Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
23.09.18 15:38

Godin tilgjengelig? Haha. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24480
23.09.18 15:39
Pogba6: Alt Van Gaal hentet var topp ja, mens Mourinho har kun hentet dritt ja. Da er man virkelighetsfjern. Sjelden jeg har sett så mye søppel hentet inn av en klubb enn det Van Gaal hentet til United. Utrolig mye søppel som har vært vanskelig å bli kvitt.

Hvor har jeg sagt det? 

Du er det verste avskummet som frekventerer forumet. At du får herje som en idiot er på MOD. 

Veldig mange av spillerne van Gaal hentet ble hyllet! Hvertfall før de hadde spilt en eneste kamp. Falcao, Herrera, Shaw, Schneiderlin, Di Maria og til en viss grad Depay fordi United snappet han foran nesa på Pool. 

 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20313
23.09.18 15:39

Jeg kan gjør dette litt systematisk slik at vi kan finne ut hvor vi er uenige;

i) Jeg tror eierne til Man Utd ønsker at klubben får mest mulig ut av pengene man benytter, (Min mening)

ii) Man Utd er en av de tre klubbene i Europa som har investert en størst andel av pengene klubben genererer fra alminnelig drift i spillere dette ti-året. Ingen andre selvfinansierende klubber er i nærheten,(Fakta)

iii) På bakgrunn av dette mener jeg det blir feil å anklage eiernes vilje til å satse for at resultatene ikke er bedre (Min mening)

Det er vanskelig å være uenig i i) og ii). Samme hvor en står, skulle en tro? Men du er helt sikker uenig i iii). Men hvordan kommer du dit uten at det blir 1 + 2 = 5? Opplys meg!

I tillegg er det, fra mitt ståsted, påfallende hvor «du kommer fra». Du har alltid hatt et dogmatisk forhold til eierne og aldri forsøkt å vurdere dem objektivt (min mening). Det gjør noe med troverdigheten!

(Innlegget ble redigert 23.09.18 15:44)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24480
23.09.18 15:41
Pogba6: Godin tilgjengelig? Haha.

Ble man forespeilet dette? Ja. 

missChance
missChanceInnlegg: 54968
23.09.18 15:49
TheBelfastBoy: iii) På bakgrunn av dette mener jeg det blir feil å anklage eierne for at resultatene ikke er bedre (Min mening) Det er vanskelig å være uenig i i) og ii). Samme hvor en står, skulle en tro? Men du er helt sikker uenig i iii).

Hvis du sier det, er jeg sikkert det. 

Eller så kan det være at jeg påpekte at ja, topp 4 er målet til eierne (og kvartfinale i CL, tror jeg det var). Differansen mellom kostnader og inntekter innen plasseringene i den gruppen er ikke nødvendigvis stor nok til at klubben er villig til å betale seg helt til topps så lenge inntektene ikke blir påvirket negativt i særlig grad om man kommer på 3. eller 4. plass. Så kan man selvfølgelig mene at en klubb som United ikke skal måtte bruke milliarder på milliarder på å nå toppen, men nå er vi nå engang i den situasjonen vi er i. Noe som - etter min mening - delvis kommer av managerskifter og spillerkjøp tilpasset manager og manglende plan, og delvis av at konkurransen er en helt annen enn tidligere da United var best stilt.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20313
23.09.18 16:14

Hvor finne du at det var målet?

Her kommer enda en mening;

iiii) Det er ikke urimelig at eierne ikke ønsker å bruke mer enn hva de allerede gjør. 

Er dette en du er uenig i? Tenker du at det er rimelig å forvente at Man Utd bruker betydelig mer enn både Real Madrid, Barcelona, Bayern etc bare fordi man ikke vinner? Eierne av Man Utd skal ukritisk bruke like mye som klubber eid av sjeiker og oligarker dersom man ikke vinner? Ikke ha forventninger til hva man får ut av ressursene som investeres?

Det er kort og godt vanskelig å forstå rasjonalet bak meningene dine. Vurderingene dine virker helt koko. Kunne vært greit å forstå dem.

missChance
missChanceInnlegg: 54968
23.09.18 16:28
TheBelfastBoy: Hvor finne du at det var målet? Her kommer enda en mening; iiii) Det er ikke urimelig at eierne ikke ønsker å bruke mer enn hva de allerede gjør.  Er dette en du er uenig i? Tenker du at det er rimelig å forvente at Man Utd bruker betydelig mer enn både Real Madrid, Barcelona, Bayern etc bare fordi man ikke vinner? Eierne av Man Utd skal ukritisk bruke like mye som klubber eid av sjeiker og oligarker dersom man ikke vinner? Ikke ha forventninger til hva man får ut av ressursene som investeres? Det er kort og godt vanskelig å forstå rasjonalet bak meningene dine. Vurderingene dine virker helt koko. Kunne vært greit å forstå dem

Målet ble satt opp i oppkjøpsplanene.

Du klarer visst ikke å forholde deg til andre uten å rakke ned på dem, men det som virker "koko", er dine tolkninger av noe jeg ikke har sagt.

Nei, jeg synes ikke det er rimelig å forvente at United bruker betydelig mer enn både Real Madrid, Barcelona, Bayern etc bare fordi man ikke vinner. Jeg har heller aldri sagt det. Jeg har heller ikke sagt at eierne av Man Utd ukritisk skal bruke like mye som klubber eid av sjeiker og oligarker dersom man ikke vinner. eller at de ikke skal ha forventninger til hva man får ut av ressursene som investeres.

Det jeg har sagt, er at inntektsmessig er det liten forskjell på 1. og 4. plass for United, og at slik situasjonen er (etter SAF), med nye managere som vil ha nye spillere som kanskje ikke passer inn i neste managers spillestil og planer, har det blitt dyrt å holde seg innenfor topp 4, og det er ikke store incentiver for å investere enda mer for å nå 1. plassen. (Husk da at det jeg svarte på, var "Hvis ikke Mourinho er borte fra klubben når vi runder 2019 så har rett og slett ikke klubben gjort jobben sin. Hvis da ikke klubben er fornøyd med fjerde- og femteplasser"). Og hvis det da vil koste enda mer å få inn enda en ny manager, med sine spillerbehov, kan det for eierne virke fornuftig å beholde Mourinho så lenge man ender innenfor topp 4 i stedet for å leke managerstolleken. Så lenge det ikke finnes noen langsiktig plan - TD/DOF?, vil det være mest fornuftig for dem å holde båten i ro.

(Innlegget ble redigert 23.09.18 16:29)

jback
jbackInnlegg: 18263
23.09.18 16:42
missChance: og delvis av at konkurransen er en helt annen enn tidligere da United var best stilt.

Kremt.

Chelsea på sitt beste, Arsenal på sitt beste og til dels Liverpool under Benitez var ikke konkurranse?

Har du glemt at et lag som Leicester vant ligaen?

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11024
23.09.18 16:45

Ser gjerne at Dalot tar plassen til Valencia i løpet av ett år eller to ja Miss :-) 

missChance
missChanceInnlegg: 54968
23.09.18 16:45
jback: Kremt. Chelsea på sitt beste, Arsenal på sitt beste og til dels Liverpool under Benitez var ikke konkurranse? Har du glemt at et lag som Leicester vant ligaen?

Kremt.

13 seriemesterskap "nesten" på rad. Men det var ikke akkurat snakk om at ingen andre lag var gode noensinne.

Leicester vant ligaen etter det jeg snakker om - og er i tillegg en 'freak of nature'  :) 

(Innlegget ble redigert 23.09.18 16:46)

missChance
missChanceInnlegg: 54968
23.09.18 16:49
-Joachim-: Ser gjerne at Dalot tar plassen til Valencia i løpet av ett år eller to ja Miss :-)

Slik Valencia til tider ser ut, virker det som om en del ønsker Dalot fast raskere. Nå har ikke jeg noe imot verken Valencia eller Young, men en del hevder jo at et lag som United kanskje skulle ha backer i forsvar, ikke to gamle vinger. Håper vi får mye glede av Dalot og Shaw :)

(Innlegget ble redigert 23.09.18 16:50)

jback
jbackInnlegg: 18263
23.09.18 16:50
missChance: 'freak of nature' :)

SAF var på mange måter det samme.

Med din logikk var ikke RBK på 90/00-talet spesielt gode iom dem vant hvert år.

missChance
missChanceInnlegg: 54968
23.09.18 16:51
jback: SAF var på mange måter det samme. Med din logikk var ikke RBK på 90/00-talet spesielt gode iom dem vant hvert år.

Hæ? Jeg har da ikke sagt et ord om at United ikke var gode? United var faktisk til tider så gode, ikke bare på banen, men rundt hele klubben, at det var vanskelig for de andre å ta opp konkurransen.

(Innlegget ble redigert 23.09.18 16:52)

jback
jbackInnlegg: 18263
23.09.18 16:58
missChance: Hæ? Jeg har da ikke sagt et ord om at United ikke var gode? United var faktisk til tider så gode, ikke bare på banen, men rundt hele klubben, at det var vanskelig for de andre å ta opp konkurransen.

Prøver du å hoppe bort fra din påstand om at SAF ikke hadde konkurranse?

Chelsea og Arsenal hadde latterlig komplette lag på sitt beste, City under Pep har flere svakheter enn de to lagene hadde.

jback
jbackInnlegg: 18263
23.09.18 17:01

Ellers artig at noen mener at Mourinho skal ha litt æren for at Shaw er god.

missChance
missChanceInnlegg: 54968
23.09.18 17:03
jback: Prøver du å hoppe bort fra din påstand om at SAF ikke hadde konkurranse?

Det jeg sa, var faktisk "konkurransen er en helt annen enn tidligere da United var best stilt."  Ikke at SAF ikke hadde konkurranse.

Tror du tolker det på en litt annen måte enn det var ment.  

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20313
23.09.18 17:14

Nei, det er ikke store incentiver for å investere enda mer. For dersom man investerer nok til topp fire investerer man også nok til å kunne vinne. Gitt at man investerer riktig.

Det må da være bra at vi ikke forsøker å pushe dette ytterligere? For hva ville nærmeste nabo, eid av en sjeik med utømmelig pengebinge da foretatt seg? Antakelig investert ytterligere. Og for klubbene som ikke har en sjeik eller oligark, hvem skulle betalt? Supporterne, selvsagt.

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11024
23.09.18 19:03

Valencia gjør en grei jobb, men jeg håper som deg og flere andre at vi får se to Dalot og Shaw på backen så fort som mulig.

Bongis
BongisInnlegg: 10089
23.09.18 20:59

Huff, tror at vi allerede i september må fastslå at vi kjemper om topp 4. Snart begynner jeg også å lure på om Mourinho er rett mann til å komme på plass nr 1. Sanchez er også i samme kategori. Må virkelig snart levere. Prove me wrong vår kjære portugiser!

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
23.09.18 21:00
Bongis: Huff, tror at vi allerede i september må fastslå at vi kjemper om topp 4.

Topp 4? Vi kjemper om EL-plass.

Bongis
BongisInnlegg: 10089
23.09.18 21:14

Jeg tenker sesongslutt, ikke nå.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
23.09.18 21:18
Bongis: Jeg tenker sesongslutt, ikke nå.

Jeg også.

Bongis
BongisInnlegg: 10089
23.09.18 21:21

Jeg er ikke der helt enda! 

missChance
missChanceInnlegg: 54968
23.09.18 21:45

(Innlegget ble redigert 23.09.18 21:50)

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29482
24.09.18 01:09

"Jeg er ikke der helt enda"

- å, du kommer nok hit etterhvert :-)

Denat
DenatInnlegg: 3448
24.09.18 08:36

Pogba ute med det som kan tolkes som et angrep på manageren. Tydelig at han ikke er fornøyd med Mourinhos tilnærming.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17417
24.09.18 08:46
Denat: Pogba ute med det som kan tolkes som et angrep på manageren. Tydelig at han ikke er fornøyd med Mourinhos tilnærming.

I enkelte settinger kan en bare ikke si det som er rett og som "alle" ser.

Det handler om å sette Generalens autoritet på prøve å rokke å kritisere hans beslutninger som fotsoldat.

Og til høyere opp i systemet og til flere som faktisk ønsker å høre hva akkurat denne underornede sier til verre er det.

På samme måten som en utenriksminister skulle kritisere Erna opp mot en unge høyre politiker i Svolvær.

missChance
missChanceInnlegg: 54968
24.09.18 09:13

'Pogba, brilliant with his role in United’s goal and at fault for the Wolves equaliser early in the second half, agreed with his manager’s assessment about a lack of desire on the part of him and his team-mates.

Pogba also believed that it was a lack of attacking desire from United that proved their undoing on another disappointing afternoon for Mourinho and his team.

“Yeah, it’s true that maybe we should have showed more hunger in some parts,” said Pogba. 

“Maybe as well we felt a bit of fatigue, because we played Champions League.

“We are at home and we should play much better against Wolves. When we are at home we should attack, attack, attack. That’s Old Trafford.

...

Crucially, in the build-up to the goal, Pogba lost the ball in midfield, leaving his defenders exposed to a swift counter-attack and, while the French international clearly felt he was limited by the tactical options in front of him, he was not about to criticise his manager’s approach.

“We were playing higher and I think that’s how we conceded the goal. I know I lost the ball,” said Pogba.

“Then a few more mistakes and not a lot of movement in front, because we didn’t really put them in trouble, but I’m not the manager, I cannot say that, but obviously we should show more options of playing. But I cannot say that, because I’m a player. That’s my way of thinking: We should move better, we should move more, yeah.”

 

 

 

 

Dux1
Dux1Innlegg: 33747
24.09.18 10:02
missChance: 'Pogba, brilliant with his role in United’s goal and at fault for the Wolves equaliser early in the second half, agreed with his manager’s assessment about a lack of desire on the part of him and his team-mates.

Helt greit at Pogba er ute og sier dette. Nå så ikke jeg Wolves-kampen, men på generelt grunnlag så SKAL United både angripe og dominere på hjemmebane.

Vi har jo sett et backspill som har vært positivt i de siste kampene. Hvordan fungerte det mot Wolves? Har lest at Valencia ikke akkurat gjorde et positivt inntrykk.

At det er holdningsproblemer i laget har jeg sagt i lang tid nå. Dette laget har verken en leder, eller personligheter til å løfte United på egenhånd. Dersom kollektivet svikter, svikter laget som sådan.

Dels er dette managerens ansvar, dels spillernes.

Få på plass en DOF/TD så snart som mulig, og start prosessen med å etablere et sportslig fundament som er bærekraftig over lang tid. Alexis Sanchez er for meg representanten for noe av det som er galt: Mangelen på en rød tråd i rekrutteringen.

Det hjelper ikke å snakke om hvor mange gode spillere vi har på papiret. Balansen er ikke der, holdningene er ikke der, lederen(ne) er ikke der!

Pogba er inne på noe vesentlig her.

missChance
missChanceInnlegg: 54968
24.09.18 10:10
Dux1: Helt greit at Pogba er ute og sier dette.

Fascinerende å se de forskjellige tolkningene og vinklingene av det han sier. 

 

Det var ikke lenge roen varte :D

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg