Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29501
20.10.18 20:10

"men Pogba er faktisk skyld i mål nummer to også"

- Har ikke sett dette. Men førstemålet vil jeg faktisk gi en del kudos til Luiz og Chelsea igrunn. Tydelig innøvd trekk hvor han blokker veien til Pogba ved å stå helt stille når det forventes at han skal angripe ballen, som gjør at Pogba mister Rudiger. Ikke full frikjenning, men formildende i mine øyne. 

qbah
qbahInnlegg: 49642
20.10.18 20:12

Dårlig dag på jobben mot Rudiger med andre ord. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20470
20.10.18 20:15

Uenig. Man skal ikke bli tatt ut av en sperre så lett. Man unngår det ved å være tettere på mannen man markerer (se Lindeløf vs Luiz) og mer aggressiv. Det forsøkes å sette opp sperre hele tiden. Selv på langt lavere nivå. Spillere med mer fokus og et annet konkurranseinnstinkt blir sjelden tatt av det.

(Innlegget ble redigert 20.10.18 20:17)

Sportfreaken
SportfreakenInnlegg: 8835
20.10.18 20:20

Jeg tror klubben er tjent med å kvitte seg med Pogba, og erstatte han med mobile, gode ballspillere uten nykker, som vil spille for klubben. Spillere som leverer innsatsen og gløden til typisk Herrera. 

Per nå, skaper han mer urytme og negativ stemning rundt klubben, enn noe annet. Leverer 90 minutter igjennom en nonchalant og dårlig innsats, og virker tidvis faktisk ganske fotballdum mtp på bevegelser og posisjoneringsevne. Skal sies at han tok litt tak i det defensive når man hadde snudd til 2-1, men samtidig er han direkte involvert i to baklengs som følge av innstilling, innsats og fokus. 

 Ville virkelig ikke savnet han om han forlot oss til fordel for f.eks Barca. 

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29501
20.10.18 20:21

"Uenig. Man skal ikke bli tatt ut av en sperre så lett."

- neida, som sagt fritas han ikke for all skyld. Og det sagt så var han stort sett på etterskudd i feltet mot Rudiger i hele dag av det jeg la merke til. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20470
20.10.18 20:43
Sportfreaken: Jeg tror klubben er tjent med å kvitte seg med Pogba

Nja, usikker på om man skal gå så langt. Men det er hvertfall et betydelig problem at spilleren man forventer skal vippe slike kamper i vår favør like gjerne kan gjøre det motsatte.

Sportfreaken
SportfreakenInnlegg: 8835
20.10.18 21:17

Jeg ser ikke hvordan det skal bli noe annerledes i fremtiden. At han plutselig våkner opp og forstår hvor heldig han er, og slutter å pisse bort talentet sitt(i den forstand at det ikke er i nærheten av være utnyttet til det fulle). 

Jeg ser dessverre mer og mer Balotelli i Pogba, enda det er et godt stykke til han faktisk er på samme nivå. 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
20.10.18 21:20
Dux1: Å satse på Smalling er det samme som å vinke farvel til ligagull.

Smalling er vår beste forsvarsspiller. Våre defensive problemer skyldes dårlig innstilling på dødballer eller at forsvarsspillere får en vanskelig jobb ved at det slurves i den defensive jobbingen lenger framme. Det dreier seg om avstand mellom ledd og å være gode i presset. Hvorfor denne manhuntingen, og det mot Smalling. Defensivt  er det andre som bør tas først. Vi vinner ikke ligagull uten et sterkt kollektiv både offensivt og defensivt. Det er store mangler selv om det  har vært lyspunkter i to andre omganger. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24998
20.10.18 21:21
Sportfreaken: Jeg ser ikke hvordan det skal bli noe annerledes i fremtiden. At han plutselig våkner opp og forstår hvor heldig han er, og slutter å pisse bort talentet sitt(i den forstand at det ikke er i nærheten av være utnyttet til det fulle).  Jeg ser dessverre mer og mer Balotelli i Pogba, enda det er et godt stykke til han faktisk er på samme nivå.

Pogba er vår klart beste utespiller. The Times har en artikkel med statistikk som viser at Pogba har altfor mange oppgaver på midtbanen. Rollen hans er udefinert. I et kollektiv som fungerer er jeg rimelig overbevist om at vi hadde sett en mer stabil Pogba. 

Det sagt, han hadde en stinker i  dag.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24998
20.10.18 21:22
den_glade_gris: Smalling er vår beste forsvarsspiller. Våre defensive problemer skyldes dårlig innstilling på dødballer eller at forsvarsspillere får en vanskelig jobb ved at det slurves i den defensive jobbingen lenger framme. Det dreier seg om avstand mellom ledd og å være gode i presset. Hvorfor denne manhuntingen, og det mot Smalling. Defensivt  er det andre som bør tas først. Vi vinner ikke ligagull uten et sterkt kollektiv både offensivt og defensivt. Det er store mangler selv om det  har vært lyspunkter i to andre omganger.

Smalling har sine styrker, men også store svakheter. Han suger på ballbehandling og avlevering av ball. Sterk duellspiller og knallgod 1 mot 1.

Jeg blir nervøs hver gang han er involvert.

Sportfreaken
SportfreakenInnlegg: 8835
20.10.18 21:31

Jeg er enig i at han skal være det. Jeg er ikke enig i at han er det. Tror ikke vi hadde vært noe dårligere uten Pogba.

For å kategoriseres som vår klart beste spiller, hjelper det ikke med noen crossere her og der. Innsats, fightingspirit, sluttprodukt og evnen til å løfte laget er ting man må score på for at jeg skal gi ut denne «tittelen». Evnen til å utgjøre forskjellen i positiv forstand. Her er Pogba langt, langt unna. Enda potensialet utvilsomt ligger der. 

Samtidig skal det sies at jeg sliter med å plukke ut noen andre som er veldig mye bedre. 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
20.10.18 23:15
GreySerpent: Smalling har sine styrker, men også store svakheter. Han suger på ballbehandling og avlevering av ball. Sterk duellspiller og knallgod 1 mot 1.
Jeg blir nervøs hver gang han er involvert.

Smallings styrker er som du sier duellspillet og 1 mot 1 med sin enorme hurtighet. Han er ikke god med ball, men han leser spillet godt. Jeg blir ikke nervøs hver gang han er innvolvert og mener hans styrker gjør ham til et klart 1. valg som forsvarsspiller. Han savner nok en smart Blind ved sin side og Louis klarte å finne en mix som gjorde Smalling til PLs beste stopper. Ja, han har mangler, men å begynne å gi han skylden for at vi ikke vinner PL gull er skivebom . Vi har masse mangler på andre områder. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33825
21.10.18 01:13

Hvis Smalling er vår beste forsvarsspiller sier det alt om i hvor elendig forfatning forsvaret vårt er!

En skadefri Bailly og Jones er bedre alternativer. Og selv de er ikke ultimate løsninger. 

holdthedoor
holdthedoorInnlegg: 877
21.10.18 01:27
Dux1: En skadefri Bailly og Jones er bedre alternativer.

Skadefri er nøkkelordet i denne setningen. Skader tatt i betraktning, så er Smalling vår mest solide stopper.

At forsvaret vårt ikke er i god nok befatning er det nok få som bestrider. Men enn så lenge må vi gjøre det beste ut av det vi har

Dux1
Dux1Innlegg: 33825
21.10.18 02:00

Det er en annen sak. Jeg snakker om at vi ikke kan bygge et mesterlag med Smalling som en del av startelleveren. Og det hjelper ikke å være skadefri hvis du ikke holder mål...

KongOjo
KongOjoInnlegg: 3955
21.10.18 07:29

Noen som vet opplegget med at Uncle Pat har vært sammen med Ed på alle de siste kampene? Nå sist var også Gill med i gjengen. Evra og Gill var så fantastiske for United at det hadde vært en drøm å få de med rundt klubben slik ståa er nå. 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
21.10.18 11:11
Dux1: Det er en annen sak. Jeg snakker om at vi ikke kan bygge et mesterlag med Smalling som en del av startelleveren. Og det hjelper ikke å være skadefri hvis du ikke holder mål...

At vi ikke har et mesterlag er ikke Smallings feil. Han har vært med på mesterlag før og det er ikke lenger en 2-3 år siden han var regnet som PLs beste stopper. Nå er han i sin prime alder (28). Han har massevis av rutine og det vil komme godt med i en vanskelig tid. Når det gjelder andre alternativer som stopper så er de etter min mening et langt dårligere alternativ. Bailly har et bra råmateriale, men er veldig heit og svikter mer i posisjoneringen, Jones er alltid skadeplaget og burde strengt tatt ikke vært i klubben. Rojo har heller ikke spilt nok og mer usikkert kort.Lindeløf er en type som utfyller Smalling best og skjønner hvorfor han spiller , men ikke hvorfor han ble kjøpt. Han gjør dessuten flere defensive feil enn Ssmalling. Problemene våre er dog større enn dette og det går på et manglende angrepsspill og plan. Dessuten så er det ikke bare forsvarsspillerne som skal forsvare. Det er hele laget og det er en kollektiv svikt til tider.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6213
21.10.18 11:59
KongOjo: Noen som vet opplegget med at Uncle Pat har vært sammen med Ed på alle de siste kampene?

Skal ta over for Fred the Red etter denne sesongen.

Tormund
TormundInnlegg: 26941
21.10.18 12:06
glycinello: Skal ta over for Fred the Red etter denne sesongen.

Pat the Black.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6213
21.10.18 12:23
Tormund: Pat the Black.

"Pat el negrito"

Corvus
CorvusInnlegg: 25852
21.10.18 12:26
GreySerpent: Pogba er vår klart beste utespiller.

Kort oppsummert, veldig god offensivt, veldig middelmådig defensivt.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6213
21.10.18 12:27

Happy Martial.

Talk the talk, now walk the walk. Eller noe i den dur. Signer ny kontrakt!

Corvus
CorvusInnlegg: 25852
21.10.18 12:28
Dux1: En skadefri Bailly og Jones er bedre alternativer.

Skadefri Jones? Ja, lykke til med det.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24998
21.10.18 12:45
glycinello: Talk the talk, now walk the walk. Eller noe i den dur. Signer ny kontrakt!

Det er ikke klubben og supporterne Martial har problemer med. Med en annen manager hadde blekket på kontrakten vært tørt for lenge siden. 

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
21.10.18 12:48
Dux1: Det er en annen sak. Jeg snakker om at vi ikke kan bygge et mesterlag med Smalling som en del av startelleveren. Og det hjelper ikke å være skadefri hvis du ikke holder mål...

Tja, man greide det jo med Jonny Evans. "Man kan ikke vinne PL med X" er stort sett alltid feil (kanskje med unntak av keeper). Det handler om kollektivet.

Det er flust av "middelmådige" PL-mestere der ute, som har spilt haugevis av kamper i vinnersesongene. Hei, Ferguson.

Smalling er ingen toppspiller, men han holder åpenbart PL-nivå og sannsynligvis topp 10. Det er ikke slik at et vinnerlag ikke kan ha spillere som ikke er verdensklasse. 

I år kan f.eks. Liverpool vinne med Milner som en sentral spiller. Milner er selvsagt ikke elendig, men det er lenge siden han var på sitt beste. Han er på Smalling-nivå. Nå virker det riktig nok som om Lovren ikke får så mange kamper i år, og sånn sett ikke en del av noen fast startellever, men fyren er bedriten, og kan likevel spille en viktig rolle for en potensiell PL-mester.

Jeg føler mange begår den klassike feilen å vurdere en spillers kvalitet ut ifra resultatene til laget vedkommende spiller på. Derfor er plutselig alle United-spillere elendige nå, fordi resultatene ikke er der, selv om vi har MEGET gode spillere på papiret. På den måten kan Chelsea-spillerne være elendige det ene året, og bli tippet på 5. plass året etter. Når de så vinner, ved å lede i 38 ligarunder, så er plutselig de samme spillerne veldig gode igjen. 


Hadde ikke en spiller som Valencia blitt plukket opp av Ferguson, hadde karrieren hans ebbet ut i ingenting uten trofeer. Men han ble hentet, satt i et kollektiv, og resten er historie. 

Man kan bygge et mesterlag som inneholder spillere som Smalling. Man kan til og med bygge mesterlag som inneholder rene sabotører som har klippekort. Nettoppbidraget til Smalling er tross alt positivt - vi har hatt PL-mestere hvis bidrag har vært negativt.


-Pat

(Innlegget ble redigert 21.10.18 12:50)

glycinello
glycinelloInnlegg: 6213
21.10.18 12:50
GreySerpent: Det er ikke klubben og supporterne Martial har problemer med. Med en annen manager hadde blekket på kontrakten vært tørt for lenge siden.
GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24998
21.10.18 12:58
glycinello: "We have a player-coach relationship and I hope that we will continue like that and bring Manchester United as much as possible."

Da er det vel klubben eller supporterne som gjorde at han ville vekk i sommer da.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24998
21.10.18 13:03
Corvus: Kort oppsummert, veldig god offensivt, veldig middelmådig defensivt.

Han har visse utfordringer defensivt. Han er allikevel den midtbanespilleren som har vunnet flest 50/50 dueller. Matic har heller ikke vært den bidragsyteren jeg håpet han skulle være. Ok + i fjor. Ræv så langt i år. 

glycinello
glycinelloInnlegg: 6213
21.10.18 13:04
GreySerpent: Da er det vel klubben eller supporterne som gjorde at han ville vekk i sommer da.

Ting kan forandre seg vet du.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
21.10.18 13:09
Corvus: Kort oppsummert, veldig god offensivt, veldig middelmådig defensivt.

Enig. Og det er det mange spillere som er. Forskjellen er at de sjelden brukes i roller hvor de ofte får stort ansvar defensivt.

Fant forresten et lite klipp av Mourinho.


-Pat

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg