømme, men det finnes grenser...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg