Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
jback

Innlegg: 18281
jback
03.10.18 09:16

Merkelig måte vi stod høyt med laget i går. Sendte frem fire-fem spillere til tider noe som ga fra seg store rom rundt Matic og foran forsvaret. Trenger bare en god bevegelse eller en god pasning så har dem fort 2 mot 1 på kantene og store rom å angripe på. Ikke uten grunn Rashford må til tider ta 40-50 meter løp iom avstanden mellom back og kant til tider er enorm. Vi står høyt med et ledd, vi står ikke høyt som et lag. 

Hadde vært en drømme-taktikk for Pep og City for eksempel. 

Alt vi gjør er så random og jeg klarer ikke å se utvikling i noen av spillets faser. Hjelper ikke på at respekten hos motstanderne har så og si forsvunnet. Flere og flere lag tørr å spille sitt eget spill mot United. Jeg lurer på hvor mange kamper vi har vært best i banespillet under Mourinho. 

jback

Innlegg: 18281
jback
03.10.18 09:19
mjordan23: Sikkert inspirerende ja.

Kan vel tolke det som at han får max ut de spillerne han har tilgjengelig. 

Lezah

Innlegg: 64542
Lezah
03.10.18 09:19

Geniet Morten P i Dagbladet leverer følgende:

"INNSATSEN VAR DET ingenting i veien med. Ei heller viljen."

Jeg vet ikke med resten av verden, men jeg syns ikke det var prima akkurat.

 

John||Locke

Innlegg: 11876
John||Locke
03.10.18 09:25
mjordan23: Det er de ikke, men ingen av de har en veldig god pasningsfot heller.

Jeg vil påstå at Lindelöf har en meget god pasningsfot.


-Pat

mjordan23

Innlegg: 19085
mjordan23
03.10.18 09:26
John||Locke: Jeg vil påstå at Lindelöf har en meget god pasningsfot.

Kanskje med selvtillit, men han har ikke vist mye godt pasningsspill sålangt denne sesongen. Spiller veldig safe, som mange av de andre på laget. Sitter med følelsen av kun Pogba evner/prøver å være kreativ i pasningsspillet. 

(Innlegget ble redigert 03.10.18 09:27)

mjordan23

Innlegg: 19085
mjordan23
03.10.18 09:28
Lezah: Jeg vet ikke med resten av verden, men jeg syns ikke det var prima akkurat.

Innsats/vilje var bra i går den, kvaliteten dog......

Hetfield

Innlegg: 20236
Hetfield
03.10.18 09:35
mjordan23: En annen ting, Sanchez dager som kant er historie. Må flyttes sentralt i banen for at det skal være noe håp for han i United lengre.

Ble stadig oftere plassert sentralt for Arsenal, og var effektiv der.

At han ville gjort det noe bedre der og totalt sett bedre enn Lukaku for tiden er jeg ikke i tvil om, men det skjer ikke med belgierens klippekort, så vi er dessverre vitne til en av våre største flopper noensinne i forhold til forventninger og lønn.

Chileneren har tapt seg massivt det siste året, tempoet og eksplosiviteten han hadde i kroppen er nærmest borte....

 

(Innlegget ble redigert 03.10.18 09:35)

mjordan23

Innlegg: 19085
mjordan23
03.10.18 09:39
Hetfield: Ble stadig oftere plassert sentralt for Arsenal, og var effektiv der. At han ville gjort det noe bedre der og totalt sett bedre enn Lukaku for tiden er jeg ikke i tvil om, men det skjer ikke med belgierens klippekort, så vi er dessverre vitne til en av våre største flopper noensinne i forhold til forventninger og lønn. Chileneren har tapt seg massivt det siste året...., tempoet og eksplosiviteten han hadde i kroppen er nærmest borte.

Tror den beste løsningen hadde vært å prøvd Sanchez som hengende spiss i en periode, for å se om det kan løsne for han.

Ellers veldig enig i at han har tapt seg fysisk, er helt sjanseløs når det gjelder å passere folk/skaffe seg rom på kanten og dermed blir han helt ineffektiv i de rollene. Synd Mourinho prioriterer "hardt arbeid" over kvalitet. 

Hetfield

Innlegg: 20236
Hetfield
03.10.18 09:47
mjordan23: Ellers veldig enig i at han har tapt seg fysisk, er helt sjanseløs når det gjelder å passere folk/skaffe seg rom på kanten og dermed blir han helt ineffektiv i de rollene. Synd Mourinho prioriterer "hardt arbeid" over kvalitet.

Utrolig rart forfall siden det er over en kort periode.

Må være manglende selvtillit inni bildet her også..

Ellers var BBC sitt utdrag fra post-match intervjuet til Mou ikke fullt så ille som den norske versjonen:

"The players tried. They raised the level of their efforts," Mourinho said.

"They raised the level of their intensity.

"We tried to play but in some crucial positions in the building up phase, we don't have the technical quality to build from the back."

Fortsatt et stikk om at stopperne ikke har gode nok tekniske ferdigheter, men hørtes ikke like nedlatende ut som den norske..

(Innlegget ble redigert 03.10.18 09:54)

qbah

Innlegg: 50069
qbah
03.10.18 09:58
Lezah: Jeg vet ikke med resten av verden, men jeg syns ikke det var prima akkurat.

Det var hvert fall bedre enn mot WH. Så blir spørsmålet om det er noe å skryte av eller ei.

TheUnitedWay

Innlegg: 10180
TheUnitedWay
03.10.18 09:59

Mourinho fortjener virkelig all mulig kritikk for jobben han har gjort. 

Å fremstå så jævlig ræv elendig United har gjort forrige sesong og starten av denne.. Det er en vits. Mourinho er en vits. Han er helt deluded. At ikke dette er noe alle har fått med seg etter fadesen sist han fikk sparken i Chelsea. Ingen som husker hvor gal han fremsto i intervjuene der?

Og denne mannen har folk (kanskje inntil nylig) tro på. Det er ingenting som har tydet på at han skal klare å utvikle laget og holde spillergruppen fornøyd. Som jo er hans jobb. Han har ikke gjort jobben. Han har ikke gjort noe som kan nærme seg akseptabelt. 

Ingen spillestil. Kun tilfeldigheter og lemping opp på en sterk spiss og på tårnet Fellaini. Utvikler ikke en eneste spiller positivt. Den eneste som har tatt steg er kanskje Shaw, men det tok faen meg sin tid. At han strekker seg så langt for å beholde Fellaini sier sitt om hvilken manager vi har. Helt utrolig. 

Viser ingen interesse av å jobbe med spillere som har masse talent. Hvor jævlig lite har ikke han fått ut av disse spillerne? Martial spesielt kunne vært en virkelig klassespiller etter den starten han hadde med rett utvikling og coaching. Er Mourinho den rette mannen for det? Selvsagt ikke! Han er kun opptatt av å henge ut spillere som ikke løper full spurt defensivt og prioriterer således ikke spillere som kan utgjøre en forskjell på egenhånd. 

Der siste er virkelig ironisk da dette er det han har levd på i Real Madrid og Chelsea. Gode enkeltspillere som kan utgjøre en forskjell i blinde. 

Skandale at han ble ansatt, skandale at han ikke har fått fyken enda for brudd på kontrakten. 

En helt forferdelig trener og et forferdelig menneske. Klarer på ingen måte å skape et samhold blant spillerne. Det er ingen glede å spore.  

mjordan23

Innlegg: 19085
mjordan23
03.10.18 10:00
Hetfield: "We tried to play but in some crucial positions in the building up phase, we don't have the technical quality to build from the back." Fortsatt et stikk om at stopperne ikke har gode nok tekniske ferdigheter, men hørtes ikke like nedlatende ut som den norske..

Problemet forsterkes jo når man ikke har en midtbane som heller ikke er kreativ nok. Merkelig at Fred ikke fikk starte/noen minutter som innbytter da, dog Pereira får jo heller ikke særlig med tillit. Synd for ldet trengs angt mer balltempo og kreativitet enn trioen igår klarer å gi oss. 

(Innlegget ble redigert 03.10.18 10:01)

TheUnitedWay

Innlegg: 10180
TheUnitedWay
03.10.18 10:01

Skal det være en slags trøst? Man burde aldri kommet i en slik situasjon der man skal kunne sammenligne opp mot slike kamper som mot WH. Det er Mourinho som ikke har tatt laget til nye høyder, og det er han som velger en formasjon og et lag som er helt ufattelig. 

Trodde aldri i min villeste fantasi at Mourinho skulle gjøre en så slett jobb som han har gjort totalt sett. 

Lezah

Innlegg: 64542
Lezah
03.10.18 10:02
qbah: Det var hvert fall bedre enn mot WH. Så blir spørsmålet om det er noe å skryte av eller ei.

Nettopp. Å være litt bedre enn søppel er liksom ikke noe å ta med oss.

Sånn ellers så tror jeg "seriøst" AS er her for å sabotere, et siste stikk fra Wenger til JM.

TheUnitedWay

Innlegg: 10180
TheUnitedWay
03.10.18 10:03

Møter jeg en person som er positiv til United og Mourinho kommer jeg til å ringe psykiatri-ambulansen. 

Det er en ting å være uenige om hvor god en spiller har vært eller har spilt, men i dette tilfellet må man klare å se et mønster og hvordan ting har vært over tid. 

jback

Innlegg: 18281
jback
03.10.18 10:07
TheUnitedWay: Møter jeg en person som er positiv til United og Mourinho kommer jeg til å ringe psykiatri-ambulansen.

Av og til jeg hopper innom United.no for å lese kommentatorfeltet. Var noen som mente denne kampen var framgang. 

Virker som noen tror på alt Mourniho sier, kanskje ikke rart Hitler klarte å lage en krig. 

(Innlegget ble redigert 03.10.18 10:08)

mjordan23

Innlegg: 19085
mjordan23
03.10.18 10:09
TheUnitedWay: Martial spesielt kunne vært en virkelig klassespiller etter den starten han hadde med rett utvikling og coaching. Er Mourinho den rette mannen for det? Selvsagt ikke! Han er kun opptatt av å henge ut spillere som ikke løper full spurt defensivt og prioriterer således ikke spillere som kan utgjøre en forskjell på egenhånd.

Dessverre ja. Martial har "ingenting" å gå på, i motsetning til f.eks Sanchez. Under SAF, hadde Martial kunne blitt en monster av en spiller. Selv under Mourinho har han produsert ganske bra i form av mål/målgivende pr. 90, men takken er benk og lite tillit. 

For meg virker det som at Mourinho har "gitt opp" det offensive spillet og kun fokuserer å stoppe motstanderen defensivt. Bare det er grunn nok til å fjerne han. 

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
03.10.18 10:11
mjordan23: For meg virker det som at Mourinho har "gitt opp" det offensive spillet og kun fokuserer å stoppe motstanderen defensivt. Bare det er grunn nok til å fjerne han.

Var det noen som spurte han på pressekonferansen hvorfor Fellaini startet denne? Jeg trodde det var fordi Valencia spiller med to spisser og at han ville ha en ekstra sikring (hehehe), men under kampen spilte jo Fella nesten AM.

mjordan23

Innlegg: 19085
mjordan23
03.10.18 10:14
gurglebassen: Var det noen som spurte han på pressekonferansen hvorfor Fellaini startet denne? Jeg trodde det var fordi Valencia spiller med to spisser og at han ville ha en ekstra sikring (hehehe), men under kampen spilte jo Fella nesten AM.

Nja, han var indreløper i går kontra den holdende rollen han har hatt de siste kampene. Skulle konvertert Fellaini til midtstopper. 

F_Brandy

Innlegg: 10287
F_Brandy
03.10.18 10:18
TheUnitedWay: Møter jeg en person som er positiv til United og Mourinho kommer jeg til å ringe psykiatri-ambulansen.

Føler de er bortimot borte nå. For en uke siden virket det omtrent todelt.

Hver dag Mou er i klubben nå er bortkastet tid og forverrer trolig situasjonen.

Slikkepott

Innlegg: 13930
Slikkepott
03.10.18 10:21

Trenger ikke akkurat ha Pirlo i midtforsvaret heller, det vi er avhengig av er midtbanespillere som hele tiden gjør seg tilgjengelig for pasninger når forsvaret har ballen, for å kompensere for det faktum at vi ikke har en Rio, som kunne ta med seg ballen i beina til midstreken og tvinge motstander ut av posisjon for å sette press. Nytter ikke å spille med såpass avstand mellom spillerne, hvor det mer eller mindre fremstår som om de venter på nedfallsfruktene fremfor pasning rett i beina.

Mest av alt så er jeg bare møkk lei av at Mourinho aksepterer omtrent hva som er av prestasjoner fra Lukaku, mens han gjerne henger andre spillere ut til tørk for tilsvarende/bedre.

KongOlav2

Innlegg: 43192
KongOlav2
03.10.18 10:24
Slikkepott: Mest av alt så er jeg bare møkk lei av at Mourinho aksepterer omtrent hva som er av prestasjoner fra Lukaku, mens han gjerne henger andre spillere ut til tørk for tilsvarende/bedre.

Har Lukaku vært såpass dårlig denne sesongen?

Slikkepott

Innlegg: 13930
Slikkepott
03.10.18 10:25
KongOlav2: Har Lukaku vært såpass dårlig denne sesongen?

Ja.

 

lsklars

Innlegg: 100655
lsklars
03.10.18 10:29
jback: Av og til jeg hopper innom United.no for å lese kommentatorfeltet. Var noen som mente denne kampen var framgang.

Kan det har vært Dag? 

Hetfield

Innlegg: 20236
Hetfield
03.10.18 10:32
KongOlav2: Har Lukaku vært såpass dårlig denne sesongen?

Klarte ikke å treffe en låvedør engang igår, og nærteknikken var på et elendig nivå.

Heskey ville vært stolt

(Innlegget ble redigert 03.10.18 10:34)

Dux1

Innlegg: 34254
Dux1
03.10.18 10:37
John||Locke: Ikke for å prøve å "starte" noe her, men er det slik at du nå vil ha Mourinho ut? Er det i så fall fordi du mener at han ikke kan kjempe om trofeer, som du fremholdt som det eneste viktig når det gjaldt støtte til managere?

Hehe. Regnet med at dette var JohnLocke-agn ja...

Alt jeg sier er at timingen kan være god sett i lys av alle spekulasjonene. På meg virker det som at det er mer et tidsspørsmål enn om han blir sparket. Og da kan jo en landslagspause være tidspunktet å gjøre det på - hvis man skal forsøke å få noe ut av sesongen. Å drøye (det uungåelige?) er vel lite hensiktsmessig?

Dux1

Innlegg: 34254
Dux1
03.10.18 10:39
TheBelfastBoy: Er heller ikke veldig fan av Conte (lenger), men er som deg usikker på alternativene. Tror kanskje han er det beste.

Da kan man like godt prøve Zidane - dersom han er aktuell. En annerledes personlighet enn både Mou og Conte (som har mye til felles), får jeg inntrykk av.

Dux1

Innlegg: 34254
Dux1
03.10.18 10:41
mjordan23: Kontrakten viser jo bare hvor lite gjennomtenkt klubben driver. Skriver ny kontrakt med manager --> støtter han ikke i overgangsvinduet (tilsynelatende). Er det rart ting går til ad undas? Null visjon.

Når man evner å gi en manager uten toppklubberfaring en 6-årskontrakt, er jeg strengt tatt ikke særlig overrasket...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg