Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
glycinello

Innlegg: 6530
glycinello
08.10.18 18:12
gurglebassen: Det er sammenlignbart da begge sakene medfører en misnøye med noe. Det er jo noe han ikke liker her (Mourinho), så det er jo bare å forsøke å løse det innen ett år (spark Mourinho).

Jeg ser poenget ditt, men han var angivelig veldig fornøyd  i United da Real ville ha ham, men tenkte vel at hele livssituasjonen ville bli hakket bedre i Madrid. Det kan vel bekreftes av hvordan han stod frem etter at overgangen gikk i vasken.

Nå skal han være misfornøyd med tingenes tilstand i United noe han ikke var da Real ville ha ham.

Er du sikker på at det er Mourinho som er problemet? Mener å ha lest et sted at De Gea liker Josè. Da kan jo problemet være at Josè meget trolig ikke er manager for klubben etter denne sesongen.

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
08.10.18 18:15
glycinello: Er du sikker på at det er Mourinho som er problemet?

Nei, overhodet ikke sikker på det. Det var bare som et eksempel. Med De Gea kan alt løses (tror jeg), spesielt nå som RM har kjøpt ny keeper.

glycinello

Innlegg: 6530
glycinello
08.10.18 18:19
gurglebassen: Nei, overhodet ikke sikker på det. Det var bare som et eksempel. Med De Gea kan alt løses (tror jeg), spesielt nå som RM har kjøpt ny keeper.

Krysser fingrene for at du har rett:) Det bør i alle fall gjøres alt som er menneskelig  mulig (og litt til) for å beholde David.

KongOlav2

Innlegg: 43674
KongOlav2
08.10.18 18:52
glycinello: To relativt unge stoppere(23 år) som kommer fra italiensk fotball og som (jeg tipper vilt uten noen form for kjennskap til språkkunnskapene deres) trolig ikke snakker engelsk er neppe lederen vi trenger. Godt mulig de forsterker oss rent kvalitetsmessig, men noen great leader har jeg problemer med å se for meg at de blir.

Det er ikke utenkelig at slovaken Skriniar snakker litt engelsk. Og basert på hva jeg har sett andre skrive om ham, må han omtrent være det mest spennende dere kan hente på stopperplass. Perfekt alder er han også. 24 i februar.

Ledere blir forøvrig bare unntaksvis kjøpt. Ofte utvikles de til ledere naturlig i den klubben de er i/kommer til. Å hente en Skriniar er uendelig mer spennende enn Alderweireld eller skadeforfulgte og høyst ustabile Boateng som per dags dato regnes som toppstoppere og ledertyper.

(Innlegget ble redigert 08.10.18 18:59)

Hetfield

Innlegg: 20317
Hetfield
08.10.18 19:08

Vi står ikke akkurat i en sterk posisjon forhandlingsmessig om DDG f.o.m neste sommer, og PSG+Juve er nærmest garantist for titler.

Skjønner David godt om han vurderer å skifte beite for å få mer ut sportslig av sine beste år.

GreySerpent

Innlegg: 28826
GreySerpent
08.10.18 19:54

Mourinho skal ha bannet på portugisisk inn i et TV-kamera. Ifølge Manchester Evening News skal det ha vært en frase tilsvarende det engelske «fuck off you sons of bitches» han skal ha ytret.

Tormund

Innlegg: 27698
Tormund
08.10.18 20:04
GreySerpent: Mourinho skal ha bannet på portugisisk inn i et TV-kamera. Ifølge Manchester Evening News skal det ha vært en frase tilsvarende det engelske «fuck off you sons of bitches» han skal ha ytret.

Var det Eva Carneiro som intervjuet ham?

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
08.10.18 20:07

Independent/Delaney melder at vi snakker med Juve-Marotta og Paratici om å bygge om den sportslige strukturen. Det vil i såfall bli en lignende modell som City har i dag med Txiki og Soriano.

Dux1

Innlegg: 34602
Dux1
08.10.18 20:13

Det absolutt viktigste grepet United kan gjøre pdd! Men artikkelen lover ikke så godt: Paratici har nylig skrevet ny kontrakt med Juve, mens Marotta er mer komfortabel i italiensk fotball pga dårlige engelskkunnskaper. 

Paul Mitchell anyone? 

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
08.10.18 20:16
Dux1: mens Marotta er mer komfortabel i italiensk fotball pga dårlige engelskkunnskaper.

Det ordner seg. Det er uansett bevegelse på dette området nå.

Tidligere har Eduardo Macia også vært nevnt, så noe skjer.

GreySerpent

Innlegg: 28826
GreySerpent
08.10.18 20:18

Pogba nominert til Ballon d'or, som eneste Unitedspiller. Alisson og Lloris er også nominert. 

den_glade_gris

Innlegg: 6524
den_glade_gris
08.10.18 20:49
Knaxern: Eddie Howe ser jeg gjerne i Liverpool den dagen Klopp gir seg. Den klart beste britiske manageren, og for meg er det kun Pep, Klopp, Sarri og Pochettino som er foran i PL.

Jeg har som nevnt før stor sans for Howe. Lanserte han i forrige sesong. Jeg har også lansert Sarri, men dessverre så havnet han i Chelsea. Det Howe har gjort i Bmouth er ikke mindre enn utrolig. En managerprestasjon av de sjeldne og da har du som regel sjeldne evner. En enorm forskjell i størrelse på klubbene, men jeg tror når du er så åpenbart dyktig så vil du også klare å håndtere den største klubben. Jeg tror vi slipper å høre  fra ex spillere at han er en skam for klubben. Denne fyren er hel ved.

Han har en gjennomført stil og jeg liker den. Alltid moro å se Bmouth og de er ifølge spillerne overbevist om at ingen er bedre trent. Det Howe har gjort en for meg større enn det Pep har fått til i City eller Klopp i Liverpool når en ser på klubb og midler. Nå har vi mislykkes med to store navn. Det er på tide å tenke litt annerledes Eddie, eller?

Dux1

Innlegg: 34602
Dux1
08.10.18 21:44

Hvem er Macia?

Andrea Berta har også vært nevnt flere ganger. 

InsVerderben

Innlegg: 5688
InsVerderben
08.10.18 22:02
Dux1: Steve Bruce er ledig. Noe for United?

Jepp!

Få inn Bruce som har en historie i klubben, en grunnleggende god holdning og innstillingen som passer klubben og tradisjonene! Ta Giggs inn i teamet som en arvtager, se litt lenger framover og tenk kontuinitet!

"Old School?" - jada, men tror det vil fungere på sikt! På kort sikt må vi uansett regne med en plass litt lengre ned på tabellen og det kan vi leve med!(men kanskje ikke eierne?!)

Men vær så snill; INGEN flere oppblåste og "store" navn inn på Old Trafford nå! Det er prøvd og det funker ikke..!

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
08.10.18 22:30
Dux1: Hvem er Macia?

Den spanske Tor-Kristian Karlsen. DoF i Leicester, eller noe sånn.

Han nevnes i forbindelse med en haug med klubber, så det er neppe noe konkret.

-k9b_

Innlegg: 29354
-k9b_
09.10.18 09:04
gurglebassen: Den spanske Tor-Kristian Karlsen. DoF i Leicester, eller noe sånn. Han nevnes i forbindelse med en haug med klubber, så det er neppe noe konkret.

Eks-Liverpool speider. Rafa-protege, og alt som måtte falle i smak i Man Utd.

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
09.10.18 09:25
-k9b_: Eks-Liverpool speider. Rafa-protege, og alt som måtte falle i smak i Man Utd.

og veldig god å starte rykter om seg selv sikkert.

KongOlav2

Innlegg: 43674
KongOlav2
09.10.18 09:28
InsVerderben: Jepp! Få inn Bruce som har en historie i klubben, en grunnleggende god holdning og innstillingen som passer klubben og tradisjonene! Ta Giggs inn i teamet som en arvtager, se litt lenger framover og tenk kontuinitet! "Old School?" - jada, men tror det vil fungere på sikt! På kort sikt må vi uansett regne med en plass litt lengre ned på tabellen og det kan vi leve med!(men kanskje ikke eierne?!) Men vær så snill; INGEN flere oppblåste og "store" navn inn på Old Trafford nå! Det er prøvd og det funker ikke..!

WTF? Som Liverpool-supporter ville jeg elsket dette. Har null tro på at gamle Bruce og uprøvde Giggs kan lede United tilbake til gamle høyder. Mulig det akkurat kan være godt nok til å stabilisere seg topp 4 med midlene dere har, men noe mer enn det kan jeg ikke se for meg at Bruce klarer å få til. Synes ikke han har vist noe av resultater som tyder på at Bruce er dyktig nok.

Da tror jeg Eddie Howe er mye mer interessant forutsatt at han får en dyktig sportssjef over seg som kan støtte ham når det gjelder spesielt spillerlogistikk. Et godt sammensatt team med Howe + ny sportssjef i spissen ville vært mitt andreønske etter Pochettino om jeg var United-supporter. Det er dog også et par dyktige italienere som kunne vært interessante i Conte og Allegri, men en beskrevet løsning med Howe virker uansett særs spennende.

(Innlegget ble redigert 09.10.18 09:30)

John||Locke

Innlegg: 12190
John||Locke
09.10.18 09:34
KongOlav2: WTF? Som Liverpool-supporter ville jeg elsket dette. Har null tro på at gamle Bruce og uprøvde Giggs kan lede United tilbake til gamle høyder.

Det burde i så fall være en høyst midlertidig løsning. Men akkurat nå er det samme hvem som leder klubben, da alt er bedre enn Mourinho. Hadde ikke hatt noe mot Bruce ut sesongen.

Giggs er jeg ingen fan av, da han i mine øyne er en skam av et menneske. 


-Pat

KongOlav2

Innlegg: 43674
KongOlav2
09.10.18 09:40
John||Locke: Det burde i så fall være en høyst midlertidig løsning. Men akkurat nå er det samme hvem som leder klubben, da alt er bedre enn Mourinho. Hadde ikke hatt noe mot Bruce ut sesongen. Giggs er jeg ingen fan av, da han i mine øyne er en skam av et menneske.

En interimløsning ut sesongen kunne sikkert vært levelig ang Bruce ja. Bør dog ikke under noen omstendigheter få forlengelse utover det, om han ikke mot all formodning skulle ledet laget til seriegull. Pochettino, Howe eller en av italienerne burde være prioritert løsning på lengre sikt.

(Innlegget ble redigert 09.10.18 09:40)

caliblue

Innlegg: 14757
caliblue
09.10.18 09:54
-k9b_: Eks-Liverpool speider. Rafa-protege, og alt som måtte falle i smak i Man Utd.

Han hentet tre midtstoppere til Leicester i sommer, mens manager Puel virker å spille en svak Morgan (utvist i 2 av sine 4 siste kamper) på ren og skjær trass.

Macia og Mourinho sammen har potensiale til å bli stor humor.

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
09.10.18 09:57
caliblue: Han hentet tre midtstoppere til Leicester i sommer, mens manager Puel virker å spille en svak Morgan (utvist i 2 av sine 4 siste kamper) på ren og skjær trass. Macia og Mourinho sammen har potensiale til å bli stor humor.

JM bør jo bli glad i Macia hvis han henter stoppere.

missChance

Innlegg: 56837
missChance
09.10.18 10:33

Hvor vondt det er å tape en CL- finale - utdrag fra Michael Carricks biografi.

GreySerpent

Innlegg: 28826
GreySerpent
09.10.18 11:21

Koselig lesing i kommentarfelt fra egne supportere ang Pogba i forbindelse hans nominasjon til Ballon d'or. 

glycinello

Innlegg: 6530
glycinello
09.10.18 12:09
-k9b_: Rafa-protege

Kjempegreier. Vi trenger mer faktabasert kunnskap i United.

Dux1

Innlegg: 34602
Dux1
09.10.18 19:03

Leonardo Jardim skal ha fått fyken i Monaco, i følge ESPN.

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
09.10.18 19:04
Dux1: Leonardo Jardim skal ha fått fyken i Monaco, i følge ESPN.

Ikke spesielt overraskende dette. Det har jo gått rett til helvete der på kort tid.

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
09.10.18 19:10

Delaney er veldig informert for tiden.

Nå skriver han at ZZ fortsatt er aktuell. Ed har ZZ som favoritt hvis JM ikke klarer å snu trenden, men skal ha fått beskjed at ZZ vil ha full kontroll over overganger.

Dette strider mot Eds nye visjoner om en ny sportslig ledelse. Videre skriver Delaney at agentens uttalelser var "posturing", for å gi ZZ et overtak i eventuelle forhandlinger.

And while the 46-year-old is intrigued by the idea of managing United, he has similar reservations about their squad so would want an ideal situation and all of his demands to be met to consider it. One of those is thereby control of transfers.

vadefugl

Innlegg: 41763
vadefugl
09.10.18 19:11

United bør holde seg innenfor topp seks. Ikke under. Det godtar ingen, selv ikke på kort sikt

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
09.10.18 19:11
vadefugl: United bør holde seg innenfor topp seks. Ikke under. Det godtar ingen, selv ikke på kort sikt

Dette er et godt råd.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg