Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Lezah

Innlegg: 64530
Lezah
30.10.18 12:15
gurglebassen: Problemet er at Fiorentina takket nei til €40 mill nå i sommer (fra en hemmelig klubb, sikkert oss), så han kommer til å koste det man kan betale for en etablert stopper.

Ikke verdt det, ser ut som en idiot også.

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
30.10.18 12:49
Lezah: Ikke verdt det, ser ut som en idiot også.

Ok Geers.

missChance

Innlegg: 56287
missChance
30.10.18 13:04

81 years ago today, ManUtd named an academy graduate in their matchday squad / and they've done so for all of the 3937 games since

It is a run that started on Oct. 30, 1937 when Tom Manley and Jackie Wassall played in a 1-0 defeat to Fulham.

Ruudiculous

Innlegg: 1075
Ruudiculous
30.10.18 16:13
Dux1: Han nektet etter sigende å selge Shaw også, så DET skal Woody ha kred for, så fremt det stemmer. Men jeg er ikke komfortabel med at denne karen skal ta sportslige vurderinger rundt hvilke spillere laget trenger å kjøpe. Eller ha ansvaret for å få signaturen til spillere i transfermarkedet. For ikke å snakke om hans avgjørende rolle i hvilken manager som er best egnet for United...

Enig i de to siste avsnittene, og enig i at man i ettertid kan takke Woodward for å ha tviholdt på Martial og Shaw, dersom det stemmer.

Men jeg kjøper ikke den vinklingen som enkelte rundt omkring har kommet med, om at han muligens nektet å selge dem fordi "han mente de var unge spillere med mye potensial, som burde beholdes for å kunne bli utviklet til klassespillere for Manchester United."

Jeg og mine forutinntatte meninger om Woodward tror saken i så fall var en annen en:

Markedet har gått av skaftet de siste par årene, men da vi kjøpte Martial og Shaw for tre og fire år siden, så var 30 til 50 millioner pund for talentfulle 19-åringer MYE penger. Såpass mye at dersom vi skulle solgt dem som "vrakgods" i sommer, så ville Woodward - som den flinke forretningsmannen han er - sett på dette som dårlig avkastning på tidligere investeringer, selv om vi i dagens marked kanskje kunne fått litt mer for dem enn det vi kjøpte dem for.

Skulle Martial og Shaw spille fast og prestere veldig godt de neste par årene og United fremdeles ikke komme seg tilbake til Europa-toppen, så tviler jeg derimot på at han vil være negativ til å cashe inn langt større penger på dem dersom f.eks. PSG/Juventus/Real Madrid/younameit banker på døra med sjekkheftene og spillerne selv er åpne for å gå til bedre lag.

...da vil han nemlig sikkert kunne tjene inn det dobbelte og vel så det av det som opprinnelig ble brukt - a.k.a. god businness. Og det er business og økonomi det dreier seg om for Ed Woodward (og Glazers.) Ikke sportslige vurderinger.

Lezah

Innlegg: 64530
Lezah
30.10.18 16:13

Den her var faktisk litt morsom fra Pogbinho

Ruudiculous

Innlegg: 1075
Ruudiculous
30.10.18 16:22
missChance: 81 years ago today, ManUtd named an academy graduate in their matchday squad / and they've done so for all of the 3937 games since It is a run that started on Oct. 30, 1937 when Tom Manley and Jackie Wassall played in a 1-0 defeat to Fulham.

Fantastisk at den rekken fremdeles består, var rimelig sikker på at den kom til å ryke allerede i Mourinhos første sesong.

Men samtidig som at Mou har overrasket positivt på det området, så tror jeg at vi kan være takknemlige for at at ikke Rashford, Lingard og McTominay har vært skadet/suspendert samtidig i denne perioden. Skulle det skje så tror jeg det vil spøke for den rekka.

Apropos, så var det ikke akkurat storsatsing på akademispillere i Sir Alex sine siste fem-seks sesonger heller. Det aller meste dreide seg om at Fletcher, O'Shea og Brown var squadspillere sammen med de "gamlingene" som var igjen fra Class of 92.

Slikkepott

Innlegg: 13921
Slikkepott
30.10.18 16:47
Ruudiculous: Enig i de to siste avsnittene, og enig i at man i ettertid kan takke Woodward for å ha tviholdt på Martial og Shaw, dersom det stemmer. Men jeg kjøper ikke den vinklingen som enkelte rundt omkring har kommet med, om at han muligens nektet å selge dem fordi "han mente de var unge spillere med mye potensial, som burde beholdes for å kunne bli utviklet til klassespillere for Manchester United." Jeg og mine forutinntatte meninger om Woodward tror saken i så fall var en annen en: Markedet har gått av skaftet de siste par årene, men da vi kjøpte Martial og Shaw for tre og fire år siden, så var 30 til 50 millioner pund for talentfulle 19-åringer MYE penger. Såpass mye at dersom vi skulle solgt dem som "vrakgods" i sommer, så ville Woodward - som den flinke forretningsmannen han er - sett på dette som dårlig avkastning på tidligere investeringer, selv om vi i dagens marked kanskje kunne fått litt mer for dem enn det vi kjøpte dem for. Skulle Martial og Shaw spille fast og prestere veldig godt de neste par årene og United fremdeles ikke komme seg tilbake til Europa-toppen, så tviler jeg derimot på at han vil være negativ til å cashe inn langt større penger på dem dersom f.eks. PSG/Juventus/Real Madrid/younameit banker på døra med sjekkheftene og spillerne selv er åpne for å gå til bedre lag. ...da vil han nemlig sikkert kunne tjene inn det dobbelte og vel så det av det som opprinnelig ble brukt - a.k.a. god businness. Og det er business og økonomi det dreier seg om for Ed Woodward (og Glazers.) Ikke sportslige vurderinger.

Noen ganger så funderer jeg på ting jeg vet er uklokt. F.eks daske penisen min på en nystekt hvitløksbaguette, bare for å se om jeg er rask nok til at jeg ikke kjenner noe som helst..Men jeg vet jo at det er idiotisk, så jeg unngår jo å gjøre det, gjerne kall det intelligens eller noe slikt. 

Innlegget ditt blir litt i samme gate, bortsett fra at du faktisk har gjennomført stuntet.

Du konkluderer altså med at hvis spillerne vil forlate klubben, klubb x er villig til å betale passende overgangssum, så vil ikke Woodward være negativ til å cashe inn. Altså som i det meste som kryper og går av overganger. Gratulerer.

Når det gjelder teorien din om Martial og Shaw så glemmer du en vesentlig detalj, kontraktene var i ferd med å løpe ut (det gjelder fortsatt Martial)..Det kan bli fuck all omsetning på sistnevnte hvis han ikke signerer ny kontrakt.

 

 

 

missChance

Innlegg: 56287
missChance
30.10.18 17:19
Lezah: Den her var faktisk litt morsom fra Pogbinho

PP har selvironi han - så det jo i intervjuet etter kampen også :)

dennismufc

Innlegg: 4861
dennismufc
30.10.18 17:48

Så, Pochettino til Madrid, Howe til Spurs og Woody ser det skjer? Virker sannsynlig for min del. 

Ruudiculous

Innlegg: 1075
Ruudiculous
30.10.18 18:02
Slikkepott: Du konkluderer altså med at hvis spillerne vil forlate klubben, klubb x er villig til å betale passende overgangssum, så vil ikke Woodward være negativ til å cashe inn. Altså som i det meste som kryper og går av overganger. Gratulerer.

Hvis jeg dro noen konklusjon, så var det nok heller at Woodwards angivelige salgsnekt av f.eks. Martial, ikke dreide seg om at han ønsket å tviholde på en spiller til lagets sportslige beste - hverken nå eller på sikt, men at han ikke ønsket at spillerens opphold i klubben skulle bli et mindre lukrativt prosjekt enn det potensielt kan/kunne bli.

Som selvfølgelig bare er en synsende antagelse basert på inntrykket mitt av hvordan hans kjøp- og salgsstrategier har vært i mange andre tilfeller, og basert på at jeg ikke liker fyren.

Men "intelligente" personer som "noen ganger funderer på å daske penisen på en nystekt hvitløksbaguett" må gjerne lese det de vil ut av hva jeg skrev, og dra sine egne konklusjoner.

Samey_FU

Innlegg: 10422
Samey_FU
30.10.18 18:20
wingswest: Selvfølgelig en spennende tanke. Men nå har vel AC Milan prøvd denne modellen i en ganske lang periode, og det ser foreløpig ikke ut til at det er spesielt vellykket. Han kjenner klubben, og spillerne respekterer Carrick, men jeg ser likevel for meg at det kan oppstå en del situasjoner. Kanskje blir han for "kompis" med noen av spillerne, og spørsmålet blir kanskje om han har autoriteten som kreves. Har han tyngden som Mourinho har til å stå imot stormen fra media?

Så har også Barca prøvd det med Pep og Real med Zidane. For noen funker det, for andre ikke så bra. Den vesentlige faktoren er vel hvor kompetent treneren er. Jeg kan ikke vurdere Gattuso, men milan har vel også hatt en del økonomiske problemer, så ikke de enkleste arbeidsforholdene. 

Nå har United etter SAF hatt 3 managere, og hvis man først da skal begynne å tenke nye baner, hvorfor ikke ta en mann fra innsiden, i et helt nytt system? Et moderne system. 

Og hvorfor skal ikke dagens spillere vise Carrick nok respekt? Han har ikke spilt med mange av de. De aller fleste han spilte med har lagt opp eller flyttet. 

FrannyLee

Innlegg: 19054
FrannyLee
30.10.18 18:26
Samey_FU: Og hvorfor skal ikke dagens spillere vise Carrick nok respekt? Han har ikke spilt med mange av de. De aller fleste han spilte med har lagt opp eller flyttet.

Går ikke dette i all hovedsakelighet på vedkommendes personlighet da, om en skal lykkes å få gruppa på si side.

Pluss fotballkompetansen og de pedagogiske evnene i den sammenheng.

Samey_FU

Innlegg: 10422
Samey_FU
30.10.18 18:27
FrannyLee: Går ikke dette i all hovedsakelighet på vedkommendes personlighet da, om en skal lykkes å få gruppa på si side. Pluss fotballkompetansen og de pedagogiske evnene i den sammenheng.

Jo

TheBelfastBoy

Innlegg: 20831
TheBelfastBoy
30.10.18 18:29

Virker som en veldig spennende spiller, for all del. Men selv om Smalling og Jones er relativt håpløse er de ikke dårlige fotballspillere. Faktisk er de såpass ok at det vil være ganske imponerende dersom en spiller på 21 år er betydelig bedre. Og vi har i utgangspunktet behov for noen som er betydelig bedre. Kanskje til og med en sjef.

Det gjør at jeg er litt skeptisk. Det ville vært lettere om vi allerede hadde en Rio Ferdinand eller en Jaap Stam. (Da ville kanskje Lindeløf eller Bailly også fremstått gode nok.)

En kanonspennende spiller på 21 år er imidlertid aldri å forakte. Og det kan kanskje tenkes at det er bedre enn ingenting. Et annet poeng er kanskje at en ung spiller må ha en heeelt spesiell mentalitet for å utvikle seg riktig i det kaoset av en fotballklubb som vi er. Svært få ledertyper å se opp til, fullstendig mangel på struktur når vi har ball og til tider et enormt press uten i fra.

GreySerpent

Innlegg: 28022
GreySerpent
30.10.18 19:12
Lezah: Den her var faktisk litt morsom fra Pogbinho

Hahaha Gutten har selvironi.

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
30.10.18 19:26
TheBelfastBoy: En kanonspennende spiller på 21 år er imidlertid aldri å forakte. Og det kan kanskje tenkes at det er bedre enn ingenting. Et annet poeng er kanskje at en ung spiller må ha en heeelt spesiell mentalitet for å utvikle seg riktig i det kaoset av en fotballklubb som vi er. Svært få ledertyper å se opp til, fullstendig mangel på struktur når vi har ball og til tider et enormt press uten i fra.

Enig.

Det er veldig ugunstig timing å kjøpe talenter på nå og det er slett ikke sikkert Milenkovic klarer overgangen godt nok. Jeg hadde for eksempel trodd at Dalot skulle spille mer enn han har gjort til nå...

Lezah

Innlegg: 64530
Lezah
31.10.18 11:23

Møt Neil Ruddock:

Basically, I loved kicking Andrew Cole,” he said.

“I know this is not big and it’s not clever, but in one tackle I did break both of his legs,” he explained in reference to a reserve game between Liverpool and United in 1996.

“I didn’t mean to break both of his legs if I’m honest,” Ruddock continued. “I only meant to break one… it wasn’t even a free-kick, it was ‘play on’.

“It was excellent because he let the ball run past him and I absolutely destroyed him. Again, I know it’s not big and it’s not clever, but it was great.

Tormund

Innlegg: 27395
Tormund
31.10.18 13:01

Fantastisk lesning. En litt mer diplomatisk og smart versjon av Roy Keane, denne Neil Ruddock.

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
31.10.18 13:04
Tormund: Fantastisk lesning.

Ja, slike utsagn bør definitivt appellere til bontamper og Livets Harde Skole-bachelor-holdere.

Tormund

Innlegg: 27395
Tormund
31.10.18 13:11
gurglebassen: Ja, slike utsagn bør definitivt appellere til bontamper og Livets Harde Skole-bachelor-holdere.

Ja, bare å glede seg til de står opp for dagen.

Lezah

Innlegg: 64530
Lezah
31.10.18 15:11

Samfunnsvinner.

missChance

Innlegg: 56287
missChance
31.10.18 16:14

Jøss, nå står ikke verden til påske eller der omkring!

Mourinho blir ikke straffet for portugisisk munnbruk.  

(Innlegget ble redigert 31.10.18 16:15)

Justice 96

Innlegg: 48407
Justice 96
31.10.18 16:18
missChance: ikke

Skulle jaggu bare mangle. Godt å se at det faktisk finnes noe fornuft. Jeg er som kjent ikke særlig fan av portugiseren, men denne "saken" var storm i vannglass. Han må kunne vise følelser som alle andre. Om det inkluderer portugisisk banning? So be it. 

(Innlegget ble redigert 31.10.18 16:19)

missChance

Innlegg: 56287
missChance
31.10.18 16:20
Justice 96: Godt å se at det faktisk finnes noe fornuft.

Jeg tok i grunn som en selvfølge at de ikke eide den fornuften. Hyggelig å ta feil!

missChance

Innlegg: 56287
missChance
31.10.18 18:36

Det var for enkelt ... Ifølge Simon Stone i hvert fall:

It is understood the FA are surprised by today’s decision re Mourinho and have not ruled out appealing against it.

:D

Jack_Daniels

Innlegg: 28389
Jack_Daniels
31.10.18 21:09

Sky Sports mer eller mindre bekrefter at Arsenal har fortalt Aaron Ramsey at kontrakten hans ikke vil bli fornyet. Her blir det kamp om beinet! Noe for oss?

glycinello

Innlegg: 6403
glycinello
31.10.18 21:42
Jack_Daniels: Sky Sports mer eller mindre bekrefter at Arsenal har fortalt Aaron Ramsey at kontrakten hans ikke vil bli fornyet. Her blir det kamp om beinet! Noe for oss?

Ramsey på Sanchez-lønn. :) Brukbar spiller da...

Slikkepott

Innlegg: 13921
Slikkepott
01.11.18 10:52
CryniX: Endelig er det en Liverpool-spiller som er brukandes til noe.

"Etter Manchester Uniteds 3-2-seier over Newcastle tidlig i oktober, ropte Mourinho «fodas filhos de puta» inn i kamera.  "

LoL

GreySerpent

Innlegg: 28022
GreySerpent
01.11.18 10:59
Slikkepott: fodas filhos de puta

Oversatt til norsk på google: Fuck deg morfuckers. Overraskende lite norsk, syns jeg.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg