Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
missChance

Innlegg: 56375
missChance
12.09.18 16:12
TheBelfastBoy: Hvorfor er det «fascinerende»?

Fordi tidligere spillere med sin "lojalitet" til andre lag er ivrige etter at United skal miste arvesølvet sitt. Mens f.eks. Gary Neville ser etter andre løsninger.

Nå trenger du ikke å synes det er "fascinerende", men jeg synes altså det :)

Thpe

Innlegg: 35161
Thpe
12.09.18 17:54
Thpe: Vi må hente Frenkie de Jong asap.

Denne er like aktuell i 2018. 

Bruk 2 min på Frenkie vs Frankrike.

 

Skal sies at han ble greit kjørt av Mbappé ved en anledning, men det blir alle i verden.

(Innlegget ble redigert 12.09.18 17:57)

TheBelfastBoy

Innlegg: 20855
TheBelfastBoy
12.09.18 18:57

Jeg synes først og fremst at det er trist.

Denat

Innlegg: 4361
Denat
12.09.18 19:27
missChance: lojalitet

Hvorfor betyr det så mye for deg hvilke klubb de som uttaler seg har spilt for?

Tror du helt seriøst at Carragher eller Wright, eller noen andre eksperter som legger frem sine gode argumenter, mener at Rashford kanskje bør flytte på seg for at United skal miste "arvesølvet" sitt? Carragher er i tillegg inne på et utlån, så jeg ser ikke helt den.

Sitter med følelsen av, etter å ha sett en litt av det du skriver her inne, at du er litt "alle mot oss". Verden er nok , heldigvis, ikke helt slik.

missChance

Innlegg: 56375
missChance
12.09.18 19:33
Denat: det

Nei.

Denat

Innlegg: 4361
Denat
12.09.18 19:48
missChance: Nei

Vi er der ja. Da forstår jeg hvorfor du klager på nivået til andre i tråden...

Jaja, jeg prøvde.

(Innlegget ble redigert 12.09.18 19:48)

missChance

Innlegg: 56375
missChance
12.09.18 19:50
Denat: Vi er der ja. Da forstår jeg hvorfor du klager på nivået til andre i tråden.

Kommer det fra den som plukker ut ett ord, fjerner anførselstegnene og tillegger meg motiver ... Jeg gjorde det samme som deg her. Det likte du tydeligvis ikke.

Når sa jeg at det betydde så mye for meg hvilken klubb de har spilt for? Og hvorfor skal jeg forholde meg til hva du "sitter med følelsen av"? :) 

(Innlegget ble redigert 12.09.18 19:50)

Denat

Innlegg: 4361
Denat
12.09.18 20:10
missChance: plukker

Jeg sitter på nettbrett, og får ikke lov til å sitere mer enn ett ord. Jeg svarer jo på hele innleggene dine. Saklige svar også. Jeg beklager om siteringen ikke er god nok, men det er ikke min feil.

At du ikke svarer på noe som helst, annet enn et usaklig "Nei" er det jeg reagerte på. Ikke hva du siterer. Det spiller tross alt en mindre rolle.

At du gjør et poeng ut av at "ekspertene" skulle ønske Rashford til en annen klubb for at "da mister United arvesølvet sitt", sier meg at det betyr en del for deg hvilke klubb disse "ekspertene" har tilhørighet til. Eller er det feil?

missChance

Innlegg: 56375
missChance
12.09.18 20:16
Denat: Jeg sitter på nettbrett, og får ikke lov til å sitere mer enn ett ord. Jeg svarer jo på hele innleggene dine. Saklige svar også. Jeg beklager om siteringen ikke er god nok, men det er ikke min feil. At du ikke svarer på noe som helst, annet enn et usaklig "Nei" er det jeg reagerte på. Ikke hva du siterer. Det spiller tross alt en mindre rolle. At du gjør et poeng ut av at "ekspertene" skulle ønske Rashford til en annen klubb for at "da mister United arvesølvet sitt", sier meg at det betyr en del for deg hvilke klubb disse "ekspertene" har tilhørighet til. Eller er det feil?

Du tillegger meg meninger jeg aldri ga uttrykk for. Jeg sa rett og slett bare at det fascinerer meg at så mange utenfor klubben er så opptatt av det, når f.eks. Gary Neville klarer å se løsninger hvor Marcus forhåpentligvis utvikler seg videre i klubben.

 

At jeg svarte bare 'nei', var rett og slett nettopp fordi du tilla meg noe jeg ikke hadde gitt uttrykk for - og avsluttet hele posten med å tillegge meg enda mer motiver/meninger. Jeg ser egentlig ingen grunn til å forholde meg så veldig seriøst til det.

Og hvis du først skal sitere ett ord, hadde det jo da vært en idé å ikke sitere det ordet der jeg bruker anførselstegn for å vise at det ikke er så grusomt seriøst ment.

Det var ikke som om jeg prøvde å lage en stor sak ut av det. Når jeg skrev at det fascinerte meg, betyr det faktisk bare at det fascinerer meg litt hvor opptatt andre er av dette.

Det må være lov, selv på VGD.

(Innlegget ble redigert 12.09.18 20:18)

Denat

Innlegg: 4361
Denat
12.09.18 20:20
missChance: tillegger

Hva har jeg tillagt deg? Jeg har, så vidt jeg kan se, stilt deg noen spørsmål.

Det ser dog unektelig ut som at det betyr noe for deg at det var Carragher og Wright som uttalte seg.

(Innlegget ble redigert 12.09.18 20:22)

missChance

Innlegg: 56375
missChance
12.09.18 20:23
Denat: Hva har jeg tillagt deg? Jeg har, så vidt jeg kan se, stilt deg noen spørsmål.

"Hvorfor betyr det så mye for deg hvilke klubb de som uttaler seg har spilt for?"

Dette er i beste fall retorisk spørsmål, i verste fall et 'Har du sluttet å slå din kone'- spørsmål.

Det er ikke et spørsmål som tillater at det ikke "betyr så mye for meg" hvem de har spilt for. Du har som utgangspunkt at det det betyr så mye for meg. Mens jeg fremdeles bare er litt fascinert over det.

Tillegg for å svare på ditt tillegg: Det var ikke nettopp disse spesifikke personene som betydde noe, men at det er så mye snakk utenfor klubben om at Marcus bør forlate oss. Og nei, jeg ser det fremdeles ikke som en konspirasjon eller et angrep eller at alle er ute etter oss, men som sagt - igjen! - det fascinerer meg litt. 

 

Og ekstra tillegg: Hvordan forventer du egentlig at jeg skal forholde meg til slikt? "Sitter med følelsen av, etter å ha sett en litt av det du skriver her inne, at du er litt "alle mot oss". Verden er nok , heldigvis, ikke helt slik."

(Innlegget ble redigert 12.09.18 20:26)

Denat

Innlegg: 4361
Denat
12.09.18 21:00
missChance: retorisk

Det hadde ikke krevd så veldig mye å svare "Det betyr ikke så mye for meg hvilken klubb de har tilhørighet til". Selv om jeg finner det fasinerende at du da likevell velger å vektlegge det.

At det snakkes om et av Englands største talenter når han leverer som han gjør på landslaget, mens han knapt får spilletid i sin favorittposisjon på klubbnivå er helt naturlig. Det er også veldig naturlig at eksperter mener at det vil være fornuftig for Rashford å se etter alternativer hvor han blir dyrket i sin beste rolle og hvor manageren legger til rette for å utvikle hans beste egenskaper.

Om det er Carragher, Neville, Wright eller Simen som kommer med det spiller ingen rolle. Faktum er at de har svært gode poenger, og argumenterer godt for sine synspunkter. Det var jo også den diskusjonen jeg forsøkte å få med deg tidligere, da jeg synes den debatten er langt mer interessant enn å diskutere hvem som sier hva.

Til det siste: Jeg forventer ikke at du skal forholde deg til det i det heletatt. Det er et inntrykk jeg har fått av deg som debattant her inne. En ærlig, personlig observasjon, ikke noe mer enn det.

(Innlegget ble redigert 12.09.18 21:04)

jback

Innlegg: 18281
jback
12.09.18 21:09
Denat: Om det er Carragher, Neville, Wright eller Simen

Kan vel slenge på Shearer. Eller kanskje han prøver å få Rashford til Newcastle?

den_glade_gris

Innlegg: 6524
den_glade_gris
12.09.18 21:25
TheBelfastBoy: Vi har sett de Bruyne, Salah og Lukaku forlate Chelsea fordi de ikke følte Mourinho var rett mann til å utvikle dem eller utnytte deres kvaliteter. Det er ikke særlig kontroversielt å mene at Rashford kunne tjent på det samme.

Jeg tror det vil være tøft for Rashford å forlate United da han er oppvokst som United fan og fra nærområdet. Dog er det ikke så unaturlig om det vil skje. Alle spillere tenker på seg selv og sin egen utvikling. Dette er jobben deres og da må følelser komme i andre rekke. De vil utvikle seg på rett måte og jeg slapp jo dette for to år siden. Jeg tror ikke han vil utvikle seg som han selv ønsker under Mou og han må få spille toppspiss.

Mou bytter svært sjelden eller aldri på toppspissen og de sjansene Rash har fått har vært på kant og ofte med begrenset tid. Han er under utvikling, men det er bare på landslaget han får lov til å blomstre og det er ikke vanskelig å se han koser seg og slipper seg løs. På United oppfører han seg som en aggresiv hund i bånd. Derav den dumme utvisningen. Gutten er frustrert på United og jeg tror det gjelder flere, men for Rash er eneste rette å gjøre sånn det er og finne en ny klubb som vil satse riktig på han.

El_Mojo

Innlegg: 12552
El_Mojo
12.09.18 23:15
den_glade_gris: fra nærområdet.

Tja. Wythenshawe er vel ikke akkurat nærområdet til Old Trafford.

rivaldo

Innlegg: 2139
rivaldo
13.09.18 00:21
Denat: Til det siste: Jeg forventer ikke at du skal forholde deg til det i det heletatt. Det er et inntrykk jeg har fått av deg som debattant her inne. En ærlig, personlig observasjon, ikke noe mer enn det.

Det er bare slik denne debattanten holder på. Flisespikking, forsvarsposisjon med en gang osv.. 

Lezah

Innlegg: 64556
Lezah
13.09.18 09:43
El_Mojo: Wythenshawe
El_Mojo

Innlegg: 12552
El_Mojo
13.09.18 10:20
Lezah: :D

Kanskje den koseligste overskriften jeg noensinne har sett. 

Slikkepott

Innlegg: 14059
Slikkepott
13.09.18 10:29
Denat: leverer som han gjør på landslaget

La oss nå ikke overvurdere prestasjonene på landslaget

wig1

Innlegg: 3469
wig1
13.09.18 10:36

I lys av dagens lystige VGD tok jeg en nostalgi tur tilbake i tid. Foruten det verdenskjente tommel innlegget til Old_School, hadde han så ufattelig mye rart ved seg. Jeg hadde helt glemt dette evinnelige "sauer" og "glory hunter" greiene hans.

Jeg tror Lezah i denne tråden er det mest forbanna jeg har sett av han her inne. På ide å spore opp AVJ og Old_School.

(Innlegget ble redigert 13.09.18 10:37)

Lezah

Innlegg: 64556
Lezah
13.09.18 10:43
wig1: Jeg tror Lezah i denne tråden er det mest forbanna jeg har sett av han her inne. På ide å spore opp AVJ og Old_School.

Da skulle du sett hvor forbanna jeg var i går morges da jeg så Mod hadde rukket å slette det som trolig var et kreminnlegg til meg fra en Pool-kuling midt på natta.

VGD back in ze days var verdt å bli forbanna for, siden det hadde mye for seg som kunne bli ødelagt.

Slikkepott

Innlegg: 14059
Slikkepott
13.09.18 10:45

Jeg kan bekrefte at det var et kreminnlegg.

Jeg slettet det fordi jeg nyter å være en liten kødd.

 

Lezah

Innlegg: 64556
Lezah
13.09.18 10:49

Du er en dårlig Mod.

wig1

Innlegg: 3469
wig1
13.09.18 10:55

Jeg kunne også tenkt meg å lese det gitt, hehe.

Slikkepott

Innlegg: 14059
Slikkepott
13.09.18 10:55
Lezah: Du er en dårlig Mod.

I am to please.

Skal etter planen tilbringe jul og nyttår i Trondheim. Snakker vi lutefisk og Premier League ? 

 

Lezah

Innlegg: 64556
Lezah
13.09.18 10:56

Neppe mer originalt enn det han lirte av seg her sånn ellers, men enig.

Fy faen, Old_School altså...fins den pressekonferansen Phil lagde fremdeles, mon tro?

Slikkepott

Innlegg: 14059
Slikkepott
13.09.18 10:56
wig1: Jeg kunne også tenkt meg å lese det gitt, hehe.

Jeg kunne tenkt meg at personer som ikke har 5 stjerner på 2890 innlegg holder seg langt unna intelligente diskusjoner mellom to høystående medlemmer av VGD.

Aveirinha

Innlegg: 29502
Aveirinha
13.09.18 11:03
wig1: Jeg tror Lezah i denne tråden er det mest forbanna jeg har sett av han her inne. På ide å spore opp AVJ og Old_School.

Ahahaha. 

Hadde helt glemt at han ville ha et f2f-møte med meg. 

Ikke tilfeldig at det har gått til helvete med United etter at vi mistet sjefsspeideren vår O_S. Ikke mange folk her i verden som gidder å prioritere visninger av Nasri-DVD-er for å spre kunnskap på et forum, let alone pro bono i tillegg. En misforstått ressurs for klubben og VGD, ødelagt helt av saueflokken (selv om vi er usikre selv den dag i dag hvem som var lederen). 

missChance

Innlegg: 56375
missChance
13.09.18 11:04
wig1: Old_School.

Er han ikke her? Jeg har alltid trodd at det var grisen.

Slikkepott

Innlegg: 14059
Slikkepott
13.09.18 11:13

Jeg kjenner at jeg savner personen jeg var før.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg