Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41935
30.12.18 21:21
Pogba6: Da må man ansette en manager som har den policyen. Med den klubbstrukturen United har så er manageren allmektig på det sportslige, og det skal han være så lenge det ikke er andre fotballfolk i toppen som sportsdirektør etc, får man det så er det manager og sportsdirektør som bestemmer i sammen.

Det er ikke den enkelte manager som fastlegger policyen. Det er klubben. Manageren skal styre en klubb etter styrets strategi, akkurat som en daglig leder styrer bedrift etter en strategi. De kan være med på å utform og påvirke denne, men en manager skal ikke ene og alene utforme den overordnede strategien på egenhånd.

At enhver manager ikke skal få cashe ut massive midler på spillere nær 30 anser jeg nærmest som en selvfølge. Det kan fungere fint på kort sikt, og den daværende manageren, men være jævlig kontraproduktivt på lang sikt og neste manager.

Fokkeslasken77
Fokkeslasken77Innlegg: 13530
30.12.18 21:30

Oddsen for Koulibaly-overgang synker. Jeg ser absolutt argumentene mot, Napoli har fortsatt en teoretisk sjanse til å ta igjen Juve, og for hans egen del er det sikkert ganske viktig at CL-spill med United neste år er høyst usikkert. Håper likevel styret er villig til å klaske en vulgær mengde penger i bordet tirsdag morgen. Uten dette kan jeg ikke se for meg at det er mulig å mirakuløst snyte Chelsea.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20415
30.12.18 21:30

Hehe, trenger heldigvis ikke være en Varane for å styrke dette forsvaret.

Synes i grunnen det ser ut til å være svært mange spennende gode unge stoppere rundt om i Europa. Sånn sett skal vi være sjeleglad for at Woodward satte ned foten for feks en overpriset Boateng eller en Alderweireld til en alt for høy pris. I det lange løp, som bør være det viktigste for en fotballklubv, vil det kunne svare seg.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
30.12.18 21:31

Nei, manageren skal styre etter sin beste evne og gjøre det på sin måte. Det er derfor vedkommende er manager. Om man ikke mener Mourinho styrer på rett måte i forhold til slik man vil så skal man jo for faen ikke ansette han, han er ikke en fersk manager så man visste hva man fikk, og man valgte og å forlenge kontrakten hans. 

Ledet jeg en klubb eller et firma og skulle finne en ny leder, så hadde jeg ansatt en leder/manager som hadde den policyen/lederstilen etc jeg var ute etter.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20415
30.12.18 21:35

Ingen er uenig i at Woodward tabbet seg ut da han ansatte Mourinho. Ja, bortsett fra deg selv, kanskje. Som sikker tror det ville vært bra for klubben om vi lot idioten få styre på som han ville.

Dux1
Dux1Innlegg: 33803
30.12.18 21:35

Dette skal man måtte slite med på vgd altså. En søppel-supporter som ønsket å se sitt eget lag tape. Som rakket ned på fansen for å glede seg over triumfer. Og som lyver så regelmessig at dritten tror på det sjøl!

Mine meninger rundt ansettelsen av Mourinho da han ble aktuell (veldokumentert, men selvsagt ikke kommentert av vgds største løgnhals) og mine meninger rundt spillet under Mou - se det hopper vi glatt bukk over! Kan jo ikke la sannheten stå i veien for noen løgner som setter avføring i et godt lys. 

Btw; skulle OGS gå på ti strake tap og spillet stinker ræv, så vil jeg støtte laget og heie på seire. Dette handler ikke om pro ditt eller datt, men lojalitet som fan og håp om bedre tider. Som jeg gjorde med alle de andre managerne. 

Og som jeg anslo for en god tid tilbake: Det underliggende motivet har hele tiden vært å slå seg på brystet og tro man «visste rett hele tiden». JL har klødd i r*va etter å få lage et slikt innlegg. Nå kom det. Igjen. Så pinlig forutsigbart. Så pinlig JL. 

Det må være det mest patetiske en såkalt «supporter» kan gjøre, å sole seg i glansen av OGS og seirene under ham, og samtidig rakke ned på andre med løgnaktige påstander. 

De som ønsker å ha et fornuftig og realt syn på hvor jeg stod og står kan f eks lese mitt innlegg fra januar 2016 om situasjonen i klubben, om infrastruktur og om Mourinho. Deretter kan man spørre avskummet hva som menes med «pro Mourinho» (ikke forvent et svar btw!). 

Med ønske om et godt nytt fotballår til alle ekte supportere på vgd. Heia OGS og heia UNITED! 

(Innlegget ble redigert 30.12.18 21:36)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41935
30.12.18 21:35
Pogba6: Nei, manageren skal styre etter sin beste evne og gjøre det på sin måte. Det er derfor vedkommende er manager. Om man ikke mener Mourinho styrer på rett måte i forhold til slik man vil så skal man jo for faen ikke ansette han, han er ikke en fersk manager så man visste hva man fikk, og man valgte og å forlenge kontrakten hans.

Så du driter i om en manager kunne etterlatt seg en jævlig til jobb for etterfølgeren fordi han øst ut for rutinerte spillere, utnyttet disse maks i et par år, og drite i om han etterlater seg en spillerstall på sterk nedadgående kurve?

Denne nesegruse beundringen for den allmektige manager er noe som tilhører fortiden. Dagens fotballklubber er for store og jobben er for kompleks til at en klubb kan styres på den måten.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11399
30.12.18 21:38
Dux1: En søppel-supporter som ønsket å se sitt eget lag tape.

Duxegullet, her lyver du. 

Forstår at du i ren desperasjon, etter 20 år med selvutdriting på VGD, forsøker å snu fokus enda en gang, men dette funker ikke. Det er direkte løgn og du vet det selv. Kun dårlige mennesker lyver på denne måten.


-Pat

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11399
30.12.18 21:40

Og forresten, jeg vet at noen United-supportere har sagt de håpet at United tapte, slik at Mourinho fikk sparken. Nå sitter vi med fasiten. Likevel greier du liksom å snu det til noe umoralsk. 

Hvis man håpet United tapte og Mourinho fikk sparken, så var det fordi man trodde United ville tjene på det (på kort og lang sikt). Hadde de (ikke jeg, selv om du liker å lyve om det) rett?


-Pat

KitWalker_1516
KitWalker_1516Innlegg: 11524
30.12.18 21:44

Er så deilig å se hurtig fast pass fotball i lengderetningen igjen. Ikke noe tiki taka jåleri. Tror ikke jeg har sett slik siden Ferguson-tida.

Befriende.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
30.12.18 21:48

Er ikke noe beundrer av denne klubbstrukturen nei, men det er sånn United har vært styrt i alle år, og så lenge man ha denne klubbstrukturen så er manager allmektig på det sportslige plan om man liker det eller ikke. Vi kan ikke klage på en manager som styrer på sin måte som han alltid har gjort. Mourinho, Van Gaal og Moyes var bare seg selv og styrte på sin måte som di mener var rett. Hvis ikke Woodward og co visste hvordan disse styrte det sportslige, så har han hvert fall ikke gjort jobben sin.

Bongis
BongisInnlegg: 10122
30.12.18 21:53

Dette her er bare så deilig! Hvor lenge kan dette fortsette da? Det positive med Mourinho er at han fikk pogba og andre nøkkelspillere til klubben. Men hjelpe meg så gøy det er å se solskjær ball.  Har liksom blitt så vant med destruktiv fotball at man helt har glemt, eller trodd at det bodde så mange kvaliteter i dette laget. Please continiue ole! 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20415
30.12.18 21:57

Ja, for Ferguson var allmektig, ikke sant? Det var aldri slik at Edwards godtok bud på spillere som Ferguson ønsket å beholde? Og Ferguson fikk til enhver tid alt han pekte på?

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
30.12.18 22:04

Ferguson var allmektig ja. Det viser jo bare salget av Becks, klubbens ikon og en gullgruve for klubben. Her hadde garantert Woodie sagt nei. 

Alle spillere som SAF ønsket seg ble det satt inn en voldsom innsats for å få tak i, men spilleren må ville dra, klubben må ville selge etc.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20415
30.12.18 23:01

Tja, hva med OGS egen beretning om da klubben hadde akseptert bud på han, men Ferguson sa at han ønsket å beholde? Løgn? Leser man bøkene til Ferguson er set forresten flere eksempler på episoder hvor han ikke var helt fornøyd med innsatsen som ble lagt ned av ledelsen. Men han sutret ikke som en kjerring i media av den grunn.

Faktum er uansett det samme. Det er kun en her som mener at Woodward gjorde rett når han ansatte Mourinho, og det er deg.

(Innlegget ble redigert 30.12.18 23:05)

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9533
30.12.18 23:14

Moro med Ole G! Håper United klarer 6. plassen. 

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
30.12.18 23:28
Xavi7: Moro med Ole G! Håper United klarer 6. plassen.

Tusen takk for din støtte habibi.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
30.12.18 23:32

Med den type fotball vi har vist de siste tre kampene må det være lov å håpe at Sanchez også får et løft. Det er klart, forskjellen på ham og Pogba er at sistnevnte hadde flere gode kamper innimellom, mens AS har vært jamn crap i ett år nå. 

Det bør uansett bli andre forhold for ham nå når vi har denne bevegelsen fremover.

TheWhitePele
TheWhitePeleInnlegg: 6807
30.12.18 23:43

Pogba med mye bevegelse rundt seg, og selvsagt at viruset er borte, er rett å slett enormt god.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25338
30.12.18 23:50
Bongis: Det positive med Mourinho er at han fikk pogba og andre nøkkelspillere til klubben.

Tror neppe han vil bli husket for det all den tid han ikke hadde snøret på hvordan han skulle bruke dem.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25338
30.12.18 23:52
Pogba6: Fergie var allmektig, det samme var Moyes

Trodde aldri jeg skulle få se ordet "allmektig" og Moyes i den samme setningen. 

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20342
31.12.18 00:25

Leser i YNWA-tråden at vi trenger flere Solskjær-tråder. De sier de rett og slett ikke får nok av vår nye manager, som letter litt av den medieoppmerksomheten som har hvilt på de inntil han ble ansatt. 

Noen som tar ansvar? 

supersubben
supersubbenInnlegg: 753
31.12.18 00:32

Jeg er så lykkelig igjen. Endelig gleder jeg meg til kommende United-kamper igjen! Ikke fordi jeg tror vi skal vinne hver gang (mot Spurs 13. jan. får vi vår første ordentlige test), men fordi jeg for første gang på mange år ser et United-lag som ønsker å angripe og score mål.

Er Solskjær et geni? Nei, på ingen måte! Men har han gode spillere? Ja, hvis de får lov til kose på banen. Det gjør de nå! Fotball skal være underholdning, men i det siste har jeg lurt på om jeg med alderen har begynt å miste interessen for fotball. På sett og vis har jeg kanskje det. Men det er ikke fordi jeg har sluttet å elske "spillet". Nei, det er fordi jeg jeg stort sett bare har sett kjedelige United-kamper. Det gjør jeg ikke lenger! 

Solskjær, du er ikke et geni, men en fotball-elsker, akkurat som meg! Glory Glory Man United!

(Innlegget ble redigert 31.12.18 00:33)

Bongis
BongisInnlegg: 10122
31.12.18 01:03

Jeg er også på en rosa sky. Disse to ukene har vært en utrolig reise for meg også. Det som startet med hype og glede over at mitt idol, min grunn til at jeg er unitedsupporter i dag var blitt manager. har utartet seg til ren kampglede og en rus jeg ikke kan huske å ha opplevd som supporter. Man skulle ha trodd at hverdagen skulle ha inntruffet nå, men jaggu er det ingenting som har gått galt fremdeles. Jeg har fått troen på topp 4, og beviselig fått angrepsfotballen tilbake. Dette her er så gøy!!!!!

Son
SonInnlegg: 9020
31.12.18 01:05

For en gjeng. 

supersubben
supersubbenInnlegg: 753
31.12.18 01:09
Son: For en gjeng.

Hold deg i fantasy-forumet ditt du ;)

molster
molsterInnlegg: 10390
31.12.18 02:24

Eenie meenie...

Er så jævlig deilig å se hvordan Solskjær beskytter Bailly eksternt. Slikt som bidrar til tillit til spillerne, og det trenger de nå. 

(Innlegget ble redigert 31.12.18 02:29)

Trehjulssykkel
TrehjulssykkelInnlegg: 6904
31.12.18 02:51
Son: For en gjeng.

Du er et virus.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6194
31.12.18 13:48
molster: Er så jævlig deilig å se hvordan Solskjær beskytter Bailly eksternt. Slikt som bidrar til tillit til spillerne, og det trenger de nå.

Klassisk Sir Alex. 100% støttende utad. Du kan banne på at Bailly fikk Ole Gunnars versjon av hårføneren etter kampen:)

missChance
missChanceInnlegg: 55169
31.12.18 14:19

Bursdagsbarnet - Goosebumps. That is all.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg