Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
bernt007
bernt007Innlegg: 22397
18.12.18 16:14

Ekstremt mye Solskjær-snakk i England nå. 

Tangsprell
TangsprellInnlegg: 7203
18.12.18 16:16
Folkflesk: På en slik gledens dag får man bare overse de sedvanlige platthetene til Morten Pedersen: "The Special One, du liksom. Selv Mr. Average vil føle seg fornærmet om noen bruker denne høsten til å sammenlikne ham med Manchester Uniteds avgåtte manager".

Du gjør jo det motsatte

ZiqooM8
ZiqooM8Innlegg: 1850
18.12.18 16:16

Mourinho var bare en liten del av et stort problem.  Fikk egentlig ganske mye ut av dette laget(om du tar fra han skylda for elendige spillerkjøp).  Hvem skal gå inn å gjøre det noe bedre med den stallen der?   Starter jo helt bakerst der du har en De Gea som er litt for dårlig med ball, stor kontrast til Becker/Ederson f.eks.   Alle stopperne i klubben har også altfor dårlig ballbehandling, dette gjør det helt umulig å spille den fotballen som de fleste United fans skriker etter.  Av backene er det vel bare Shaw som har et greit nivå inne.  Midtbanen er rett og slett for dårlig.  Pogba har det i seg, men den elendige mentaliteten ødelegger.  Finnes jo 4 midtbanespillere bare i den blå delen av byen som er bedre.  

På topp har du et monster som kun kan fungere om han blir matet av klassespillere som KDB og Hazard.  Lukaku egentlig ikke noe på en fotballbane å gjøre.  Rashford og Martial har litt fart, ellers er det ikke mye så skryte av.  Begge to er ganske overvurdert og presterer kun glimtvis.  Når det er sagt så tror jeg Martial kunne blitt noe om han hadde spilt under en trener som spilte skikkelig fotball.  Mourinho fotballen er skadelig for utviklingen til slike spillere, derfor er det helt rett å gi han fyken.  Men med tanke på resultater blir det ikke noe bedre med en ny trener.  Store deler av stallen må oppgraderes først. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
18.12.18 16:17

Når folk som Conte, Blanc, Zidane og Jardim er ledig og så vurderer man Solskjær? Ed er seg selv lik, null peiling.

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20155
18.12.18 16:18

Her har han ihvertfall forutsetninger hvor han er godt likt, respektert og kjenner klubben. Eneste feilen han gjorde i Cardiff var å ta over den sirkusklubben. 

Men igjen før kranglefantene setter i gang. Jeg vil ikke ha han som noen permanent løsning.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10179
18.12.18 16:18

Hold kjeft ditt esel. Ikke tro på alt som står i media for helvete. 

Selvsagt er ikke Solskjær aktuell. 

Tormund
TormundInnlegg: 26941
18.12.18 16:19

Hahaha, fantastisk nyheter om at Solskjær er på vei inn, hadde nesten vært bedre med Per Høgmo da.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10179
18.12.18 16:19

Generøst av Locke å være snill ut året. Synes du har vært det i lang tid, blitt litt soft siden storhetstiden spør du meg :)

Liddell
LiddellInnlegg: 7135
18.12.18 16:19
TheUnitedWay: Hold kjeft ditt esel. Ikke tro på alt som står i media for helvete.  Selvsagt er ikke Solskjær aktuell.

Hvem tror på alt som står i media? Er da likevel greit å ta med seg hva media skriver.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25038
18.12.18 16:20
ZiqooM8: Mourinho var bare en liten del av et stort problem.  Fikk egentlig ganske mye ut av dette laget(om du tar fra han skylda for elendige spillerkjøp).  Hvem skal gå inn å gjøre det noe bedre med den stallen der?

Her kommer dagens sirkusartist.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38421
18.12.18 16:21

Vel tegnene er i tiden. MFK er tause som østers og Solskjær har ingen sett. 

Jeg tror jaggu han tar over United. 

Hva er gjengs pris for en manager med nysignert kontrakt i nåværende klubb for tiden?

(Innlegget ble redigert 18.12.18 16:21)

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10179
18.12.18 16:22

En viss person med profilbilde av PP. 

Ja, men det er greit å sile ut de seriøse om ikke annet. Skjønner ikke at navnet til Solskjær snakkes om i det hele tatt. Vil være helt utenkelig at han skal ta over, midlertidig eller ei. 

bernt007
bernt007Innlegg: 22397
18.12.18 16:24
TheUnitedWay: Skjønner ikke at navnet til Solskjær snakkes om i det hele tatt. Vil være helt utenkelig at han skal ta over, midlertidig eller ei.

Man kan le av det, men det blir snakk når oddsen har sunket så drastisk som i løpet av dagen og mediene har kastet seg på. Også jeg nekter å tro at det vil være aktuelt før det eventuelt faktisk skulle skje.

Tullekoppen
TullekoppenInnlegg: 8941
18.12.18 16:24
TheUnitedWay: Vil være helt utenkelig at han skal ta over, midlertidig eller ei.

Ingenting tyder på at det er helt utenkelig nå.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
18.12.18 16:25

Alle de store mediene melder Solskjær nå. Helt sinnsykt. Kanskje den dårligste manageren som har vært i PL.

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 28204
18.12.18 16:25

Hahaha, Mike Keegan mener å vite at det blir Solskjær. Jeg dør.

Lezah
LezahInnlegg: 63970
18.12.18 16:26

Hvem som blir midlertidig frem til en ordentlig fyr kommer gir jeg nesten faen i. vi får ikke noe ut av denne sesongen lell. Men OGS blir litt vel sykt.

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12896
18.12.18 16:27
John||Locke: Det kan man godt spekulere på, men det vil gå på tvers av alt som er skrevet om at han hadde gitt fra seg en liste, samt på tvers av hva hans oppgaver som manager er. Det er ikke han som kjøper spillere. Det er godt mulig du har rett, men jeg har til gode å se noen kredible hevde noe i nærheten av dette. Man har tross alt litt bevisbyrde når man påstår at en person, hvis jobb ikke er å kjøpe spillere, har gått utover sitt mandat og ødelagt for andre, på en eller annen måte.  Det er heller ikke logisk at Moyes eventuelle forfengelighet vedrørende Fellaini er årsaken til at vi ikke fikk andre spillere. Det er i gata "Moyes er dum, derfor er alt hans skyld." Man hadde hatt et poeng hvis det var viktig for Moyes at Fellaini ble det FØRSTE kjøpet, og at sånn sett alt måtte settes på vent til det var i boks (noe som heller ikke hadde vært innenfor hans mandat å bestemme!). Men det var det jo ikke. Han ville kun helst IKKE kjøpe han som den første, og Woody & Co. stod derfor fritt til å sikre andre spillere. "Hvorfor sier Moyes at han var involvert og prøvde å overtale spillerne hvis det er så enkelt som du sier, at han bare ga fra seg en liste og lente seg tilbake mens Eddie kuket til alt på hans evigvarende flytur fra Australia til Europa." - Jeg har aldri skrevet noe i nærheten av at managere ikke snakker med spillere. Da er det vel litt pinlig å påstå at jeg har gjort det, eller? Hvis man ikke har en agenda da.  "Jeg latterliggjør ikke Moyes fordi han var fremsynt nok til å forstå at folk ikke kom til å bli overlykkelig over signeringen av Fellaini, jeg latterliggjør han fordi han faktisk brydde seg og var redd for hvordan det ville se ut for hans del." - Du står selvsagt fritt til å latterliggjøre hva du vil. Selv også strategiske grep som hadde bidratt til å holde supporterne mer samlet. Det er greit det. Det du derimot ikke står fritt til å gjøre, er å skape din egen logikk.  Ønsker om at Fellaini ikke skal være første signering, stikker ikke kjepper i hjulene for andre signeringer - snarere tvert imot.  Jeg forstår at du hater Moyes, men hvis du skal gi han skylden for et patetisk transfervindu må du faktisk peke på noe som i det hele tatt antyder det. Et ønske om å ikke signere en spiller først, kan ikke forklare hvorfor det ikke kom andre spillere inn. At du gang på gang trekker inn van Persie er mer i gata "Moyes er dum, derfor er alt hans skyld." Det er ikke med på å understøtte at Moyes er skyld i at vi ikke fikk handlet flere spillere i det konkrete transfervinduet vi her diskuterer.  Selv om jeg forakter Mourinho, ville jeg aldri gitt han skylden for et transfervindu som blir en vits. Jeg hadde gjerne gitt kritikk for spillertypene (som jeg gjorde med Lukaku), men det gir ingen mening å skylde på manageren om man aldri greier å sluttføre en forhandling og man blir sittende igjen uten spillere. Da har ikke de som er ansvarlig for å skaffe spillere, gjort jobben sin.

Her var det mye rart, Pat.

I Manchester United, så vidt vi vet, så har det i alle år vært et samarbeid mellom flere når det kommer til spillerkjøp. Hvis manageren er usikker på en spiller så prøver man heller ikke å kjøpe spilleren. Ergo er det jo relativt åpenbart at Moyes, uten å tre ut av rollen som manager, kunne påvirke spillerkjøp i klubben.

https://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/10790051/How-Manchester-United-fell-out-of-love-with-David-Moyes.html

"At Everton, Moyes acquired the most unwanted of nicknames – ‘Dithering Dave’ – because of the inordinate length of time he often took to make a decision, and especially when it came to transfers. Moyes continued his policy of making personal checks on players when he moved to United, regularly being photographed at foreign stadiums. That was fine in the club’s eyes, but he also continued to delay making decisions."

Vi prøvde å snike til oss Thiago før han signerte proffkontrakt med Barcelona, med Fergie som stor fan, og vi var tilsynelatende interessert i å signere han året Fergie ga seg. Balague hevder hvertfall det, men at Moyes var usikker på Thiago og ønsket å se mer av han, før han så forsvant til Bayern

Det er jo ikke akkurat en hemmelighet at Moyes var opptatt av å av å se spillerne en rekke ganger før han bestemte seg for om de var gode nok til at man skulle prøve å signere de:

“You’re probably having to make signings now whereas I can think back to the years when I signed players after going to watch them half a dozen times.

“I think all the managers need to work closely with their chief executive because you are signing more players than maybe was done in the past and you’re having to be on it quickly.

Hvorfor er det da så forferdelig vanskelig å tro at Moyes, akkurat utnevnt som manager for en av de største klubbene i verden, notorisk for å bruke tid på overganger for å sikre at det er "rett" spiller man får, var temmelig usikker på hvilke spillere man skulle gå for og hvem som var alternativene hvis vi ikke fikk førstevalgene ? Hvorfor er det så vanskelig å tro at vår evige jakt på Fabregas og Bale handlet om at det var spillere han hadde god kontroll på etter årene i Premier League, men at bortsett fra de så var han usikker på hvem han ville gå etter ? Er det så rart at det var kjente spillere han hadde på lista utenom i form av Baines og Fellaini ?

Et strategisk grep hadde vært å ignorere hva utenforstående tror og mener, signert spilleren asap pronto honolulu og sørget for at han får en pre-season med resten av troppen slik at han er klar til sesongstart.

Jeg skriver jo ordrett hva jeg mener, så det er rart at du presterer å svare på noe helt annet. Jeg skriver selvsagt ikke at Moyes sin forfengelighet vedrørende Fellaini er årsaken til at vi ikke fikk andre spillere, jeg skriver heller ikke at det at han ikke ønsket Fellaini som hans første signering stikker kjepper i hjulene for andre signeringer. Jeg sier at hans usikkerhet generelt, med hans egne uttalelser om Fellaini som eksempel, er noe av årsaken til at vi ikke fikk tak i andre spillere det overgangsvinduet. Jeg skriver heller ikke at Moyes bevisst har gått inn og forpurret noe som helst.

Det er plenty som underbygger påstanden om at overgangsvinduet ble en fiasko som følge av kombinasjonen Woodward og Moyes. Woodward som var helt ny i sin rolle og Moyes som ikke helt visste hvilke spillere man skulle gå for i et forsøk på å styrke United. 

Ellers så må du gjerne kjøre en Dux og tro at påstanden handler om hat.

 

(Innlegget ble redigert 18.12.18 16:28)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6666
18.12.18 16:29

Solskjær og Mike Phelan.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17881
18.12.18 16:30

Jeg går ut og bekrefter det nå, slik jeg bekreftet at Cristiano Ronaldo hadde signert for Juventus.

Ole Gunnar Solskjær er i diskusjon med Manchester United og blir Manchester United sin trener ut sesongen!

Bekreftet (av Jolla)

(Innlegget ble redigert 18.12.18 16:30)

LeCoq
LeCoqInnlegg: 7701
18.12.18 16:31

Hva i alle dager? Solskjær?

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
18.12.18 16:32

Hahahhahahahahahh!

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
18.12.18 16:32

ER DET SOLSKJÆR JEG LESER?!

Bearwithme
BearwithmeInnlegg: 7111
18.12.18 16:32

Ole Gunnar signerer Håland i en byttehandel som inneholder Sanchez. Dere hørte det her først.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22180
18.12.18 16:32
Lezah: Det hadde vært parodi om Conte fulgte etter her også. Ikke for det; en manager med en plan/spillestil er uansett bedre enn det vi har drevet med uansett.

Enig. Orker ikke Conte inn nå. Da tar jeg heller en ny periode med VanGaal.

Forresten: Faen på tide at Mourinho fikk sparken nå. Tipper det sitter en del glade United-spillere i Manchester nå.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
18.12.18 16:33

Hvorfor bli overrasket? Det er jo tross alt Ed(jeg har ikke peiling) Woodward som ansetter.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47233
18.12.18 16:34
Pogba6: Det er jo tross alt Ed(jeg har ikke peiling) Woodward som ansetter.

Ed "Jeg har ikke peiling" Woodward.

Det skrives slikt når du skal legge inn et funny mellomnavn.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22180
18.12.18 16:35
MrManUtd: Fergie ut sesongen?

Bare tanken får meg nesten på gråten.

Herregud, dette må da være løsningen.

Tormund
TormundInnlegg: 26941
18.12.18 16:36

Gjør dere klar for Lindeløf og Vegard Forren som stopperpar resten av sesongen.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg