Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Dux1
Dux1Innlegg: 33708
28.08.18 10:18
missChance: Det viktigste nå må jo være å ha en plan for hva man vil

Nettopp derfor jeg mener man bør prioritere å hente en DOF.

Dux1
Dux1Innlegg: 33708
28.08.18 10:19
mjordan23: En DOF vil jo flytte noe sportslig ansvar vekk fra styret

Er det jeg håper på også. Woodward sitter nok for øvrig trygt...

general84
general84Innlegg: 2230
28.08.18 10:21
missChance: Det viktigste nå må jo være å ha en plan for hva man vil (og da snakker jeg ikke bare om resultater), og hvordan det skal oppnås, ikke å ansette og kjøpe navn for å styrke brandet.

United har på papiret en stall og bredde som bør være mer en god nok til å kjempe om topp 4, minimum. Det snakkes om at stopperne er så ræva at det ikke er måte på, men det er tross alt samme gjengen som kom på 2. plass i fjor. Har de virkelig blitt så ekstremt mye dårlige i løpet av en sommer?
Utenfra virker det på meg som om det er organiseringen og "man-managementet" som har falt sammen fullstendig. Og det kan vel ikke Woodward lastes for, annet enn at det evt er han som har ansatt Mourinho? Regner med det uansett var i samråd med det øvrige styret... Det har vært mye utenomsportslig støy i klubben i hele sommer som naturligvis ikke hjelper, men når det skal settes to streker under svaret er det vel Mourinho som har det overordnede ansvaret for at laget presterer?

Dux1
Dux1Innlegg: 33708
28.08.18 10:32
general84: Har de virkelig blitt så ekstremt mye dårlige i løpet av en sommer?Utenfra virker det på meg som om det er organiseringen og "man-managementet" som har falt sammen fullstendig. Og det kan vel ikke Woodward lastes for, annet enn at det evt er han som har ansatt Mourinho? Regner med det uansett var i samråd med det øvrige styret... Det har vært mye utenomsportslig støy i klubben i hele sommer som naturligvis ikke hjelper, men når det skal settes to streker under svaret er det vel Mourinho som har det overordnede ansvaret for at laget presterer?

Du er inne på helt vesentlige punkter her. Ja, jeg tror man management har mye å si for hvordan spillerne agerer for tiden. Jeg vil f eks tippe at en Lindelöf ville vært langt bedre under en manager som er bedre kjent for gode kommunikasjonsevner.

Så her sitter Mou med alt ansvar.

Woodward på sin side må lastes for elendig rekruttering på managersiden. Å gå fra Moyes til Mourinho sier egentlig det meste om total mangel på en rød tråd i filosofi og typer.

Her sitter Woodward med alt ansvar.  

Men alle vet at er det en som må gå, så er det Mourinho. Og dermed er neste manageransettelse (dersom vi ikke får ansatt en DOF snart) fortsatt i hendene på Woody og hans undersåtter i ledelsen.

Det hele kan virke som en ond sirkel...

TheWhitePele
TheWhitePeleInnlegg: 6804
28.08.18 10:37
Dux1: Men alle vet at er det en som må gå, så er det Mourinho. Og dermed er neste manageransettelse (dersom vi ikke får ansatt en DOF snart) fortsatt i hendene på Woody og hans undersåtter i ledelsen.

Ingen i klubben sitter tryggere enn Woodward. Enig i at det ikke er noe vits å sparke Mou nå, for da ansetter nok styret det største navnet: Zidane. Ansettelse av TD er svært viktig, slik at han kan finne en trener som passer filosofien til klubben. 

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18807
28.08.18 10:42
missChance: Det viktigste nå må jo være å ha en plan for hva man vil (og da snakker jeg ikke bare om resultater), og hvordan det skal oppnås, ikke å ansette og kjøpe navn for å styrke brandet.

Ja, har vel nevnt det før her, men det virker ikke som at vi har sportslige filosofier "vedtatt" og følger de. På managersiden virker ting helt tilfeldig og stikk i strid med historiske verdier som vi burde ta vare på.

I tillegg ser det jo ut som at vi ikke støtter dagens manager, appåtil på en relativt ny kontrakt, godt nok i forhold til spillerkjøp, og da lukter det hele veldig dårlig ledelse. Ting starter gjerne på toppen forplanter seg videre, derfor stoler jeg ikke på Woody & co når det gjelder ansettelse av ny manager. 

(Innlegget ble redigert 28.08.18 10:45)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18807
28.08.18 10:44
Dux1: Jeg vil f eks tippe at en Lindelöf ville vært langt bedre under en manager som er bedre kjent for gode kommunikasjonsevner.

Kanskje, men jeg tror man må anerkjenne at svensken ikke holder nivået. Har vært aldeles grusom de siste to kampene og det går ikke bare på kommunikasjon, men basis forsvarsspill og teknisk utførelse. 

missChance
missChanceInnlegg: 54942
28.08.18 10:54
mjordan23: Ja, har vel nevnt det før her, men det virker ikke som at vi har sportslige filosofier "vedtatt" og følger de. På managersiden virker ting helt tilfeldig og stikk i strid med historiske verdier som vi burde ta vare på. I tillegg ser det jo ut som at vi ikke støtter dagens manager, appåtil på en relativt ny kontrakt, godt nok i forhold til spillerkjøp, og da lukter det hele veldig dårlig ledelse. Ting starter gjerne på toppen forplanter seg videre, derfor stoler jeg ikke på Woody & co når det gjelder ansettelse av ny manager.

Det er virkelig et pinlig skue. Det hele har vært totalt planløst etter Ferguson. Han var altoverskyggende i klubben, og når han forsvant, virker det som om ingen vet hva de skal gjøre. Noe som ikke er noe rart når ingen i ledelsen er fotballfolk, og de mistet Gill og Ferguson samtidig. En DoF burde nok vært ansatt umiddelbart på det tidspunktet.

Alt i alt peker dette på at Zidane blir neste manager uten tanke på hvordan, hvorfor og hvor vi går videre.

missChance
missChanceInnlegg: 54942
28.08.18 10:55
mjordan23: Kanskje, men jeg tror man må anerkjenne at svensken ikke holder nivået. Har vært aldeles grusom de siste to kampene og det går ikke bare på kommunikasjon, men basis forsvarsspill og teknisk utførelse.

Virker som om han helt har mistet det han hadde av selvtillit på klubbnivå.

Dux1
Dux1Innlegg: 33708
28.08.18 10:59
mjordan23: jeg tror man må anerkjenne at svensken ikke holder nivået

En spiller som spilte til mer enn godkjent under et verdensmesterskap? Jeg er ikke så sikker på det...

Jeg tror mange av spillerne føler seg usikre og mangler sjøltillit. Inkludert svensken. I tillegg til enkelte som verken har holdninger eller ryggrad. Men det er en annen sak.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
28.08.18 11:01

Zidane er en å selge inn for sponsorene ja. Selv om han kanskje er noe av det verste man kunne ansatt nå. 

Det at man ansetter managere med forskjellige filosofier trenger ikke å gå på tverke, noe Chelsea er et bevis på, men de har mye mer kompetente folk i ledelsen som er mer opptatt av sportslig suksess kontra sponsoravtaler og penger inn.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
28.08.18 11:03

Ciaran Kelly

Two bad results in eight days and, yet, United's share price continues to rise on New York Stock Exchange. Now at a record £20 per share. That's the result the Glazers will be most interested in this morning. Sadly. #mufc

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18807
28.08.18 11:07
missChance: Det er virkelig et pinlig skue. Det hele har vært totalt planløst etter Ferguson. Han var altoverskyggende i klubben, og når han forsvant, virker det som om ingen vet hva de skal gjøre. Noe som ikke er noe rart når ingen i ledelsen er fotballfolk, og de mistet Gill og Ferguson samtidig. En DoF burde nok vært ansatt umiddelbart på det tidspunktet. Alt i alt peker dette på at Zidane blir neste manager uten tanke på hvordan, hvorfor og hvor vi går videre.

Mangel på sportslig kompetanse i de øverste ledd er ganske åpenbar ja. Zidane kan fort bli nestemann inn ja. Er litt skeptisk til det, spesielt i forhold hvordan han skal få defensiv struktur på pålass. Men han står i allefall får en mye mer åpen og offensiv fotball kontra Moyes/LvG/Mourinho, så på den måten er han ingen dum mann i få inn, men det er klart at typer som Jardim eks. bør også vurderes. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33708
28.08.18 11:08
Pogba6: Zidane er en å selge inn for sponsorene ja

Tror jeg heller ville satset på duoen Carrick/McKenna ut sesongen.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18807
28.08.18 11:09
Dux1: En spiller som spilte til mer enn godkjent under et verdensmesterskap? Jeg er ikke så sikker på det... Jeg tror mange av spillerne føler seg usikre og mangler sjøltillit. Inkludert svensken. I tillegg til enkelte som verken har holdninger eller ryggrad. Men det er en annen sak.

Ett ok VM er ikke ensbetydende med at han holder nivået i PL. Jeg syns man mangler for mye på den fysiske biten og når han i tillegg svikter teknisk og mentalt er det ikke mye igjen. 

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18807
28.08.18 11:10
Dux1: Tror jeg heller ville satset på duoen Carrick/McKenna ut sesongen.

Kunne vært spennende, men Zidane er i det minste langt mer i Uniteds gate enn de tre etter SAF. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
28.08.18 11:12

Heller Carrick enn Zidane ja, så all in på Allegri neste sommer.

Men Woodie og Glazers får garantert bennern av å ansette Zidane som kanskje er det største navnet i fotballverden. En av tidenes aller beste spillere, VM og CL vinner som spiller og trippel CL vinner som trener, altså det sier seg selv at Woodie og co elsker dette.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
28.08.18 11:14

Simon Stone:

Confidence @ManUtd remains that Jose Mourinho can turn present situation around. Sympathy for manager's view that first-half performance last night was a very good one. Burnley (1pt from 3 games and Europa League match to play on Thursday) next.

Dux1
Dux1Innlegg: 33708
28.08.18 11:15
mjordan23: Ett ok VM er ikke ensbetydende med at han holder nivået i PL. Jeg syns man mangler for mye på den fysiske biten og når han i tillegg svikter teknisk og mentalt er det ikke mye igjen.

Poenget er at skal du framstå som god i et VM er du neppe en dårlig spiller. Muligens passer han ikke inn i PL, men jeg tror som sagt at den rette manageren ville fått ut potensialet.

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
28.08.18 11:18

Zidane? Fordi han hentet trofeer i Real Madrid, den klubben med den beste lagstallen i verden? Itilegg hadde han verdens beste fotballspiller på laget.

Hent Conte nå, taktisk meget sterk.

Dux1
Dux1Innlegg: 33708
28.08.18 11:19
mjordan23: Kunne vært spennende, men Zidane er i det minste langt mer i Uniteds gate enn de tre etter SAF.

Synes ZZ virker litt "profilløs" i spillestilen. Og det samme sa jeg tidligere om Mou også. Det bekymrer meg. I tillegg vil en kapasitet som ZZ kreve enorme ressurser og store omveltninger i laget. Hvor heldig/forstyrrende er dette nå?

Jeg mener fortsatt vi bør vente på en DOF/TD før vi ansetter ny manager.

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
28.08.18 11:23

Dux, håper ikke du er seriøs med å ansette Carrick. 

Null managerfsring og et gedigent risikoprosjekt.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38381
28.08.18 11:23

Sett utenfra må det være bedre å rive av plasteret nå enn å vente til infeksjonen sprer seg. 

Stallen er jo bra den, men med en manager som kun sprer uhygge og uro så vil dette aldri bli bedre. 

Om José får sitte så tror jeg United-fansen går en tøff sesong i møte med enorme mengder skadefryd fra de andre grupperingene. 

 

general84
general84Innlegg: 2230
28.08.18 11:26
Dux1: Det hele kan virke som en ond sirkel...

Ja det blir spennende å se hva som skjer fremover, også for oss som ikke har tilhørighet til klubben. Det er tross alt verdens største klubb rent kommersielt. 

Er det rett å gi Mourinho mer tid? Det kan godt være han klarer å snu skuta, selv om han ikke har historien på sin side når det begynner å butte i mot.

Samtidig er det en like stor risiko å ansette for eksempel Zidane spør du meg. Merittene hans i RM taler for så vidt for seg selv, men han kjente klubben inn og ut og kom til duk og delvis dekket bord. Hvis han skulle ta over, ville han måtte prestere umiddelbart og det er selvsagt ingen garantier for... En midlertid løsning ut sesongen er vel heller ikke noen god eller aktuell løsning, så det er mange skjær i sjøen...

(Innlegget ble redigert 28.08.18 11:27)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
28.08.18 11:28

Man så i går hva som skjer når man blir for offensiv med dette laget, er ikke gode nok forsvarsspillere til å spille offensivt, det så vi klart i går og det har jeg sagt lenge.

Kent
KentInnlegg: 126302
28.08.18 11:28

Conte er jo bare en moderne utgave av Mourinho. 

Jobo78
Jobo78Innlegg: 160
28.08.18 11:28
wazzzza: Dux, håper ikke du er seriøs med å ansette Carrick.
Null managerfsring og et gedigent risikoprosjekt.

Er ikke mange av managerene i Real og Barca som har stor erfaring før de blir trenere for de klubbene heller ?

 

Tror ikke at du må spille i en av de klubbene for å få noe opp i knotten, mulig det er flere gode Trenere som spiller/har spilt i United, Liverpool, City etc etc

IndocteCollectio
IndocteCollectioInnlegg: 14632
28.08.18 11:35
TheWhitePele: Ingen i klubben sitter tryggere enn Woodward.

SÅ lenge pengene strømmer inn så sitter han trygt ja. men spørsmålet er jo hvor lenge man kan melke den samme kua uten at den får noe mat (sportslig suksess).

I det inntektene begynner å sine og avkastningen minker så vil også Woodward være utsatt. 

Uten suksess i år vil man kanskje kunne merke at sponsorer ikke lenger er like hete.

Dux1
Dux1Innlegg: 33708
28.08.18 11:37
wazzzza: Dux, håper ikke du er seriøs med å ansette Carrick.
Null managerfsring og et gedigent risikoprosjekt.

Zidane er et stort og langt dyrere risikoprosjekt. Klubben har forsøkt seg med store navn ved to anledninger etter SAF, uten å lykkes nevneverdig.

Hvorfor ikke forsøke internt denne gangen med en høyt respektert og erfaren ex-spiller med sterke bånd til SAF-æraen + en assistent som ansees som en av det mest lovende treneremnene i landet?

Naholmen
NaholmenInnlegg: 180
28.08.18 11:55
dennismufc: LOL. Alle bør inn ASAP for å se Chris Smalling på 0-2. Heeeeeeeeelt sinnsykt. Og da mener jeg helt sinnsykt.

Ikke verdens beste midtstopper for i si det mildt...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg