Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
26.12.18 21:57

Spiller vel i Leicester?

dennismufc
dennismufcInnlegg: 4861
26.12.18 21:59

Leicester var det vettu. Takker!

qbah
qbahInnlegg: 49465
26.12.18 23:21

Trodde han spilte på andrelaget vårt. 

InsVerderben
InsVerderbenInnlegg: 4247
26.12.18 23:30
Xavi7: Pogba viser igjen hvilken stor spiller han er. En verdensmester, som idioten Mourinho nesten klarte å ødelegge.

Jepp!

Og OGS gir ham tillit, han svarer med å vise klasse og i en kamp der det "lugger" noe så står han fram og avgjør kampen!

Det er fortsatt laget som vinner kamper men man trenger også disse stjernene som gjør det lille ekstra og drar seieren i land.

Det er jo selvfølgelig èn av grunnene til at man henter slike spillere og hvorfor J.M. ikke benyttet ham mer sier mest om dårlige valg&prioriteringer og slår tilbake på nettopp; Josè Mourinho.....!

Good riddance and welcome OGS!!!

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20211
26.12.18 23:36

Alexis, Lukaku og Martial tilbake neste kamp? Tenk om Ole Gunnar plutselig klarer å få DISSE til å fungere? Da snakker vi. 

Pogba med 5 av sesongens 11 målpoeng på de to siste kampene. 

 

kytec
kytecInnlegg: 48204
26.12.18 23:39
Retnuh_Flim: Alexis, Lukaku og Martial tilbake neste kamp?

Rett inn på laget? 

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20211
26.12.18 23:53

Blir folksomt på topp. Tipper Martial på bekostning av Mata

fpjourne
fpjourneInnlegg: 131
26.12.18 23:57

Fred. Fryktelig ustabil enda, men jeg ser også prov på en klassespiller «in the making.» Arbeidskapasitet, driv og intensitet i spillet. Tidvis en deilig pasningsfot, utside, gjennomspill og crossere. 

Dessverre opptrer han også sløvt, svikter i posisjoneringsspillet og har noen førsteberøringer som minner meg om avslutningsteknikken til Roar Strand. Helt riktig byttet ut i dag.

Han er uansett en spillertype vår midtbane sårt trenger. Med (spille)tiden tror jeg han vil utvikle seg til å bli en kvalitetsspiller for oss.

(Innlegget ble redigert 26.12.18 23:59)

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19883
27.12.18 00:14
dennismufc: Men hva slags signering er Fred? Katastrofalt dårlig i alt han foretar seg, hver kamp.

Greit han ikke har slått til så langt, men dette er hyperbolisk fjas fra din side..

 

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19883
27.12.18 00:17
John||Locke: Og hva skjer når Fred får mer enn to kamper i et United som ikke er styrt av en humørsyk psykopat, som allerede i pre-season hadde meltdown, og som tydelig lot det prege laget og klubben, og kanskje finner plassen sin og begynner å prestere?

Nei, Fred er håpløs. Ferdig snakka..

kytec
kytecInnlegg: 48204
27.12.18 00:19

Har husket en del feil i det siste. 

Men var det rett at OGS fekk ein ekstra snar sjanse på laget fordi Andy Cole fikk problem med noen bein? 

Script
ScriptInnlegg: 4100
27.12.18 00:26

Synes det ble for stor strekk i laget i store deler av andre omgang, Huddersfield fikk store rom, og presset på deres ballfører ble for dårlig. Mot bedre lag kan det bli skjebnesvangert.

(Innlegget ble redigert 27.12.18 00:29)

rannov
rannovInnlegg: 1599
rannov
rannovInnlegg: 1599
27.12.18 01:43

Hadde likt å se Morten Pedersen og andre United-fans sin panegyriske hyllest av Riise om han hadde tatt over Liverpool. 

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29486
27.12.18 02:00

Eller om Pål Lydersen hadde tatt over Arsenal liksom. 

Ruudiculous
RuudiculousInnlegg: 1045
27.12.18 02:04
Hetfield: City slår sprekker. Ser stadig lysere ut for Pool dessverre..

Ettersom at Liverpool aldri sank ned i gjørma á la Leeds, Blackburn og Newcastle (de andre som enten vant ligaen eller var tidvis gullutfordrere på 90-tallet og årtusenskiftet da Fergie og United - og delvis Wenger og Arsenal - festet grepet), så har vi alltid visst at de før eller senere kom til å bli i stand til å vinne ligaen igjen. Alle cuptriumfene, Istanbul '05 og den evige selvforherligelsen og gnålet om the old days, har liksom gjort at det har blitt opprettholdt et hint av vinnerkultur i lufta på Anfield hele tida.

Forvarslene på ligagull nr. 19 kom i 2009, fem år senere i 2014, mens i mai vil det ha gått fem nye år.

Det er nok mange United-supportere som ser det på en helt annen måte enn meg. Men dersom vi først skal få overstått det jævla PL-gullet deres, så tenker jeg at omstendighetene rundt oss selv for øyeblikket gjør at denne sesongen muligens kan være et greit tidspunkt. For meg har jo sesongen omtrent vært ferdig i over en måned allerede; FA cup-tittel er fjernt, CL-tittel enda fjernere, de som befinner seg i topp 4 nå får bare styre på med sitt langt der fremme, mens alle gode opplevelser under Solskjær de neste månedene vil bli regnet som nydelige bonuser under ventetiden på oppstarten til et skikkelig prosjekt igjen til sommeren, med den neste permanente manageren på plass.   

Om jeg ser for meg et annet scenario hvor Mourinho hadde ristet av seg tredje sesong-syndromet, og vi stedet hadde fått fremgang fra fjoråret og troa på gull. Da tror jeg at det kanskje ville vært verre om det skulle vært Liverpool, av alle, som stod i veien for oss. Og selv om årets sesong kan minne mye om sesongen for fem år siden, så synes jeg dette er langt i fra like ille. Den gangen var vi regjerende mestere, og dersom vi i tillegg til å sjokkert bevitne et United uten Fergie på sidelinja, erstattet av en Moyes som i løpet av måneder la hele Sjefens byggverk i grus, atpåtil hadde måttet se Liverpool gå til topps, så ville det vært direkte traumatisk. Nå virker det derimot som en evighet siden både Ferguson var sjef og man hadde følelsen av å være et av Englands aller beste lag. Jeg bare gleder meg over de små antydningene til at klubbledelsen omsider går i en mer fornuftig retning i forsøk på å få oss tilbake til der vi var for ti år siden, samme hva andre driver på med.

Og selv om det hadde vært mye bedre med Tottenham, eller Arsenal for den saks skyld, så vil det være riktig så gledelig å se Pep og det lyseblå pengedopede spetakkelet bli satt på plass av noen som har bygget lag noen lunde på gamlemåten.

CryniX
CryniXInnlegg: 12871
27.12.18 02:29
kytec: Men var det rett at OGS fekk ein ekstra snar sjanse på laget fordi Andy Cole fikk problem med noen bein?

Jepp.

Solskjær var vel primært tiltenkt en rolle som squad player/utviklingsprosjekt bak Cantona og Cole i rekka, inntil Top Cunt™ Neil Rudduck maltrakterte Coles legg i en reservekamp mot Liverpool. Cole var ikke tilbake før desember og OGS stod med 9 ligamål før Cole fikk sitt første i 96/97-sesongen.

Synes det er litt vel mye Solskjær i nyhetsbildet for tiden, kan jo ikke skru på tv-en uten å vite hvor mange minutter han sov og hva han spiste til frokost. Sånn sett kan jo en aktuell bok nå for tiden Æ, ført i pennen av Kjetil Siem, som tar for seg OGS' gjennombrudd i norsk fotball og de første par sesongene i United. Leste den haugevis av ganger opp gjennom egen oppvekst, men tror den har endt opp på loftet hos mine foreldre… Nesten så jeg vurderer å forsøke å fiske den frem.

http://www.bokpanett.no/produkt/kategorier/sport/a-kjetil-siem-feb-13

CryniX
CryniXInnlegg: 12871
27.12.18 02:40
Lezah: Minner meg om en meget uheldig episode i min spede ungdom hvor jeg oppdaget skyggesiden av nettporno.

Her er det flere layers, kompis!

DuncanE
DuncanEInnlegg: 875
27.12.18 02:48
Ruudiculous: ventetiden på oppstarten til et skikkelig prosjekt igjen til sommeren, med den neste permanente manageren på plass.

Nesten opplest og vedtatt at vi kaster alt av håp og penger etter Pochettino. Har bevist kapasitet over flere år i England. Lagene hans spiller attraktivt, bygger lag av ungt og engelsk. Spørs om han er interessert. Må forlate det meget interessante prosjektet Spurs, for et United på bar bakke. Dessuten ikke enkelt for oss å måtte hanskes med Levy. Men forståelig om han er øverst på lista. Har vært spekulert i mange navn i media. Hva tror dere kan være aktuelt, og spennende? Og hvorfor?

startelver
startelverInnlegg: 62629
27.12.18 05:11

Hvis Ole Gunnar skal få fortsette som manager neste sesong , tror jeg hans største sjanse ligger i FA Cupen.  Rett og slettt vinne FA Cupen og gi United nok en pokal. 

Topp 4 i PL blir vanskelig uansett og det tror jeg ikke han klarer. 

 

 

 

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20211
27.12.18 08:59

Ingen forventer at Ole Gunnar skal klare topp 4. Alt han forbedrer i klubben er en ren bonus, for min del. 

Men jeg forventer at spillerne rydder opp etter selv og ihvertfall gir det et forsøk.

(Innlegget ble redigert 27.12.18 08:59)

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7420
27.12.18 10:42

Topp fire løpet er vel ikke kjørt ennå, både Arsenal og Chelsea kan tydeligvis gå noen smeller mot nesten hvem som helst dei også..

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12921
27.12.18 11:07

Kjenner at jeg undervurderte hvor spesielt det kom til å bli å se Ole Gunnar sitte som manager for Manchester United.

Er ikke all verdens bekymret for Fred, ny liga hvor han må venne seg til tempoet. Virker som han forhaster seg litt til tider, tidligere holdt han litt for lenge på ballen og nå går det litt for fort. 

Skal bli interessant å se hvordan vi fremstår om en måneds tid, når man har hatt litt tid på treningene til å fokusere på samspillet.

Får vi Lukaku og Sanchez til å prestere på "gammelt" nivå så skal jeg begynne å tro på 4 plass.  

 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20326
27.12.18 11:30

Tittet litt på høydepunktene fra Spurskampen i dag. Idioter skal få fortsette å gnåle om mangel på titler for Pochettino, men at han er i tittelkampen med alle de utfordringene det laget har stått overfor i år er kanskje årets prestasjon?

- En håpløs preseason hvor man manglet «halve laget» frem til august (Vertonghen, Toby, Rose, Dier, Trippier, Dembele, Kane, Alli, Son)

- Svært ubeleielige skader på en rekke nøkkelspillere (Eriksen, Dembele, Vertonghen, Alli) gjennom hele høst og vinter. På toppen av det hele har man fått skader på erstatterne deres (Wanyana og Sanchez)

- Førstekeeper som kjører i fylla

- Ingen forsterkninger i sommer

- Mye støy rundt ny stadion og ingen «hjemmebane»

Det Jurgen Klopp har gjort med Liverpool er imponerende og både resultat og spill er bedre enn i Spurs. Samtidig har Klopp vært langt heldigere med forutsetningene i år. Jeg klarer heller ikke helt glemme at Spurs sannsynligvis var en feilaktig dommeravgjørelse (innbyrdesoppgjør mellom lagene) i fra å kun være tre poeng bak Liverpool på dette tidspunktet

I går linet Poch opp med Walker-Peters, Foyth og Winks og filleristet Bournmouth. Det er både kult og imponerende. Som Man Utdsupporter må en nesten håpe at lykken er litt mer på Tottenhams side siste halvdel av sesongen. Dersom de kan få litt flere kamper ut av de aller beste kan de gi både City og Liverpool kamp helt inn.

HLund
HLundInnlegg: 18556
27.12.18 11:33
TheBelfastBoy: eg klarer heller ikke helt glemme at Spurs sannsynligvis var en feilaktig dommeravgjørelse (innbyrdesoppgjør mellom lagene) i fra å kun være tre poeng bak Liverpool på dette tidspunktet

Feilaktig dommeravgjørelse ja, men det hadde vært et stort ran om Tottenham hadde fått med seg poeng slik den kampen var.

Lezah
LezahInnlegg: 63989
27.12.18 11:59

Klart det er gøy med OGS som manager, men mediene er helt gale nå. Nivået på mye av det de lager er pinlig.

Ikke for det; den sadistiske siden av meg ønsker at vi henter tilbake Zlatan slik at den gjengen som gråt over oppmerksomheten det genererer kan få autistisk anfall pga det samlede medielevenet vi da hdde fått sett. "Ole Zlatan Solsics Man United, dere! SKANDINAVIA!!!"

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20211
27.12.18 12:12

Norges største fotballstjerne gjennom tidene blir manager for verdens største fotballklubb? 

Burde vært 3 ganger så mange artikler 

ErnestMangnall
ErnestMangnallInnlegg: 5839
27.12.18 12:22

Ingen tvil om at media i Norge har gått fullstendig av skaftet så langt. Jeg blir imidlertid bare oppgitt av at det lages Solskjærtabell og oversikt over de beste debutene siden 1908...

FLAU blir jeg først når norske NISSE-supportere tar med seg et stort norsk FLAGG inn på pubene i Manchester. Hallo? Fikk lyst til å grave meg ned da jeg så det i går. Dette er ikke landskamper eller ski-VM. Legg igjen flagg og nisseluer hjemme, og støtt heller laget med synging og Unitedflagg.

Jobo78
Jobo78Innlegg: 160
27.12.18 12:26
Retnuh_Flim: Norges største fotballstjerne gjennom tidene blir manager for verdens største fotballklubb?

Carew blitt trener til Real ?

Link ?

 

 

;)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg