Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20676
09.11.18 08:26

Hvorfor skal man inflasjonsjustere? Se det ift nærmest konkurrenter. Og se på net spend! At Real Madrid på noe som helst tidspunkt har vært i nærheten kan du bare glemme! I tillegg konkurrerte Real Madrid med kanskje tidenes beste Barcelona-lag bestående av svært mange akademiprodukter slik at man faktisk var avhengig av tunge investeringer for å kunne ha et lag på samme nivå.

Chelsea ligger nær brutto, men de har også solgt for helt andre summer enn Man City. Netto har City brukt 30 % mer enn Man Utd i perioden. Som er nærmest City i England. Og Man Utd hsr forsøkt å erstatte Rio, Vidic, Scholes, Rooney, Evra, Carrick etc i perioden.

Du klager på at andre hauser Mourinho, men fremstår langt mer biased selv. Men da med negativt fortegn!

I mine øyne var resultatene til Mourinho mest imponerende i Inter og i Real Madrid.

(Innlegget ble redigert 09.11.18 08:35)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 18387
09.11.18 08:36
KongOlav2: Jeg tror ikke en døyt på at Mourinho har så forbanna strikte krav fra ledelsen og Woodward til hvordan det skal spilles.

En ansetter selvsagt managere ut fra hvordan deres CV ser ut og hvordan en føler dette harmonerer med deres egne krav og forventninger.

En ansetter selvsagt ikke noen som en mener bryter helt med laget eventuelle historie , de være seg spillerstil eller annet om dette da ikke er ønsket, sett på som nødvendig for å henge med og oppnå gode nok resultater

. På dette nivået tror ingen at en kan gjøre ei ku til en hest.

En blander seg selvsagt ikke inn i den daglige tilnærmingen til hvordan sjefen løser sine dag for dag oppgaver. Lagutak spillerstil og den neste kamps taktikk eller kicker på den siste kamps taktikk.

Iallefall ikke med noen håp om respons da dette jo ikke hører hjemme noen steder annet enn å skape uro i ei prestasjonsgruppe på toppnivå.

Om så er iallefall veien til fiasko kort.

(Innlegget ble redigert 09.11.18 08:41)

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
09.11.18 09:25
KongOlav2: At en manager fungerte godt i tidligere klubber, betyr ikke at det er noen automatikk at det gjør det i senere klubber.

Du må faktisk begynne å lese, fremfor å fantasere deg frem til setninger du tror jeg skriver. 

Mourinhos unitedlag skiller seg betydelig ut fra hans tidligere lag. Hvordan? Jo, de er verken gode bakover, fremover eller på kontringer. Og her snakker vi utelukkende fra taktisk perspektiv, ikke faktisk nivå. For første gang, så vidt jeg kan huske, har Mourinho et lag som fremstår totalt planløs. KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42482
09.11.18 09:27
Samey_FU: Mourinhos unitedlag skiller seg betydelig ut fra hans tidligere lag. Hvordan? Jo, de er verken gode bakover, fremover eller på kontringer. Og her snakker vi utelukkende fra taktisk perspektiv, ikke faktisk nivå. For første gang, så vidt jeg kan huske, har Mourinho et lag som fremstår totalt planløs.

Og da er det nærliggende å hoppe på den antagelsen at dette skyldes krav fra ledelsen og forventninger fra supporterne? Det er nettopp denne koblingen som jeg overhodet ikke er med på.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28782
09.11.18 09:29
TheBelfastBoy: Hvorfor skal man inflasjonsjustere? Se det ift nærmest konkurrenter. Og se på net spend! At Real Madrid på noe som helst tidspunkt har vært i nærheten kan du bare glemme! I tillegg konkurrerte Real Madrid med kanskje tidenes beste Barcelona-lag bestående av svært mange akademiprodukter slik at man faktisk var avhengig av tunge investeringer for å kunne ha et lag på samme nivå. Chelsea ligger nær brutto, men de har også solgt for helt andre summer enn Man City. Netto har City brukt 30 % mer enn Man Utd i perioden. Som er nærmest City i England. Og Man Utd hsr forsøkt å erstatte Rio, Vidic, Scholes, Rooney, Evra, Carrick etc i perioden. Du klager på at andre hauser Mourinho, men fremstår langt mer biased selv. Men da med negativt fortegn! I mine øyne var resultatene til Mourinho mest imponerende i Inter og i Real Madrid.

Man skal inflasjonsjustere fordi det å betale £20M i 2001 er en langt større investering enn å betale £20M i 2018. Det skjønner selvsagt du også. 

Når Real Madrid betale verdensrekordsummer for Figo, Zidane, Ronaldo, Kaka og Bale så var dette enorme investeringer, og selv om de i penger og øre er mindre enn det Barcelona betalte for f.eks Dembele eller Coutinho, så er det ingen tvil om at det var større investeringer. 

Det er ikke et fnugg av tvil om at det laget Mourinho hadde i sine sesonger i Real Madrid er svært nærme (om ikke forbi) dagens Man City-lag. 

Det er kun 1 ting Mourinho gjorde i Inter som var imponerende. Det var CL. I Real Madrid leverte han under pari. Man må ikke glemme at han kun røk mot Barcelona i CL 1 gang. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42482
09.11.18 09:32
TheBelfastBoy: Hvorfor skal man inflasjonsjustere? Se det ift nærmest konkurrenter. Og se på net spend! At Real Madrid på noe som helst tidspunkt har vært i nærheten kan du bare glemme! I tillegg konkurrerte Real Madrid med kanskje tidenes beste Barcelona-lag bestående av svært mange akademiprodukter slik at man faktisk var avhengig av tunge investeringer for å kunne ha et lag på samme nivå. Chelsea ligger nær brutto, men de har også solgt for helt andre summer enn Man City. Netto har City brukt 30 % mer enn Man Utd i perioden. Som er nærmest City i England. Og Man Utd hsr forsøkt å erstatte Rio, Vidic, Scholes, Rooney, Evra, Carrick etc i perioden.

Man inflasjonsjusterer fordi lagene øker omsetningen og har mer penger tilgjengelig. Den summen som Real M brukte sommeren 2009 er sett i forhold til pengebruken av andre lag på tilsvarende tidspunkt fortsatt tidenes største transfervindu uansett lag og tidspunkt. Mulig Milan på 90-tallet kommer i nærheten, men ikke noen andre i senere år. City har brukt usmakelig mye penger og er definitivt "verstingen" de siste årene, men Reals pengebruk rundt 2009 er tilnærmet unik høy.

Sett i forhold til lagenes omsetninger tror jeg at Zidane i 01, Ronaldo i 09 og Neymar i 17 er de tre klart største overgangene. Det var mye mer penger å bruke £80m på en spiller i 2009 enn å bruke £80m på en spiller i 2018.

(Innlegget ble redigert 09.11.18 09:34)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20676
09.11.18 10:12

Klassisk eksempel dette på to hobby fotballøkonomer som har lest en blogg..

Jada, jeg skjønner hva som er hensikten med en inflasjonsjustering, men klarer dere to forstå hvorfor jeg mener det ikke er nødvendig å gjøre en inflasjonsjustering?

Reals pengebruk rundt 2009? Javel! Det er sikker mer interessant å se det over fem, åtte eller ti år. Gud hjelpe meg..

Men ja, de investerte enorme summer. Det gjorde man fordi deres nærmeste konkurrent plutselig satt med Xavi, Iniesta, Busquets og Messi. Til tross for all verdens investering tør jeg påstå at de eneste av spillerne til Real Madrid i deres respektive posisjoner, i Mourinho-perioden, i nærheten av disse var Xabi og Ronaldo. Likevel klarte Mourinhos lag ta innersvingen på «tidenes Barcelona-lag». Han ville selvsagt ikke klart det uten disse investeringene, men det var likevel en enorm prestasjon.

(Innlegget ble redigert 09.11.18 10:20)

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13485
09.11.18 10:19

Startet ikke du hele våset med dette innlegget: 

"City har en mye dyrere tropp i dag enn hva Mourinho hadde i Real Madrid. Også relativt sett."

Sånn sett sliter jeg litt med å se hvorfor du er så fornærmet over at det er blitt inflasjon i krangel om inflasjon.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20676
09.11.18 10:22

Det hadde jeg heller ikke ventet at du skulle, og derfor vil jeg aldri bruke tid på en slik diskusjon med deg.

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13485
09.11.18 10:27
TheBelfastBoy: Det hadde jeg heller ikke ventet at du skulle, og derfor vil jeg aldri bruke tid på en slik diskusjon med deg.

Neeeeeeeeeeeeeei.

 

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
09.11.18 10:29
KongOlav2: Og da er det nærliggende å hoppe på den antagelsen at dette skyldes krav fra ledelsen og forventninger fra supporterne? Det er nettopp denne koblingen som jeg overhodet ikke er med på.

Det kan jo være en kombinasjon av flere årsaker. Det kan være at han merker stresset. Det kan være at spillerne ikke holder mål. Det kan være at han mener han ikke får nok back up på overgangsfronten og det kan være at de spillerne han henter rett og slett ikke duger. 

Men at den fotballen Mourinho spiller i dag skiller seg ut i negativ forstand sammenlignet med andre lag han har hatt, det er det ingen tvil om. Så kan jo jeg selvsagt som et fritt menneske spekulere i hvorfor det er tilfellet. 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28782
09.11.18 10:34
TheBelfastBoy: Klassisk eksempel dette på to hobby fotballøkonomer som har lest en blogg..

Er ikke hobby.

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28782
09.11.18 10:40
TheBelfastBoy: Jada, jeg skjønner hva som er hensikten med en inflasjonsjustering, men klarer dere to forstå hvorfor jeg mener det ikke er nødvendig å gjøre en inflasjonsjustering? Reals pengebruk rundt 2009? Javel! Det er sikker mer interessant å se det over fem, åtte eller ti år. Gud hjelpe meg.. Men ja, de investerte enorme summer. Det gjorde man fordi deres nærmeste konkurrent plutselig satt med Xavi, Iniesta, Busquets og Messi. Til tross for all verdens investering tør jeg påstå at de eneste av spillerne til Real Madrid i deres respektive posisjoner, i Mourinho-perioden, i nærheten av disse var Xabi og Ronaldo. Likevel klarte Mourinhos lag ta innersvingen på «tidenes Barcelona-lag». Han ville selvsagt ikke klart det uten disse investeringene, men det var likevel en enorm prestasjon.

Nei, jeg klarer ikke forstå det.

Det er relevant å ta med Reals pengebruk i 2009, fordi det var den sommeren de bygde fundamentet til Mourinho med en investeringssommer man aldri har sett maken til. 

Mourinho "tok innersvingen" i en sesong. Du får det til å virke som om han hadde et mannskap som var langt under Barcelona. Det var det ikke. Det var to jevngode mannskap, hvor den største forskjellen var at Pep med et optimalt mannskap leverte på et høyere nivå enn Mourinho med et optimalt mannskap. 

Real Madrid ble også bedre etter at han dro. Ikke uventet.

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13485
09.11.18 10:40
Samey_FU: Men at den fotballen Mourinho spiller i dag skiller seg ut i negativ forstand sammenlignet med andre lag han har hatt, det er det ingen tvil om. Så kan jo jeg selvsagt som et fritt menneske spekulere i hvorfor det er tilfellet.

Det er jo mye man kan spekulere i, uten at det nødvendigvis er grunnlag for det.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42482
09.11.18 10:41
TheBelfastBoy: Klassisk eksempel dette på to hobby fotballøkonomer som har lest en blogg.. Jada, jeg skjønner hva som er hensikten med en inflasjonsjustering, men klarer dere to forstå hvorfor jeg mener det ikke er nødvendig å gjøre en inflasjonsjustering? Reals pengebruk rundt 2009? Javel! Det er sikker mer interessant å se det over fem, åtte eller ti år. Gud hjelpe meg.. Men ja, de investerte enorme summer. Det gjorde man fordi deres nærmeste konkurrent plutselig satt med Xavi, Iniesta, Busquets og Messi. Til tross for all verdens investering tør jeg påstå at de eneste av spillerne til Real Madrid i deres respektive posisjoner, i Mourinho-perioden, i nærheten av disse var Xabi og Ronaldo. Likevel klarte Mourinhos lag ta innersvingen på «tidenes Barcelona-lag». Han ville selvsagt ikke klart det uten disse investeringene, men det var likevel en enorm prestasjon.

Og hvorfor skulle det ikke være nødvendig med en inflasjonsjustering. Dette var en diskusjon om kvaliteten og innkjøpsprisen til to forskjellige managere. Da er det høyst relevant å se hvor dyre disse troppene var sammenlignet med andre lag på samme tidspunkt.

De enorme beløpene til Real M kom først og fremst rundt 2009, men de fulgte jo opp med bl.a. Özil, Khedira, Coentrao, Di Maria og i 2012 kom Modric. Til slutt hadde de en tropp som iallfall kostet €400m, og da har jeg ikke tatt med tidligere kjøp som Ramos, Pepe og Marcelo. Ser man den pengebruken sammenlignet med andre lag på samme tiden, er dette en minst like dyr tropp relativt sett som City per dags dato.

Og Real hadde på den tiden Casillas, Pepe, Ramos, Marcelo, Alonso, Khedira, Di Maria, Özil, Kaka, Ronaldo, Benzema og i 2012/13; Modric. Dette var ikke akkurat smågrutter av noen spillere. Mange av disse var sentrale spillere i et lag som har vunnet 4 CL-seire på 5 år fra 14-18.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42482
09.11.18 10:55
Samey_FU: Det kan jo være en kombinasjon av flere årsaker. Det kan være at han merker stresset. Det kan være at spillerne ikke holder mål. Det kan være at han mener han ikke får nok back up på overgangsfronten og det kan være at de spillerne han henter rett og slett ikke duger. Men at den fotballen Mourinho spiller i dag skiller seg ut i negativ forstand sammenlignet med andre lag han har hatt, det er det ingen tvil om. Så kan jo jeg selvsagt som et fritt menneske spekulere i hvorfor det er tilfellet.

Det som skurrer er jo at du selv sier i et tidligere innlegg at "Jeg har sagt Mou har satset på en kontringsorientert fotball gjennom sin karriere, i alle lag han har trent. Betyr det derimot at man er defensiv? Nei, det kan bety at man er ekstremt gode på kontringer. Det kan bety så mye som at man ikke satser så veldig mye mot etablert forsvar, men heller straffer motstanderen når de er i ubalanse".

Så hvis Mou ikke er defensiv, hvorfor skulle det da være nødvendig at han fikk instrukser av ledelsen om å spille offensivt? Eller mener du at det dreier seg om at offensiv fotball ikke er nok, men at den skulle spilles på en helt spesifikk måte? Nærmest som at det i RBK er en forvetning om 433 og ekstremt hurtig spill i lengderetning slik som under Eggen.

Jeg tipper det dreier seg om en blanding av flere faktorer. En faktor kan være at han ikke har fått det han ønsket på transfermarkedet. En annen kan være at han rett og slett var lenger fremme i utviklingen som manager for 8-10 år siden, og at jobben derfor er vanskeligere i dag. Og en tredje kan være at denne jobben er den største han har hatt med tanke på bygging av tropp/utskiftninger, og at han ikke har lykkes fullt ut på dette punktet. Han kom til en mer komplett tropp i både Chelsea, Inter og Real M.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20676
09.11.18 11:09
KongOlav2: Og hvorfor skulle det ikke være nødvendig med en inflasjonsjustering. Dette var en diskusjon om kvaliteten og innkjøpsprisen til to forskjellige managere. Da er det høyst relevant å se hvor dyre disse troppene var sammenlignet med andre lag på samme tidspunkt.

Og det var også poenget mitt. En "inflasjonsjustering" innenfor fotball blir rimelig ad-hoc, svært komplisert og for de fleste formål BS. Det enkleste er å se det opp mot hva konkurrerende lag har brukt på spillerkjøp. Og det var derfor jeg skrev relativt sett.

Man City ligger nå 20 % over PSG, og mer enn 30 % over Man Utd om du ser det netto i perioden 2010-2018. Finn noen lignende forholdstall for lagene som hadde benyttet mest på spillerkjøp i 2010, 2011 og 2012, og du har svaret. Dersom du vil forsøke å lage en inflasjonsjustering må du gjerne det. Lykke til!

Likevel, ønsker man å si noe om kvaliteten på spillerstallen er det antakelig enklest å ta utgangspunkt i hva lagene må betale spillerne (selv om jeg tipper at gode akademispillere ofte har dårligere lønn enn klassiske leiesoldater slik at dette også vil favorisere Barcelona noe).

Og poenget mitt ved å nevne Xavi, Iniesta, Messi, Busquets etc var ikke hvor gode spillerne til Barcelona var.  Poenget mitt var at en del med en Mourinho-agenda ser ut til å synes det er fryktelig interessant å prate om hvor mye penger Real Madrid brukte. Men man ser ikke ut til å forstå at dersom Real Madrid skulle konkurrere med et Barcelona-lag som hadde fått opp fire spillere i verdensklasse fra eget akademi var man helt avhengig av å bruke store summer.

Real Madrid brukte store summer. Likevel mener jeg at det kun var Ronaldo, Marcelo og Ramos/Pepe (antakelig ikke begge) som med høy sannsynlighet ville styrket det Barcelona-laget. Og Pep hadde et mannskap og et system han hadde drillet siden 2008. Likevel tok Mourinho det som var poengrekord i 2012 (var det ikke?). I tillegg står laget hans fortsatt med målrekorden i La Liga (?). Målforskjellen til Real Madrid i 2012 i La Liga ble faktisk aldri matchet av Pep...

Jeg har aldri vært noe særlig begeistret for Mourinho. Jeg synes har sagt i mer enn ti år at han er en svært oppskrytt trener. Men jeg synes det er morsomt at man forsøker å prate ned prestasjonene hans med Real Madrid, uten å kunne anerkjenne at Pep med Man City i dag er stort sett samme greia.

Det Man City driver med i dag savner rett og slett sidestykke i fotball. Ikke bare pga nettoutlegg. Men fordi de har kunnet gjøre det uten å selge spillere av betydning. Det er en rimelig unik situasjon å være i.

(Innlegget ble redigert 09.11.18 11:12)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20676
09.11.18 11:28
-k9b_: Du får det til å virke som om han hadde et mannskap som var langt under Barcelona. Det var det ikke.

Det er lett å se på lagene etterpå og mene dette i lys av prestasjonene. Marcelo er f.eks. en spiller med et annet nivå i dag enn hva han hadde i 2012.

Alt i alt mener jeg de eneste spillerne på Real Madrid som ville styrket Barcelona den gang var Ronaldo, stopperne og Marcelo/Coentrao (vs Adriano/Abidal).

Forskjellen mellom Busquets og Alonso var sikker minimal, men Iniesta/Fabregas og Xavi var betydelig bedre fotballspillere enn Øzil og Khedira, etter min mening. Jeg mener også at Iniesta og Villa var betydelig bedre spillere enn di Maria og Benzema (dersom man for enkelhetsskyld setter Ronaldo opp mot Messi). Dani Alves betydelig bedre enn Arbeloa.

Selv om Mourinho fikk svært mye ut av f.eks. Øzil og di Maria. Det f.eks. Alexis Sanchez har prestert i ettertid, som knapt var mer enn en rotasjonsspiller i Barcelona, viser at han ikke er en spesielt mye dårligere fotballspiller enn noen av disse to.

(Innlegget ble redigert 09.11.18 11:33)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42482
09.11.18 11:54
TheBelfastBoy: Jeg har aldri vært noe særlig begeistret for Mourinho. Jeg synes har sagt i mer enn ti år at han er en svært oppskrytt trener. Men jeg synes det er morsomt at man forsøker å prate ned prestasjonene hans med Real Madrid, uten å kunne anerkjenne at Pep med Man City i dag er stort sett samme greia. Det Man City driver med i dag savner rett og slett sidestykke i fotball. Ikke bare pga nettoutlegg. Men fordi de har kunnet gjøre det uten å selge spillere av betydning. Det er en rimelig unik situasjon å være i.

Er enig i at det City driver med er jævlig drøyt, men uten sidestykke? Den er jeg ikke helt med på. Både Chelsea rundt 03-05 og PSG i de senere år er noe av det samme. Og jeg sidestiller nærmest pengebruken til Real M i den nevnte perioden med det City driver med. Forskjellen er såklart Real M tjente pengene selv, mens City burde vært kastet ut av CL i noen sesonger pga brudd på FFP-reglene. Hadde storkost meg om de og PSG fikk minst 2-3 år utenfor CL, og krav om reduksjon av utgiftsnivået iht intensjonene i FFP.

Ang Pep vs Mourinho får vi se hvordan det går. Dersom Pep blir i City til f.eks. 2020 og ender opp med maks et par seriegull, er jeg enig med deg. Dersom han tar tre på rappen fra 17-20 og samtidig tar en CL-seier i perioden, er jeg ikke i tvil om at jeg ville rangert Peps innsats klart foran.

NB: Den mest unike pengebruken i fotballhistorien tror jeg forøvrig Milan rundt 1990 stod for. På den tiden brukte de veldig mye penger enn resten av konkurrentene.

(Innlegget ble redigert 09.11.18 12:00)

JFT_96
JFT_96Innlegg: 25129
09.11.18 13:31

For det som må være første gang i mitt liv skal jeg holde med United i helgen. Ekte rivalisering må nesten legges til side når man snakker om noe så drøyt som Man City. En klubb der menneskerettigheter betyr nada så lenge treneren kan heve monsterlønn og kjøpe hvem han vil for korrupte arabiske blodpenger, og som har tatt begrepet «juks» i sport til et helt nytt nivå. Dessverre tror jeg de blir for sterke og vinner 2-0. 

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29539
09.11.18 13:37

Lulz. Hadde vært city4life dersom tabellplasseringen var byttet om mellom oss og dem. 

Lezah
LezahInnlegg: 64449
09.11.18 14:15

Chelsea i FA Youth cup.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20676
09.11.18 18:26

@ KongOlav

Nå er det ganske stor forskjell på å drive på den måten City har gjort i snart ti år, og å gå litt amok i et par år. Selv om jeg er enig i at det Chelsea gjorde forrige tiår og Real Madrid i 2009 var spesielt.

At disse, eller Milan, over en periode på nærmere ti år er i nærheten av City? Jeg tror det når jeg ser tall på det! Inntil det tror jeg du er way off!

qbah
qbahInnlegg: 49915
09.11.18 19:40

Ja er det noen av dykkan som er i UK Kingdom nå eller er det bare bare meg

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
09.11.18 19:41

Eg er i Bahrain

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 18387
09.11.18 21:50

Rart om ikke Rashford starter på topp mot oss. Han er jo etter mine begreper en mye mer Drogba oppspillspunktype med  god spillerforståelse smartness som kan bruke ballen på folk på løp eventuellt vende opp selv.  Mye vanskeligere å forholde seg til enn en Lukaku som en vet hva vil gjør om han får ballen og klarer å kontrollere den. Lukaku er vel rimelig ufarlig om han ikke får vendt opp og brukt fart i stort bakrom.

Men det viktigste er vel at med lange avstander mellom midtbaneledd og angrepsledd så må oppspillspunktet ha evne til å holde i ball å være fotballinteligent nok til å være noe ulesbar for de som skal forsøke å ta ham ut.

missChance
missChanceInnlegg: 55655
09.11.18 22:16

Eric Cantona arrives

 

Morsomt tilbakeblikk på dagen United signerte Le Dieu. 

"Ooh Aah Cantona? They won't sing it here!"  :)))))

(Innlegget ble redigert 09.11.18 22:19)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18977
09.11.18 22:19
FrannyLee: Han er jo etter mine begreper en mye mer Drogba oppspillspunktype

Nei nei nei Franny, her er du langt ute på viddene. Rashford er en bakromsspiss, med ett stykke å gå før han er ferdig utviklet. Ett spesielt godt oppspillspunkt er han ikke. 

(Innlegget ble redigert 09.11.18 22:19)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 18387
09.11.18 22:24
mjordan23: Nei nei nei Franny, her er du langt ute på viddene. Rashford er en bakromsspiss, med ett stykke å gå før han er ferdig utviklet. Ett spesielt godt oppspillspunkt er han ikke.

Den såg jeg komme ja , men tror han har det i seg til å bekle den rolla best av de dere har. For skal dere spille Moufotball på den måten dere gjør nå så må dere vel ha folk på topp som klarer å holde i ball. Klare å spille midtbanen som må komme på dype løp etter. Men må selvsagt også ha evner til å kunne gjøre ting , dra seg rundt på egenhånd. En Zlatan i sitt prime hadde vel vært en perfekt match her og han gjorde seg vel ikke vekk heller hos dere .  Mener du Lukaku er bedre her sånn som ståa er nå. Hva er dine generelle synspunkter rundt dette da?

 

 

 

 

(Innlegget ble redigert 09.11.18 22:37)

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
09.11.18 22:48

Rashford er ganske lik Drogba, ca like sterke i kroppen vil eg tro atttttt

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg