Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
mjordan23
mjordan23Innlegg: 18858
05.12.18 23:57
F_Brandy: Liker Dalot. Uvant å ha en back som går på løp, ikke bare flytter opp når spillet vendes.

Virket å være klar til kamp ja. Arsenal angrep mye ned langs siden hans også, stort sett klarte han seg godt utenom midt i 2.omgang da han begynte å bli sliten. God debut fra start må man si. 

CryniX
CryniXInnlegg: 12947
06.12.18 00:00
F_Brandy: Liker Dalot. Uvant å ha en back som går på løp, ikke bare flytter opp når spillet vendes.

Enig, men i dag ble han tatt av både Iwobi og Kolasinac som kommer inn bak ryggen hans gang etter gang. Var i mine øyne en defensiv liability og det er egentlig ren og skjær flaks at vi ikke slipper inn etter at Arsenal kommer gjennom på sin venstre.

Det sagt, gutten er 19 år og har knapt debutert samt vært gjennom noen skader. Han skal få god tid på å utvikle seg, forhåpentligvis under en annen manager.

(Innlegget ble redigert 06.12.18 00:01)

jback
jbackInnlegg: 18264
06.12.18 08:25

Rojo tror jeg ser for mye på Narcos. Få han bort. 

robins
robinsInnlegg: 7849
06.12.18 08:39

Men han er altså så vill. Rå når han er på tribunen da, i det minste.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18858
06.12.18 08:52
CryniX: Enig, men i dag ble han tatt av både Iwobi og Kolasinac som kommer inn bak ryggen hans gang etter gang. Var i mine øyne en defensiv liability og det er egentlig ren og skjær flaks at vi ikke slipper inn etter at Arsenal kommer gjennom på sin venstre.

Han merket nok kjøret der midt i 2.omgang. Tydelig at han ble sliten og Arsenal angrep mye på hans side, der han til stadighet ble satt i 2 mot 1 situasjoner. Ellers klart han seg veldig godt egentlig. 

(Innlegget ble redigert 06.12.18 08:52)

jback
jbackInnlegg: 18264
06.12.18 09:00

Rashford har en ekstremt stor motor. Hadde mange spurter de siste 10 min. Spiller seg ikke akkurat ut av laget med slik arbeidsmoral.

Martial og Lingard var også imponerende på det feltet, mye av grunnen til at vi klarte å etablere et trykk på Arsenal i en del faser av kampen. 

glycinello
glycinelloInnlegg: 6210
06.12.18 09:19

Syns Rojo var meget bra i går frem til 1-2 målet. Når man tenker på trenings- og kampgrunnlaget så er det absolutt godkjendt. Dalot trenger tydeligvis mer tid på dette nivået. Tydelig at han har kvaliteter, men også klart at han har forbedringspotensiale(hvilke 19åringer har ikke det?). 

fugletitteren
fugletitterenInnlegg: 11012
06.12.18 09:25
jback: arbeidsmoral.

Per nå er vel dette omtrent viktigste kriteriet for å være første 11`ern.

Sykt nok at det er nivået ting er blitt på, men i går var det et lyspunkt å se de gutta som faktisk utviste en herlig arbeidsmoral. 

Burde egentlig vært et jævla minimum at man la ned maksimal innsats hver kamp, men åpenbart at så ikke er tilfelle denne sesongen.

Jeg er helt for å gi spillere som Darmian, Rojo, Rashford, Dalot, Bailly, Herrera, Lingard, sjansen fra start neste kamp. (Martial, DDG, Shaw bør være bænkers). I hvert fall spillere som utviser en profesjonell holdning på banen. 

Matic, Lukaku og Pogba kan få holde hverandre i selskap på benken. De to første er bare totalt ute av form, Pogba vet jeg ikke hva feiler, sikkert en god cocktail med ting, men han kan starte med å bevise at han har noe å gjøre på banen med innhopp fra benk. 

Gi meg et lag som går utpå banen med innsats og tæl, er så evig lei av å se tafatthet utpå der.

 

jback
jbackInnlegg: 18264
06.12.18 09:27
glycinello: Syns Rojo var meget bra i går frem til 1-2 målet.

Man kan ikke ha en type som har meltdown annenhver kamp. Hadde vel en periode sist sesong(?) der han kunne/burde hatt tre røde kort på tre kamper. 

Hadde han ikke laget selvmål i går hadde han fort blitt utvist. Ekstremt vanskelig å stole på en slik type spiller, han lever på en hårfin linje hele tiden. 

glycinello
glycinelloInnlegg: 6210
06.12.18 10:14
jback: Man kan ikke ha en type som har meltdown annenhver kamp. Hadde vel en periode sist sesong(?) der han kunne/burde hatt tre røde kort på tre kamper.

Han er en fullstendig løs kanon å ha på dekk ja:) Helt uforståelig at en profesjonell fotballspiller ikke klarer å lære at man ikke skal kaste seg inn taklinger på den måten. Syns Bailly er litt i samme gate. Ikke med tanke på røde kort, men at man ikke helt kan stole på han.   

(Innlegget ble redigert 06.12.18 10:15)

Aveirinha
AveirinhaInnlegg: 29502
06.12.18 10:46

"Morsomt" å se hvordan Mourinho nok en gang har klart å få snudd deler av fanbasen mot en av våre spillere, denne gang gikk det så langt at Pogba ble buet (!) på da han kom inn. 

At Mourinho, som har sweet feck all å vise til i klubben, i tillegg til å fullstendig latterliggjøre klubben ved enhver anledning både på og utenfor banen, gang på gang får med seg OT-gjengen mot egne spillere samtidig som han er skånet for kritikken han så inni granskauen fortjener, er intet mindre enn et fenomen og mysterium. 

Jeg tror neppe det finnes tilsvarende fra historien at en åpenbar sabotør får holde på slik uten å bli kjeppjaget av både fans og alle ansatte i klubben. 

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18858
06.12.18 11:01
glycinello: Dalot trenger tydeligvis mer tid på dette nivået. Tydelig at han har kvaliteter, men også klart at han har forbedringspotensiale(hvilke 19åringer har ikke det?).

Må naturlig nok jobbe med posisjonering noe, men syns også han fikk lite hjelp. Ellers viser han jo god mental innstilling og virket fysisk klar for PL, ganske spesielt at han må debutere fra start i en storkamp. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24995
06.12.18 11:14
Aveirinha: "Morsomt" å se hvordan Mourinho nok en gang har klart å få snudd deler av fanbasen mot en av våre spillere, denne gang gikk det så langt at Pogba ble buet (!) på da han kom inn.  At Mourinho, som har sweet feck all å vise til i klubben, i tillegg til å fullstendig latterliggjøre klubben ved enhver anledning både på og utenfor banen, gang på gang får med seg OT-gjengen mot egne spillere samtidig som han er skånet for kritikken han så inni granskauen fortjener, er intet mindre enn et fenomen og mysterium.  Jeg tror neppe det finnes tilsvarende fra historien at en åpenbar sabotør får holde på slik uten å bli kjeppjaget av både fans og alle ansatte i klubben.

Det er faktisk ganske oppsiktsvekkende. Pogba har mer United-DNA i venstre lillefingernegl, enn hele forbanna Mourinho. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24995
06.12.18 11:15

Langerød mindre negativ igjen.

CryniX
CryniXInnlegg: 12947
06.12.18 12:09
mjordan23: Han merket nok kjøret der midt i 2.omgang. Tydelig at han ble sliten og Arsenal angrep mye på hans side, der han til stadighet ble satt i 2 mot 1 situasjoner. Ellers klart han seg veldig godt egentlig.

Var et par anledninger i førsteomgang også, diskuterte det med en kompis om han kanskje burde bli tatt av til fordel for Valencia i pausen eller underveis i andreomgang dersom han fortsatte å slite defensivt.

Men herregud, gutten er ny i klubben og ligaen som tenåring. Det er et helt annet kjør her enn i Portugal (attpåtil for B-laget til Porto…), det er jo fullt forståelig at han sliter mot etablerte PL-spillere. Det er jo enkelt å se at han har potensiale. Særlig offensivt gir han oss en ekstra dimensjon ift. Valencia og Young, innleggsfoten hans er det bra snitt over og han er villig til å komme på overlapp og skape rom på kanten. Det vil vi har mer av.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18858
06.12.18 12:16
CryniX: Var et par anledninger i førsteomgang også, diskuterte det med en kompis om han kanskje burde bli tatt av til fordel for Valencia i pausen eller underveis i andreomgang dersom han fortsatte å slite defensivt. Men herregud, gutten er ny i klubben og ligaen som tenåring. Det er et helt annet kjør her enn i Portugal (attpåtil for B-laget til Porto…), det er jo fullt forståelig at han sliter mot etablerte PL-spillere. Det er jo enkelt å se at han har potensiale. Særlig offensivt gir han oss en ekstra dimensjon ift. Valencia og Young, innleggsfoten hans er det bra snitt over og han er villig til å komme på overlapp og skape rom på kanten. Det vil vi har mer av.

Litt utakknemlig oppgave å debutere fra start av i en sånn kamp. I første omgang var det bare en gang de kom til innlegg bak Dalot, resten ordnet han opp i. Ellers får han jo lite hjelp av kant/midtbanespillere til å dekke rom, da blir det tøft å forsvare seg.

Hadde jo vært bedre for han å starte mot Fulham til helga, men fint å se at han holdt både fysisk og mentalt. 

 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24995
06.12.18 12:17

Litt positivitet: igjen er Martial blant de mest effektive i PL. Mål hvert 103 minutt. 

CryniX
CryniXInnlegg: 12947
06.12.18 12:48
mjordan23: Litt utakknemlig oppgave å debutere fra start av i en sånn kamp. I første omgang var det bare en gang de kom til innlegg bak Dalot, resten ordnet han opp i. Ellers får han jo lite hjelp av kant/midtbanespillere til å dekke rom, da blir det tøft å forsvare seg. Hadde jo vært bedre for han å starte mot Fulham til helga, men fint å se at han holdt både fysisk og mentalt.

Enig, men jeg sitter med hjertet litt i halsen når backen og vingen kommer seg inn i blindsonen og får et par meter (dette gjelder Bailly også)… Det skjedde flere ganger, men som du sier klarte han å hente seg inn flere ganger. Forhåpentligvis klarer han å luke ut slike markeringsfeil og forhindre at situasjonene oppstår in the first place. Nå skal ikke jeg skryte på meg å ha sett ham i Porto, har han spilt vingback i en trebackslinje tidligere? Det virket som om han havnet litt i limbo mellom de defensive og offensive oppgavene.

Er enig i at Lingard gir lite støtte, men det tror jeg var et bevisst taktisk valg av Mourinho. I går påpekte jeg at det var store rom mellom midtbanen og angrepsrekka, Herrera og Matic la seg veldig dypt og komprimerte gjennom midten. Det virket som om den offensive trioen primært skulle ta kontringene når de kom, og det endte med at Torreira og spesielt Guendouzi fikk en egen fotballbane å boltre seg på sentralt. Når man i tillegg er dårlige på å sette press på ballfører, men heller faller tilbake og forsvarer egne soner, så blir det lite støtte for noen. Akkurat det led Dalot av i går.

Kan det tenkes at Valencia er tilbake i startoppstillingen til helga dersom han er fit? Vil gjerne se mer av Dalot, dette tror jeg hadde vært en "bedre" kamp for ham.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18858
06.12.18 13:05
CryniX: Enig, men jeg sitter med hjertet litt i halsen når backen og vingen kommer seg inn i blindsonen og får et par meter (dette gjelder Bailly også)… Det skjedde flere ganger, men som du sier klarte han å hente seg inn flere ganger. Forhåpentligvis klarer han å luke ut slike markeringsfeil og forhindre at situasjonene oppstår in the first place. Nå skal ikke jeg skryte på meg å ha sett ham i Porto, har han spilt vingback i en trebackslinje tidligere? Det virket som om han havnet litt i limbo mellom de defensive og offensive oppgavene. Er enig i at Lingard gir lite støtte, men det tror jeg var et bevisst taktisk valg av Mourinho. I går påpekte jeg at det var store rom mellom midtbanen og angrepsrekka, Herrera og Matic la seg veldig dypt og komprimerte gjennom midten. Det virket som om den offensive trioen primært skulle ta kontringene når de kom, og det endte med at Torreira og spesielt Guendouzi fikk en egen fotballbane å boltre seg på sentralt. Når man i tillegg er dårlige på å sette press på ballfører, men heller faller tilbake og forsvarer egne soner, så blir det lite støtte for noen. Akkurat det led Dalot av i går. Kan det tenkes at Valencia er tilbake i startoppstillingen til helga dersom han er fit? Vil gjerne se mer av Dalot, dette tror jeg hadde vært en "bedre" kamp for ham.

Aner ikke hvor mye han har spilt vingback for Porto, men han har ganske få a-kamper så det er neppe mye på øverste nivå iallefall. 

Kan hende det blir for tøft for Dalot med ny kamp på lørdag allerede. Han har jo lite kamper i beina og ble sliten i 2.omgang. Dog, han klarte jo 90 minutter likevel. Regner med at fitnessen hans må vurderes på trening før man kan si noen om han starter i helga. Vil gjerne se han mot Fulham også for min egen del. 

missChance
missChanceInnlegg: 55210
06.12.18 13:11

Han sier han er klar til å spille mer, og er i hvert fall sikker på at United  klarer Topp 4 :D

 

qbah
qbahInnlegg: 49639
06.12.18 14:09

Dalot, noe for oss?

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24995
06.12.18 14:33
Knaxern: https://twitter.com/i/status/1070593967207657473

Haha Savner gærningen litt.

Dux1
Dux1Innlegg: 33824
06.12.18 14:53

Igjen synes jeg denne utgaven av United viser bedre takter i 343/352. Spiller flyter mer offensivt, og det virker som vi har bedre bevegelighet og mer effektivt kantspill med vingbacker på plass. 

Dalot og Shaw på hver sin kant i en slik formasjon fremover kan jo bli bra. Spillere som Fred/Pereira, Lingard og Herrera/Pogba (har ikke gitt ham opp ennå!) bør spille sentralt i banen.

En løperekke med Rashford og Martial håper og tror jeg blir bankers om ikke så altfor lenge. Tredjemann der bør vel bli Lukaku pdd. 

Spennende formasjon. Men det MÅ gjøres noe med forsvaret vårt! Bailly må snart få starte kamper igjen, og den løse kanonen Rojo bør kun være en nødløsning. 

missChance
missChanceInnlegg: 55210
06.12.18 17:31

Podcast med Andy Mitten for de som er interessert. Han sier blant annet at en agent fortalte at City var klare på hva de spesifikt trengte i en spiller, mens United var ute etter galactico-navn. Ta det som det er.

Dux1
Dux1Innlegg: 33824
06.12.18 17:33

Du får takke Mr. Ed. Gleder meg til han skal velge neste manager...

(Innlegget ble redigert 06.12.18 17:39)

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13093
gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
06.12.18 18:10
Dux1: Igjen synes jeg denne utgaven av United viser bedre takter i 343/352.

Da er det jo bare å hente Conte.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17799
06.12.18 18:25
gurglebassen: Da er det jo bare å hente Conte.

Og han har vel god erfaring med å plukke opp bitene som ligger strødd og sette de rett sammen igen etter deres mann?

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
06.12.18 18:54
FrannyLee: Og han har vel god erfaring med å plukke opp bitene som ligger strødd og sette de rett sammen igen etter deres mann?

Antonio "Symbiose" Conte

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg