Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24479
14.09.18 20:45

Lukaku hadde målpoeng hvert 124.5 minutt i samme periode, og var 'untouchable'. 

(Innlegget ble redigert 14.09.18 20:47)

glycinello
glycinelloInnlegg: 6118
14.09.18 21:18
GreySerpent: United får garantert igjen det de ga for Pogba, og mer til. Er ikke det value? Tviler på at man tjener like mye på Lukaku.

Nå tenker ikke jeg videresalg, men hva man fikk for pengene da vi kjøpte Pogba. Om du tenker videresalg, så blir saken en annen.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6118
14.09.18 21:53
Samey_FU: Men å ønske seg vekk for at man ikke kommer overens med en manager er ikke forståelig? Jeg forstår Pogba. Fyren blir maltraktert av britisk media for den minste ting. Mou er heller ikke så veldig støttende i media. Det er også spesielt at Pogba tydeligvis funker for det franske landslaget, men har ikke fått det helt til i United. Problemet er ikke Pogba, det har Mou gjennom sin karriere vist.

Det at Pogba fungerer bedre på det franske landslaget tror jeg rett og slett er fordi han har bedre spillere rundt seg og systemet som spilles passer han bedre.

Hva som er årsaken til at Pogba (angivelig) ønsker seg bort kan vi ikke med sikkerhet si. Noen sier det er pga Mourinhio, mens andre mener det er fordi han vil spille i et lag som er mer suksessrike enn hva vi er pdd.

Ellers syns jeg Mourinho har vært ganske så støttende i media overfor Pogba den siste tiden. F.eks etter Leicesterkampen.

 

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 808
14.09.18 22:18
GreySerpent: Frem til Mourinho begynte å benke Pogba i fjor, hadde han målpoeng hvert 94 minutt. I midten/slutten av januar. Det er drøyt. Ved juletider satt svenskene i studioet til viasat og snakket om at Pogba var den første spilleren de hadde valgt til sitt lag i PL. Da han kom tilbake fra karantenen pga det røde mot Arsenal, hadde han en formdupp. Ble benket, og fikk pepper.

Pogba startet ok sist sesong, ble så skadet i to måneder. Kom tilbake, pådro seg tre kampers karantene (noe jeg mente var urettferdig) og var så tilbake igjen. Det helt store skjedde ikke. Forstår ikke helt hvor dette med benking kommer fra

Vet ikke helt hva du vil med dette, men å bruke "benking" som en unnskyldning for Pogba er ikke holdbart. Pogba ble ikke benket på varig basis i fjor. Han ble benket i noen kamper ja, men det forvarer ikke uforståelige feilpasninger og liten innsatsvilje. Hvis han er/har vært deprimert så er jeg den første til å gi min sympati, men hvor dette "Pogba ble benket"-gnålet ditt stammer fra er rett og slett ikke forståelig.

Pogba er i sin fulle rett til å ønske seg vekk, men ikke kom her og si at det er fordi han ble benket i en håndfull kamper sist sesong

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24479
14.09.18 23:18
holdthedoor: Hvis han er/har vært deprimert så er jeg den første til å gi min sympati, men hvor dette "Pogba ble benket"-gnålet ditt stammer fra er rett og slett ikke forståelig.

Ikke? For det første er det brukt som tidsreferanse, og for det andre er det hvor forskjellig Mou behandler spillere med formdupp. Helt greit å bruke benk til slikt. Men da bør det være likt for alle. Sanchez og Lukaku hadde betraktelige formdupper. Lukaku ble ikke engang benket om han blødde støtvis ut av øya. Andre ble satt ut av laget om de ikke smilte nok eller hadde 1 feilpasning. "Startet ok". Målpoeng hvert 94 minutt er spinnvilt. Pogba ble månedens spiller i mai. Han takket Mou og ga han noe av æren for dette, før han dro til VM. Under dette mesterskapet klarte faen meg Mou å finne anledning(er) til å snakke drit om Pogba. 

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 808
14.09.18 23:32

.

 

(Innlegget ble redigert 14.09.18 23:33)

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 808
14.09.18 23:43
GreySerpent: Ikke? For det første er det brukt som tidsreferanse, og for det andre er det hvor forskjellig Mou behandler spillere med formdupp. Helt greit å bruke benk til slikt. Men da bør det være likt for alle. Sanchez og Lukaku hadde betraktelige formdupper. Lukaku ble ikke engang benket om han blødde støtvis ut av øya. Andre ble satt ut av laget om de ikke smilte nok eller hadde 1 feilpasning. "Startet ok". Målpoeng hvert 94 minutt er spinnvilt. Pogba ble månedens spiller i mai. Han takket Mou og ga han noe av æren for dette, før han dro til VM. Under dette mesterskapet klarte faen meg Mou å finne anledning(er) til å snakke drit om Pogba.
Her var det mye rart. Jeg skal prøve å kommentere i lys av hva jeg faktisk kommenterte. At Pogba skal ønske seg vekk fordi Lukaku og Sanchez ikke blir "benket" sier ikke mer om Mourinho enn om Pogba. Sanchez var ny. I I dag er han ikke fullt så ny og har nylig blitt "benket".

Du ser bort i fra det jeg skriver. "å bruke "benking" som en unnskyldning for Pogba er ikke holdbart. Pogba ble ikke benket på varig basis i fjor." var essensen i mitt innlegg. 

Jeg står fortsatt bak denne: Pogba er i sin fulle rett til å ønske seg vekk, men ikke kom her og si at det er fordi han ble benket i en håndfull kamper sist sesong

 
GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24479
14.09.18 23:49
holdthedoor: Her var det mye rart. Jeg skal prøve å kommentere i lys av hva jeg faktisk kommenterte. At Pogba skal ønske seg vekk fordi Lukaku og Sanchez ikke blir "benket" sier ikke mer om Mourinho enn om Pogba. Sanchez var ny. I I dag er han ikke fullt så ny og har nylig blitt "benket".
Du ser bort i fra det jeg skriver. "å bruke "benking" som en unnskyldning for Pogba er ikke holdbart. Pogba ble ikke benket på varig basis i fjor." var essensen i mitt innlegg.

Merkelig tungt fokus på denne benkingen. Pogba har aldri sagt han vil noe annet sted. 

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 808
15.09.18 00:16
GreySerpent: Merkelig tungt fokus på denne benkingen.

Frem til Mourinho begynte å benke Pogba i fjor, hadde han målpoeng hvert 94 minutt. I midten/slutten av januar. Det er drøyt. Ved juletider satt svenskene i studioet til viasat og snakket om at Pogba var den første spilleren de hadde valgt til sitt lag i PL. Da han kom tilbake fra karantenen pga det røde mot Arsenal, hadde han en formdupp. Ble benket, og fikk pepper. Hvor mange kamper på rad gikk Lukaku uten poeng, hvor Mourinho uttrykte på en PK at Lukaku var 'untouchable'?

missChance
missChanceInnlegg: 54967
15.09.18 08:42
glycinello: De Gea er født og oppvokst i Madrid og har hele sin familie pluss dame boende der. At han ønsket seg tilbake er på mange måter fullt forståelig. Det virker heller ikke som at han var spesielt misfornøyd med at utfallet ble som det ble.

Hele greia med DDG er vel også at han holdt mer eller mindre kjeft, lot klubbene ta seg av alt, og klaget ikke da det gikk galt. I stedet har han vært lojal utad og holdt nivået på banen - gjennom flere år med rykter. Det har aldri vært han som har skapt støyen.

missChance
missChanceInnlegg: 54967
15.09.18 08:44
glycinello: Ellers syns jeg Mourinho har vært ganske så støttende i media overfor Pogba den siste tiden. F.eks etter Leicesterkampen.

Også nå:

Jose on Paul Pogba: “Paul came back after the World Cup. We are together for two months or so. He never told me he wants to leave. Never. I can only comment on what is real for me, not in what I read, not in what I listen.” (Simon Stone)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24479
15.09.18 10:34
missChance: Også nå: Jose on Paul Pogba: “Paul came back after the World Cup. We are together for two months or so. He never told me he wants to leave. Never. I can only comment on what is real for me, not in what I read, not in what I listen.” (Simon Stone)

Mou har sagt mye riktig etter pre-season syns jeg. 
Han liker heller ikke spikersuppa media (og en mengde fans) har kokt opp.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24479
15.09.18 10:39
holdthedoor: Frem til Mourinho begynte å benke Pogba i fjor, hadde han målpoeng hvert 94 minutt. I midten/slutten av januar. Det er drøyt. Ved juletider satt svenskene i studioet til viasat og snakket om at Pogba var den første spilleren de hadde valgt til sitt lag i PL. Da han kom tilbake fra karantenen pga det røde mot Arsenal, hadde han en formdupp. Ble benket, og fikk pepper. Hvor mange kamper på rad gikk Lukaku uten poeng, hvor Mourinho uttrykte på en PK at Lukaku var 'untouchable'?

Og?

I første eksempelet brukte jeg det som tidsreferanse. I andre eksempel at svake opptredener ikke blir behandlet likt mellom spillere. Mkhitaryan i første sesongen er et annet eksempel hvor benking ble tatt i bruk mye senere enn i Pogbas tilfelle. 
Jeg har ikke sagt at det var feil å benke Pogba. Feilen er at det ikke blir brukt likt.


Lezah
LezahInnlegg: 63971
15.09.18 14:21
TheBelfastBoy: Det er det knapt noen som påstår.

Ingen vettuge, nei.

missChance
missChanceInnlegg: 54967
15.09.18 17:01

Kan ikke noen lage en kamptråd, da? 

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
15.09.18 17:21
missChance: Hele greia med DDG er vel også at han holdt mer eller mindre kjeft, lot klubbene ta seg av alt, og klaget ikke da det gikk galt. I

Hehe.. 

Han ville vekk. Han har vel også kommet med kommentarer som "ingen vet hva som kan skje", noe som er tilnærmet likt det Pogba sa for noen dager siden. Og Pogba, har vel inntil nå nylig, holdt munnen sin igjen. 

molster
molsterInnlegg: 10347
15.09.18 17:36

Har ikke rynket så mye på nesen over et laguttak siden Moyes. 

Bongis
BongisInnlegg: 10089
15.09.18 17:37

Lagde en kort kamptråd nå.  

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17417
15.09.18 17:48
molster: Har ikke rynket så mye på nesen over et laguttak siden Moyes.

Synest laget ser rimelig rett ut jeg med de spillerne Mou er nødd til å få igang skal dere ha heng på teten .  Og da tenker jeg spessielt på midtstopperen som kan spille gjenom ledd og Sanchez som er nødd til å bli nøkkelspiller i annfallspillet.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10179
15.09.18 18:12

Annfallspillet. Den var ny

Bongis
BongisInnlegg: 10089
15.09.18 20:25

Enkel seier

qbah
qbahInnlegg: 49458
15.09.18 20:29

Spilte som et topplag i dag. Alt for spennende siste 15.

Lezah
LezahInnlegg: 63971
15.09.18 20:34

Noe skjer når vi slipper inn. Det må faen meg tas på alvor, vært slikt i for mange kamper. Før det er vi solide. Martial kan fint får starte mot Wolves.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19871
15.09.18 20:38

Var Sanchez shit igjen?

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24479
15.09.18 20:39

God første omgang. Og nok en kamp med positiv xG. 

lsklars
lsklarsInnlegg: 94488
15.09.18 20:39
Hetfield: Var Sanchez shit igjen?

Usynlig. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24479
15.09.18 20:39
Hetfield: Var Sanchez shit igjen?

Hadde forsvart en lønn på £100 000 i uka.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19871
15.09.18 20:41

Flott panikk-overgang gitt..

Blir ålreit med en DoF som kan identifisere passende spillertyper nøyere

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11229
15.09.18 20:41
Hetfield: Var Sanchez shit igjen?

Var ganske god i 1. omgang. Gjorde flere konstruktive ting og lite direkte dårlig. Ikke strålende, men ikke krise. Stigende formkurve?


-Pat

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg