Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
CryniX
CryniXInnlegg: 12734
03.01.19 09:55
Folkflesk: Men for Dagbladet holdt det til å lage en artikkel iallefall.

For MEN holdt det å lage en artikkel.

Er ikke vits i å prøve å vinkle det dit hen at norsk media lager artikler over ingenting, når det er direkte hentet fra engelsk presse som koker suppe på spiker. 

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12195
03.01.19 10:36

Morsomt å se hvordan Shelveys stempling omtales som "clashing"

Fokuset er altså ikke Shelvey stamps Pogba, det er clashes with Pogba.

Synd at han slipper såpass billig unna for en såpass grisejævlig stempling

ChristianEminger
ChristianEmingerInnlegg: 641
03.01.19 10:44

Snakket med noen forholdsvis innbarkede United-fans her om dagen, og under litt mimring kom det fram at de anså Scholes til å ha vært en bedre spiller enn Giggs. Er dette gjengs oppfatning blant United-fansen, altså at Scholes blir ansett for å ha vært den beste av de to? For en utenforstående virker dette noe overraskende, da jeg med ganske stor overbevisning vil anta at motstanderlag jevnt over følte på mer frykt overfor Giggs enn Scholes. Ulike spillertyper, selvsagt, noe som gjør sammenligning utfordrende, men er de United-folka jeg snakket med representative for rangeringen av de to?

Kent
KentInnlegg: 125720
03.01.19 10:46

Scholes var nok viktigere for laget ihvertfall.

CryniX
CryniXInnlegg: 12734
03.01.19 10:57
ChristianEminger: Snakket med noen forholdsvis innbarkede United-fans her om dagen, og under litt mimring kom det fram at de anså Scholes til å ha vært en bedre spiller enn Giggs. Er dette gjengs oppfatning blant United-fansen, altså at Scholes blir ansett for å ha vært den beste av de to? For en utenforstående virker dette noe overraskende, da jeg med ganske stor overbevisning vil anta at motstanderlag jevnt over følte på mer frykt overfor Giggs enn Scholes. Ulike spillertyper, selvsagt, noe som gjør sammenligning utfordrende, men er de United-folka jeg snakket med representative for rangeringen av de to?

Som du påpeker er det relativt fåfengt å sammenligne spillere på tvers av posisjoner og arbeidsoppgaver, spesielt en type som Scholes som gjorde mye usynlig jobb som mange supportere nok bare tok for gitt. Den balansen han gav midtbanen i tospann med Keane, overblikket, skudd- og pasningsfoten samt evnen til å diktere tempo og styre kampen er noe av det beste vi har sett i PL-æraen.

Det samme kan for så vidt sies om Giggs, der den ekstreme hurtigheten, teknikken, innleggsfoten og et dødelig kombinasjonsspill med back, sentral midtbane og spisser var fremtredende. Han var nok en spiller motstanderen så på som et åpenbart faremoment, men med alderen måtte han i større grad spille med brains i stedet for fysikk, og mye av kruttet han tidligere kunne skilte med var dermed borte. Scholes derimot hadde alltid vært en fotballspiller med forståelse for spillet og hadde aldri spilt på de samme fysiske ekstremferdighetene som Giggs, og hans jevne høye nivå vedvarte lenger enn Giggs' etter mitt inntrykk.

Giggs har flest kamper av de to og var med over en lengre periode, men jeg vil nesten påstå han er en enklere spillertype å erstatte kvalitetsmessig enn Scholes. Sånn sett er jeg enig med gutta dine, Scholes var den bedre spilleren av de to.

Lezah
LezahInnlegg: 63763
03.01.19 13:17
Lezah: Lørdag håper jeg at Greenwood, Gomes og Chong får slippe til, og at vi får to brasser fra start på midten. Fella ikke med i dag, vil fort starte og det er greit om ikke annet for å spare type Matic mtp Spurs.

Hva tenker vi om lag? Kan vi starte både Lukaku og AS? Er det for tidlig for sistnevnte? Dalot på back er nok en no-brainer.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6503
03.01.19 13:33
Lezah: Hva tenker vi om lag? Kan vi starte både Lukaku og AS? Er det for tidlig for sistnevnte? Dalot på back er nok en no-brainer.

Romero- Dalot Bailly Rojo Darmian- Pereira Fred Pogba- Sanchez Lukaku Mata.
Grant, Lindeløf, Fella, Greenwood, Gomes, Garner, Young.

Noe sånt kanskje.

(Innlegget ble redigert 03.01.19 13:33)

Lezah
LezahInnlegg: 63763
03.01.19 13:38
AxelRudi: Noe sånt kanskje.

Hva er status på Rojo? Mtp at Pogba ble observert hinkende etter kamp og vi har Spurs etter Reading, tror jeg Fella som ikke var på benk en gang vil starte. Resten virker plausibelt.

CryniX
CryniXInnlegg: 12734
03.01.19 14:06

4-3-3

Romero; Dalot, Jones, Bailly, Young; Fred, Pereira, Fellaini; Mata, Lukaku, Sanchez

Grant, Rojo, Darmian, Garner, Gomes, Chong, Greenwood

8 dager mellom Reading og Spurs med en treningstur, aner ikke hva den innebærer, men potensielt kan man jo stille ganske sterkt også, selv om jeg tviler på at Solskjær gjør som Mou og tilnærmet topper mot svakere lag også..

(Innlegget ble redigert 03.01.19 14:08)

Lezah
LezahInnlegg: 63763
03.01.19 14:11
CryniX: 8 dager mellom Reading og Spurs med en treningstur, aner ikke hva den innebærer, men potensielt kan man jo stille ganske sterkt også, selv om jeg tviler på at Solskjær gjør som Mou og tilnærmet topper mot svakere lag også..

Enig, tenker bare som så at det er et par vi absolutt ikke må risikere. Svenskefaen, Pogba, Rash og Martial f.eks. utover det bør vi kunne stille ok samtidig som et par røvere for litt spilletid og unggutter prøve seg.

CryniX
CryniXInnlegg: 12734
03.01.19 14:14
Lezah: Enig, tenker bare som så at det er et par vi absolutt ikke må risikere. Svenskefaen, Pogba, Rash og Martial f.eks. utover det bør vi kunne stille ok samtidig som et par røvere for litt spilletid og unggutter prøve seg.

Var absolutt det å hvile nøkkelspillere jeg hadde i tankene når jeg satte opp laget. Forhåpentligvis er det et par av de 3-4 siste på benken som får muligheten, gjerne fra start. Tror fort f.eks Greenwood og Chong tar nivået mot Championship-lag veldig greit.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6503
03.01.19 14:23
Lezah: Hva er status på Rojo? Mtp at Pogba ble observert hinkende etter kamp og vi har Spurs etter Reading, tror jeg Fella som ikke var på benk en gang vil starte. Resten virker plausibelt.

Physioroom melder retur 5 jan. Om han er klar til å starte da vet jeg ikke, men håper det da vi må unngå skader på Jones og Lindeløf nå, etter som Bailly er ute 3 kamper, og Smalling skadet.

Vurderer Young som 1 Gvalg på back nå, og 2 på venstre, så vil heller risikere Darmian.
Ikke fått med meg at han hinket, trodde han berget.
Tanken var at han er for viktig, og at en midtbane med Andreas, Fred, og Fella vil bli for lett sammen, da de to førstnevnte sliter med å prege kamper, og Fella som dmc er ubrukelig.
SÅ også noen rykter om at fella var på vei vekk, og at det var derfor han var helt ute av tropp.

Det var min vurdering. Har selv lyst til å se Chong og Greenwood fra start, men det skjer nok ikke med Sanchez og Lukaku som må spille.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11178
03.01.19 15:34
CryniX: Giggs har flest kamper av de to og var med over en lengre periode, men jeg vil nesten påstå han er en enklere spillertype å erstatte kvalitetsmessig enn Scholes. Sånn sett er jeg enig med gutta dine, Scholes var den bedre spilleren av de to.

Noe sånt?

Giggs = den største United-legenden
Scholes = den beste spilleren

Det er helt ekstreme mengder spillere (både United og ikke-United) som har trukket frem Scholes som den beste United-spilleren. På stående fot kan jeg ikke huske én som har sagt "Giggs punktum". Om han nenves, er det når det nevnes et knippe. Scholes ble trukket frem alene.


-Pat

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
03.01.19 15:38
CryniX: Bailly

Kan han spille denne?

CryniX
CryniXInnlegg: 12734
03.01.19 15:41
John||Locke: Noe sånt? Giggs = den største United-legenden
Scholes = den beste spilleren Det er helt ekstreme mengder spillere (både United og ikke-United) som har trukket frem Scholes som den beste United-spilleren. På stående fot kan jeg ikke huske én som har sagt "Giggs punktum". Om han nenves, er det når det nevnes et knippe. Scholes ble trukket frem alene.

Omtrent slik ja, til tross for at Giggs har noen utenomsportslige riper i lakken på samvittigheten.

CryniX
CryniXInnlegg: 12734
03.01.19 15:41
gurglebassen: Kan han spille denne?

Hmm, du sier noe der.

Hvis ikke kan man bytte han med Rojo og sette Lindelöf på benk.

(Innlegget ble redigert 03.01.19 15:42)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11178
03.01.19 15:48
CryniX: Omtrent slik ja, til tross for at Giggs har noen utenomsportslige riper i lakken på samvittigheten.

Jaja, uten tvil en skam av et menneske. 

Var det noe i disse ryktene om at Mourinho nekta å ha han som assistant pga. utroskapet med brorens kone? Mener jeg leste det i forbifarta. Relativt nylig.


-Pat

CryniX
CryniXInnlegg: 12734
03.01.19 16:04
John||Locke: Var det noe i disse ryktene om at Mourinho nekta å ha han som assistant pga. utroskapet med brorens kone? Mener jeg leste det i forbifarta. Relativt nylig.

Har jeg ikke fått med meg. 

Cantona1966
Cantona1966Innlegg: 158
03.01.19 16:09

Blir meldt at Fosu-Mensah sitt lån hos Fulham skal ha blitt avbrutt med øyeblikkelig effekt. Han var ganske gjennomsnittelig mens han spilte der, men det å være forsvarsspiller for det laget var kanskje ikke den enkleste arbeidssettingen. Ble deretter skadet og droppet fra mange kamptropper på rad når han ble frisk igjen. Usikker på om han kan bidra med noe særlig nå som han er tilbake, og kanskje et lån til en annen liga kan være lurt. 

missChance
missChanceInnlegg: 54348
03.01.19 16:10

Timothy Fosh-Mensah is set to return to mufc. Fulham have terminated his loan move to make space for the upcoming January signing of Gary Cahill.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6503
03.01.19 16:14
den_glade_gris: Synes det er andre spillere som står foran i kvitte oss med køen. Valencia leverte en sterk jobb defensivt. Et trygt valg. Mata kan være en boksåpner og kan passe inn i en slik rolle i kamper som i dag selv om han ikke lykkes så bra.

Angående høyresiden vår..

"In the Premier League, Manchester United rank 20th for attacks on the right, joint-20th for shots conceded on the right and 19th for shots taken on the right. Statistically, they are the worst in the Premier League offensively and defensively collectively on the right-hand side."

Lezah
LezahInnlegg: 63763
03.01.19 16:41

Fint med TFM, kjæledeggen min. No racism.

Skal vi ha januar-tråd?

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11178
03.01.19 16:54
CryniX: Har jeg ikke fått med meg.

Dette er fra The Mirror, som angivelig gjengir The Times, men den artikkelen er bak betalingsmur.

Blind høne fant moralsk korn?

The real reason Jose Mourinho wouldn't consider working alongside Ryan Giggs at Manchester United has been revealed - he didn't trust him because of his affair with his brother's wife.

Giggs was expected to join the club's backroom team with Ed Woodward desperate for the Welshman to step in as assistant manager in a crowd-pleasing move.

It was initially suggested Mourinho didn't want to work in the shadow of a legend but according to the Times the exact reason lies a lot closer to home.

The Portuguese claims he just couldn't trust the Welshman after an eight-year affair with his brother Rhodri's wife was exposed.


-Pat

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 16943
03.01.19 17:18
John||Locke: Dette er fra The Mirror, som angivelig gjengir The Times, men den artikkelen er bak betalingsmur. Blind høne fant moralsk korn?

I Giggs tilfelle blir det vel da umoralsk blindt korn fant høne?

Pogba6
Pogba6Innlegg: 8735
03.01.19 17:34

Hvilken rolle spiller det hvem noen har sex med? Det er en sak mellom Giggs, kona hans og elskerinnen. Ikke noe vi har noe med. Han har ikke gjort noe straffbart.

Skam av et menneske fordi han har hatt sex med andre enn kona? Vi lever i en sivilisert verden og ikke Saudi Arabia etc, selv om enkelte her tydeligvis heller ønsker at vi bruker Saudi sine lover om utroskap.

(Innlegget ble redigert 03.01.19 17:38)

mario9999
mario9999Innlegg: 5735
03.01.19 17:37
FrannyLee: I Giggs tilfelle blir det vel da umoralsk blindt korn fant høne?

Hahahaha. Ok, den var god.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46382
03.01.19 17:37
Pogba6: Hvilken rolle spiller det hvem noen har sex med? Det er en sak mellom Giggs, kona hans og elskerinnen. Ikke noe vi har noe med. Han har ikke gjort noe straffbart.

Sier mye om mennesket Giggs.

Skammelig fyr. Bunnslam.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 8735
03.01.19 17:39

Ja, huff han har hatt sex med andre enn kona? Hva faen har vi med det å gjøre? Burde ikke vært i media i det hele tatt.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 44361
03.01.19 17:41

Ingen som sier noe på at han har vært utro. Helt normalt. Men at han velger å være utro sammen med kona til sin egen bror derimot.... 

(Innlegget ble redigert 03.01.19 17:45)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 8735
03.01.19 17:45

Hva så hvem han velger? Hun valgte jo han og. To voksne mennesker har frivillig sex. Som sagt ikke noe vi har noe med. I siviliserte land må voksne selvsagt ha så mye frivillig sex sammen som de bare vil.

Klikk for å gå tilbake til toppen