Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
18.12.18 13:59
Dux1: Jo, det skal jeg fortelle deg: Ved å sette like stort fokus på Woodward som din jakt på Mous hode.

Du er på tur. Jeg syns det Mourinho har gjort er mye, mye verre enn det Woodward har gjort. Woodward gjorde en stor strategisk feil da han ansatte Mourinho. Det har han fått kritikk for. Mange ganger. Hardt.

Mourinho får ikke kritikk for den samme kampen hundre ganger. Han får kritikk for nye ting hele tiden, fordi han gjør bedritne ting hele tiden. 

Det er helt absurd å sammeligne dette.

Jeg forstår at det er kjipt for deg at Mourinho, som du tydelig støttet da han ble ansatt (hehe! Like dum som Woody, jo!), men ikke lyv så jævlig. Jeg har tross alt mitt på det rene, da jeg har vært kritisk til Mourinho, Woody og alle idioter som støttet Mourinho, fra dag 1.


-Pat

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17810
18.12.18 13:59
mjordan23: Ikke meg i mot, selv om jeg tror Blanc kan være en like god langsiktig løsning som Poch.

Jeg og er overasket over at omtrendt alle i Unitedleiren synest å mene at Poch er ett pottetett trygt kort å spille.

Er vel eneste Pogba6 som er noget reservert og her har han vel ei rimelig god sak for en gang skyld.

Da ikke dermed sagt at det ikke kan bli braksuksess men til mer vase det er på linen til mer arbeid er det å greie den før den er klar til å settes.

Jeg for min del tviler veldig på at Poch er den rette troubleshooteren her.

 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 25006
18.12.18 14:00
KongOlav2: En såpass erfaren mann som Blanc vil aldri i verden godta en rolle kun som interimmanager.

En arbeidsløs manager er uinteressert i en midlertidig jobb? Jeg følger ikke logikken helt. 

Jimmy_28
Jimmy_28Innlegg: 4117
18.12.18 14:00

The question is: would Poch leave Spurs, in the season they begin a new era in their brand new White Hart Lane Stadium, along with a talented squad which he has developed over a number of years, for a club in disarray both on and off the field?

Lykke til med kontraktsforhandlingene!

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18859
18.12.18 14:03
FrannyLee: Jeg og er overasket over at omtrendt alle i Unitedleiren synest å mene at Poch er ett pottetett trygt kort å spille. Er vel eneste Pogba6 som er noget reservert og her har han vel ei rimelig god sak for en gang skyld. Da ikke dermed sagt at det ikke kan bli braksuksess men til mer vase det er på linen til mer arbeid er det å greie den før den er klar til å settes. Jeg for min del tviler veldig på at Poch er den rette troubleshooteren her.

Har jo gjort en solid jobb i Tottenham med begrensede resurser. Spiller bra fotball, gir unge spillere sjansen. Kan jo selvsagt holde det i mot han at han ikke har vunnet noe enda. 

For meg er han ikke noe klart førstevalg, men en av flere gode kandidater. 

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29501
18.12.18 14:06

"For meg er han ikke noe klart førstevalg, men en av flere gode kandidater."

- samme her. På spørsmål nå om den ledige jobben valgte han for øvrig bare "ingen kommentar"-løsningen i stedet for et blankt nei. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17810
18.12.18 14:11
MrManUtd: "For meg er han ikke noe klart førstevalg, men en av flere gode kandidater." - samme her. På spørsmål nå om den ledige jobben valgte han for øvrig bare "ingen kommentar"-løsningen i stedet for et blankt nei.

Han må jo uansett få en god del premisser invilget først før det igrunn er noe å svare på så å spørre NOEN kandidater å forvente at de skal svare at de er interesert uten etter å ha hatt inngående samtaler blir vel uansett litt hypotetisk.

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29501
18.12.18 14:14

"at de er interessert"

- Det motsatte er dog ikke umulig å gi beskjed om, allerede fra begynnelsen av. Det har han gjort før, for å slå ned ryktene.

Legger ikke noe spesielt i det altså, men siden han først var blitt spurt var det greit å videreformidle. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33831
18.12.18 14:14
John||Locke: Woodward gjorde en stor strategisk feil da han ansatte Mourinho.

Han har gjort et stort, strategisk feilvalg for tredje gang, min lille venn! United ledes av en inkompetent figur som i løpet av kort tid har revet ned kulturen som omringet Old Trafford og spillergarderobene. Er dette mannen som bør ha sportslig ansvar i årene fremover også? 

At Mou får sparken forstår jeg. Som jeg forstod at Moyes og van Gaal fikk sparken. Måten det ble gjort på de to første gangene derimot er en skam for United som klubb. Og som representerer den kulturendringene som har skjedd under Woodwards ledelse. 

Som Brian McClair sier: Det er flere enn Mou som burde fått sparken".

Jeg legger denne debatten død nå. Vi blir uansett aldri enige. Så får vi heller være enige om at nå MÅ vi finne rett mann for managersetet, få klubben inn på rett spor og finne tilbake til røttene. 

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 15073
18.12.18 14:15
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 09:58)

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29501
18.12.18 14:19

"Vi blir uansett aldri enige"

- stort sett er det vel du som ikke blir enig. Bare fordi ikke alle (JL i dette tilfellet) skriver om Woody ut-DoF inn hver dag slik du driver på betyr ikke at en ikke ønsker det.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
18.12.18 14:19

Solskjær gnål nå. Cardiff floppen skal ikke inn nei.

Iniesta
IniestaInnlegg: 2047
18.12.18 14:21
mjordan23: For meg er han ikke noe klart førstevalg, men en av flere gode kandidater

Førstevalget er Pep , men han er utilgjengelig så de må uansett nedover på ønskelisten.

 

 

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13115
18.12.18 14:21
John||Locke: Du snakker helt på siden av hva dette handler om. Årsaken til at Fella ble henta sent? So what? I) Vi fikk han, som tydeligvis var et ønske
II) Problemet er alle som ikke ble henta. Hvordan ble dette påvirket av at man henta Fella sent?
III) Det er IKKE Moyes som signerer spillere Jeg har til gode å se noe som tyder på at det ikke var Woodward og gjengen som var ansvarlig for fadsen det vinduet. Det at Fella ble hentet sent, forandrer ikke på noen ting som helst, uansett om Moyes (på rart vis) skulle påvirket det. For øvrig er det litt morsomt at man latterliggjør Moyes for å være så fremsynt at han kunne forutse hylekoret. For hva skjedde da Fella ble signert? Nettopp. Som sagt, hvis det finnes noe troverdig informasjon som peker i noen som helst annen retning enn at Woodward var problemet, så vis meg gjerne i riktig retning. Jeg har til dags dato ikke sett noen. En liste ble gitt fra manageren, alle forhandlinger trakk ut og strandet. Forhandlinger Moyes ikke var en del av. Hvis det var "gale navn" på lista, så må man gå lengre ned på lista eller over på neste. Hvis dette ikke ble avklart før det var for sent, er det heller ikke en managers skyld. Det være seg Moyes eller Mourinho.

Kan ikke se at jeg snakker på siden av hva dette handler om. Hvis man aksepterer at Fellaini ble hentet helt på slutten av overgangsvinduet, fordi Moyes var bekymret for imaget sitt, så ser jeg ikke hvorfor man ikke samtidig kan akseptere muligheten for at resten av kaoset også var delvis forårsaket av Moyes. 

Hva hvis han var usikker på hvilke spillere han ønsket, hva hvis han trodde man hadde realistiske muligheter til å signere Gareth Bale og Fabregas og at han ikke hadde noen andre konkrete alternativer ?

Speaking to BBC Radio 5 Live, Moyes revealed Fabregas gave his word he would look to sign for United if he failed to make the Barca starting line-up for the opening game of the 2013-14 campaign – he was named for a 7-0 thumping of Levante, eventually moving to Chelsea for the start of the subsequent season. 

"I tried to convince them but we couldn't do so. We offered more money to Tottenham [than Real Madrid for Bale] at that time," Moyes said. 

Hvorfor sier Moyes at han var involvert og prøvde å overtale spillerne hvis det er så enkelt som du sier, at han bare ga fra seg en liste og lente seg tilbake mens Eddie kuket til alt på hans evigvarende flytur fra Australia til Europa.

Jeg har liten tro på at det hadde vært tilsvarende kaos med en annen manager. 

Jeg latterliggjør ikke Moyes fordi han var fremsynt nok til å forstå at folk ikke kom til å bli overlykkelig over signeringen av Fellaini, jeg latterliggjør han fordi han faktisk brydde seg og var redd for hvordan det ville se ut for hans del. Du har akkurat fått en av de største jobbene som er å oppdrive som manager, og bekymringen din er hva folk vil tro om deg hvis Fellaini er din første signering. På samme måte som at han var redd for hva folk ville tro og skrive om han hvis han tok av Van Persie, som hadde skadeproblemer...

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29501
18.12.18 14:22

"Førstevalget er Pep"

- hvem sitt? 

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
18.12.18 14:24

Solskjær? Det er tull, sant?

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
18.12.18 14:25
Jimmy_28: The question is: would Poch leave Spurs, in the season they begin a new era in their brand new White Hart Lane Stadium, along with a talented squad which he has developed over a number of years, for a club in disarray both on and off the field?

Han vraket Real i sommer, ser absolutt ingen grunn til hvorfor han skal dra til en langt svakre klubb og en direkte rival. Han har nok såpass med respekt at bare PSG/Real kan lokke han vekk.

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4748
18.12.18 14:26

For Guds skyld ikke floppen Solskjær. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 42041
18.12.18 14:27
GreySerpent: En arbeidsløs manager er uinteressert i en midlertidig jobb? Jeg følger ikke logikken helt.

Conte er også arbeidsløs. Tror du han aksepterer en kontrakt som går ut kun denne sesongen?

Jeg tror det er endel managere som vil akseptere at de kun blir forespeilet å være en midlertidig løsning i en drøy halvsesong. Conte, Zidane og Blanc er ikke av disse.

JOlsen
JOlsenInnlegg: 4748
18.12.18 14:29

Mourinho er ferdig i United! Og aviser skriver utrolig nok at Ole Gunnar er en kandidat! 

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
18.12.18 14:29

Hvem nevner Blanc?

Telegraph har mista all troverdighet etter de meldte at Mou er safe ut året igår. Tulleavis.

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
18.12.18 14:30

De som bør være øverst på blokka, frem til sommeren:

1. Blanc
2. Jardim
3. Nicky Butt

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
18.12.18 14:31
Slikkepott: Kan ikke se at jeg snakker på siden av hva dette handler om. Hvis man aksepterer at Fellaini ble hentet helt på slutten av overgangsvinduet, fordi Moyes var bekymret for imaget sitt, så ser jeg ikke hvorfor man ikke samtidig kan akseptere muligheten for at resten av kaoset også var delvis forårsaket av Moyes.

Det kan man godt spekulere på, men det vil gå på tvers av alt som er skrevet om at han hadde gitt fra seg en liste, samt på tvers av hva hans oppgaver som manager er. Det er ikke han som kjøper spillere. Det er godt mulig du har rett, men jeg har til gode å se noen kredible hevde noe i nærheten av dette.

Man har tross alt litt bevisbyrde når man påstår at en person, hvis jobb ikke er å kjøpe spillere, har gått utover sitt mandat og ødelagt for andre, på en eller annen måte. 

Det er heller ikke logisk at Moyes eventuelle forfengelighet vedrørende Fellaini er årsaken til at vi ikke fikk andre spillere. Det er i gata "Moyes er dum, derfor er alt hans skyld." Man hadde hatt et poeng hvis det var viktig for Moyes at Fellaini ble det FØRSTE kjøpet, og at sånn sett alt måtte settes på vent til det var i boks (noe som heller ikke hadde vært innenfor hans mandat å bestemme!). Men det var det jo ikke. Han ville kun helst IKKE kjøpe han som den første, og Woody & Co. stod derfor fritt til å sikre andre spillere.

"Hvorfor sier Moyes at han var involvert og prøvde å overtale spillerne hvis det er så enkelt som du sier, at han bare ga fra seg en liste og lente seg tilbake mens Eddie kuket til alt på hans evigvarende flytur fra Australia til Europa."

- Jeg har aldri skrevet noe i nærheten av at managere ikke snakker med spillere. Da er det vel litt pinlig å påstå at jeg har gjort det, eller? Hvis man ikke har en agenda da. 

"Jeg latterliggjør ikke Moyes fordi han var fremsynt nok til å forstå at folk ikke kom til å bli overlykkelig over signeringen av Fellaini, jeg latterliggjør han fordi han faktisk brydde seg og var redd for hvordan det ville se ut for hans del."

- Du står selvsagt fritt til å latterliggjøre hva du vil. Selv også strategiske grep som hadde bidratt til å holde supporterne mer samlet. Det er greit det. Det du derimot ikke står fritt til å gjøre, er å skape din egen logikk. 

Ønsker om at Fellaini ikke skal være første signering, stikker ikke kjepper i hjulene for andre signeringer - snarere tvert imot. 

Jeg forstår at du hater Moyes, men hvis du skal gi han skylden for et patetisk transfervindu må du faktisk peke på noe som i det hele tatt antyder det. Et ønske om å ikke signere en spiller først, kan ikke forklare hvorfor det ikke kom andre spillere inn.

At du gang på gang trekker inn van Persie er mer i gata "Moyes er dum, derfor er alt hans skyld." Det er ikke med på å understøtte at Moyes er skyld i at vi ikke fikk handlet flere spillere i det konkrete transfervinduet vi her diskuterer. 

Selv om jeg forakter Mourinho, ville jeg aldri gitt han skylden for et transfervindu som blir en vits. Jeg hadde gjerne gitt kritikk for spillertypene (som jeg gjorde med Lukaku), men det gir ingen mening å skylde på manageren om man aldri greier å sluttføre en forhandling og man blir sittende igjen uten spillere. Da har ikke de som er ansvarlig for å skaffe spillere, gjort jobben sin. 


-Pat

(Innlegget ble redigert 18.12.18 14:35)

masterpool
masterpoolInnlegg: 18602
18.12.18 14:34
Pogba6: Kommende manager arver hvert fall en langt sterkere spillerstall enn det Mourinho overtok.

Men et langt dårligere lag...!

CryniX
CryniXInnlegg: 12947
18.12.18 14:38
Dux1: Det finnes knapt en sjel på vgd som ikke var skeptisk til ansettelsen av Mourinho.

Dette er en forbanna løgn og det vet du godt selv.

Kulumuli
KulumuliInnlegg: 3666
18.12.18 14:56
JOlsen: Mourinho er ferdig i United! Og aviser skriver utrolig nok at Ole Gunnar er en kandidat!

Å trene en Premier League klubb er noe annet enn eliteserien. Solskjær kunne kanskje vært en del av hjelpeteamet men aldri hovedtrener i ManU. Til det er steget for stort og kulturen for forskjellig. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6844
18.12.18 14:56

Det er lov å ta feil, men man kan jo også stå for det. Jeg var den av de som HÅPTE så inderlig jævlig at man kunne få orden på klubben, og at Mou var stor nok til å få dette til.

Dessverre tok jeg feil, og vi har mistet enda flere år i utvikling, ikke bare opp imot City, men også Liverpool, og Spurs.

Klubben trenger mer sportslig ledelse enn Woodward, og det er nødvendig md DoF inn, ser Mitchell fra RBL er nevnt i media.
Kan hende det vil hjelpe på Poch også.

Blanc om han vil får styre ut sesongen, den er alllerede ødelagt. En DoF må inn før januar.

Spillerstallen er full av hull og mangler, og med en mentalitet like porøs som Stratos. Derfor må vi legge en langsiktig plan, med en ung fremavstormende trener, over flere sesonger. Da må vi tåle at utviklingen kommer gradvis.

Eddie Howe er mitt tips, om vi ikke får Poch.

(Innlegget ble redigert 18.12.18 14:59)

Eldon
EldonInnlegg: 10746
18.12.18 14:58
JOlsen: Og aviser skriver utrolig nok at Ole Gunnar er en kandidat!

Hvis det skulle skje er det bevis på at Woodward hater united. Tipper han stiller på den pressekonferansen med 50/50-skjerf City/Liverpool.

missChance
missChanceInnlegg: 55211
18.12.18 15:06
Kulumuli: Å trene en Premier League klubb er noe annet enn eliteserien.

Akkurat det vet Solskjær ...

JoseLC
JoseLCInnlegg: 1804
18.12.18 15:07
Pogba6: Solskjær gnål nå

Bare å gjøre klar den røde løperen til Cornelius og Wolf Eikrem.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg