Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
02.10.18 23:33

Conte kommer inn til Chelsea-kampen og sier takk for sist til russerne med en seier.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 26504
02.10.18 23:34

Jeg syns faktisk Pogba var en av Uniteds beste i dag. Blir overrasket over at så mange sager ham. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
02.10.18 23:37

Pogba og Martial er alltid best i dine øyner.

CryniX
CryniXInnlegg: 13001
02.10.18 23:45
Slikkepott: LOL

Du merket ikke avstanden mellom midtbanen og Lukaku etter at det første kvarterets press hadde lagt seg?

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13422
02.10.18 23:55
CryniX: Du merket ikke avstanden mellom midtbanen og Lukaku etter at det første kvarterets press hadde lagt seg?

Jeg registrerte også bevegelsene hans, samt teknikken.

Mafien hadde ikke engang trengt å støpe beina hans fast i betong, de kunne bare dyttet han rett utfor kaikanten

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 26504
02.10.18 23:55

– Det er normalt etter et par dårlige resultater at selvtilliten går ned. Men etter pause prøvde vi. Vi prøvde, men når de ikke har spesielle kvaliteter, så kan du ikke be om spesielle ting. Men du kan kreve at de prøver, og spillerne svarte bra, sa den hardt pressede United-sjefen.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 26504
02.10.18 23:56

– Forrige sesong var fenomenal. Vi ble nummer to og kom til FA-cupfinalen. Jeg sier ikke mer enn det. Vi har hevet vårt nivå når det gjelder intensitet, til tross for at fakta er at vi ikke har spillere som har den intensiteten, mente han.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 26504
02.10.18 23:57

Han blir ikke mer spiselig, syns jeg.

RedViper
RedViperInnlegg: 440
02.10.18 23:58
GreySerpent: Vi prøvde, men når de ikke har spesielle kvaliteter, så kan du ikke be om spesielle ting.

Uff, den er stygg

Guarnere2
Guarnere2Innlegg: 5534
02.10.18 23:59

Haha. Mourinho er brutal. Måtte han få fortsette dette lenge!

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18961
03.10.18 00:00
GreySerpent: Jeg syns faktisk Pogba var en av Uniteds beste i dag. Blir overrasket over at så mange sager ham.

Pogba var ok. I motsetningen til de to andre midtbanespillerne er han iallefall interessert i å skape noe. Fryktelig tung trio som utfyller hverandre mindre godt, for å si det på en diplomatisk måte. 

Elguaje
ElguajeInnlegg: 21570
03.10.18 00:00
GreySerpent: – Det er normalt etter et par dårlige resultater at selvtilliten går ned. Men etter pause prøvde vi. Vi prøvde, men når de ikke har spesielle kvaliteter, så kan du ikke be om spesielle ting.

Haha. Han gleder seg til han er ferdig.

Utrolig at han fikk en kontraktforlengelse.. 

bernt007
bernt007Innlegg: 22397
03.10.18 00:04
GreySerpent: – Forrige sesong var fenomenal. Vi ble nummer to og kom til FA-cupfinalen.

Ikke første gang Mourinho gjør alt han kan for å snakke opp den 2.-plassen, men den var ikke verdt mer enn CL-billetten (merk: pengene). Ikke noe som helst å bygge videre på. Gode ligaresultater og særdeles god uttelling på kort sikt, men over tid er det grenser for hvor godt betalt man kan få med et slikt spill.

(Innlegget ble redigert 03.10.18 00:06)

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
03.10.18 00:08
Pogba6: Real Madrid er og snart på trenerjakt.

Hvorfor tror du det?

DennisB
DennisBInnlegg: 15996
03.10.18 00:23
GreySerpent: Han blir ikke mer spiselig, syns jeg.

For en fæl fyr. Hvor ofte kommer ikke stikkene mot spillerne? Jo, nesten i hvert eneste intervju. Som spiller hadde jeg følt meg skikkelig sveket av manageren. Han er jo hovedgrunnen til at selvtilliten er dårlig.

Men det er vel bare et spørsmål om tid nå. Dessverre. Dere blir farlige når den samme gjengen faktisk får selvtillit.

(Innlegget ble redigert 03.10.18 00:30)

Dux1
Dux1Innlegg: 34023
03.10.18 00:38

Etter Newcastle-kampen er det landslagspause (igjen!). En passende anledning for en evt ny manager å overta..? 

Denat
DenatInnlegg: 3961
03.10.18 01:15

Mourinho gjør jo bare det alle visste han kom til å gjøre da han tok over. Man hadde kanskje håpet på litt suksess før det gikk til helvete, men i det store og det hele er det dette alle visste kom til å skje. Hvordan så mange United-fans klarte å ignorere tidligere historie straks han ble linket til klubben er prisverdig, men det ser ikke veldig klokt ut i dag.

Mourinho bør være ferdig på dette nivået, og jeg kan ikke forstå at det kan være flere toppklubber som lar seg lure av denne klovnen i fremtiden. Og så håper jeg man er litt mer kritisk ved neste ansettelse, både fra styret og ikke minst supportere. Conte vil f.eks fort føre til samme spetakkelet, selv om typen er noe triveligere.

AalesundsFK
AalesundsFKInnlegg: 13151
03.10.18 05:46
CryniX: god natt og fuck off

God morgen, ja! :)

Jeg er enig med deg i stort sett alt jeg kommer over av det du skriver her inne når jeg først stikker innom, og synes for så vidt også at dette var en grei oppsummering. Men bare en liten ting:
"4 - Vi skriker etter kreativitet når vi feiler som vi gjør i punkt to( Sanchez og Pogba må ha satt bortimot verdensrekord i unødvendige balltap og feilpasninger) Hvorfor kommer ikke Mata inn?".

Man kan skrike seg hes etter å få på Mata fordi man ønsker å heve kvaliteten på pasningsspillet all den tid Mata nok hadde bidratt til å heve treffprosenten på pasningene våre - det ser jeg. Men når det man egentlig vil med byttet er å få på den kreative kraften som endrer kampbildet og ser løsninger som få eller ingen andre på banen er i stand til å se,da er man samtidig litt i drømmeland imo.

Litt i drømmeland fordi man vil ha inn Mata i laget når ting ser ut som det gjør når det kommer til initiativ, engasjement og samhandling offensivt (punkt 3). Jeg skrev et lengre innlegg her i fjor der jeg påpekte at Mata er rimelig ubrukelig i dette laget med Mourinho som manager. Ikke fordi han er en dårlig spiller, han er veldig god spiller, men kun når han har rikelig med bevegelse rundt seg og spillere som vil ha ball eller er opptatt av å gi han alternativer. Han er den smarteste fotballspilleren og den klart beste lagspilleren vi har i klubben, men det hjelper virkelig ingenting sånn United fremstår under Mourinho. Vi er reaktive og ikke proaktive i alt vi foretar oss offensivt. Man kan ikke sette en spiller som Mata på banen og be om kreativitet. Han er kreativ hvis han får muligheten til å være kreativ. Hvis ikke bevegelsene er der er han ikke mye mer enn en duellsvak, ineffektiv spiller med gode pasningsferdigheter.

Jeg liker Mata godt og han skal selvfølgelig være en del av en ellever i et velfungerende United-lag, men akkurat nå finnes det ikke plass til han i laget. Enkelt og greit fordi vi suger. Fordi vi har et kollektivt angrepsspill som er så primitivt at vi ikke kan sammenligne oss med andre enn de absolutt dårligste lagene i ligaen. Vi er hakket bedre enn disse, men det er ene og alene fordi vi har bedre spillere individuelt sett. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20659
03.10.18 07:00

@ JohnLocke

Hva legger du i defensivt maskinlag? Hva var Contes Juve? Allegris? Frankrike i VM?

Den store forskjellen mellom Mourinho og Conte er antakelig følgende;

- Evne til å drille et system,

- La spillerne få spille på det dem er god på innenfor dette systemet,

I tillegg kan det se ut til at Conte er noe bedre til å tilpasse sitt system til spillerne han har tilgjengelig for å få det beste ut av dem. I motsetning til Mourinho som forsøker å gjøre typer som Martial og Rashford til Perisic og Willian.

Men jeg er veldig usikker på Conte etter Chelseaoppholdet. Too much. Tror også han skulle slitt med dette forsvaret. Ser kanskje for meg at han ville benyttet Jones i «Luiz-rollen».

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11551
03.10.18 07:24
TheBelfastBoy: Den store forskjellen mellom Mourinho og Conte er antakelig følgende; - Evne til å drille et system, - La spillerne få spille på det dem er god på innenfor dette systemet,

Jeg er enig i dette også (herregud som jeg er enig i mye for tida).

Med defensivt maskinlag mener jeg et lag som først og fremst er defensivt anlagt og opptatt av struktur og å tette igjen bakover, lenge før man begynner å tenke på mål. Og målene skal gjerne komme som en følge av kontringer, så slipper man den vanskelige jobben med å lage et sprudlende lag med offensivt spillemønster.

Angående Conte i Juventus, vil jeg si at det også først og fremst om handlet defensiv struktur og bar stort preg av maskin. Noe som er helt forståelig mtp. landet og mtp. at han tok over et middelmådig Juventus (6. plass?) og ledet dem til en invincibles-sesong rett etter at han overtok. De påfølgende sesongene vil jeg si de også var klart best på papiret.

Men som du sier er han nok flink til å tilpasse systemet etter typer, og han fikk jo f.eks. mye ut av en gjøk som Pogba.

Selv er jeg lite sugen på fem bak og safety first-fotball, og vil derfor ikke bytte til Conte. Men jeg er også fullt klar over at det ikke er flust av alternativer. 


-Pat

(Innlegget ble redigert 03.10.18 07:26)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18961
03.10.18 08:12
TheBelfastBoy: Ser kanskje for meg at han ville benyttet Jones i «Luiz-rollen».

Som defensiv midtbane? Tviler, da Luiz er langt langt bedre med ball enn Jones noen gang kommer til å bli. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20659
03.10.18 08:38

Er heller ikke veldig fan av Conte (lenger), men er som deg usikker på alternativene. Tror kanskje han er det beste. Alternativt kan vi kjøre det i dass ut sesongen, og hente inn en ung, uerfaren type som vil ha lave forventninger til seg (Howe?). Ikke veldig fan av det heller.

En annen ting ved Conte er at intensiteten ville gått opp mange hakk. En type som Lingard ville blomstret. Det er jeg overbevist om.

Jeg synes også det er ganske stor forskjell på defensiv, null-plan/finn-ut-av-det-selv-fotballen som Mourinho spiller, og alternativet til Conte. Jeg innser at ingen av delene er The United Way eller veldig selgbar, men fotballen som spilles av Allegri, Conte og Simeone har mer for seg enn Mou-ball. Selv om den er defensiv.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11551
03.10.18 08:54
Dux1: Etter Newcastle-kampen er det landslagspause (igjen!). En passende anledning for en evt ny manager å overta..?

Ikke for å prøve å "starte" noe her, men er det slik at du nå vil ha Mourinho ut? Er det i så fall fordi du mener at han ikke kan kjempe om trofeer, som du fremholdt som det eneste viktig når det gjaldt støtte til managere?

Scholes sier sjelden noe som er verdt å sitere, men akkurat her treffer han godt. https://www.youtube.com/watch?v=O7nY4IAm8GA

Dessuten kan man trekke fra alt han har sagt i sommer og så langt denne sesongen, og konklusjonen er lik når det gjelder Mourinho. Dette er en fyr som er flau å ha i klubben. Det var flaut å ansette han. Det var flaut å gi han ny kontrakt tidligere i år.


-Pat

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11551
03.10.18 08:57
TheBelfastBoy: Jeg innser at ingen av delene er The United Way eller veldig selgbar, men fotballen som spilles av Allegri, Conte og Simeone har mer for seg enn Mou-ball. Selv om den er defensiv.

Ja, Mourinho-fotballen virker ganske rådløs og mangelen på system er ganske åpenbar. Han har sin defensive forankring og mentalitet, men det er stort sett det. Sånn sett vil de tre du nevner være åpenbare oppgraderinger. Alle vil også kunne bidra til positivitet, fordi de er bedre på å utvikle spillere. 

Angående Howe så skjer det aldri, men jeg hadde støttet en slink gamble! 


-Pat

(Innlegget ble redigert 03.10.18 08:59)

Orake1et3
Orake1et3Innlegg: 3744
03.10.18 09:04
John||Locke: Med defensivt maskinlag mener jeg et lag som først og fremst er defensivt anlagt og opptatt av struktur og å tette igjen bakover, lenge før man begynner å tenke på mål. Og målene skal gjerne komme som en følge av kontringer, så slipper man den vanskelige jobben med å lage et sprudlende lag med offensivt spillemønster.

Conte bruker tid på offensivt spillemønster (ulikt Mou). Man så det i Chelseas gullsesong hvor det var bra link-up spill mellom Hazard-Costa-Willian, og mellom denne trioen og Alonso-Fabregas-Moses. Mye "automatiserte bevegelser" og generelt mye bevegelse.

Sesongen etter ble det mindre av dette, men det skyldes nok i stor grad at Costa forsvant og at Conte i praksis var på vei uten siden sommeren. Hadde det vært god stemning og Conte hadde fått forsterkningene sine (særlig på vingback) tror jeg han ville videreutviklet et svært godt offensiv spillemønster.

Må innrømme at jeg rangerer Conte som kanskje den beste treneren Chelsea har hatt (og vi har hatt mange). Synd at det gikk som det gikk, men muligens har det ordnet seg for det bedre for Chelsea for Sarri virker ekstremt lovende.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18961
03.10.18 09:07
John||Locke: Det var flaut å gi han ny kontrakt tidligere i år.

Kontrakten viser jo bare hvor lite gjennomtenkt klubben driver. Skriver ny kontrakt med manager --> støtter han ikke i overgangsvinduet (tilsynelatende). Er det rart ting går til ad undas? Null visjon. 

(Innlegget ble redigert 03.10.18 09:10)

Hetfield
HetfieldInnlegg: 20026
03.10.18 09:07
GreySerpent: Vi prøvde, men når de ikke har spesielle kvaliteter, så kan du ikke be om spesielle ting.

Enda et stikk i frustrasjon fordi han ikke fikk flere milliarder å sløse bort..

Morro for spillergruppa og høre at de er ræva tenker jeg!

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20659
03.10.18 09:12

Conte bruker også tid på hvordan man skal spille seg ut bakfra. Om ikke på Sarri/Pep-nivå. Det er noe stopperne vår trenger desperat. I går var det feks tydelig (første omgang, gadd ikke se hele) at den eneste instruksjonen stopperne hadde fått var at man ikke skulle «spille seg ut».

Bailly, Jones og Lindeløf er ikke dårlige teknisk. Men de er ikke Rio/Terry heller. De trenger en struktur å støtte seg til.

(Innlegget ble redigert 03.10.18 09:12)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18961
03.10.18 09:12
Hetfield: Morro for spillergruppa og høre at de er ræva tenker jeg!

Sikkert inspirerende ja. 

En annen ting, Sanchez dager som kant er historie. Må flyttes sentralt i banen for at det skal være noe håp for han i United lengre. 

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18961
03.10.18 09:14
TheBelfastBoy: Bailly, Jones og Lindeløf er ikke dårlige teknisk.

Det er de ikke, men ingen av de har en veldig god pasningsfot heller. Når man i tillegg kjører Matic OG Fellaini på midtbanen, blir nesten alt av ansvar skjøvet på Pogba for å være den kreative kraften. 

(Innlegget ble redigert 03.10.18 09:15)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg