Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
18.12.18 23:27

Jøss, er Ole Gunnar her?

Tormund
TormundInnlegg: 26941
18.12.18 23:27

Endelig skal Mads Møller Dæhli og Jo Inge Berget få revansjere seg i Premier League.

dennismufc
dennismufcInnlegg: 4861
18.12.18 23:27

Det er en uforståelig ansettelse for å si det mildt...

Håper bare man for en gang skyld har vettet med seg og ansetter manageren som burde vært ansatt forrige gang i Pochettino. Håper for all del man styrer unna Conte og Simeone.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11201
18.12.18 23:27
dennismufc: Det er en uforståelig ansettelse for å si det mildt...

Du ser ikke frem til at Lingard får en enda mer sentral rolle fremover, altså?


-Pat

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41568
18.12.18 23:28
dennismufc: Det er en uforståelig ansettelse for å si det mildt... Håper bare man for en gang skyld har vettet med seg og ansetter manageren som burde vært ansatt forrige gang i Pochettino. Håper for all del man styrer unna Conte

Kan ikke skjønne annet enn en slik løsning betyr at dere vil jakte Pochettino. Med typer som Conte, Zidane og Blanc arbeidsledige per dags dato, klarer jeg ikke å se annen logikk bak Solskjær som midlertidig manager annet enn at Poch er et førstevalg og at dere vil gå for ham til neste sommer.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24417
18.12.18 23:29
Tormund: Endelig skal Mads Møller Dæhli og Jo Inge Berget få revansjere seg i Premier League.

Skuffende. Jeg hadde faktisk trodd bedre av deg, enn dette pinlige transfer-toget.

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17855
18.12.18 23:31

Her legger man lista for å bomme ganske høyt for å vinne tilbake fansen.

Jaja, blir gøy med neste Manchester Derby. OGS vs Pep. Kjør da.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17383
18.12.18 23:31
AxelRudi: is he a winner? How does he train?

Glimrende oppsummert og alt koker ned til disse to korte setningene.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
18.12.18 23:33

Åpner vel med tap på lørdag mot klubben som kjeppjagde han. Han må jo holde tapsrekken ved like.

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12893
18.12.18 23:34
John||Locke: Hva i all verden tyder på at det ikke var andre alternativer? Og: Hvis alle spillerne var utilgjengelig, er det ikke da Woodys jobb å avklare det ASAP? Som sagt ørten ganger. Videre på lista, eller over på neste. Det er da helt normalt at man har targets som ikke er interesserte. Det å gi Moyes skylden for dette, er like absurd som å gi Woody skylden taktikken Moyes kjørte. Det er snakk om totalt forskjellige arbeidsområder.

Hadde du link til de rapportene du nevnte ?

Kan ikke se at Moyes, eller noen andre for den saks skyld, har ymtet frempå at vi var interessert i så forferdelig mange andre spillere. Mtp alle de stjernespillerne han nevner i etterkant så er det jo rart at han da holder kjeft om evt andre spillere på lista. Moyes sier vi la inn bud på Herrera, men påstår at vi aldri var interessert i å gå for utkjøpsklausulen. Spillerne som Moyes selv nevner er Bale, Baines, Ronaldo, Fabregas, Fellaini, Herrera, Fabregas. Utenom det så er det vel Thiago og Coentrão. Etter å ha fått fyken så var han jo frempå om at han hadde muntlig avtale med Kroos, og at det var dette nivået man prøvde å hente spillere fra. Jeg orker ikke å trekke frem sitatene rundt Bale og Fabregas igjen, men de gir jo et ganske kurant inntrykk av hvor sent uti overgangsvinduet vi jobbet rundt de. 

Som Moyes selv sier: "We wanted to keep the chance with Leighton Baines until the last minute. Only at the last minute did we split the deal. That was the way we decided to do it.""

Jeg synes det er vanskelig å skulle tolke det som at Woodward alene insisterte på at man skulle bruke hele overgangsvinduet på å forsøke å få tak i Baines, selv om Everton hele tiden insisterte på at han ikke var til salgs, før man i siste liten hoppet på Coentrão (som komisk nok gikk i dass pga Real Madrid ikke fikk tak i en erstatter). Alt som er av rykter rundt Thiago tilsier at det var Moyes som ikke var interessert, men at det var en spiller klubben trakk frem grunnet Fergies interesse.

Jeg tror at Moyes, av gammel vane, var for tett oppi og at Woodwards ikke hadde nok erfaring eller vett til å forstå når en overgang er mulig og når den er umulig. Jeg tror han ønsket å levere førstevalgene og at Moyes også var overbevist om at det var mulig, ikke umulig at det var et resultat av at han plutselig befant seg i en av verdens største klubber og overvurderte situasjonen.  Hvorfor var Moyes så skråsikker på at Fabregas kom til å gå til oss

Jeg gir ikke Moyes alene skylden for noe som helst, jeg påstår det er en kombinasjon av at Woodward ikke har gjort den type jobb før og at Moyes gjerne hadde urealistiske ønsker uten alternativer. Når man ser de spillerne som Moyes trekker frem, så er det jo ikke mange av de som er oppnåelig. 

Tormund
TormundInnlegg: 26941
18.12.18 23:35
GreySerpent: Skuffende. Jeg hadde faktisk trodd bedre av deg, enn dette pinlige transfer-toget.

Man har det ikke mer gøy enn man lager selv.

Når det er sagt så synes jeg ikke Solskjær-ansettelsen er så ille, mannen har legendestatus i klubben og vil få mye gratis der. Han kjenner klubben inn og ut, vil neppe få ansvar for noe spillerlogistikk. Det kommer praktisk talt til å bli en ny vår i klubben med Solskjær som manager. 

 

SlimWhitman
SlimWhitmanInnlegg: 5416
18.12.18 23:35

Hva blir det neste? Rekdal tar over City?

Laurb
LaurbInnlegg: 1775
18.12.18 23:35

Jeg tror dette er lurt av United.

 

Ikke fordi Solskjær er en fantastisk trener eller den beste de kan få, men fordi ansettelsen av Solskjær nå betyr én ting:

Styret i United har tenkt å ta seg god tid med omstrukturering av klubben og å stake ut kursen videre. Det verste United kan gjøre nå er å prøve å finne best mulig manager akkurat nå og ansette vedkommende på en lengre kontrakt. Det idéelle hadde kanskje vært en knallgod trener på en 6måneders-kontrakt, men er det så enkelt? 

 

Nå får de god tid til å ansette riktig mennesker i kritiske roller i klubben, fra DOF til neste års trener.

Izcila
IzcilaInnlegg: 22642
18.12.18 23:36

Flott!

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
18.12.18 23:37

Rekdal er jo faktisk en brukbar trener. 

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45573
18.12.18 23:37
Knaxern: Direktetv, så vanskelig å finne link. Men kan dele link når det legges ut etterpå-

Tror jeg fant deler av det på twitter. Gary har alltid bra analyser. 

the_Player_nr_10
the_Player_nr_10Innlegg: 1655
18.12.18 23:37

Jeg kunne faktisk ikke en fått bedre julegave, enn nyheten om at Mourinho endelig fikk fyken -Johooo-

Noen få timer går og så kommer nyheten om at Solskjær skal overta?? Midlertidig selvsagt, men likevel...

Det må være et slags frieri til fansen, Solskjaer har jo legendestatus, det synges om han i hver eneste kamp men.....dette veit jeg neiggu ikke om jeg helt liker..

Solskjær er naturligvis så trofast at et nei fra han ikke var særlig aktuellt, men jeg lurer likevel på om han burde stått over denne. Men, det kan jo uansett ikke bli verre og en Solskjaer-suksess ville vært så rockn roll at det ikke kan beskrives. Stay alive, den som lever får se..

Klopp og Guardiola har vasset i milliarder og handlet som gale, så hvor mye av suksessen deres som faktisk skyldes trener-skills er jeg usikker på. Den som har imponert meg mest de siste årene er Mauricio Pochettino. Når Solskjær skal avløses håper jeg han blir den neste long term manageren

(Innlegget ble redigert 18.12.18 23:42)

dennismufc
dennismufcInnlegg: 4861
18.12.18 23:39

Kunne man bedt Mourinho ta med Matic? 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24417
18.12.18 23:41
Tormund: Man har det ikke mer gøy enn man lager selv. Når det er sagt så synes jeg ikke Solskjær-ansettelsen er så ille, mannen har legendestatus i klubben og vil få mye gratis der. Han kjenner klubben inn og ut, vil neppe få ansvar for noe spillerlogistikk. Det kommer praktisk talt til å bli en ny vår i klubben med Solskjær som manager.

Jeg mener, du er god på banter. Mye bedre enn dette. ;) Joda, OGS blir uansett mye bedre enn skvælet man har slitt med i halvannet år. (Zlatan var faktisk underholdende)

Orake1et3
Orake1et3Innlegg: 3605
18.12.18 23:41
dennismufc: Kunne man bedt Mourinho ta med Matic?

Chelsea gjorde det så hvorfor ikke?

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12893
18.12.18 23:41
John||Locke: Gambling? På hvilken måte? Det er fysisk umulig (om man ikke aktivt går inn for det) å gjøre det bedre enn hva Mourinho har gjort denne sesongen. Dette er det motsatte av gamble da det er NULL nedside.  Hadde det vært en fast ansettelse, hadde jeg vært enig med deg, da man måtte sammenlignet med alle managere og ikke bare bedritne Mourinho.

Det er en del plasser under oss på tabellen, så jeg vil definitivt påstå at det er mulig å sportslig sett gjøre det dårligere. Nedsiden er at resultatene blir enda dårligere, vi er bare halvveis i sesongen, og at spillerne sklir fullstendig ut av kontroll og det blir et større helvete enn nødvendig å rydde opp i til sommeren. Stabilitet og alt det der. Ole har ikke akkurat levert fantastiske resultater i nyere tid, vil ikke akkurat si at vi har gått for et trygt alternativ når vi først har gitt Mourinho sparken med såpass lenge igjen av sesongen, fast ansettelse eller ei.

Det er jo åpenbart at klubben ønsker å få tilbake optimismen, og at det er derfor man har gått for en med en såpass sterk tilknytning til klubben. Jeg gleder meg til å se han på sidelinja til helga, men jeg har det samtidig i bakhodet at vi lett kan fullføre sesongen lengre ned på tabellen (ikke det at vi ikke kunne gjort det under Mourinho heller) 

(Innlegget ble redigert 18.12.18 23:42)

rannov
rannovInnlegg: 1598
18.12.18 23:42

Hvilke av spillerne i dagens A-stall har Solskjær trent tidligere  

(Innlegget ble redigert 18.12.18 23:42)

Lezah
LezahInnlegg: 63950
18.12.18 23:44

Nav.

unitedkid1902
unitedkid1902Innlegg: 39430
18.12.18 23:44
rannov: Hvilke av spillerne i dagens A-stall har Solskjær trent tidligere

Den viktigste 

KommersK
KommersKInnlegg: 5850
18.12.18 23:45
-Jolla: Men allikevel så insisterer du på å delta på et debattforum.

Jepp. En skremmende mangel på selvinnsikt. Pingu6 skylder nok på Ed der også... Soleklar tommel!

rannov
rannovInnlegg: 1598
18.12.18 23:47

Pogba har jeg fått med meg. Var NAV-kommentaren til meg? Det var et oppriktig spørsmål. 

unitedkid1902
unitedkid1902Innlegg: 39430
18.12.18 23:48
rannov: Pogba har jeg fått med meg. Var NAV-kommentaren til meg? Det var et oppriktig spørsmål.

Ellers er vel Lingard riktig alder også?

RVP20
RVP20Innlegg: 4915
18.12.18 23:49

Lingard har han vel også hatt på reservelaget.

Forresten, hvordan bytter man egentlig profilbilde her på VGD nå for tia? Får det ikke til verken i Edge, Chrome eller på mobilen.

(Innlegget ble redigert 18.12.18 23:50)

Lezah
LezahInnlegg: 63950
18.12.18 23:49

Mener du meg? I tilfellet; nei. Da hadde jeg sitert eller skrevet til deg. Myntet på notoriske løgnere og kriminelle som iblant frekventerer tråden.

glimtsupporteren
glimtsupporterenInnlegg: 3442
18.12.18 23:50

Solskjær kjenner jo endel av spillerne pga tiden som trener -- i alle fall typer som Lingard og Pogba (eller ikke?), som jo er typer United bør få i gang snarest mulig. Sesongen kan liksom ikke bli så mye verre, så det er jo bare å prøve. Pochettino kan jo hentes senere. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg