Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
17.12.18 13:44

Saturday: Smalling extends

Sunday: Spanked by Pool

Monday: Draw to PSG

 

Dark, dark times.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24450
17.12.18 14:00

Det største utropstegnet for Henning Berg er situasjonen til Paul Pogba.

Mot Liverpool ble franskmannen sittende på benken gjennom samtlige 90 minutter, mens lagkameratene strevde voldsomt mot erkerivalen.

– Det er urovekkende at du har en spiller som Pogba som sitter på benken og som man ikke har klart å få så god som han kan være. Når du ikke får brukt kvalitetene hans må du begynne å lure på hva som skjer, sier Berg.

– Han er en spiller med et kjempepotensial. Det er sikkert 100 grunner til at han ikke får det ut, men det sitter en toppspiller på benken i et lag som ikke fungerer. For meg er det den største greia. Ja, de har utfordringer både defensivt og offensivt og er et lag som ikke henger sammen, men at en av de beste midtbanespillerne i verden – en verdensmester – sitter på benken i et middelmådig United-lag er fullstendig galt for meg.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11217
17.12.18 14:15
Dux1: Hva er fellesnevneren for alle manageransettelsene siden 2013? Jo, en sportslig ledelse med Ed Woodward i spissen. Jeg har sjeldent (eller aldri?) sett deg rette kritikk mot de som styrer klubben i like stor grad som du gjør med Mourinho.

Det er hyggelig at du nå endelig har vendt deg mot Mourinho, men nå er det tydeligvis noe annet på gang. Nå handler alt om å deflecte og det nye temaet er: Det er greit at du har hatt 100% rett vedrørende Mourinho hele tiden, men har du gitt nok kritikk til noen andre?!

For hva er egentlig poenget poenget med det du skriver her? Jeg var tross alt sterkt imot ansettelsen av Mourinho før han fikk jobben. Det har jeg skrevet utvetydig flere ganger. Jeg mente det var et elendig valg som kun idioter støttet. Er ikke dette kritikk av supperådet vårt? Hvor mye klarere kan det sies?

Jeg var ikke i tvil, jeg ville heller beholdt van Gaal enn å få bedritne Mourinho. Hvor mye klarere kan det sies?

Videre har jeg uttalt, mang en gang, at United virker tilfredse med å bli en topp 4-klubb. Vi drives som en bedrift som er opptatt av ROI. Om det er Ed selv som står for disse tankene er jeg usikker på, men han er definitivt en del av det.

Hvordan tenker du at det skulle sett ut som jeg hadde "rettet kritikk mot de som styrer klubben i like stor grad som jeg gjør mot Mourinho"? Ettersom de var så mongo (og ble støttet av idioter av noen supportere) og ansatte mannen med klare psykopatiske trekk, som mobber spillere i media og spiller elendig fotball, fikk de selvsagt ramsalt kritikk for det da det skjedde. Skulle jeg sagt det samme hver eneste dag om den samme avgjørelsen? Det burde vel holde at jeg kalte kontraktsforlengelsen hans en skandale?

Ed & Co. har gjort mange feil. De to første var å ansette Moyes og så sparke Moyes så tidlig. van Gaal var interessant nok, men han virket litt fraløpt og fotballen vår var heeeelt forferdelig (verre enn Mou-ball). Den største tabben de har gjort, er å ansatte portugiseren. Jeg, og mange med meg, har vært kritisk til dette hele veien.

Hvor mye kritikk, og hvordan skal man gi denne, for at det er godkjent i dine øyne?

Årsaken til at man hører mer kritikk mot Mourinho, er fordi han oppfører seg jævlig stort sett hver eneste uke, og kommer med hårreisende uttalelser. Det er hele tiden noe nytt fra psykopaten. Det er hele tiden noe som skjer. Det er hele tiden en elendig kamp uten plan. 

Ed & Co. hører vi ikke så mye fra, så det er ikke vedvarende oppførsel de kan tas på. For det er en viss forskjell på at ta et strategisk galt valg (selv om det var åpenbart for meg) og å drite ut klubben vår uke etter uke, hetse spillere og lyve. 

Mourinho fortjener helt klart veldig mye mer kritikk enn de som ansatte ham. Mennesker er tross alt ansvarlige for egne handlinger.


-Pat

(Innlegget ble redigert 17.12.18 14:24)

iustitia_pro_XCVI
iustitia_pro_XCVIInnlegg: 6626
17.12.18 14:29
DaniParejo: Ikke hvilken som helst, nei.

Fordi?

milfern
milfernInnlegg: 71523
17.12.18 14:44

Scholes, Neville og nå Giggs.
Finnes det noen United-legender som greier å snakke positivt om dette laget? Becks tipper jeg, men har ikke lest noen uttalelser fra han.

caliblue
caliblueInnlegg: 14149
17.12.18 15:34

Ingen som vil betale gamle spillere for å mene noe om de ikke skaper overskrifter. Særlig Giggs og Scholes, uansett hvor gode spillere de var, er nærmest verdiløse som pundits. De må være tabloide i uttalelsene sine skal de beholde inntekta si.

Litt annerledes med Neville som kan ha noe fornuftig å komme med, men selv han er best på det som ikke har noe med United å gjøre.

McLovin
McLovinInnlegg: 13183
17.12.18 16:24
Retnuh_Flim: Spiller for spiller utklasser vi scouserne.

Spenstig påstand. Dere har kanskje en litt bedre keeper, og en litt bedre fyr på midtbanen som ikke får lov til å spille lengre av treneren.

 

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
17.12.18 16:40

Bra kamp igår.

Btw, er det mulig å få solgt Lukaku i januar? Han er ubrukelig i absolutt ALLE spillets faser som spiss.

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
17.12.18 16:42
Pogba6: Jada, det er bare Mourinho som er problemet i klubben ja. For Glazerne spiller det ingen rolle om man er 1 eller 4. De teller ikke trofeer, men penger.

Glazerne er problemet nå.

At Mourinho fremdeles er trener i klubben vitner om et helt skandaløst styre. Man blir rundpult kamp etter kamp.

Jobo78
Jobo78Innlegg: 160
17.12.18 16:44
MrManUtd: - den rekka der overlever han hvertfall ikke..

Retnuh_Flim skrev jo at at spiller for spiller så er dere bedre enn Liverpool. Blir det ny trener på dere så blir jo dette 5 enkle seire .

Må ikke ta alle sorgene på forhånd ...

 

 

 

 

Jobo78
Jobo78Innlegg: 160
17.12.18 16:48
wazzzza: Btw, er det mulig å få solgt Lukaku i januar? Han er ubrukelig i absolutt ALLE spillets faser som spiss.

Skriv ett lag du tror ønsker Lukaku og i tilegg betale lønnen han skal ha..

 

Med det sagt så fikk vi solgt Benteke til 30£ mill og han fikk  ei ukelønn på ca 120.000£ i Palace ..

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20148
17.12.18 16:49

Hehe. Skulle bare sjekke om gurglebassens påstand fra Arsenaltråden stemte. Noe som jeg humoristisk skjulte i min uredigerte kommentar. 

Fikk jo nogenlunde rett :) 

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
17.12.18 16:53
Jobo78: Skriv ett lag du tror ønsker Lukaku og i tilegg betale lønnen han skal ha..

Kina.

Jobo78
Jobo78Innlegg: 160
17.12.18 17:04
Retnuh_Flim: Hehe. Skulle bare sjekke om gurglebassens påstand fra Arsenaltråden stemte. Noe som jeg humoristisk skjulte i min uredigerte kommentar.

hehe

 

Med det sagt så har ikke dere ett dårlig lag, ei heller ett dårlig forsvar. Men de arbeidsforholdene forsvaret deres får med at hele midtbanen også skal ligge på egen 16 meter hadde gjort enhver forvarer dårlig . Ett par smarte kjøp og en ny offansiv trener hadde desverre gjort underverker for dere .

 

Får bare håpe at det vil gå enda ei lang stunf før det skjer ;)

McLovin
McLovinInnlegg: 13183
17.12.18 17:09
Retnuh_Flim: Hehe. Skulle bare sjekke om gurglebassens påstand fra Arsenaltråden stemte. Noe som jeg humoristisk skjulte i min uredigerte kommentar.  Fikk jo nogenlunde rett :)

ok, usikker hva den var. Mulig det var en skjult greie her jeg ikke kjenner til.

Uansett, United bør være mye bedre enn det den surpompen på benken klarer å få ut av laget.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25038
17.12.18 17:13
caliblue: Særlig Giggs og Scholes, uansett hvor gode spillere de var, er nærmest verdiløse som pundits. De må være tabloide i uttalelsene sine skal de beholde inntekta si.

Det eneste Scholes kommer opp med er store navn som klubben burde ha kjøpt. Mente alt ville løse seg med Pogba, Varane og Modric (ikke spør ham om prislappen). Nå fikk vi Pogba, som han ba om, men det løser fint lite å kjøpe store navn når man ikke har peiling på hvordan man skal bruke dem. Og jeg tror uansett det hele bare ville et slags Galacticos II på leirføtter, med Mou anno 2018 som trener. 

(Innlegget ble redigert 17.12.18 17:16)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24450
17.12.18 17:18

United har utløst opsjonen i kontrakten til Martial. Han og De Gea på utgående. Morro!

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25038
17.12.18 17:25
GreySerpent: United har utløst opsjonen i kontrakten til Martial. Han og De Gea på utgående. Morro!

Det er så jævlig bra hvis styret nå topper den allerede grundig dokumenterte udugeligheten sin med å begynne å kaste over bord spillere som garantert ville ha prestert under "normale forhold". Martial kommer nesten garantert til å bli en hit hvis han drar til en klubb med en ledelse og manager som har peiling på hva de driver med.

Nå må man snart gjøre noe før råten vokser seg så stor at man må starte helt fra scratch når man først har fått en ny trener på plass.

(Innlegget ble redigert 17.12.18 17:25)

BillyLiddell
BillyLiddellInnlegg: 411
17.12.18 17:28

Å utløse en opsjon er da ikke negativt. Gir klubben litt pusterom til å forhandle om ny kontrakt og forhindrer andre å forhandle med spilleren. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24450
17.12.18 17:31
BillyLiddell: Å utløse en opsjon er da ikke negativt. Gir klubben litt pusterom til å forhandle om ny kontrakt og forhindrer andre å forhandle med spilleren.

At det må gå så langt at opsjonen må løses ut er ikke et godt tegn.

missChance
missChanceInnlegg: 54961
17.12.18 17:40
GreySerpent: At det må gå så langt at opsjonen må løses ut er ikke et godt tegn.

Det er noe United gjør "stadig vekk".

Corvus
CorvusInnlegg: 25715
17.12.18 17:43
milfern: Scholes, Neville og nå Giggs.Finnes det noen United-legender som greier å snakke positivt om dette laget? Becks tipper jeg, men har ikke lest noen uttalelser fra han.

Men er det noe særlig positivt å si om laget da? Sliter på alle fronter. Skal de bare finne på noe?

Bakkus
BakkusInnlegg: 4315
17.12.18 17:48
caliblue: Særlig Giggs

Lever man på mat ala nudler og slikt som Wales manager?

Dux1
Dux1Innlegg: 33737
17.12.18 17:56
John||Locke: Det er hyggelig at du nå endelig har vendt deg mot Mourinho, men nå er det tydeligvis noe annet på gang. Nå handler alt om å deflecte og det nye temaet er: Det er greit at du har hatt 100% rett vedrørende Mourinho hele tiden, men har du gitt nok kritikk til noen andre?! For hva er egentlig poenget poenget med det du skriver her? Jeg var tross alt sterkt imot ansettelsen av Mourinho før han fikk jobben. Det har jeg skrevet utvetydig flere ganger. Jeg mente det var et elendig valg som kun idioter støttet. Er ikke dette kritikk av supperådet vårt? Hvor mye klarere kan det sies?

"Endelig vendt meg mot Mourinho"... Hva i huleste legger du i en slik idiot-kommentar? 

Hvordan var det jeg stilte meg til en Mourinho-ansettelse i tiden da ryktene gikk og rundt ansettelsen:

22.12.15
Mourinho er en av verdens beste trenere, men vi ber om bråk her... Og hvor mye jobber Woodward mot Pep og en løsning der, mon tro. Liker ikke a det er så stille i den retningen. Havner han i Shity er det nedtur.


25.01.16
Mye snakk om van Gaals avgang nå. Jeg skjønner det. Men bak van Gaal føler jeg det er dårlig stilt på flere områder. Og her må ledelsen ta det hele og fulle ansvar. Det bør gjøres noen større grep innad i klubben kommende vår og sommerUnder Ed Woodwards ledelse har vi virket vaklende og fomlende både i valget av managere, ungdomssatsningen og på spillerinnkjøp. Vi må få en struktur som er samkjørt fra A til Å, og hvor manager og sportslig ansvarlig er 100% enige om hvordan United skal framstå som lag på banen. Det nytter ikke å ha en økonom-nerd uten fotballfaglig bakgrunn som skal fortelle alt og alle hvordan klubben skal opptre. Jeg ville gjort følgende hovedgrep etter sesongslutt: 1) Ed Woodward fjernes fra dagens funksjon og tilbake der han er som best - sjef for PR/markedsføring/økonomi. 2) En større investering i en ny sportsdirektør-stilling. En fordel om personen kjenner klubben fra før, men det viktigste er at han er uhyre dyktig og at han får gjennomslag for en gitt filosofi fra guttefotball opp til A-lag. 3) Større satsning på egenrekrutteringen. En opprenskning og oppgradering av akademiet, med blant annet ansettelse av en akademisjef.4) Ny manager som passer inn og kjenner historien og kulturen til United, og som faller inn under de kriteriene som er satt av sportslig direktør.

Jeg frykter at uten disse grepene, så vil vi fortsette å seile på måfå ute i tåkehavet i håp om å treffe på land før eller senere. Derfor frykter jeg også at med Woodward som sportslig ansvarlig vil United satse store summer på å hente Mourinho i håp om snarlig suksess. Da vil vi ikke bare oppleve nok et stilbrudd, men vi vil få en like kontroversiell manager som sannsynligvis er borte om 2-3 sesonger. Ønsker klubben seg dit på nytt etter erfaringene med van Gaal? Jeg håper ikke det! 

23.03.16
Kommer til å støtte Mourinho, som enhver annen manager i United, 100%. Ansettelsen (hvis det skjer) vil ha sine plusser og minuser selvsagt. Diskusjonen er om plussene veier opp for minusene. Plusser:- United får en av verdens aller beste managere- Mourinho et trekkplaster for etablerte stjerner- Større sjanse for at vi beholder De Gea?- klubben raskt tilbake i toppen Minuser:- manager med kort holdbarhetsdato i klubbene- lite satsing på egne talenter- takler motgang dårlig- spillefilosofi bryter med the United way? 

Allikevel kommer "United-supporteren" JohnLocke og snakker om at jeg "endelig har vendt meg mot Mourinho"! Meningsløs og retardert uttalelse, kalles slikt! 

Poenget? At du er slik som de andre neandertalerne som tror at alle problemer løses bare vi får inn en ny manager. Den fjerde på fem sesonger eventuelt! Å se litt bak kulissene og hvordan klubben ledes er knapt interessant, ikke sant!?

Jfr det jeg skrev i januar 2016. Selv Nostradamus kunne ikke spådd dette mer presist. Resultatene ser vi i dag. 

Etter min mening burde Woodward vært like aktuell for sparking som Mou. En leder som failer gang på gang på gang bør miste jobben! Men i JohnLockes verden er det bare Mourinho som er den store, stygge ulven.

Du har et misforstått fokus, hvor du - som jeg forventet - er mer opptatt av å kunne si "hva var det jeg sa!". Selv om veldig mange, inkludert meg selv, også var skeptiske til Mourinho. JohnLocke har funnet opp hjulet på nytt! Gratulerer!

Det er poenget. 

Og nok engang: Jeg kommer til å støtte Mourinhos arvtaker - som jeg støttet Moyes, som jeg støttet van Gaal, og som jeg har støttet Mourinho.

Fordi jeg ønsker all form for suksess for klubben i mitt hjerte mer enn å ha bragging rights over å ha rett i at dette var feil valg av manager. Og fordi jeg vet at disse har jobbet under en ledelse som stinker hva angår det sportslige. Managere som har lykkes overalt ser ut som Adecco-trenere i United. Hvorfor?

Som sagt før: Få inn en kompetent sportslig ledelse. La denne bygge ny infrastruktur og ansette den neste manageren basert på en fremtidsrettet og velfundert sportslig plan. Nå er gjort nok feilansettelser av klovnen Ed. 

missChance
missChanceInnlegg: 54961
17.12.18 17:59

Dyrt å sparke Mourinho, ifølge M.E.N. som siterer Daily Record:

Manchester United face a bill in the region of £24million should the English Premier League club elect to replace Jose Mourinho as manager before the end of the winter transfer window,” the report says.

 

While the compensation package due to the 55-year-old will fall by 25 percent should Mourinho fail to secure qualification for next season’s Champions League, United face a minimum liability of £18m to dismiss the coach who has led them to two major trophies and their highest Premier League finish of the post-Sir Alex Ferguson era.

dennismufc
dennismufcInnlegg: 4861
17.12.18 18:14

Den får du ta av lommeboka di, Woody. Helt utrolig at fyren fortsatt sitter som sjef...

missChance
missChanceInnlegg: 54961
17.12.18 18:19

FA ...

A very complicated judgement in the Jose Mourinho case effectively ends with the FA being told it should never have brought a case against him for swearing. (Simon Stone)

(Innlegget ble redigert 17.12.18 18:19)

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 28204
17.12.18 18:25

Om det er 6 millioner pund det står på så er det enda sykere at han enda ikke er sparket. Piss i havet.

missChance
missChanceInnlegg: 54961
17.12.18 18:39
Jack_Daniels: Om det er 6 millioner pund det står på så er det enda sykere at han enda ikke er sparket. Piss i havet.

Go Fund Me er jo en mulighet - sikker på at de hadde fått inn pengene.

caliblue
caliblueInnlegg: 14149
17.12.18 19:07
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 16:48)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg