Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Dux1
Dux1Innlegg: 33807
19.10.18 14:18
HypnoToad: Hvis det stemmer det Shaw selv sier at han har samme fysikk som Rooney, kan det hende vi gjør lurt i å selge ham om fire år - mens han fremdeles er på topp.

For det første var Rooney på topp i mer enn 4 år for United. For det andre var ikke Shaw kommende verdensstjerne allerede i en alder av 16 år (med den slitasje det medfører)...

Dux1
Dux1Innlegg: 33807
19.10.18 14:31
Samey_FU: Jeg er enig i at arbeidsforhold har mye å si og at Martial eller Rashford hadde hatt lettere forhold i et lag hvor angresspill blir satset på, men du simplisifere dette en del. Pogba har i flere år blitt kritisert av franskmenn som følger med på landslaget. https://www.joe.co.uk/sport/france-football-poll-shows-73-of-fans-want-paul-pogba-dropped-for-world-cup-182448Rashford har så vidt spilt for England og noen gode kamper er holder ikke til å si at han er jevn for England. Han er fortsatt ung så hans ustabilitet skyldes nok alder og rutine, fremfor noe annet. Og sånn rent statistisk sett, så prestererer han det samme for England som han gjør for United. Lukaku presterte bra for United i fjor, dog var han ikke god nok i storkampene. I år har han vært meh.Alexis Sanchez har spilt 3 kamper og puttet 0 for Chile kalenderåret 2018, og før kampen mot Mexico, var det 7 måneder siden han sist spilte for landslaget, så jeg vetta faen jeg hvor du har fått for deg at han er jevn for Chile i år lol.

Jeg sier ikke at samtlige spiller godt konstant på landslaget heller, men f eks Pogba var strålende i et VM han ble mester i. Han kan ikke kritiseres for det eller??

Lukaku scorer hvert 58. minutt for Belgia, men bare hvert 161. min for United. En enorm forskjell.

Rashford, i en periode hvor blant andre en del vgd-ere halshugger ham pga formen, spiller meget godt for England. Hvorfor?

Sanchez har 121 kamper for Chile og spiller sjeldent en svak kamp for dem. Sist var han også toneangivende mot Mexico. Når var han det for United sist?

jback
jbackInnlegg: 18263
19.10.18 14:32

Rooney er verdens beste i USA. Blir bare bedre og bedre med alderen. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24881
19.10.18 14:48

United-Supporteren kunne Supporterklubben fortelle at venstrebacken sannsynligvis allerede ville vært borte hadde Mourinho fått viljen sin.

– Agenten hans var i kontakt med Tottenham. Det er mer enn bare rykter, men Woodward nekter å gi opp Shaw. Han satte så mye prestisje på spill for å få ham at han vil prøve absolutt alt før han selges, forteller en kilde i saken.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6198
19.10.18 15:08

På tide å oppdatere garderoben folkens!

True Religion. Muslimer mener Islam er den ene sanne tro (det gjelder for alle religioner riktignok, men da forsvinner poenget mitt). 

Saudi-Arabia er et muslimsk land. 

Dette betyr at vi innen kort tid er kjøpt opp av krompen til Saudi Arabia. 

 

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
19.10.18 15:50
Dux1: Jeg sier ikke at samtlige spiller godt konstant på landslaget heller, men f eks Pogba var strålende i et VM han ble mester i. Han kan ikke kritiseres for det eller?? Lukaku scorer hvert 58. minutt for Belgia, men bare hvert 161. min for United. En enorm forskjell. Rashford, i en periode hvor blant andre en del vgd-ere halshugger ham pga formen, spiller meget godt for England. Hvorfor? Sanchez har 121 kamper for Chile og spiller sjeldent en svak kamp for dem. Sist var han også toneangivende mot Mexico. Når var han det for United sist?

Pogba ble kraftig kritisert før VM, noe som var på sin plass. Å bruke Pogbas form på landslaget mot Uniteds filosofi eller hva det enn nå du prøver på, blir urimelig. Pogba hadde et godt mesterskap, men har generelt sett vært ustabil på landslaget. 

Hvis du skal bruke statistikk for å fremme Lukakus prestasjoner på landslaget, driter du deg ut. Han hadde 5 mål i VM, hvor 3 av de kom mot tunisia og 2 mot Panama. Han hadde ikke et eneste mål i sluttspillet. Han var riktignok et beist av en spiller mot Brasil og Japan, men ikke bruk mål for å fremheve prestasjonene hans. 

Jeg driter i hva VGD måtte mene om Rashford, han har så vidt spilt på landslaget. Å bruke de få minuttene han har på landslaget i år som et argument for hvor jevn han er på landslaget blir som å si at John Oshea er verdens beste keeper, for han slapp aldri inn et mål i sin korte keeperkarriere. 

Og hva Alexis har gjort i de 118 foregående kampene har strengt tatt ingeeen som helst relevans med hans form i dag, og hvordan han er for united. Lol. 

HypnoToad
HypnoToadInnlegg: 3258
19.10.18 16:29
Dux1: For det første var Rooney på topp i mer enn 4 år for United. For det andre var ikke Shaw kommende verdensstjerne allerede i en alder av 16 år (med den slitasje det medfører)...

Ingen har sagt han var på topp i bare fire år, men forfallet hans begynte vel i 27-28 års alderen. Ferguson så dette og var på vei til å selge ham i riktig tid. Uten at jeg på noen måte er ekspert på kropp og trening er det vel en kjensgjerning at enkelte forfaller tidligere enn andre, på lik linje som noen utvikler seg tidligere enn andre. Rooney passer inn der, og kanskje også Shaw. Rooney var jo sjelden skadet, han var bare tung og treg. 

Det virker uansett ikke som om Shaw naturlig har en atletisk kropp og må derfor jobbe mye hardere for å holde seg i form.

Lezah
LezahInnlegg: 64156
19.10.18 17:04

Alexis Sanchez not with the travelling squad.

(Innlegget ble redigert 19.10.18 17:05)

missChance
missChanceInnlegg: 55178
19.10.18 17:09
Lezah: Alexis Sanchez not with the travelling squad.

Spilte i Mexico på onsdag, så han hviles kanskje - eller møter laget i London? Edit: Kom til Heathrow i morges.

 

Ellers ser jeg på M.E.N. at han kanskje er i dårlig form fordi han har blitt ... singel? :D

(Innlegget ble redigert 19.10.18 17:11)

Dux1
Dux1Innlegg: 33807
19.10.18 17:47

For det første: Dropp det LOL-greiene. Det høres helt retardert ut. Hvor gammel er du egentlig! 

For det andre:

Pogba har - stort sett - vært god både for klubb- og landslag før han kom til United. Hvis du ikke har sett dette er fotballkunnskapene dine like svake som Saudi-standpunktet ditt! Pogba har mao ikke levd opp til forventningene i United. 

Lukaku scorer oftere og spiller enda bedre på landslaget. Under VM var en av Belgias beste. Han setter stadig nye personlige målrekorder. Han er ikke av de verst stilte i United, men har mye å gå på. 

Poenget med å vise til Rashford på landslaget nå er jo nettopp for å vise at spilleren presterer på høyt nivå - samtidig som andre roper høyt om hvor svak han er i United. Det går både på taktiske disposisjoner og kanskje en annen type tilnærming fra trenerens side. 

Sanchez har vært Chiles store stjerne i mange år., og spilte godt sist mot Mexico. Han herjet til tider i Arsenal. Ansett som en spiller i verdensklasse. I United? En komplett fiasko! 

Du må gjerne opptre naivt og evneveikt som du har for vane å gjøre.  De aller fleste ser mønsteret. Og fellesnevneren er...

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20423
19.10.18 17:56

Klubben vår er i en fryktelig forfatning. Vi latterliggjøres av mer eller mindre hele fotballverden. Daglig leder er en vits. Trener er en vits. De største stjernene er en vits. Eks-spillerne driter seg ut. Det skulle ikke være mulig å fremstå mer patetisk...

Men du har alltid Bayern. I dag siterte angivelig Rummenige den tyske grunnloven i et krav om respekt. Kan dere tenke dere? Her har Bayern rævkjørt det som er av tyske klubber i tiår og oppnådd en markedsmakt i fotball som konkurransetilsynet i Norge knapt ville akseptert innenfor noen næring. Og ved det minste motstand sutrer man og trekker inn «menneskets verdighet som krenket». Der har du gjeng!

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13875
19.10.18 18:10

Nå kommer grock.

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
19.10.18 18:17
Dux1: For det første: Dropp det LOL-greiene. Det høres helt retardert ut. Hvor gammel er du egentlig!  For det andre: Pogba har - stort sett - vært god både for klubb- og landslag før han kom til United. Hvis du ikke har sett dette er fotballkunnskapene dine like svake som Saudi-standpunktet ditt! Pogba har mao ikke levd opp til forventningene i United.  Lukaku scorer oftere og spiller enda bedre på landslaget. Under VM var en av Belgias beste. Han setter stadig nye personlige målrekorder. Han er ikke av de verst stilte i United, men har mye å gå på.  Poenget med å vise til Rashford på landslaget nå er jo nettopp for å vise at spilleren presterer på høyt nivå - samtidig som andre roper høyt om hvor svak han er i United. Det går både på taktiske disposisjoner og kanskje en annen type tilnærming fra trenerens side.  Sanchez har vært Chiles store stjerne i mange år., og spilte godt sist mot Mexico. Han herjet til tider i Arsenal. Ansett som en spiller i verdensklasse. I United? En komplett fiasko!  Du må gjerne opptre naivt og evneveikt som du har for vane å gjøre.  De aller fleste ser mønsteret. Og fellesnevneren er...

Nei, Pogba har stort sett ikke vært god på landslaget. Da avslører du deg selv. Han har hatt en svært ujevn prestasjon på landslaget. Tror du pollen jeg linka til var bullshit? lol. I tillegg har han en mer defensiv rolle på landslaget enn det han har for United. 

Ja, Lukaku setter stadig nye rekorder, flott det Dux. Dog hadde han 5 mål totalt i VM, hvor alle kom mot dårlig motstand. Spillemessig i VM var han svært bra, og jeg skulle veldig gjerne likt og sett ham bli brukt i den rollen for United. Enig der. Men at det er store forskjeller på prestasjonene hans for landslaget og United, det er bare tull. lol

Rashford har hatt noen gode kamper for England etter VM, men 3-4 kamper er ikke nok i mine øyne for å komme med påstanden at han er jevn for England men ujevn for United. Han har vært suspendert i noen kamper for klubblaget og, så merkelig utsagn. lol. 

Haha.. Ok. Hør. Til og med du forstår dette. Alexis.. sant? Har spilt for United siden januar. Sant? Han hadde ikke spilt for Chile på 7 måneder før kampen mot Mexico, hvor for øvrig chilensk presse ga ham midt på treet-karakter. Sant? Hvis du skal ha en fair sammenligning, burde han man hatt mer data av hans prestasjoner i Chile MENS han har spilt for United. lol. Ta deg et twittersøk å se hva folk mener om hans prestasjon mot Mexico. INGEN sier han var toneangivende. Stort sett alle skriver: sløv, treg, tungt touch, mangler selvtillit. Men ja, dux. lol.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19945
19.10.18 20:47
Machine_Head: Nå kommer grock.

Alt til sin tid..

Så at mange av uttalelsene kom fra Hoeness, som grockegutt forøvrig ikke har mye til overs for.

Spent på forsvarstalen av Rummenigge dog :)

glycinello
glycinelloInnlegg: 6198
19.10.18 21:51
missChance: Ellers ser jeg på M.E.N. at han kanskje er i dårlig form fordi han har blitt ... singel? :D

Dette kan jeg bekrefte. Er selv singel og lider av kronisk dårlig form.

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4476
19.10.18 21:52
Machine_Head: Nå kommer grock.

(Innlegget ble redigert 19.10.18 21:53)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17728
19.10.18 22:57
Kagawa: Jeg er helt enig i argumentasjonen din, og støtter synspunktene dine om at det skjer fæle ting. Jeg ser bare ikke vitsen i å blande fotball og politikk sammen.

Uansett så er det jo sånn at det som har brakt verden fremover dit vi har kommet idag er ikke mennesker som "goes by the book" men de som finner snarveiene og tråkker ned folk på sin vei.

Så kan en selvsagt klassifisere det  å sette det på forskjellige nivåer og mene at våre såkalte ambasadører er bad to the bone. Og det skjønner jo de fleste av oss også at de hører til i den divisjonen.

Men som Joe South skrev. " Take a look around what do you see? What's happening to you and me?

Konklusjon . It's the game people play.

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 864
20.10.18 00:40
FrannyLee: Uansett så er det jo sånn at det som har brakt verden fremover dit vi har kommet idag er ikke mennesker som "goes by the book" men de som finner snarveiene og tråkker ned folk på sin vei. Så kan en selvsagt klassifisere det  å sette det på forskjellige nivåer og mene at våre såkalte ambasadører er bad to the bone. Og det skjønner jo de fleste av oss også at de hører til i den divisjonen. Men som Joe South skrev. " Take a look around what do you see? What's happening to you and me? Konklusjon . It's the game people play.

Ser ikke helt hva du argumenterer for her. Verden er en ødelagt plass. I stor grad takket være disse "som finner snarveier og tråkker ned folk på sin vei". Manipulerende folk som albuer seg fram på bekostning av folk med reelle tanker og ideer, de i kulissene som skaper den reelle utviklingen.

Nei, her må jeg si meg uenig i innlegget ditt. Disse snarvei-folkene har i det store og hele ikke hatt en heldig påvirkning på verden. Det er min påstand

missChance
missChanceInnlegg: 55178
20.10.18 08:06
FrannyLee: Uansett så er det jo sånn at det som har brakt verden fremover dit vi har kommet idag er ikke mennesker som "goes by the book" men de som finner snarveiene og tråkker ned folk på sin vei.

Det virker nesten som om du mener at det er ok å tråkke over lik for å "komme framover", og at man ikke bør si noe fordi det er slik det er?

Og 'våre ambassadører'? Mener du her eiere som torturerer, dreper og utnytter andre for egen vinning og bruker fotballklubber som politiske verktøy for å hvitvaske seg?

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17728
20.10.18 08:35
holdthedoor: Ser ikke helt hva du argumenterer for her. Verden er en ødelagt plass. I stor grad takket være disse "som finner snarveier og tråkker ned folk på sin vei". Manipulerende folk som albuer seg fram på bekostning av folk med reelle tanker og ideer, de i kulissene som skaper den reelle utviklingen. Nei, her må jeg si meg uenig i innlegget ditt. Disse snarvei-folkene har i det store og hele ikke hatt en heldig påvirkning på verden. Det er min påstand

Ett veldig vanskelig og ømtålig tema å diskutere selvsagt og de fleste vil nok falle ned på dine meninger.

Mens andre og kanskje til å med rimelig kloke folk, tenkere, historikere, vil falle ned på den påstanden at selv Hitler og hans drabanter la i kjølevannet etter seg ting som faktisk dro de moderne samfunnet ett godt stykke på veien fremover.

Men dette hører nå uansett ikke hjemme på dette delforumet.

 

missChance
missChanceInnlegg: 55178
20.10.18 08:58
FrannyLee: Mens andre og kanskje til å med rimelig kloke folk, tenkere, historikere, vil falle ned på den påstanden at selv Hitler og hans drabanter la i kjølevannet etter seg ting som faktisk dro de moderne samfunnet ett godt stykke på veien fremover.

Jeg tror nok kanskje de fleste i så fall - bortsett fra deg eventuelt? - ville lande på at prisen var ALTFOR HØY!!!!

(Innlegget ble redigert 20.10.18 08:58)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20423
20.10.18 09:41

Problemet ditt, Franny, er følgende;

- evne til selvkritisk tenkning,

- at du til enhver tid søker etter noe som støtter din egen konklusjon,

- et sterkt ønske om å skille deg ut i en hver debatt,

Resulterer i noen svært far-fetched teorier, kokt på tynn suppe og med lite substans.

Problemer med å si at Hitler etterlot seg mye som drev verden fremover er at antakelig at man ikke forstår alternativet. Hvor ville verden vært dersom 82 millioner mennesker ikke mistet livet i krig? Hvordan kunne noen av disse, eller etterkommerne til noen av disse, drevet verden fremover? Hva ville verdien ha vært av alternativ ressursbruk?

(Innlegget ble redigert 20.10.18 09:47)

jback
jbackInnlegg: 18263
20.10.18 10:51

Har vi ikke kamptråd?

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
20.10.18 11:02
FrannyLee: Uansett så er det jo sånn at det som har brakt verden fremover dit vi har kommet idag er ikke mennesker som "goes by the book" men de som finner snarveiene og tråkker ned folk på sin vei.

Utelukkende eller? Drøy påstand egentlig. 

Hvordan har f.eks Einstein, Bill Gates, Newton, Galileo tråkket ned andre på sin vei til å forbedre verden? 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17728
20.10.18 11:06
Samey_FU: Utelukkende eller? Drøy påstand egentlig. Hvordan har f.eks Einstein, Bill Gates, Newton, Galileo tråkket ned andre på sin vei til å forbedre verden?

Eg er nok på tynn is her ja Samey .

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
20.10.18 11:09
FrannyLee: Eg er nok på tynn is her ja Samey .

Bittelitt

lsklars
lsklarsInnlegg: 95386
20.10.18 11:59
jback: Har vi ikke kamptråd?

Sjokkerende. 

VGD er på vei mot avgrunnen. Kanskje de har kamptråd på Kvinneguiden. 

Lezah
LezahInnlegg: 64156
20.10.18 13:21

Jeg har lest mye sykt og ondt her på VGD, men fy faen som det ble klinket til her.

missChance
missChanceInnlegg: 55178
20.10.18 13:35
Lezah: Jeg har lest mye sykt og ondt her på VGD, men fy faen som det ble klinket til her.

Trump-arven. Det er bra folk på begge sider, vet du. Hitler hadde jo noen gode sider ... 

Eller: Jeg gir opp menneskeheten.

Sportfreaken
SportfreakenInnlegg: 8769
20.10.18 14:16

Helt grufullt 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg