Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42032
23.10.18 13:22
Dux1: Ryker Mourinho, ryker klubben Liverpool er på full fart fram, og mye av det skyldes at de har fått en manager som er klar på hvem som er sjefen, og ingen tviler på det. Det er et bevis på at det kun kan være én sjef i en klubb. Guardiola ubestridt sjef i City. Mancini slet med enkeltspillere som yppet seg, og en eier som ikke lot Mancini styre fullt og helt. Mourinho, og andre managere etter ham, måtte slite med Roman i Chelsea, det var en president i Real Madrid som ville styre for mye. Manageren MÅ bestemme hvem som skal bli, hvem som skal kjøpes, hvem som skal spille, og på hvilken måte. Kommer det miksede signaler fra styret/klubbledelsen, blir det kaos.

Himmel, hva slags klovn er denne Westad?

CryniX
CryniXInnlegg: 12947
23.10.18 13:23
Samey_FU: Hvordan kan man egentlig overholde denne "banne-reglen" når fansen chanter "fuck off *insert noe*" hver eneste kamp?  Du har liksom fått "fuck off City" på hodet, men så straffer man enn dude som banner på portugisisk eller en spiller som roper "fuck off" etter en takling. lol

Si det.. En ting er hva spillere og trenere kan gjøre for å begrense seg selv når det gjelder ukvemsord, men det er liksom ikke så enkelt å gå etter titusener på tribunene rundt omkring.

Selve banneregelen er vel der fordi rettighetene blir solgt rundt om i verden, lite fett om unger i eksempelvis USA står opp halv syv om morgenen og får med seg "FUCK OFF MOURINHO" før de har klunket ned dagens første Sunny D.

Men igjen, hvordan skal man overholde denne regelen? Beats me...

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
23.10.18 13:38
CryniX: Selve banneregelen er vel der fordi rettighetene blir solgt rundt om i verden, lite fett om unger i eksempelvis USA står opp halv syv om morgenen og får med seg "FUCK OFF MOURINHO" før de har klunket ned dagens første Sunny D.

Ja, nå vil jeg ikke si at en fotballkamp er den verste kilden når det kommer til banning. Blir jo daglig fortalt av 10 år gamle tyrkere og russere at de skal voldta moren min når jeg spiller CS/COD. lol. 

Men sært opplegg. 

Kagawa
KagawaInnlegg: 1121
23.10.18 13:39

Stakkars klubben vår, har ikke sjans uansett. Kommer det arabiske eiere, ryker klubben vår. Ryker Mourinho, ryker klubben vår.

Buhu

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
23.10.18 13:44

Diego Torres, the man that wrote the book about Mourinho's time at Real Madrid, reports that Madrid does indeed want to re-hire the Portuguese. They want "a leader with authority" and have contacted Mourinho. Already spoken to sports director José Ángel Sánchez.

El País report that the dream scenario for Madrid now is that Mourinho gets fired from United, collects his settlement and is then free to sign on for them. They'd offer him a contract 'til 2021, and he'd earn €10-12m-a-season after tax

(Innlegget ble redigert 23.10.18 13:44)

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
23.10.18 13:46
Kagawa: Kommer det arabiske eiere, ryker klubben vår.

Yo, japanese guy. 

Klubben "vår", er mer enn det som skjer på fotballbanen. Mange setter kanskje klubbens verdier og måten den blir styrt på, veldig høyt. Meg inkludert. 

Det er selvsagt ekkelt å vite at man har noen arabiske eiere som syns det er innafor med slaveri, henretting av homofile og voldtatte kvinner og halshugging av journalister. 

Det er ikke kjekt å vite at klubben blir brukt for å hvitvaske omdømme sitt. 

Denat
DenatInnlegg: 3615
23.10.18 13:48
Dux1: sjefen

Det er vel heller motsatt. At det fungerer i både Liverpool og Man City fordi at de har en manager som samarbeider godt med de andre i den sportslige ledelsen. En godt sammensatt gruppe som jobber sammen mot målet, og hvor man utnytter de forkjellige personers styrker.

At man tjener på at manageren skal styre alt, tror jeg er en rimelig utdatert teori. Forfatteren av denne artikkelen kan ikke være seriøs?

(Innlegget ble redigert 23.10.18 13:49)

missChance
missChanceInnlegg: 55211
23.10.18 13:56
CryniX: En ting er hva spillere og trenere kan gjøre for å begrense seg selv når det gjelder ukvemsord, men det er liksom ikke så enkelt å gå etter titusener på tribunene rundt omkring.

En annen ting er jo at det ikke er konsekvent, man kan høre og se spillere banne, til og med rett til dommer, uten reaksjoner.

missChance
missChanceInnlegg: 55211
23.10.18 14:25

Pogba om møtet med Juventus:

There’s a lot of emotions involved because I began my first season in the professional game and scored my first goal at Juve.

It’s there that I developed a player and so I have huge respect for the club. [But] I’ve come back home. I joined the youth academy here. I’m at home here and it will always be that way. I grew up with my team-mates and we’ve all been reunited again in the first team, so it’s a beautiful story. The career I have had and now, with this return to Manchester, it’s really splendid.”

missChance
missChanceInnlegg: 55211
23.10.18 15:06

Chong er ikke på U19-laget som spiller mot Juventus kl. 16. Blir det benken på ham, tro?

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17804
23.10.18 15:22
Dux1: Fra United.no: Ryker Mourinho, ryker klubben Liverpool er på full fart fram, og mye av det skyldes at de har fått en manager som er klar på hvem som er sjefen, og ingen tviler på det. Det er et bevis på at det kun kan være én sjef i en klubb. Guardiola ubestridt sjef i City. Mancini slet med enkeltspillere som yppet seg, og en eier som ikke lot Mancini styre fullt og helt. Mourinho, og andre managere etter ham, måtte slite med Roman i Chelsea, det var en president i Real Madrid som ville styre for mye. Manageren MÅ bestemme hvem som skal bli, hvem som skal kjøpes, hvem som skal spille, og på hvilken måte. Kommer det miksede signaler fra styret/klubbledelsen, blir det kaos.

Og dette burde jo være A med stor A i fotballens ABC .

Alt annen er rimelig håpløs i mi kokebok.

PS: Jeg ser enkelte snakker om motsatt og sterke personligheter rundt seg som om dette skal være ei motsetning. Til sterkere personlighet trengs for å faktisk skjære igjenom å ta en avgjørelse som øverste leder når det trengs. Og det trengs rimelig ofte faktisk og da er saken opp å avgjort, lagt død og alle godtar det uten pardon.

(Innlegget ble redigert 23.10.18 15:26)

Dux1
Dux1Innlegg: 33825
23.10.18 15:25
missChance: Chong er ikke på U19-laget som spiller mot Juventus kl. 16. Blir det benken på ham, tro?

Kanskje til og med noen minutter på banen? ;)

Dux1
Dux1Innlegg: 33825
23.10.18 15:39
Denat: Det er vel heller motsatt. At det fungerer i både Liverpool og Man City fordi at de har en manager som samarbeider godt med de andre i den sportslige ledelsen. En godt sammensatt gruppe som jobber sammen mot målet, og hvor man utnytter de forkjellige personers styrker.
At man tjener på at manageren skal styre alt, tror jeg er en rimelig utdatert teori. Forfatteren av denne artikkelen kan ikke være seriøs?

Selvsagt er han seriøs. Eller mener du at alt du er uenig i er useriøst?

Både i Pool og City har de sportsdirektører i ledelsen som legger lista for hvordan klubben skal operere sportslig. I United er det en boknerd som styrer. Og når person uten sportslig kompetanse legger agendaen for en av verdens beste managere blir det fort kræsj.

Hvis det stemmer at Woodward har styrt transferhandlingen i sommer er det rett og slett uheldig. Ja, han kan bestemme budsjettrammene som manageren kan handle innenfor, men hvem som skal kjøpes/selges?

Så kan man si mangt om Mourinho og hans spillerkjøp så langt i United, men prinsippet om at en manager ikke skal kunne handle de han vil er ikke bærekraftig i en klubb som United, etter min mening.

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
23.10.18 15:56
FrannyLee: PS: Jeg ser enkelte snakker om motsatt og sterke personligheter rundt seg som om dette skal være ei motsetning. Til sterkere personlighet trengs for å faktisk skjære igjenom å ta en avgjørelse som øverste leder når det trengs. Og det trengs rimelig ofte faktisk og da er saken opp å avgjort, lagt død og alle godtar det uten pardon.

I stort sett alle lagidretter i verden, alt fra basketball, amerikansk fotball til ja, demokratisk frie nasjoner, så har man en struktur der man ikke har en "øverste" leder som har autoritær makt, men man har flere personer i et system som hele veien vurderer om man er på riktig vei. 

Strukturen i England er unntaket, ikke reglen. Det du ønsker, er nærmest et diktatur-system. Så, ok.. Man er misfornøyd med den jobben denne autoritære lederen gjør, og man sparker vedkommende. Skal man da starte på blanke ark? Skal man ta den runddansen gang etter gang når ting går dårlig? Man sparker en type trener med den filosofien, så finner man en ny trener med en annen filosofi, og det igjen medfører haug med cash til nye spillere som passer filosofien til den nye treneren? 

Og gjett hvem som har ansvaret for å finne en ny trener? En inkompetent banker og noen eiere som overhodet ikke kjenner til hvordan ting fungerer. Great plan.. 

(Innlegget ble redigert 23.10.18 16:00)

Ruudiculous
RuudiculousInnlegg: 1048
23.10.18 16:09
Kagawa: Stakkars klubben vår, har ikke sjans uansett. Kommer det arabiske eiere, ryker klubben vår. Ryker Mourinho, ryker klubben vår. Buhu

Klubben vår "røyk" for 13 år siden da Malcolm Glazer kjøpte den opp.

De få som skjønte greia allerede da, hoppet av i protest og begynte å følge FC United i stedet.

Jeg og de millionene av andre som utgjør det klare flertallet, lot oss lure av at tidenes manager fremdeles var der og holdt såpass orden i sakene at vi fikk fem ligagull og tre CL-finaler til.

startelver
startelverInnlegg: 63598
23.10.18 16:44

Er tråden her? 

lsklars
lsklarsInnlegg: 95778
23.10.18 16:48

Ja, men den er gjemt. Du får leite litt

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20470
23.10.18 17:50

@ Ruudiculous

Hva er det du forsøker å si med disse påstandene?

a) Glazer er ikke villig til å investere nok til å holde Man Utd i toppen,

b) Glazer er ikke interessert i/kompetent til å sikre klubben en sportslig ledelse nødvendig for å kjempe i toppen

c) Man Utd ble rammet av en mystisk ånd da Høazer kjøpte Man Utd, men Ferguson var åndens kryptonitt

Annet?

(Innlegget ble redigert 23.10.18 17:50)

Denat
DenatInnlegg: 3615
23.10.18 17:59
Dux1: useriøst

Det var et spørsmål, da jeg finner det ganske utrolig at han forfatter en slik artikkel uten å ha den fjerneste anelse om hvordan man gjør det i f.eks Liverpool og Man City.

Det er ikke én autoritær leder som bestemmer alt i disse klubbene. Det er i alle fall ikke manageren. Det er en samensatt gruppe bestående av personer med forskjellig kompetanse som jobber sammen mot bestemte mål. Altså det stikk motsatte av "at de har fått en manager som er klar på hvem som er sjefen, og ingen tviler på det. Det er et bevis på at det kun kan være én sjef i en klubb.".

Kan ta det mest relevante, nemmelig overganger, siden det ble nevnt i innlegget jeg siterte. Det var f.eks, i følge Klopp selv, Fallows, Hunter og Edwards som overbeviste Klopp om at man skulle signere Mohamed Salah, ut fra en liste med rundt 20 spillere. En sammensatt gruppe som gjør vurderinger ut i fra egen ekspertise, bestående av eiere, manager, sportsdirektør/analyse-og statistikkekspert og speidere. Så snakker man sammen, og kommer frem til hvem man skal hente/selge osv...

Dette er kanskje den største forskjellen fra Rodgers' tid i klubben. Han ønsket ikke ekspertisen, og samarbeidet var ikke særlig bra, skal man tro det som ble skrevet på den tiden. Rodgers ville være den artikkelforfatter snakker om: Sjefen med stor S, som bestemte alt og ville at alle skulle være klar over det. Han som ikke trengte hjelp, og som visste alt best selv. Idiotisk, gammeldags og ødeleggende tankegang.

Det sagt, man signerer ikke spillere Klopp ikke ønsker inn. På samme måte som man ikke henter en spiller Klopp ønsker, dersom de andre mener at det vil være en dårlig beslutning.

(Innlegget ble redigert 23.10.18 18:04)

Lezah
LezahInnlegg: 64205
23.10.18 18:15

Regner med en del bastante konklusjoner fra folk som aldri ser U18/U23 dersom Chong får et innhopp i kveld, særlig fra de som har lest navnet hans før.

(Innlegget ble redigert 23.10.18 18:16)

missChance
missChanceInnlegg: 55211
23.10.18 18:42
Lezah: Regner med en del bastante konklusjoner fra folk som aldri ser U18/U23 dersom Chong får et innhopp i kveld, særlig fra de som har lest navnet hans før.

Så du U19? Jeg var redd han skulle bli et stort savn, men de klarte seg jaggu bra allikevel :)

startelver
startelverInnlegg: 63598
23.10.18 18:55

Vi har en tråd på internasjonal men kjenner jeg dere rett dukker det opp en til. 

Tipset mitt er 1-2 og Ronaldo avgjør . 

 

 

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
23.10.18 18:56
startelver: Vi har en tråd på internasjonal men kjenner jeg dere rett dukker det opp en til.  Tipset mitt er 1-2 og Ronaldo avgjør

Er det noen spesielle du svarer her? Har noen i tråden spurt deg om hva du tenker om kampen i kveld?

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
23.10.18 19:03

Hvis det er én kamp vår gode venn Fellaini starter, så er det vel mot Juventus og Pjanic? Eller hva tror dere?

PS. Jeg lurer på når Fred skal godt nok kampbilde til å starte kamper.

(Innlegget ble redigert 23.10.18 19:08)

missChance
missChanceInnlegg: 55211
23.10.18 19:44
gurglebassen: Hvis det er én kamp vår gode venn Fellaini starter, så er det vel mot Juventus og Pjanic? Eller hva tror dere?

Han er ikke i troppen.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
23.10.18 19:45
missChance: Han er ikke i troppen.

Fy faen.

missChance
missChanceInnlegg: 55211
23.10.18 19:51

Chong på benken.

 

lsklars
lsklarsInnlegg: 95778
23.10.18 19:54

Veit ikke om jeg orker å bruke kamptråden på Internasjonal. Er så tungvint å gå til Internasjonalen hele tiden. 

missChance
missChanceInnlegg: 55211
23.10.18 20:00

Lag tråd, kan du ikke?

Vil ikke menge meg med dem. Kan la Liverpool-supporterne drive på der.

(Innlegget ble redigert 23.10.18 20:01)

dennismufc
dennismufcInnlegg: 4861
23.10.18 22:01

Fyfader. Snakk om klasseforskjell på managere.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg