Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
wig1
wig1Innlegg: 3396
13.09.18 11:31
Slikkepott: Jeg kunne tenkt meg at personer som ikke har 5 stjerner på 2890 innlegg holder seg langt unna intelligente diskusjoner mellom to høystående medlemmer av VGD.

Innerst inne er jeg en 5 stjerners bruker, dypt i hjerterota.

(Innlegget ble redigert 13.09.18 11:31)

wig1
wig1Innlegg: 3396
13.09.18 11:34
Aveirinha: Ahahaha.
Hadde helt glemt at han ville ha et f2f-møte med meg.
Ikke tilfeldig at det har gått til helvete med United etter at vi mistet sjefsspeideren vår O_S. Ikke mange folk her i verden som gidder å prioritere visninger av Nasri-DVD-er for å spre kunnskap på et forum, let alone pro bono i tillegg. En misforstått ressurs for klubben og VGD, ødelagt helt av saueflokken (selv om vi er usikre selv den dag i dag hvem som var lederen).

Det var fantastisk den utviklingen der. Han skulle visst møte både den ene og andre en stund. Jeg ser for øvrig en annen tøffing som ymtet fram det samme mot noen Liverpool karer forleden.

Men, man skal kanskje ikke dømme Old_School for meget. Det var tross alt kona som var inne å skrev de verste innleggene hans.

missChance
missChanceInnlegg: 55190
13.09.18 16:48

Gary Neville om Pogba-situasjonen (et intervju i The Times, som er betalingsløsning, så her med annen kilde):

Gary Neville spoke out about the situation. “There are four ways to look at it,” Neville told The Times.  “Pundit, owner, fan and a personal word.

“Neville the pundit would say: he's a talented player but I want to see more consistency and leadership.

“As a fan, honestly, part of me says that no one is bigger than the club and I am not interested in people who are looking left and right. So, Paul, if you want to go play somewhere else, let's make that work for you because Manchester United will be fine, don't worry about that.

“The owner in me would do what United are doing at the moment, saying he is not for sale. They have to protect their asset but privately they might be doing a deal because they want to get their £90 million back.

“If I was still in that dressing room giving personal advice it would be: 'Paul, it's obvious you want to play somewhere else but be professional.' Don't be someone who is seen as a mercenary or a mutineer. You don't need to do that.”

 

Jeg vet ikke om Pogba faktisk vil ut, men hele denne historien må snart legges død. Det blir ganske uholdbart hvis det skal fortsette hele sesongen.

Forhåpentligvis har vi nå vendt om et hjørne (slik GNev håper) slik at resultatene kommer - og da får fokusert på noe annet. 

(Innlegget ble redigert 13.09.18 16:51)

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 28255
13.09.18 17:51
missChance: “As a fan, honestly, part of me says that no one is bigger than the club and I am not interested in people who are looking left and right. So, Paul, if you want to go play somewhere else, let's make that work for you because Manchester United will be fine, don't worry about that.

Spot on. 

wig1
wig1Innlegg: 3396
13.09.18 19:18
missChance: “As a fan, honestly, part of me says that no one is bigger than the club and I am not interested in people who are looking left and right. So, Paul, if you want to go play somewhere else, let's make that work for you because Manchester United will be fine, don't worry about that.

Hør hør. Jeg håper selvsagt han vil spille for klubben og ønsker å vinne med United, men dersom det viser seg at dette ikke er viktig for han går livet videre ja. 

missChance
missChanceInnlegg: 55190
13.09.18 19:26
wig1: men dersom det viser seg at dette ikke er viktig for han går livet videre ja.

Og hvis han vil bort, er det bedre for klubben å slippe all denne støyen rundt det i en evighet.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6207
13.09.18 20:12
wig1: Hør hør. Jeg håper selvsagt han vil spille for klubben og ønsker å vinne med United, men dersom det viser seg at dette ikke er viktig for han går livet videre ja.

Hadde vært det beste, men jeg tror nok ikke han hadde hatt disse uttalelsene sine dersom han har lyst til å bli værende her. Frykter at bråket og "uroen" rundt han fortsetter til neste sommervindu.

El_Mojo
El_MojoInnlegg: 12522
13.09.18 23:40

Det som er kjipt med hele Pogba-sagaen, er at jeg langt heller vil ha Mourinho ut. Om Mourinho hadde forsvunnet i sommer og United hadde fått en ny manager, kunne ting fort sett veldig annerledes ut. Samtidig er det selvfølgelig veldig vanskelig å si hvor mye Mourinho har å si for trivsel og prestasjoner hos Pogba, men ting kan jo tyde på at han i hvert fall ikke er en positiv faktor. Det vil gjøre veldig vondt å se Pogba briljere i en annen klubb, når man vet at han kunne blitt den samme spilleren i United. 

Justice 96
Justice 96Innlegg: 46562
13.09.18 23:40

Mulig det er tatt opp før, men uansett er det verdt å en gang til. Aldri vært noe stor beundrer av Berbatov, av naturlige årsaker. Men intervjuet han gir i artikkelen til Dagbladet, syntes jeg var veldig interessant. Likte spesielt dette, som er alldeles spot on:

"Hvordan vil du svare folk som kalte deg lat?

- Det er en misforståelse. Hvis jeg hadde vist dem løpestatistikken i mine klubber, var jeg alltid topp-5. Du har noen spillere som bare viser seg fram for fansen og TV-kommentatorene. Noen ganger er det tydelig at ballen vil gå ut av spill, men de jager den likevel fordi de vet at folk vil tenke: «Yeah, bra, se hvordan han jobber!» Jeg liker ikke slike spillere, eller trenere som roper instruksjoner og later som om de jobber - ingen hører instruksjonene fra treneren! Noen spillere ønsker støtte fordi de har spilt en elendig kamp, så de tar noen løpeturer og folk sier: «Se så hardt han jobber for laget!» Dra til h*****, de gjør ikke en dritt, det er falskt."

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
13.09.18 23:45

Dette har da vært åpenbart i Berbatovs tid for United. Folk skrek etter Tevez fordi han jobbet som en idiot, mens man ikke la merke til Berbatovs tilnærming til å være førsteforsvarer. 

 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24912
13.09.18 23:59
Justice 96: Mulig det er tatt opp før, men uansett er det verdt å en gang til. Aldri vært noe stor beundrer av Berbatov, av naturlige årsaker. Men intervjuet han gir i artikkelen til Dagbladet, syntes jeg var veldig interessant. Likte spesielt dette, som er alldeles spot on: "Hvordan vil du svare folk som kalte deg lat? - Det er en misforståelse. Hvis jeg hadde vist dem løpestatistikken i mine klubber, var jeg alltid topp-5. Du har noen spillere som bare viser seg fram for fansen og TV-kommentatorene. Noen ganger er det tydelig at ballen vil gå ut av spill, men de jager den likevel fordi de vet at folk vil tenke: «Yeah, bra, se hvordan han jobber!» Jeg liker ikke slike spillere, eller trenere som roper instruksjoner og later som om de jobber - ingen hører instruksjonene fra treneren! Noen spillere ønsker støtte fordi de har spilt en elendig kamp, så de tar noen løpeturer og folk sier: «Se så hardt han jobber for laget!» Dra til h*****, de gjør ikke en dritt, det er falskt."

Dette går igjen i dag. Om Sanchez mister ballen for 744 gang i kampen, så får han likevel skryt fordi han jobber hardt. På dette nivået får man ikke betalt pr dl svette i trøya etter en kamp. 

Kent
KentInnlegg: 126460
14.09.18 00:01
Justice 96: Likte spesielt dette, som er alldeles spot on:

Det meste han foretok seg på banen var av ypperste kvalitet.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24912
14.09.18 00:03
El_Mojo: Det som er kjipt med hele Pogba-sagaen, er at jeg langt heller vil ha Mourinho ut. Om Mourinho hadde forsvunnet i sommer og United hadde fått en ny manager, kunne ting fort sett veldig annerledes ut. Samtidig er det selvfølgelig veldig vanskelig å si hvor mye Mourinho har å si for trivsel og prestasjoner hos Pogba, men ting kan jo tyde på at han i hvert fall ikke er en positiv faktor. Det vil gjøre veldig vondt å se Pogba briljere i en annen klubb, når man vet at han kunne blitt den samme spilleren i United.

Listen over spillere som spiller opp mot forventet (tidligere) nivå under Mourinho i United er fryktelig kort. Oppsiktsvekkende kort. Shaw har begynt å vise tegn. Fler enn det kommer ikke jeg på. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33811
14.09.18 07:58
GreySerpent: Listen over spillere som spiller opp mot forventet (tidligere) nivå under Mourinho i United er fryktelig kort. Oppsiktsvekkende kort. Shaw har begynt å vise tegn. Fler enn det kommer ikke jeg på.

Tenker du da også på spillere som Mou har kjøpt inn (f eks Lukaku), eller bare de han tok over i United?

Og hva forventer du av utvikling hos case som f eks Smalling, Jones og Mata? Spillere som ikke har vist noe utvikling under to andre managere heller...

jback
jbackInnlegg: 18263
14.09.18 08:15

Snart kommer Øzil med samme uttalelse. 

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
14.09.18 08:27

Der kom Hernandez elskeren

jback
jbackInnlegg: 18263
14.09.18 08:31
TheUnitedWay: Der kom Hernandez elskeren

Synd vi solgte han, hadde han blitt brukt riktig mot Barcelona i CL-finalen hadde vi vunnet. 

robins
robinsInnlegg: 7847
14.09.18 10:14

«Dette går igjen i dag. Om Sanchez mister ballen for 744 gang i kampen, så får han likevel skryt fordi han jobber hardt. På dette nivået får man ikke betalt pr dl svette i trøya etter en kamp. »

Du er jo ikke litt på ball om det Berba tar opp en gang. At Sanchez som oftest jobber for å vinne igjen ballen etter et balltap, er ikke det samme som hva Berba tar opp her.

Og ja, Sanchez har for mange balltap og flere av de burde vært luket bort. Er dog en grunn til at han faktisk skaper endel sjanser. Vet du hvem andre som kontekst i toppen hva gjaldt balltap? Som også lå helt i toppen på sjanseskapning? KdB og Eriksen - uten noen direkte sammenligning nivåmessig for øvrig. 

(Innlegget ble redigert 14.09.18 10:15)

missChance
missChanceInnlegg: 55190
14.09.18 10:34
GreySerpent: Listen over spillere som spiller opp mot forventet (tidligere) nivå under Mourinho i United er fryktelig kort.

Jesse. Ny vår for Ashley Young.

missChance
missChanceInnlegg: 55190
14.09.18 10:36

Lukaku om Mourinho:

'... Mourinho for «ekte vare», og en som ikke skjuler sine følelser – «slik andre Premier League-managere gjør det».

– Folk kjenner ham bare som en vinner, men det jeg liker med ham er at han ikke later som. Når han er sint, da vet du det. Når han derimot er glad og lykkelig, er det lett å se.

– Jeg forstår ikke hvorfor folk ikke liker denne virkelighetsnære væremåten. Når han er sint på meg, da vet jeg at han er sint på meg. Da prøver jeg å gjøre som han vil, og han blir lykkelig igjen.

Lukaku kan videre fortelle at Mourinho er en mann som slåss for spillerne sine og får dem til å le. Han legger allikevel ikke skjul på at sjefen også har en konfronterende lederstil når han er misfornøyd, det være seg med spillere eller med lagets prestasjoner på fotballbanen. Men det synes Lukaku at spillerne må kunne tåle.

– Men fotballspillere har av og til en tendens til å bli litt for sarte. Sammenlignet med tidligere kan ikke en manager lenger si hva han vil uten at spillerne føler seg angrepet.'

 

Akkurat det siste kan vel mange være enig i.

Dux1
Dux1Innlegg: 33811
14.09.18 10:48
missChance: Akkurat det siste kan vel mange være enig i.

Jepp. Lukaku har et poeng. Er derfor jeg mener de nye, rosa draktene står i stil med (en del av) den nye generasjonen spillere..

(Innlegget ble redigert 14.09.18 10:49)

missChance
missChanceInnlegg: 55190
14.09.18 10:55

Ferguson før han mildnet ville også ha fått problemer :D

Dux1
Dux1Innlegg: 33811
14.09.18 11:02
missChance: Ferguson før han mildnet ville også ha fått problemer :D

Han sa jo også at dagens spillere må behandles på en annen måte enn tidligere generasjoner.

SAF - en mester i tilpasning ;)

jback
jbackInnlegg: 18263
14.09.18 11:08

Helt annen tid nå enn før på alle fronter. 

missChance
missChanceInnlegg: 55190
14.09.18 11:35

Fellaini is a doubt. Ander Herrera is out. He had one little problem in one medical in training during the week, so he is also a doubt.

Diogo Dalot and Rojo play tonight with under-23s and if they play 90 mins like we expect, it will be the end of their recovery process and we will consider them ready to be back next week for full competition.

 

- For de som vil se Dalot igjen - hvis kampen går på MUTV. Noen som vet?

 

Luke Shaw er medisinsk klarert til å spille, men har ikke trent med laget, så det er en vurdering som må tas - også om han føler han kan spille.

(Innlegget ble redigert 14.09.18 11:36)

Dux1
Dux1Innlegg: 33811
14.09.18 11:37
missChance: Fellaini is a doubt. Ander Herrera is out. He had one little problem in one medical in training during the week, so he is also a doubt.
Diogo Dalot and Rojo play tonight with under-23s and if they play 90 mins like we expect, it will be the end of their recovery process and we will consider them ready to be back next week for full competition.

Er dette sitater fra dagens pressekonferanse? Hvorfor sendes i så fall ikke den live på MUTV?

missChance
missChanceInnlegg: 55190
14.09.18 11:41

Mourinho om Rashford:

Mourinho ridiculed certain journalists' 'obsession' with his use of Rashford and insisted the 20-year-old's situation was better than Dominic Solanke's at Liverpool.

 

"Speaking about Marcus, I think I can expect that Sunday I'm going to be highly criticised for not playing him tomorrow," Mourinho said. "Because some of the boys are really obsessed with me and some of them have a problem with some compulsive lies, so I can expect that Sunday some of them will wake up in the morning and the first thing they think is Jose Mourinho.

...

"If you don't mind to lose a couple of minutes, I'm going to do something not for you but the United fans and I think I hold myself to the United fans and for them I am going to spend two minutes with you."

"2016-17: Marcus Rashford played 32 Premier League matches, 11 Europa League matches, including the final, three FA Cup matches, six League Cup matches, including the final, and the Community Shield. He had 53 appearances but if you want to take to the minutes of play, he played 3068 and if you want to divide that by 90 minute matches, he played 34.2 matches of 90 minute matches in 2016-17.

"In 2017-18, 35 Premier League matches, eight in Champions League, five in FA Cup, three League Cup matches and the European Super Cup final. He played a total of 52 matches with 2,676 minutes, if you divide that by 90, gives 29.7 matches, so with me, in two seasons, he had 105 appearances, 5774 minutes, 63.7 matches of 90 minutes, including five finals, so the people that is speaking about these minutes, I think they are a bit confused.

"Marcus Rashford is not Dominic Solanke, not Ruben Loftus-Cheek, not Dominic Calvert-Lewin, is Marcus Rashford, Manchester United player, with an incredible number of appearances and an incredible number of minutes played at the highest level in the best possible competitions, so Manchester United supporters, for you and just for you, to know what we are doing with Marcus Rashford, Luke Shaw, Jesse Lingard, Scott McTominay, that's what we are doing here."

"Is not a perception," Mourinho replied when it was suggested he was 'irritated'. "Some of the persons, everybody knows they have double salaries, they work also for the clubs and of course they are not independent and they conduct things in the direction they want, that's obvious, human, is natural. Not ethical but I accept."

...

"But the most important thing of all is that the kid is a good kid, a good player, knows what Manchester United did for him, starting in the academy, then Mr Van Gaal's support, my support, the club's support, new contract, new shirt [number], and selected every single match.

"Since I was here, he was never one day out of selection because of my decision, only if injured or suspended, he was never ever out of a selection, so he knows and that's the most important thing.

"But media is very important and is very important Manchester United supporters know the truth, that's why I'm going so specific about these numbers."

 

missChance
missChanceInnlegg: 55190
14.09.18 11:42
Dux1: Er dette sitater fra dagens pressekonferanse? Hvorfor sendes i så fall ikke den live på MUTV?

Ja, sitert fra M.E.N. live - skulle ha skrevet det.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24912
14.09.18 11:44
robins: Du er jo ikke litt på ball om det Berba tar opp en gang. At Sanchez som oftest jobber for å vinne igjen ballen etter et balltap, er ikke det samme som hva Berba tar opp her.

Fikk ikke Berbatov kritikk for at han jobbet for lite? Og kroppsspråk? 

Sanchez spilte ræv omtrent hvert eneste minutt i vårsesongen, men fikk allikevel ikke like mye tyn. Pga svetten han la ned.

Dux1
Dux1Innlegg: 33811
14.09.18 11:47
missChance: Ja, sitert fra M.E.N. live - skulle ha skrevet det.

Faen, ser at jeg ikke så direktesendingen (pga bufring), så gikk glipp av pressen :)

(Innlegget ble redigert 14.09.18 11:47)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg