Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
fazz
fazzInnlegg: 26154
19.12.18 23:44

@startelver: Skal ikke se bort ifra at Jim Solbakken plutselig representerer både Berg og Johnsen og de plutselig er å finne i startoppstillingen snart.

notlob
notlobInnlegg: 34662
19.12.18 23:49
startelver: De mangler en Henning Berg og Ronny Johnsen i midtforsvaret .

Nåja. For alle oss som fulgte med på United på 1990- og slutten av -90-årene, så var egentlig ikke Henning Berg mer enn midt på treet. Men aldri i verden at han forsvarte den summen, er nå min mening. Hans inngripen mot Juventus var rett nok verdt mye. Men alt i alt var Ronny Johnsen en mye bedre midtstopper i deres periode i United.

(Innlegget ble redigert 19.12.18 23:50)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17134
19.12.18 23:55
KongOlav2: Hva med midtbanekonstellasjonen? Er fryktelig mye enklere for forsvaret dersom det har en midtbane som beskytter dem på en god måte.

Alfa og omega naturlgvis som Axel over deg skriver glimrende om

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17134
19.12.18 23:57
notlob: Nåja. For alle oss som fulgte med på United på 1990- og slutten av -90-årene, så var egentlig ikke Henning Berg mer enn midt på treet. Men aldri i verden at han forsvarte den summen, er nå min mening. Hans inngripen mot Juventus var rett nok verdt mye. Men alt i alt var Ronny Johnsen en mye bedre midtstopper i deres periode i United.

Jeg mener motsatt. Berg var bedre for United .

Fotballspilleren Johnsen var selvsagt bedre, men det betyr lite.

(Innlegget ble redigert 19.12.18 23:59)

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6513
20.12.18 00:04
notlob: Nåja. For alle oss som fulgte med på United på 1990- og slutten av -90-årene, så var egentlig ikke Henning Berg mer enn midt på treet. Men aldri i verden at han forsvarte den summen, er nå min mening. Hans inngripen mot Juventus var rett nok verdt mye. Men alt i alt var Ronny Johnsen en mye bedre midtstopper i deres periode i United.

Du mener vel Inter? Jeg var på kampen på Old Trafford i 99 da vi vant 2-0, Kvartfinale. Henning Berg var kampens store spiller. Den beste kampen jeg har sett han spilt for United og han var sjelden dårlig, men her var han fenomenal. Tok luven av Inters spiss og reddet blant annet på streken. Han blokkerte og taklet så det luktet svidd helt til Merseyside. En fenomenal kamp og hadde ikke Henning storspilt hadde vi neppe kunne kalt oss for trebblechamps.Ellers har du nok rett i at Ronny vanligvis var hakket bedre, men Henning var solid.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 23701
20.12.18 00:07
FrannyLee: Jeg mener motsatt. Berg var bedre for United . Fotballspilleren Johnsen var selvsagt bedre, men det betyr lite.

Kan du utdype?

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18748
20.12.18 00:11
KongOlav2: Hva med midtbanekonstellasjonen? Er fryktelig mye enklere for forsvaret dersom det har en midtbane som beskytter dem på en god måte.

Tror mer tempo og ballspillere er nøkkelen til å heve midtbanen. Mourinho kjørte for mange temposvake spillere inn der samtidig, noe som skadet laget både i form av mangel på kreativtet og dekning av rom. Matic+Pogba f.eks vil jeg helst ikke. Håper man kan få i gang Fred og gi Pereira flere sjanser. 

I starten kunne jeg vel tenkt meg en trio med f.eks Pogba-Herrera-Fred/Lingard. 

notlob
notlobInnlegg: 34662
20.12.18 00:21
FrannyLee: Jeg mener motsatt. Berg var bedre for United . Fotballspilleren Johnsen var selvsagt bedre, men det betyr lite.

Henger meg nok litt opp i overgangssum og som var forventet, ja. Berg var jo en bauta i lag med Hendry i Blackburn-forsvaret. Det er nok en del av grunnen til at jeg henger meg opp i dette. Kontra Jonsen fra Besiktas

Er nok litt der at jeg misser noen prosentandeler på ham. Ikke at han nødvendigvis ikke var en grei og god stopper for United, men at prislappen nok henger ved ham litt.

Som en liten kuriositet: Visste dere at Kenny Dalglish var på Wembley for å finsikte Tore Pedersen for en overgang til Blackburn i 1992, men at han ble skadet og Henning Berg kom inn for drillos i den kampen? Vips: Henning Berg ble kjøpt opp.

Husker at han da uttalte at han hadde skrevet en kontrakt på 10 000 pund. Selv om det er vel 25 år siden, så er det nesten sprøtt

Nei, ved nærmere ettertanke så tror jeg faktisk at det på den tiden, da det ble gjengitt i avisene, at det kun var snakk om rundt 40-50 000 i uka. Det stemmer nok bedre. Jeg som henger meg opp i at det hørtes mye ut på den tiden, men var vel verken dårlig eller mye.

(Innlegget ble redigert 20.12.18 00:37)

notlob
notlobInnlegg: 34662
20.12.18 00:24
den_glade_gris: Du mener vel Inter? Jeg var på kampen på Old Trafford i 99 da vi vant 2-0, Kvartfinale.

Ja, det mener jeg nok. Skjønner faktisk ikke hvordan jeg mikser Torino og Milano? Satan i gatan, du har sett noen gode kamper!

Selv har jeg kun Wimledon i mars 1998, hvor faktisk nevnte Johnsen scoret på overtid.

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6513
20.12.18 00:35
KongOlav2: Hva med midtbanekonstellasjonen? Er fryktelig mye enklere for forsvaret dersom det har en midtbane som beskytter dem på en god måte.

Det med forsvaret blir jo spennende og du har delvis rett. Jeg mener du forsvarer deg når du ikke har ball og da ikke bare midtbanen. Hele laget, innkludert angripere. Vi har for mye sirup på midtbanen og jeg håper det blir benk for Mous mann, Matic. Jeg forventer å se et mer sprudlene United og et United som angriper. Vi skal tenke framover og gjennvinning.

Det er mye å ta tak både offensivt og defensivt, men tror det vil være lurt i starten og konsentrere seg om spilleglede og framover. Ryggingen når vi ikke har ball har vært forferdelig å se på. 3 ting. Spilleglede, gjennvinng og framover. Så får en terpe mer på detaljer på feltet.Har vi det første så vil det være lettere og gjøre jobben defensivt for alle også. Slipper slurving og negativtet så blir det tettere bak. Med spilleglede blir det bedre kommunikasjon og det er det forsvarsspill dreier seg om. Det er det letteste i verden, men vi må være en enhet. 

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12630
20.12.18 00:37
Zenix: "Slike som deg" ja. Personer som på død og liv skal presentere dette som noe som er unikt for èn supportegruppering. Som om det er èn gjeng som sitter med supporterbriller, mens alle andre, deg inkludert, er objektiviteten selv.  Hvorfor nevner du Coutinho-salget? Det jeg besvarte i mitt første innlegg til deg var jo nettopp det at du gjorde et poeng av at Liverpoolsupportere "forandret reglene" ettersom det passet, med henvisning til dette med nettoforbruk og at det var dette som betydde noe. Nettoforbruk var noe du harselerte med og så på som totalt uvesentlig. Hvorfor drar du da inn salget av Coutinho og hans inflasjonspris nå? Gjelder nettoforbruk når det kan gagne deg? Det er kjøpene Liverpool har gjort det siste året (etter Neymar-avtalen) som gjør at forbruket til Liverpool er kunstig høgt under Klopps regime. Men det å slå i bordet med 300mp i spillerkjøp for å gjøre et poeng av sammehengen mellom pengebruk og prestasjoner, er i beste fall bevisst villedende og uredelig.

- Kan ikke se at jeg har hevdet at det er unikt for Liverpool supportere å sitte med supporterbriller. Gjerne siter meg der. Det jeg ser er at jeg har hevdet, med referanse til net spend og overgangssummer, er at det er typisk for Liverpool supportere å endre på hva som er viktigst. 

- Kan ikke se at jeg har hevdet at nettoforbruk er totalt uvesentlig heller. Det var Mcdermott som dro inn salget av Coutinho. Når det gjelder inflasjon så er det du som trekker inn at jeg ignorerer inflasjonen i markedet med referanse til Neymar, og at dere har et kunstig høyt forbruk som følge av det, da ser jeg ikke helt problemet med å også trekke frem at dere har en kunstig høy inntekt på spillersalg også. Det var ikke noe jeg trakk frem vilkårlig, det var et motsvar til deg. 

- Jeg kan heller ikke se at jeg har slått i bordet med £300mill og gjort et poeng ut av sammenhengen mellom pengebruk og prestasjoner.  Det var mcdermott som feilaktig hevdet at Klopp bare har hatt tilgang på milliardbeløp denne sommeren, jeg påpekte hva dere har brukt siden 2017. 

Supert at du ønsker å rette på meg, men du kan jo i det minste sørge for å treffe på hva jeg faktisk hevder.

 

Magiii
MagiiiInnlegg: 5006
20.12.18 00:37

Skal bli svært spennende å se hvordan Solskjær setter opp laget i kampene fremover. En skadefri Bailly bør være selvskreven og bare dette forbedrer jo laget noen hakk. 

Vet ikke om Valencia var en av de som kom på kanten med Mourinho eller om han bare sugde balle ufrivillig, men håper hans dager på backen er talte. Jeg vil mye heller se Dalot og Young der. 

Aller fremst tror jeg det blir litt sånn som det har vært. Mye rotasjon på Martial, Lingard, Rashford og Mata. Også skal det selvfølgelig bli spennende å se hvordan det blir når Alexis er tilbake. Helt ærlig har jeg avskrevet fyren for lengst, men det kan jo være at han blomstrer under Solskjær..

Håper selvfølgelig at klippekortet til Lukaku er gått ut på dato, da vi faktisk har flere som kan spille spiss. Etter min mening har nevnte Alexis hatt sine beste kamper som spiss. 

Midtbanen blir kanskje det vanskeligste, for her må alle opp noen hakk.. men om det stemmer at Matic faktisk har begynt å slite med tempoet, noe det har sett ut til, så håper jeg Pereira kan få sjansen i den posisjonen av og til. 

(Innlegget ble redigert 20.12.18 00:38)

Son
SonInnlegg: 8441
20.12.18 00:38

Gitt opp sesongen allerede ja.

notlob
notlobInnlegg: 34662
20.12.18 00:46

Nei, nå er jeg nesten sikker: Det snakk om 20 000 norske pr. uke, og altså rundt millionen det første året. Hørtes jo nesten vilt ut da.

Ganske sikker på dette. 20 tusen norske var hans første kontrakt i Blackburn.

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6513
20.12.18 00:51
notlob: Satan i gatan, du har sett noen gode kamper!

Ja, men ikke de siste 3 åra. Nå snur sola og det går mot lysere tider. Det har vært en bekkmørk høst. ÅÅÅ , SUNNY, JEG LENGTER.

notlob
notlobInnlegg: 34662
20.12.18 01:26

Er det forresten noen av dere som vet hva de best topp fire-fem-seks-klubbene betaler sine best betalte stjerner i dag?

Husker jo at Rooney nærmest streiket for å få rundt 2 millioner i uka, da det var snakk om ny kontrakt, og vel Chelsea tilbød en ganske vill sum. Han havnet vel da på omtrent samme sum som han skrev kontrakt med på United. Vet ikke om Chelsea tilbød mer, eller at han til syvende og sist kom til fornuft.

Vi vet jo at United vanligvis hadde en lønnspolitikk hvor de ikke ville sprenge banken for de største spillerne, men at klubben i  sin kraft var nok til å få dem underskrevet; men at også de brøt den regelen.

Vet dere hvem to-tre-fire best betalte er hos topp 5 i PL?

Ok, la oss nå si topp 6, siden jeg regner spurs med i dette selskapet nå.

 

startelver
startelverInnlegg: 61022
20.12.18 01:49
FrannyLee: Jeg mener motsatt. Berg var bedre for United .

En bauta i forsvaret men hadde ikke Berg også en innleggsfot som fungerte brukbart på høyrekanten? 

 

Trehjulssykkel
TrehjulssykkelInnlegg: 6872
20.12.18 03:26

Nå som Jose er borte, så går det vel endelig an å le av denne.

Zenix
ZenixInnlegg: 8122
20.12.18 06:42
Slikkepott: Jeg kan heller ikke se at jeg

Skjønner. Du har ikke sagt noe av det du har sagt. Da går du i det minste tilbake på det jeg opprinnelig forsøkte å korrigere deg på, som betyr at du tar til deg kritikk. Supert. Det er en god start.

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12630
20.12.18 07:28
Zenix: Skjønner. Du har ikke sagt noe av det du har sagt.

Er bra sikker på at jeg har skrevet det jeg kan siteres på, tror ikke det er flere som har tilgang til kontoen min nå for tiden. 

Xavi7
Xavi7Innlegg: 8781
20.12.18 07:34

Blir brutal hverdag for Ollie dette. Kan få sparken før påske, skrives det i britisk presse i dag. Han kommer til å få tyn dersom resultatene ikke kommer. Er imponert over Solskjær som vil seg selv så vondt.

Vattnissen
VattnissenInnlegg: 3461
20.12.18 07:41

Den skjønner ikke jeg. Sånn jeg ser det ansetter United Solskjær for å komme tilbake til røttene. For Solskjærs del vil dette være en massiv døråpner for trenerkarrieren nesten uansett utfall. Med en periode i United vil godt betalte jobber by seg nærmest uansett resultater. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17134
20.12.18 07:48
GreySerpent: Kan du utdype?

Mye på samme måte som Steve Bruce. Han var my  bedre for laget enn andre stoppere både før og etter ham som var bedre individuelle fotballspillere, midtstoppere.

Bedre klarer jeg ikke å forklare det :-)

Jeg kan henge på i denne sammenheng at han og Pallister da passet suverent ilag noe bedre individuelt sett spillere ikke ville ha gjort i spann med Pallister og som jeg heller ikke synest denne landslagsmakkeren som jeg ikke husker navnet på i farten annet enn at han var kolørt og spilte for QPR mener jeg å huske var og det er det dette det i stor grad handler om. Men det er selvsagt lov å være uenig

(Innlegget ble redigert 20.12.18 07:57)

StianHolmberg
StianHolmbergInnlegg: 52
20.12.18 07:58

The Mirror melder at Solskjær får litt å rutte med i overgangsvinduet i januar - i overkant av en halv milliard kroner. Tottenhams Toby Alderweireld skal visstnok stå høyt på ønskelisten, og har en ventet prislapp på 300 millioner kroner.

---

Er det et lite stikk til Jossa fra styret tro? ;)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17134
20.12.18 08:03
StianHolmberg: The Mirror melder at Solskjær får litt å rutte med i overgangsvinduet i januar - i overkant av en halv milliard kroner. Tottenhams Toby Alderweireld skal visstnok stå høyt på ønskelisten, og har en ventet prislapp på 300 millioner kroner. --- Er det et lite stikk til Jossa fra styret tro? ;)

Dette er jo også en del av den store testen sånn som jeg har tenkt iallefall.

Hvordan spillemarkedet og der targetene til United vil reagere på iallefall en foreløbig lettvekter som OGS til å administrere sin videre karriere.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41379
20.12.18 08:15
StianHolmberg: The Mirror melder at Solskjær får litt å rutte med i overgangsvinduet i januar - i overkant av en halv milliard kroner. Tottenhams Toby Alderweireld skal visstnok stå høyt på ønskelisten, og har en ventet prislapp på 300 millioner kroner. --- Er det et lite stikk til Jossa fra styret tro? ;)

Den summer for Alderweireld må vel være den klausulen på £25m i kontrakten hans som det har vært snakk om. Og den skal vel ikke tre i kraft før til sommeren.

Forøvrig bør United satse på noen yngre på midtstopperplass enn snart 30 år gamle Alderweireld.

Zanick
ZanickInnlegg: 11462
20.12.18 08:27
StianHolmberg: The Mirror melder at Solskjær får litt å rutte med i overgangsvinduet i januar - i overkant av en halv milliard kroner. Tottenhams Toby Alderweireld skal visstnok stå høyt på ønskelisten, og har en ventet prislapp på 300 millioner kroner.

Det er mulig det er nevnt før, men kan det være at Solskjær bruker disse midlene på å hente tilbake Eikrem, Hussain og Dæhli til United?

Dux1
Dux1Innlegg: 33670
20.12.18 08:28
KongOlav2: Hva med midtbanekonstellasjonen? Er fryktelig mye enklere for forsvaret dersom det har en midtbane som beskytter dem på en god måte.

Enig i det. Men jeg svarte bare på debattantens innlegg om forsvaret :)

 

 

missChance
missChanceInnlegg: 54588
20.12.18 09:17

Her kommer årets julegave fra TV 2 til det norske folk: TV 2 viser Ole Gunnar Solskjærs første hjemmekamp som Manchester United-manager på Old Trafford 2. juledag. På hovedkanalen TV 2!

(Innlegget ble redigert 20.12.18 09:20)

Dux1
Dux1Innlegg: 33670
20.12.18 09:19
missChance: TV 2 viser Ole Gunnar Solskjærs første hjemmekamp som Manchester United-manager på Old Trafford 2. juledag.

Som forventet. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg