Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
KongOlav2

Innlegg: 45174
KongOlav2
06.10.18 10:29
missChance: Men ifølge Capello var det ikke disse Mourinho ønsket, men Skriniar og/eller Koulibaly.

Skriniar var vel enten ikke til salgs, eventuelt absurd dyr såvidt jeg forstår. Vet ikke med Koulibaly. Det utelukker dog ikke at Mourinho kunne ønsket seg Maguire eller Alderweireld.

Retnuh_Flim

Innlegg: 21874
Retnuh_Flim
06.10.18 10:37
Tormund: Håper dere vinner 30-0 i dag, slik at vi får stilnet litt av denne usaklige ryktespredningen som foregår i diverse medier.

Er det to personer som styrer denne kontoen?

Noen få ganger kommer du med morsomme stikk mot United. Likevel er liksom det aller meste RÆL(!) som det her. 

Ta deg/dere sammen. 

missChance

Innlegg: 57950
missChance
06.10.18 10:40
KongOlav2: Skriniar var vel enten ikke til salgs, eventuelt absurd dyr såvidt jeg forstår. Vet ikke med Koulibaly. Det utelukker dog ikke at Mourinho kunne ønsket seg Maguire eller Alderweireld.

£76 mill. for Skriniar, visst nok. 

Hvis Capello har rett, var disse to førstevalg, og Maguire og Alderweireld ev. 2./3./4. valg? 

Det gir uansett mer mening å betale dyrt for yngre spillere. 

(Innlegget ble redigert 06.10.18 10:41)

F.R.O.G

Innlegg: 14694
F.R.O.G
06.10.18 10:52

Borgerkrig på Old Trafford :) Hvem skulle tro at det gikk slik da Ferguson trakk seg tilbake :) Mourinho er ferdig som trener, ikke bare i Man.utd. Så er det bare å finne en ny trener, for å starte helt på nytt, og da må alle spillerne under lupen atter en gang, nye milliarder vil renne ut .

KongOlav2

Innlegg: 45174
KongOlav2
06.10.18 11:00
missChance: £76 mill. for Skriniar, visst nok. Hvis Capello har rett, var disse to førstevalg, og Maguire og Alderweireld ev. 2./3./4. valg? Det gir uansett mer mening å betale dyrt for yngre spillere.

Hvor har du den prisen fra? Mulig en slik pris kan forsvares for slovaken. Har bare sett hva som ble skrevet ang Maugire og Alderweireld ang pris.

missChance

Innlegg: 57950
missChance
06.10.18 11:11
KongOlav2: Hvor har du den prisen fra? Mulig en slik pris kan forsvares for slovaken. Har bare sett hva som ble skrevet ang Maugire og Alderweireld ang pris.

Flere steder - blant annet her: MEN har tidligere skrevet at Inter, tidlig i overgangsvinduet, forlangte £76 millioner for den 23 år gamle slovaken, men at beløpet umiddelbart ble avvist av United.  Selv har Škriniar senere innrømmet at det var kontakt mellom partene. (United.no)

 

Bacary

Innlegg: 20843
Bacary
06.10.18 11:19
missChance: men at beløpet umiddelbart ble avvist av United

Forstår godt at de ikke gir han penger for kvalitetstoppere når man ser at Bailly blir benket til fordel for Mctominay. 

LaGoeba

Innlegg: 22849
LaGoeba
06.10.18 12:38
Slikkepott: Vedder en flaske yamazaki 18 i mot.

Høres jo godt ut det.

missChance

Innlegg: 57950
missChance
06.10.18 13:30

Spillerne får også mer og mer kritikk. Paul Merson på Sky Sports:

"The players are embarrassing. If you’ve got a problem with the manager have it Monday to Friday. You’ve got to give your all at the weekend. Come on, let’s be professional. These players are an absolute joke. To lose like they did against West Ham. They’re playing for the biggest club in the world. There are ways of losing football managers. These players are not trying. If they are trying, then they shouldn’t be on £200,000 a week because they’re not good enough.”

Slikkepott

Innlegg: 15752
Slikkepott
06.10.18 13:44

Må være ganske så behagelig å være Merson, bortsett fra at han er fullstendig blåst og mindre attraktiv, trapper opp til en jobb hvor han kan være seg selv og få godt betalt. 

 

TheBelfastBoy

Innlegg: 21800
TheBelfastBoy
06.10.18 13:46

Gary Neville har noen fair poeng, men vedrørende støtten til Mourinho synes jeg han fremmer minst en feilslutning som ofte går igjen hos dem som er pro-Mo.

- Klubben støttet ikke Mourinho i sommer,

Det er en feilslutning fordi man baserer seg på mangelfull informasjon og velger å støtte seg til den delen av informasjonen som passer narrativet man selv foretrekker. For det første vet vi ikke hvilke spillere Mourinho ønsket og om disse var tilgjengelige. For det andre, hva er å støtte Mourinho? Skulle vi betalt «hva som helst» for en stopper på 29-30 år? Er det virkelig noen som mener dette?!

Jeg ser også det nevnes fra andre at Mourinho måtte sitte bakbundet og se andre managere ble støttet. Hva legger man i dette? Pep fikk ikke hente feks Fred, Jorginho eller van Dijk. Og Mourinho har fått bruke mer på lønn og minst like mye på overganger som feks Klopp. Til tross for at Liverpooo også solgte deres beste spiller. Fra samme utgangspunkt ser vi imidlertid langt svakere ut enn Liverpool. Fikk Sarri særlig mer støtte i overgangsvinduet? Hva med Pochettino?

Man nevner også de to jalla-titlene og 2. plassen. Jeg synes også 2. plass var godkjent. Men ingen av dem som er pro-Mo er villig til å gjøre en nærmere vurdering av fjorårets sesong. For det første tilsa ressursbruk at man burde kunne forvente å være et av de to beste lagene i PL forrige sesong. Det gjelder både ift investering i overganger og lønn.

I mine øyne var det dessuten flere lag som var bedre enn oss i fjor. Men flaks, litt tilfeldigheter og David de Gea ga oss andreplassen. Og nei, jeg synes faktisk ikke Mourinho fortjener særlig med heder og ære for at de Gea prestere som han gjorde. Det kunne likevel vært noe å bygge på. Mourinhos test begynte på mange måter i sommer. På to år burde han etablert et grunnlag for å ta klubben de nødvendige stegene. Der ser han ut til å feile brutalt, og det handler ikke først og fremsr om spillerne han ikke fikk, men hvordan han anvender spillerne han har.

 

(Innlegget ble redigert 06.10.18 13:52)

den_glade_gris

Innlegg: 6524
den_glade_gris
06.10.18 14:11
F.R.O.G: Borgerkrig på Old Trafford :) Hvem skulle tro at det gikk slik da Ferguson trakk seg tilbake :) Mourinho er ferdig som trener, ikke bare i Man.utd. Så er det bare å finne en ny trener, for å starte helt på nytt, og da må alle spillerne under lupen atter en gang, nye milliarder vil renne ut .
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 09:58)

F.R.O.G

Innlegg: 14694
F.R.O.G
06.10.18 14:36
den_glade_gris: Det som overasket meg var at så mange slo ring om Mou og det alle visste han stod for. Noen trodde på pokaler og var villig til å sluke alt. Tipper Eddie tenkte i de baner, men så mange fans? Det var bare jeg og en par til som gikk sterkt imot helt fra starten. Nå er det vel ikke mange Moufans igjen,eller?

ha ha ha ha ja jeg husker diskusjonene som raste her inne da Mou kom til Man.utd, hvor bra dette skulle bli, og hvor stor tro man hadde på dette. Mannen er for det første totalt avhengig av å kjøpe ren kvalitet, og da spillere som gjør som han sier! Problemet er at han sliter ned alt han er i kontakt med over litt tid, og mange av "stjernene" er primadonnaer som ikke lar seg pushe på. Alle gode trenere sliter med det samme over tid, det er ikke lett i moderne fotball på topp nivå med mange slike spillere i samme klubb.

Tror at trenere må angripe dette helt annerledes over tid, om de vil få gode resultater i fremtiden. Få fatt i gode unge talenter som lar seg forme, som gjør det de får beskjed om. De som bare har tendenser til det motsatte? Bare sende de videre uansett!

Har man rimelig god kvalitet i et lag, får de til å fungere i en gruppe, trener de veldig godt fysisk kan man nå ekstremt langt faktisk. Har alltid sagt at man må ha inn 3 nye  kvalitetspillere hvert eneste år, og ut med 3 stykker andre veien, for å fornye seg og holde gruppen på tå og hev. Om ikke stagnerer man, og spillerne blir for trygg på at de kan gjøre hva de vil, lønna kommer uansett.

Alexis var et prakteksemplar på dette her, en primadonna som laget mye kvalme i spillergruppen, og han fikk holde på. Var en lettelse da han ble solgt til dere. Pogba virker som noe i samme gate. Man kan ikke ha mange  slike spillere i samme klubb, da blir det borgerkrig :) 

(Innlegget ble redigert 06.10.18 14:37)

F.R.O.G

Innlegg: 14694
F.R.O.G
06.10.18 14:41
missChance: Det gir uansett mer mening å betale dyrt for yngre spillere.

Da skal man vite hva man driver på med! At man nesten er garantert at det lykkes, og at spilleren har de rette holdningene, kan fungere inn i et system, er endringsvillig, kan brukes i noen forskjellige posisjoner uten å begynne å sutre. Legge seg opp over en halv milliard kroner for en spiller er risikosport for alle klubber, det sluker av budsjettet så det holder, og lønna står alltid i stil til overgangsummen og kommer vel i tillegg over flere år.

den_glade_gris

Innlegg: 6524
den_glade_gris
06.10.18 14:47
F.R.O.G: Alexis var et prakteksemplar på dette her, en primadonna som laget mye kvalme i spillergruppen, og han fikk holde på. Var en lettelse da han ble solgt til dere.

Jeg gikk også sterkt imot dette. Jeg ble fysisk dårlig ved den dealen. Bra for dere å bli kvitt svineriet. Ligaens best betalte spiller. Det er faen meg ikke til å tro.

lsklars

Innlegg: 111512
lsklars
06.10.18 15:32

I da gleder vi oss til kamp.

glycinello

Innlegg: 6847
glycinello
06.10.18 15:42
lsklars: I da gleder vi oss til kamp.

Er mest spent på hvordan mottagelsen av Mourinho blir og hvordan laget responderer. Gir de jernet for manageren, eller en kniv i ryggen?

F.R.O.G

Innlegg: 14694
F.R.O.G
06.10.18 15:46
den_glade_gris: Jeg gikk også sterkt imot dette. Jeg ble fysisk dårlig ved den dealen. Bra for dere å bli kvitt svineriet. Ligaens best betalte spiller. Det er faen meg ikke til å tro.

Ha ha ha ha jeg trodde det heller ikke, at dere gikk inn på dette :) Men slik er det når man lar seg blende av korte øyeblikk av storhet av en spiller. Dere fikk vel en bra deal i Persie da!  Iallefall en sesong.

TheUnitedWay

Innlegg: 10180
TheUnitedWay
06.10.18 15:53

Spot on fra TBB!

InsVerderben

Innlegg: 6501
InsVerderben
06.10.18 16:10
F.R.O.G: Alexis var et prakteksemplar på dette her, en primadonna som laget mye kvalme i spillergruppen, og han fikk holde på. Var en lettelse da han ble solgt til dere. Pogba virker som noe i samme gate. Man kan ikke ha mange slike spillere i samme klubb, da blir det borgerkrig :)

Skal noe til å håndtere en spillergruppe der mer enn èn spiller har et ego som kan fylle hele garderoben.

Jose håndterer det ikke og er ikke rett mann, men skal De Røde Djevlene gjenvinne tronen er det flere som må forlate Old Trafford...!

glycinello

Innlegg: 6847
glycinello
06.10.18 16:21
TheBelfastBoy: Gary Neville har noen fair poeng, men vedrørende støtten til Mourinho synes jeg han fremmer minst en feilslutning som ofte går igjen hos dem som er pro-Mo.

Jeg er forsåvidt enig i det du skriver. Men jeg tror heller ikke at Gary Neville støtter Mourinho i alt som skjer. Han retter en del kritikk mot ledelsen i klubben og er bekymret for at så lenge de fortsetter i samme retning så spiller det omtrent ingen rolle hvilken manager som blir ansatt.

Personlig tror jeg det er en uhellig blanding av at Mourinho er feil mann, og at de som befinner seg over han i ledelsen også er feil menn.

dennismufc

Innlegg: 4861
dennismufc
06.10.18 16:51

Har alltid ønsket Eddie Howe

GreySerpent

Innlegg: 30077
GreySerpent
06.10.18 17:05

Med tanke på hvordan høyresiden ser ut i United, hvorfor hentet man ikke Moura?

Hetfield

Innlegg: 20940
Hetfield
06.10.18 17:21
GreySerpent: Med tanke på hvordan høyresiden ser ut i United, hvorfor hentet man ikke Moura?

Trippel-dekning på venstre-kant er viktigere skjønner du..

Pogba6

Innlegg: 11595
Pogba6
06.10.18 17:23

Fordi Moura koster penger og Ed må spare penger til Glazerne.

missChance

Innlegg: 57950
missChance
06.10.18 17:31

Lukaku får en ny sjanse ...

Pogba6

Innlegg: 11595
Pogba6
06.10.18 17:32

McTomsing er inne på laget.

GreySerpent

Innlegg: 30077
GreySerpent
06.10.18 17:32
missChance: Lukaku får en ny sjanse ...

Ny? Har han noensinne mistet en sjanse?

fugletitteren

Innlegg: 12487
fugletitteren
06.10.18 17:36

Liker laget.

Minus McTominay, skjønner ikke hva Mou ser i han. Tvilsomt om han forblir United spiller lenge, tipper solgt innen et par år.

HengeTrynet

Innlegg: 26614
HengeTrynet
06.10.18 17:36
missChance: Lukaku får en ny sjanse ...

Ny sjanse og Lukaku hører ikke sammen. Han er der. Alltid.

aehiaehmiaehmiaehmiaehniaeiaejiinaeh

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg