Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
John||Locke
John||LockeInnlegg: 11178
31.12.18 14:23
molster: Er så jævlig deilig å se hvordan Solskjær beskytter Bailly eksternt. Slikt som bidrar til tillit til spillerne, og det trenger de nå.

Jeg er uenig. Bailly burde mobbes til å bli bedre. Går det dårlig i noen av de tre neste kampene, burde han henges ut og få skylden.

Dette er en teknikk jeg vet fungerer, fordi Luke Shaw er cirka like god som han var for tre år siden, og fordi Martial fortsatt ikke har streiket seg bort.

Godt nytt år!


-Pat

glycinello
glycinelloInnlegg: 5889
31.12.18 14:30
John||Locke: -Pat

Godt år!

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16934
31.12.18 15:33

Rart det skulle en Martin Keown for å sette skapet på plass.

Alle sier at OGS har fått smilet tilbake på OT og at det er det viktige, men han har ikke fått jobb som komikker men som fotballfagmann og har så langt gjort en bemerkesesverdig jobb med legge opp ei helt ny løype for laget og burde fått mye større kred for det enn det han har fått.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 23330
31.12.18 15:38
John||Locke: Jeg er uenig. Bailly burde mobbes til å bli bedre. Går det dårlig i noen av de tre neste kampene, burde han henges ut og få skylden.

En "suksessoppskrift" som er grundig testet ut av Mou.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7056
31.12.18 15:39

OGS er undervurdert, mange misunnelige sjeler i verden, hadde det vært en såkalt større trenerpersonlughet, så hadde han vært genierklært .....

Rome77
Rome77Innlegg: 10063
31.12.18 15:41

Jeg føler vel at han er forholdsvis massivt genierklært jeg...

Moro med Solskjær, men svært pinlig i norsk media selvsagt. Blir spennende å se når det kommer kvalifisert motstand om han holder dampen oppe. Da blir det CL allikevel på dere...

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11178
31.12.18 15:43
dalagubbe: OGS er undervurdert, mange misunnelige sjeler i verden, hadde det vært en såkalt større trenerpersonlughet, så hadde han vært genierklært .....

Solskjær har verdens mest takknemlige jobb. Pogba som spillende manager hadde gitt oss lignende resultater.

Det eneste viktige her var å fjerne kreften. Det er det som holdt oss tilbake. Det holdt oss faktisk så mye tilbake at selv en stor del av UNITED-supporterne ikke forstod at vi hadde gode spillere.

Solskjær har hatt folkeskikk i intervjuer, bedt backene ligge høyere, gitt instrukser om at vi både skal presse høyere og være mer aggressiv når det kommer til ballgjenvinning, og ta større risiko offensivt. Dette er noe alle halvveis oppegående supportere har skreket om veldig, veldig lenge.

Du kan bytte ut Solskjær med 100 000 andre mennesker, og vi hadde fått se lignende resultater.


-Pat

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11178
31.12.18 15:44
Rome77: Moro med Solskjær, men svært pinlig i norsk media selvsagt.

Hvorfor "norske"? Leser du andre medier enn de norske?


-Pat

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20003
31.12.18 16:07

Jeg håper 2019 kan bli året Solskjær virkelig får den oppmerksomheten han fortjener i media. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 19935
31.12.18 16:17

I utgangspunktet helt enig. Samtidig synes jeg du undervurderer opptreden i media en smule. Der synes jeg han er flere hakk opp fra samtlige av de foregående etter Ferguson. Men han klarer sikker kløne det litt mer til etterhvert når han før sjansen.

Utover det tror jeg det er langt mellom fotballgeniene på trenersiden. Det er mulig en type som Solskjær kan fungere vel så bra som de fleste alternativene vi står igjen med i sommer. Et unntak er i mine øyne Pochettino.

På mange måter synes jeg han er motstykket til Mourinho i Man Utd. Der flere unnskyldte Mourinhos manglende suksess med kvaliteten på spillerne er det mange som hevder at Pochettino burde vunnet noe med spillerne han har tilgjengelig. Det er på mange måter to sider av samme sak. I Man Utds tilfelle så man et svært dårlig lag og tenkte at spillerne ikke var gode nok. I Spurs ser man et lag som presterer tidvis svært bra, og tenker at det er et lag bestående av gode spillere.

I mine øyne har Spurs mannskap betydelige begrensninger som aldri vil kunne løses uten enorme investeringer. Derfor har jeg også et ørlite håp om at Pochettino vil vurdere å flytte på seg.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11178
31.12.18 16:31
TheBelfastBoy: Samtidig synes jeg du undervurderer opptreden i media en smule.

Det finnes definitivt mennesker som kunne gjort en dårligere jobb på akkurat dette området, men for meg blir det for det meste supporterfluff. Det er viktigere for oss, enn det som skjer på banen. 

Det å si at United skal spille The United Way og at det er greit å gjøre feil så lenge man jobber hardt, er så simpelt, at jeg vanskelig kan gi mye kred for det. Dette er hva ekstremt mange mennesker har tenkt på lenge.

Jeg har vært konsistent i synet på at Solskjær hopper etter Eddie the Eagle, og at det er umulig å gjøre det dårligere enn hva Mourinho gjorde. Som nevnt vil jeg være veldig skuffet om vi ikke står med minimum 10 poeng etter fire kamper, da jeg mener at laget ville underprestert. Det står jeg fortsatt ved.

Det å småknuse disse lagene er normalen, og i stor grad som forventet, når man ser på stallen og førstellever. :-)


-Pat

(Innlegget ble redigert 31.12.18 16:43)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 19935
31.12.18 17:45

Ja, jeg er forsåvidt enig i at Solskjær kun kan gjøre det bedre. Jeg er likevel ikke helt overbevist om det er gunstig å ta over etter en rimelig inkompetent type. Hiddink hadde ikke en enorm suksess da han tok over, hadde han?

Samtidig tror jeg det er slik at en minoritet, kanskje særlig dem som skriker høyest på sosiale medier og som elsker å være kritiske (det er tross alt det enkleste), aldri vil gi Solskjær anerkjennelse. Nesten uansett hvor bra han gjør det vil man vurdere det som enten en refleksjon av Mourinhos inkompetanse eller som et resultat av hva Mourinho hadde tilrettelagt for.

Man har en liten høylytt gruppe mennesker som til enhver tid er ekstremt opptatt av å være forsiktig med å anerkjenne gode prestasjoner. Særlig dersom de ikke gir en tittel. Piers Morgan-type figurer. Pochettino er et eksempel. Inntil ganske nylig var Jurgen Klopp et annet (selv om hans fremtoning trigger noe hos disse amøbene). Jeg klarer ikke oppfatte det som noe annet enn et form for mindreverdighetskompleks som kommer fra deres egen manglende evne til å utrette noe.

Det samme komplekset gjør ofte at de har en nesegrusbeundring for dem som har vunnet noe, og er fullstendig ut av stand til å vurdere prestasjoner relativt til forutsetninger. En Pep Guardiola som hånflirer av journalisten som stiller spørsmål ved om han skal gjøre noen justeringer genierklæres. «Wow, du er ikke pragmatisk. Imonerende! Det er sikker dette som gjør at du vinner. Ikke de tre milliardene du har svidd av på spillere.»

mcdermott
mcdermottInnlegg: 66041
31.12.18 17:54

--- Man Utd burde prøve å ansette Bielsa, da får man en som kan legge grunnlaget videre også. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 19935
31.12.18 18:05

Det har jeg ingen tro på. Legge grunnlaget for hva?

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 2344
31.12.18 18:27
TheBelfastBoy: . Pochettino er et eksempel. Inntil ganske nylig var Jurgen Klopp et annet

Nå er det ikke helt rettferdig å sammenligne disse to da.

Jurgen Klopp brukte jo 3 år på bygge et lag slagkraftig nok til å utfordre suverene Bayern. Deretter tok han vel 5 titler med Dortmund.

(Innlegget ble redigert 31.12.18 18:29)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16934
31.12.18 18:35
John||Locke: Solskjær har verdens mest takknemlige jobb. Pogba som spillende manager hadde gitt oss lignende resultater.

Du har kål på mye :-) men dette tror jeg null og nix på og det tror jeg ikke mange andre gjør heller.

Ikke dermed sagt at du ikke har rett men har du det så er det mekanismer innen fotballen som er veldig overvurdert.

Jeg tror OGS sammen med glimrende fagfolk rundt seg har startet glimrende på en vanskelig prosess.

9289
9289Innlegg: 226
31.12.18 20:11

Det er vel få som tror OGS er noe unikum i fotball. Det som var og er viktig nå, er at Ole kjenner kulturen i klubben. Han vet hva som kreves av spillerne, støtteappparat og det som mefølger for å ha suksess. Klarer han å sette sammen et team rundt seg med dyktige folk er jeg sikker på dette går greit. 

SAF bygde denne klubben til det den var i 2013! Han kjente alle og en hver krok i klubben. Ingen andre kan komme inn og bare ta over på det grunnlaget han hadde på nesten 3 tiår. Første og største feil som ble begått var å tuppe ut kompetansen som kjente klubben. Ingen manager kan ta på seg alt som skjer i denne klubben.. det er en for stor jobb. Med Mike, Carrick og flere på laget er jeg litt mer optimistisk. Men vi bør innen sesongslutt ha en DoF på plass som kan stake ut en kurs med en rød tråd fra akademi til A-lag.

 

La oss bare håpe at OGS holder hodet kaldt når han må tenke litt før kamp etter hvert. Vi vil møte bedre lag enn Cardiff, med en langt bedre taktisk trener. Jeg er forsiktig optimist. Gleden er tilbake både for spillere og supportere. 

 

Godt nytt år alle sammen.

(Innlegget ble redigert 31.12.18 20:12)

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 23330
31.12.18 20:39
idiomatisk: Jurgen Klopp brukte jo 3 år på bygge et lag slagkraftig nok til å utfordre suverene Bayern. Deretter tok han vel 5 titler med Dortmund.

5 titler? Han vant Bundesliga med dem i 2011 og 2012, men Bayern har jo deretter vunnet 6 på rad.

(Innlegget ble redigert 31.12.18 20:41)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 22962
31.12.18 20:52
9289: Det er vel få som tror OGS er noe unikum i fotball.

Mistenker SAF er en.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16934
31.12.18 21:19
GreySerpent: Mistenker SAF er en.

Uansett så er det å være fotballfagmann noe som å oppholde seg på ett isflak under liten storm. En må hele tiden jobbe målrettet for å holde seg på topp og å utvikle seg Bevege seg i takt med bølgene på glatt overflate..

Derfor er dette med verdens beste keeper og manager og nummer to og tre og what have you litt illusorisk fordi ting er hele tiden i bevegelse og forandring og det som SAF klarte eksempelvis å holde seg på topp over tiår skjer neppe i fremtiden.

Forøvrig så smeller det noe aldeles grønnjævlig rundt her nå så nå tror jeg at jeg søker nedenunder i hangaren og skrur av lysene og propper ørene full av sov i ro og tar time out til i morgen. Godt nyttår.

 

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 2344
31.12.18 21:28

Jeg glemte jo at cuper ikke blir regna som titler.

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4295
31.12.18 22:47

Som å se United-laget etter Mourinhos exit. Pogba i rød jakke og sølvhanske, selvsagt. https://www.youtube.com/watch?v=po0jY4WvCIc

Magiii
MagiiiInnlegg: 5006
31.12.18 23:24

Ikke bra at Rashford måtte ut med en kjenning i lysken sist og at Lingard spilte 90 minutter for tredje gang på 8 dager. Det blir ikke helt det samme med Mata og Lukaku fra start, tror jeg.. 

Det positive er at Fred stiller uthvilt til denne! :P

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4295
01.01.19 00:21
Magiii: Ikke bra at Rashford måtte ut med en kjenning i lysken sist og at Lingard spilte 90 minutter for tredje gang på 8 dager. Det blir ikke helt det samme med Mata og Lukaku fra start, tror jeg.. Det positive er at Fred stiller uthvilt til denne! :P

Det er ikke tid for den type informasjon nå, bror. Jeg har akkurat postet et innlegg som kunne trendet max på twitter.

(Innlegget ble redigert 01.01.19 00:21)

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20003
01.01.19 02:25

Godt nytt Solskjær år. 

InsVerderben
InsVerderbenInnlegg: 4119
01.01.19 02:30
John||Locke: Du kan bytte ut Solskjær med 100 000 andre mennesker, og vi hadde fått se lignende resultater.

Yeah, right...!

Godt nyttår!

Morra-DI-2
Morra-DI-2Innlegg: 6212
01.01.19 05:35

Til og med jeg følger med på Manchester nå. Det har jeg ikke gjort på 10 år. Det har nesten ingenting med fotball å gjøre, bare denne utrolige endringen av mentalitet og glede. Det er helt berusende. Jeg vet ikke helt om enhver manager kunne endret den, men dette samspillet mellom Solskjær og fansen, den enorme gleden og kjærligheten til klubben som de deler, er magisk. Fansen løfter og gir Solskjær autoriteten og klubben den støtten de trenger. 

At Solskjær greier å omsette sine ideer om hva Manchester united skal være til hvordan laget spiller i løpet av 2 uker, er fantastisk. Det er morsomt å følge med på, og jeg faller over av nostalgi og gamle united videoer. 

Solskjær var spilleutvikler for Ronaldo, for Rooney. Han trente en ung Paul Pogba...og selvsagt har han en viss autoritet og fordel når han nå kommer inn i rollen som manager. ...Det ser vi jo. Det er jo ikke tilfeldig at han er plukket. Er det noen som har link til den videoen der Solskjær trener en veldig ung Paul Pogba? Jeg kan ikke finne den. Paul ser ut til å være 14-15 år gammel. 

Det blir veldig spennende å se kampen mot Newcastle. 

(Innlegget ble redigert 01.01.19 05:37)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 19935
01.01.19 10:44

@ idiomatisk

Nå har aldri Pochettio hatt muligheten til å lede et lag med potensialet Dortmund hadde i 2008.

 

startelver
startelverInnlegg: 59710
01.01.19 11:07

Tror kanskje Newcastle kan få med seg et poeng. Tradisjonelt sliter dere i Newcastle. 

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg