Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24377
02.12.18 16:42
John||Locke: 2015-2016: Det burde være uproblematisk å shippe ut både Mou og Hazard.

Et perfekt eksempel, slik jeg ser det, i og med at det finnes en fellesnevner som er blendende.

KommersK
KommersKInnlegg: 5850
02.12.18 16:44

Det kanskje aller viktigste punktet når det gjelder å ha fotballforståelse, mener jeg er evnen til å se BAK resultatene. Der utmerker JohnL og Grey seg positivt i denne tråden, sammen med et par andre.

På motsatt side er Pingu6. Han(?) utmerker seg der(tross tøff konkurranse). ALT er Ed sin skyld når det butter imot. Også når et dyrekjøpt stjernegalleri svikter, eller en stjernemanager gjør det. Men han/hun er jo et nek. Og hvis du lurer på om jeg mener Pingu6 eller M, så mener jeg selvsagt begge.

Vi fotballfans har lov til å kreve og bli underholdt, i det minste. Og når M og klassespillerne ikke greier det, så er det IKKE Ed sin skyld. Alle som er kjøpt inn av United er mer enn gode nok, men når samarbeidet og/eller innsatsen svikter, så må jo det rettes på av spillerne/manager. Ikke Ed.

Men husk: Se BAK resultatene. Alltid.

(Innlegget ble redigert 02.12.18 16:45)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11186
02.12.18 16:45
Yourexperiencemaydiffer: Jeg ser også for meg at han ikke er den enkleste spilleren å kontrollere for en manager, og følgelig ønsker jeg han ut sammen med Mou for å gjøre det enklere for f.eks Eddie Howe å overta laget.

Det å "kontrollere" spillere i dagens fotball handler neppe om jerndisiplin og autoritet. Pogba er en humørspiller som trenger oppmuntring, coaching og støtte. Han virker ikke særlig robust psykisk, og jeg tror mobbing og uthenging er det dummest man kan gjøre, hvis man vil at han skal prestere bedre. Synd det er det eneste verktøyet Mourinho har. Det har kanskje funket halvveis på Shaw, selv om min oppfatning er at han presterer på tross av og ikke på grunn av.

Hva tror forresten du? At Howe helst vil ta over et United med eller uten Pogba? 


-Pat

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
02.12.18 16:56

Utrolig at enkelte gnåler om Pochettino. Igjen driter han seg ut i store kamper. Dårligst når det gjelder er synonymt med Pochettino.

Yourexperiencemaydiffer
YourexperiencemaydifferInnlegg: 6045
02.12.18 16:58
John||Locke: Jeg skjønner ikke at man vil selge våre beste spillere. Er tanken at man skal selge de beste, kjøpe noen litt dårligere og så ende opp med å bli bedre?

Nei, det er selvfølgelig ikke det. Pogba har ferdigheter som burde gjøre han til en av de aller beste midtbanespillerene i verden. Tidvis ser han også ut som om han er det. Problemet mitt med akkurat Pogba er at han nå er 25 år, og det er fremdeles ikke åpenbart hvordan han skal brukes på en best mulig måte. Han er også vår mest profilerte spiller og det forventes at han skal starte hver kamp.

Selv om jeg vil byttet ut Mou med Harald Aabrekk om jeg hadde fått sjansen, betyr ikke det at jeg tror neste trener får en fryktelig enkel jobb. Det å hanskes med en spiller som profileres som en av verdens beste, som ikke helt har funnet sin plass og som har en agent som gjerne bråker litt i media dersom ting ikke er på stell for sin mann tror jeg kan være en potensielt vanskelig og fortyrrende jobb.

Yourexperiencemaydiffer
YourexperiencemaydifferInnlegg: 6045
02.12.18 16:58
John||Locke: Hva tror forresten du? At Howe helst vil ta over et United med eller uten Pogba?

Jeg aner ikke!

ST10
ST10Innlegg: 23334
02.12.18 17:00

God shot for at første hjemmetap mot arsenal i Pl sia 06 ryker til uka 

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7239
02.12.18 17:04

Jeg er imot primadaonner så jeg vil ha ut både mou og pogba, hvis feks kommer inn en ny manager med egne ideer som kanskje vil ta noen kamper før det funker helt, da er ikke pogba mannen jeg ville ha hatt med meg i krigen for å si det sånn, pogba passet best i ett lag som fra før fungerer godt fra før, som juve som france, han ville funket sikkert bra i barca, psg og RM når det gikk på skinner. Nei ut med både pogba og mou så kan det kanskje bli litt plass for dei andre spillerne også, virus begge to, basta bom.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7239
02.12.18 17:14

Da er vi pdd 8 poeng bak den viktige fjerdeplassen, og hvis vi da ikke gjør noen grep snart så er jeg redd vi snart blir ett lag utenfor Europa til neste år..... så enten må vi kaste ut dei værste brusehanene nå asap, eller så lyt den gjengen begynne å dra lasset i sammen, for tiden begynner snart å renne ut for oss.....

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 10976
02.12.18 17:18

Gleder meg allerede til å bli pisset av Arsenal. 0-4? 

(Innlegget ble redigert 02.12.18 17:19)

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7239
02.12.18 17:25

Gruer meg til hver kamp for tiden, vi ser jo helt forferdelige ut, spillere fullstendig uten selvtillit, se på det første soting målet i går, alle spillerne på ballfører, og vips så har ballføreren en grei oppgave,sentre til den beste plasserte som står alene og venter på å få sette ballen i mål, alle har blitt dumme og desperate huleboere virker det som...

frogstuff
frogstuffInnlegg: 1861
02.12.18 17:32

Dere har åpenbart et høyt toppnivå, men viser det ikke like ofte som før. United spiller alltid årets kamp mot Arsenal så her forventer jeg at vi taper. 

glycinello
glycinelloInnlegg: 6100
02.12.18 17:38
-Joachim-: Gleder meg allerede til å bli pisset av Arsenal. 0-4?

Neida. Her slår vi tilbake og knuser Arsenal. Blir minst 3-0.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7239
02.12.18 17:40

Toppnivå, what, det har jeg ikke sett noe av, men vi står nok bedre mot gode lag ja, da får rashford og martial bedre plass til å løpe i bakrom, og hvis da pogba eller mata finner på å slå en genial pasning i rommet, det skjer jo i ny og ne, nei vi får nok grisebank tenker jeg, ihvertfall hvis vi ikke får på plass en midtstopper eller to til matchen.

Lezah
LezahInnlegg: 63930
ST10
ST10Innlegg: 23334
02.12.18 19:16

De Gea ut og Pickford inn dere. Good lord.....

fugletitteren
fugletitterenInnlegg: 10987
02.12.18 19:17

Hadde heller hatt Romero fast mellom stengene...

glycinello
glycinelloInnlegg: 6100
02.12.18 19:18

Jeg hater fotball...

qbah
qbahInnlegg: 49445
02.12.18 19:43

Regelrett kvalm. 

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11186
02.12.18 21:37
Yourexperiencemaydiffer: Jeg aner ikke!

Jeg syns det virker som managere flest ønsker å ha verdensklassespillere. United har tre av dem i dag. Tipper Howe heller vil ha dét enn to. Så måtte han heller eventuelt kvittet seg med Pogba hvis han ikke fungerte. (Han har tross alt vært blant våre beste både forrige og denne sesongen, selv om han er langt unna toppnivået.)


-Pat

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12884
02.12.18 22:13
John||Locke: 27. august 2017. De som ikke forstår fotball er fra seg av glede fordi vi har spilt tre middelmådige kamper, slått tre forholdsvis svake lag og har en målforskjell på 10-0. 10-0! Tenk det! Det må jo være kjempebra! Eeh, men hvordan spilte vi? Husker ikke helt, men det må ha vært bra! Hvem spilte vi mot? Sånt husker jeg aldri på, jeg vil heller fokusere på 3-0-0 og 10-0. DER HAR VI FASITEN! Trass i full pott i innledningen, var det flere som var sterkt kritisk til spillet. Selv etter en sommer som vanligvis innebærer mye terping og relasjonsskaping, var det ikke spor av det å se. Det var rett og slett oppsiktsvekkende hvor patetisk bevegelse det var. United så ut som et bunnlag. Hvis man korrekt påpekte det, hadde man en agenda. Når man sa at dette aldri i verden kom til å holde i lengden, var man negativ og anti Mourinho. (Det siste er riktig.) Nå som vi har fasiten har selv de fotballdumme innsett at vår manglende bevegelse og ikke-plan ødelegger sesong etter sesong. Objektiv statistikk viser at vårt lag løper veldig lite. Faktisk enda mindre i fjor enn i år. Så da kommer vel innrømmelsene? "Sorry, jeg skjønte ikke hvor dårlig vi spilte, fordi jeg kun kan lese resultater og ikke spill." Nei, ikke i nærheten. Det krever tross alt ryggrad for å innrømme feil. Men man går vel litt stillere i gangene? Man er vel ikke like besatt av å drite seg ut denne sesongen også? Joda, det fotballdumme vil tydeligvis alltid levere.  I VGD er mange store i kjeften, meg inkludert. For at det ikke skal bli totalt krise, så er det viktig at man treffer mer enn man bommer. Gjør man ikke det, er man bare en klovn. Nå sitter vi med fasiten og kan se at mangel på plan og bevegelse var en høyst reell bekymring.

Jeg gledet meg såpass til innlegget ditt at jeg vurderte å sprette flaska med Chichibu dr.jekyll's expression så jeg kunne ha noe å nippe til, heldigvis gjorde jeg ikke det, for dette er ikke engang verdt en flaske munnskyll. Antiklimaks, rett og slett. 

Sitat deg: "Og dette kommer fra vedkommende som ikke forstod at United ble kritisert for sin manglende plan og dårlige bevegelse i starten av forrige sesong. Vi vant jo tross alt kampene! Hvis man klaget på det, hadde man en agenda. Men det var da!"

Kommentaren min, som du delvis refererer til, er som følger. 

Etablert forsvar er etablert forsvar, og når Leicester ligger med 10 mann i forsvar for å dekke alt av rom, så skal det godt gjøres å bryte ned motstander. Til tider virker det mer eller mindre som hakk i plata når man kontinuerlig klager på dårlig bevegelse. vi skaper jo en rekke sjanser som følge av gode bevegelser, både av spiller som mottar ballen og av spillere som skaper rom ved å trekke motspiller ut av posisjon, og vi har uflaks som ikke scorer i førsteomgangen. Helt greit at ting ikke er perfekt, og at vi ikke vet hvordan utviklingen vil være, men når man presterer å skrive at det er deprimerende at bevegelsen er så dårlig, så handler det vel mer om en agenda enn sakens realiteter. Forhåpentligvis vil vi klare å utvikle spillet og få Lukaku mer involvert. Så gjenstår det selvsagt å se hva situasjonen er 10 kamper fra nå av.

Jeg kommenterte også følgende en uke tidligere: 

Smått absurd at Mkhi står igjen med 4 assists etter 2 kamper. I gårsdagens kamp leverer han alt annet enn godt nok frem til kampen åpnes opp idet Swansea endrer formasjon for å prøve å få et poeng, to min og to assists og blir plutselig kåret til banens beste.

Samt følgende: Dette jaget etter ytterpunkter er klassisk. Bevegelsene på banen er verken patetiske eller strålende, sannheten er mer midt på treet. Vi sliter, som lag flest, med å bryte ned motspiller når vi spiller mot etablert forsvar. Etablert press gjennom samtlige 90min eksisterer tilnærmet ikke. Motstander vil selvsagt prøve å tilpasse seg underveis i kampen, og man vil alltid ha perioder hvor man sliter med å skape stort. Ikke er det perfekt og ikke er det ræva..

Jeg kan ikke se at jeg har kommet med noen kommentarer ref påstanden din om følgende:

"Når man sa at dette aldri i verden kom til å holde i lengden, var man negativ og anti Mourinho. (Det siste er riktig.)"

Jeg ser ikke helt det store problemet med noen av uttalelsene mine. Vi hadde akkurat startet sesongen med 3 spilte kamper og det er forventet med en tilvenningsperiode når man har en litt annen spisstype på topp hvor laget måtte venne seg til Lukaku og han måtte venne seg til laget. Jeg poengterer jo også at det vil være mer interessant å se situasjonen 10 kamper fremover når man forventer at spillerne er ferdig med feriemodusen og spillet burde være satt. Jeg var på ingen som helst tidspunkt avvisende til kommentarer om at spillet ikke var godt nok, jeg var bare uenig i graden og behovet for å overdrive. 

Det kan godt hende at innlegget ditt er spot on ift andre brukere, men for min del er det en fullstendig mangel på kontroversielle uttalelser hvor jeg gir uttrykk for at alt er smashing og at vi ikke har noen utfordringer. Allerede gjennom hele oktober kritiserer jeg spillet vårt, og referanser til at vi forsvarer oss bra, og jeg fortsetter å kritisere prestasjonene våre gjennom sesongen.

Sådan ser jeg ikke helt hvorfor du har bitt deg fast i akkurat meg og uttalelser som er nesten halvannet år gamle. Kjerringa kan være litt sær til tider og minne meg på kommentarer jeg har kommet med i fylla for 7 år siden, men det er som oftest fordi det er noe dyrt hun har lyst på som jeg må punge ut for eller fordi hun menstruerer, jeg er litt usikker på hvor jeg skal plassere deg. 

 

 

 

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11186
02.12.18 23:25
Slikkepott: Allerede gjennom hele oktober kritiserer jeg spillet vårt

Etter at du i flere måneder hadde kritisert alle som ikke var like treige som deg, for å ha en agenda.

Dette er bare ett av veldig mange eksempler hvor du går høyt ut, tar feil, og fortsetter idiotoppførselen som om ingenting har skjedd.

Bare se hvordan du reagerer i dette tilfellet. Stusselig. 


-Pat

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12884
02.12.18 23:30
John||Locke: Etter at du i flere måneder hadde kritisert alle som ikke var like treige som deg, for å ha en agenda.

Interessant, hvor da ? 

 

Dux1
Dux1Innlegg: 33703
02.12.18 23:57

Helt seriøst, hadde ikke vgd en kranglefant-tråd engang i tiden? (Kan til og med tenkes at jeg opprettet den, men det er uansett irrelevant).

robins
robinsInnlegg: 7834
03.12.18 07:43

"PEP: I’m delighted for the Rainbow Laces campaign. The campaign is not just football but for human beings who have to fight everyday. That’s why it’s a fight for everyone, everywhere."

Like jævlig hver gang han Pep åpner munnen om mennesker rundt om i verden. Fin fotball da.

qbah
qbahInnlegg: 49445
03.12.18 10:03

Hva synes vi om banestormingen til Klopp?

glycinello
glycinelloInnlegg: 6100
03.12.18 10:07
qbah: Hva synes vi om banestormingen til Klopp?

Passion!

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
03.12.18 10:08
qbah: Hva synes vi om banestormingen til Klopp?

Klopp er harry som få, men det er vanskelig å mislike ham i stor grad.

Aveirinha
AveirinhaInnlegg: 29502
03.12.18 10:18

Enig med Mourinho angående Pogba. 

Franskmannen er åpenbart et problem innad i klubben og må stille seg i rekken av spillere som Martial, Rashford, Shaw, Pereira, Bailly, Herrera, Fred og Sanchez som må skjerpe seg kraftig for hindre forstyrrelser på indoktrineringen av gulledulleguttene Valencia, McTominay, Matic og Lukaku i Mourinho's Tractor Party.

Bildet er neppe så svarthvitt at det er kun Mourinho som lager trøbbel innad i klubben akkurat nå, men samtidig er det jo relativt åpenbart hvor arnestedet er plassert og at det mest stor sannsynlighet vil fremkomme en markant bedring i oppførselen og prestasjonene til tidligere nevnte "bråkmakere" så fort kreftsvulsten er fjernet fra klubben. 

Vil et tap mot Arsenal være det endelige nådestøtet? I så fall tar jeg den. Frem til det eventuelt skjer, så gjør jeg som Sir Bobby har gjort denne sesongen - finner meg noe annet å gjøre når United spiller. 

(Innlegget ble redigert 03.12.18 10:20)

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
03.12.18 10:34

Artig at du tar turen innom i blant.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg