Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
missChance
missChanceInnlegg: 55187
13.01.19 20:14

Det er bare å gjøre De Gea til beste betalte spiller x2 og gi ham nøkkelen til byen. 

Kælighet
KælighetInnlegg: 11757
13.01.19 20:39

Vil si at United-forsvaret fremstår enda dårligere fordi Matic har tapt seg.

ST10
ST10Innlegg: 23470
13.01.19 20:42
Kælighet: Vil si at United-forsvaret fremstår enda dårligere fordi Matic har tapt seg.

Jupp, han må fases ut og erstattes etter sesongen

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7619
13.01.19 20:48

Nå kan Ed gi Ole en ny midtstopper syns jeg, Jones er ikke god nok

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11210
13.01.19 20:52

Urovekkende å se hvor lett Spurs spiller seg til sjanser. Spesielt på venstresiden var det tidsboksen mye rom. Noe skyldes at Martial av og til sluntrer unna defensivt, men Shaw og Matichar også en tendens til å skru av. En bør ta sikte på å erstatte Matic i sommer. Han har absolutt vært bedre nå under Solskjær (enn resten av sesongen) men virker så utrolig seig og treg når tempoet er høyere i kampen.

Lindelof og Jones rydder vekk mye, men jeg sitter alltid med følelsen av at baklengsmålet er rett rundt hjørnet. Klarer ikke å stole på noen av de stopperne er i klubben nå. 

De Gea må skrive livstidskontrakt. 

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20346
13.01.19 21:03

Brighton(H), Burnley(H), Leicester(B), Fulham(B).

Store sjanser for minst 9 og kanskje til og med 12 poeng her. 

Kommer godt med før kampen mot de skittenrøde i vest. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20434
13.01.19 21:06

Mistenker at spillerne er blitt dårlig trent under Mourinho.

arknath
arknathInnlegg: 573
13.01.19 21:14

Matic er katastrofe når han blir tvunget inn i egen 16. I andreomgangen mot Tottenham falt både Herrera og Matic for langt bak i stedet for å gå inn i ballfører. Da blir det kaos i bakre rekker også, mye fordi Jones er i forferdelig dårlig form om dagen. Han virker helt forvirret, evner ikke å plassere seg riktig og takler på feil tidspunkt. Når han i tillegg er helt ubrukelig når ballen slåes inn i hodehøyde så er det på tide å se etter en erstatning. Vi trenger en hodesterk sjef i midtforsvaret. En som tør å lede troppene, en som ikke tillater tull og kaos i bakre rekke. Først da blir det lettere for midtbanen å stole på at de bak ordner saken så de slipper å rygge i panikk.

William_S3
William_S3Innlegg: 7597
13.01.19 21:34

Nå er det egentlig synd Klopp vant mot United. Vi burde tapt slik at Mou kunne sittet enda lenger 

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20346
13.01.19 21:44

De Mourinho vitsene var ikke en gang morsomme i fjor. 

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20346
13.01.19 21:48

Så kampen på sumo med elendig internettdekning og gikk glipp av mye sjanser. 

Så nå høydepunktene på nytt og kan ikke akkurat si Spurs har noe flere store målsjanser enn hva vi har. De Gea gjør noen gode redninger, men det er jo ingen varemerke-redninger som bare De Gea gjør. De han redder vil han redde 19/20 ganger. 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
13.01.19 21:49
-Joachim-: En bør ta sikte på å erstatte Matic i sommer. Han har absolutt vært bedre nå under Solskjær (enn resten av sesongen) men virker så utrolig seig og treg når tempoet er høyere i kampen.

Er enig. Vi trenger spillere med mer fart i bena sentralt. Når vi får på plass en DOF som kan samarbeide med muligens Ole så bør 1. pri være sentral midtbane. Kante hadde vel vært drømmesigneringen. Jeg ville byttet ut Fellaini og Matic med andre spilletyper. Fellaini er jeg sikker på forsvinner. Han passer ikke inn i et United som spiller fotball sånn jeg ønsker det og jeg er sikker på at Ole også tenker i samme baner. Han er en impact spiller og har aldri vært noe annet, men jeg synes det er for kostbart og ha en spiller som kan komme inn å gjøre en jobb siste 5 min. hvis vi snur om og slår langt. Vi må ha spillere med fart og teknikk.

Jeg ville også byttet ut Jones med en forsvarssjef som har både fart,hodestyrke og teknikk. Jeg er også i tvil om kua. Hvis Ole får jobben permanent er jeg overbevist om at han vil satse på Rash som toppspiss, noe jeg for øvrig har lengtet og bedt om lenge. Det tror jeg kua vil finne vanskelig, men jeg er ikke overbevist om ha bør vekk. Kan omskoleres til høyre kant? Sanzhes bør også vekk. En vanskelig type som liker å styre og stelle. Det har vi Pogba til, men med den lønna han har kan det jo bli vanskelig.

Jeg ville hatt inn en rask høyre kant.  Brasilianske Costa  hadde vært mitt 1 valg.Ellers ville jeg solgt Darmian og fått inn en ung rask back. Vi må få sirupen ut og inn med moderne spillere med stor fart og teknikk, og så skal vi gi unge talenter muligheten. Ole framstår mer og mer som rett mann for oss med måten han har fått oss tilbake på sporet som kan kalles "the United way". Det er smil, samhold og offensiv fotball. Spillerne liker han og fansen elsker han. Det er som natt og dag fra Joses tyrannregime

Fantastisk resultat i dag og 1. omgang var perfekt taktisk. Vi ble i perioder kjørt hardt i 2 omg og ble vel baktunge. Det passer oss dårlig. Det har vi sett i 3 år nå. Vi må gi Spurs kred. De jobbet enormt og vant dueller og Eriksen fant rommene. Vi ble slitne så det ut til og spesielt Matic slet med det store tempoet og vår venstreside ble overspilt. Ole tok grep og fikk inn Rash på venstrekant for å demme opp, men vi hang i taua og David var den store. Vi jobbet hardt og hadde Jose sittet ved roret i dag hadde vi tapt stort. Det er jeg sikker på. Gutta jobber for hverandre, og vi kunne også hatt 2- 3 mål til. En fantastisk kamp.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
13.01.19 21:59

Koker inne på youtube nå.

Mr Xo:
Arsenal are a banter club mate, joke club

Dulphe Siegried:
All of you are so dumb it's unbelievable

Fonsipep:
Roses are red violets are blue
If it wasn't for De Gea
United would be in league 2

startelver
startelverInnlegg: 63427
13.01.19 22:10

Dette var en flakseseier rett og slett, bare å telle antall sjanser og redninger av De Gea. 

Nå slipper dere lett unna i de neste kampene med Brighton, Burnley, Leicester og Fulham .  Det er det verste av alt. 

 

HeskeyTime
HeskeyTimeInnlegg: 9039
13.01.19 22:20
startelver: Dette var en flakseseier rett og slett, bare å telle antall sjanser og redninger av De Gea.  Nå slipper dere lett unna i de neste kampene med Brighton, Burnley, Leicester og Fulham .  Det er det verste av alt.

Aner jeg en skuffet mann som kjørte Spurs som den sikre kampen for helgens betting?

wingswest
wingswestInnlegg: 11320
13.01.19 22:32
trøndergutten: Men jeg er fortsatt usikker på om han i det lange løp er god nok. Man kan finne hundrevis av eksempler på midlertidige trenere som får suksess rett etter at de tar over, men som over tid, når den første entusiasmen legger seg litt, ikke viser seg å være god nok.

Det kan godt være han faller gjennom på sikt. Jeg tror ikke det. Solskjær er framtidens leder (han sier de rette tingene og skaper entusiasme, fremfor å spre negativitet), det sies at han kan være autoritær, og at han har en hårføner på lur. Det har han nok også, og det er klart at den må frem noen ganger slik at han han oppnår respekten som kreves. 

Det at han ikke klarte å snu kampbildet i dag synes jeg er naturlig. Vi kontrollerte vel egentlig de første 65 minuttene. Det er klart at selv Solskjær, som har sagt at det skal angripes, nok begynte å spille litt på resultat og trolig tenkte at ett poeng egentlig ikke hadde vært noen krise borte mot et av ligaen beste lag.
Pochettino seiret taktisk i andre omgang, det er det ingen tvil om. De kunne, og burde scoret, men det var ikke langt unna minst ett United-mål til heller. Og om det hadde kommet en i sekken så kunne Solskjær lagt om systemet noe. Jeg mener det var riktig å falle ned på en defensiv 4-5-1 og prøve å ta de overgangene som kom. Såpass respekt må man ha for en så god motstander. Men der Mourinho hadde gjort et dobbelbytte og slengt inn på det han hadde av spillere i midtforsvaret, så gjorde OGS et spissbytte, og Lukaku gjorde en god jobb med å brøyte seg frem og vinne dueller.

Jeg tror uansett OGS vil være mye mer respektert enn Mourinho. Solskjær kan guide spillerne gjennom tøffe tider, noe Mourinho neppe kunne, siden han aldri var en spiller selv. Ingen vet bedre enn Solskjær hvordan det er å være en super-sub, og at innbytterne har en veldig viktig rolle. Samtidig vet også Solskjær hvordan det er å være 30+ og skadeplaget, men samtidig aldri gi opp. Han har nok en helt annen naturlig autoritet i spillergruppa, fordi han vet veldig godt hvordan det er å være spiller på dette nivået. 

(Innlegget ble redigert 13.01.19 22:33)

freemasun
freemasunInnlegg: 4330
13.01.19 22:32
startelver: Nå slipper dere lett unna i de neste kampene med Brighton, Burnley, Leicester og Fulham .  Det er det verste av alt.

Men... Er det ikke opplest og vedtatt at Premier League er "verdens tøffeste liga uten svake farmer-lag"? Trodde det var derfor alle ville til PL.

robins
robinsInnlegg: 7846
13.01.19 22:34
startelver: flakseseier

Verken tilfeldig eller flaks det DdG driver med.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
13.01.19 22:39
robins: Verken tilfeldig eller flaks det DdG driver med.

Nei, det er ikke tilfeldig at han står der han gjør og at han klarerer godt.

MEN, Spurs hadde to sjanser som var over 0,15 i xG. Mange redninger - men de aller fleste er det ventet at en normal PL-keeper skal ta.


-Pat

AalesundsFK
AalesundsFKInnlegg: 13116
13.01.19 22:46

Har ikke lest tråden og vet derfor ikke om noen har nevnt det, men må bare få skryte av Ander Herrera i dag. Fantastisk god og utvilsomt banenes beste utespiller i dag. Og jeg er ikke/har aldri vært hans største fan.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
13.01.19 22:51
AalesundsFK: Har ikke lest tråden og vet derfor ikke om noen har nevnt det, men må bare få skryte av Ander Herrera i dag. Fantastisk god og utvilsomt banenes beste utespiller i dag. Og jeg er ikke/har aldri vært hans største fan.

Jøss, jeg syns han fikk veldig lite til, og hadde for få brudd. I tillegg var han stort sett (som resten av laget) på etterskudd i presset. (Som meget vel kan skyldes knallhard trening i Dubai.)

Det er inntrykket jeg sitter igjen med, uten å ha sett på stats.


-Pat

ST10
ST10Innlegg: 23470
13.01.19 22:58

Første borteseier mot Spurs da siden mars 12. I den kampen Young putta 2. Det var altså det topplaget vi hadde gått lengst tid mot siden vi hadde slått borte.

(Innlegget ble redigert 13.01.19 22:59)

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13019
13.01.19 23:00

Ben Foster ✔ @BenFoster I see a lot of people saying all De Gea saves were straight at him, please factor in that the guy has some mad sense to know where to be at just the right time, you can’t teach that. Proper goally

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
13.01.19 23:00
Slikkepott: you can’t teach that

Aah, det heldt nesten hele tweeten ut, Ben. Synd!


-Pat

dickenzz
dickenzzInnlegg: 1628
13.01.19 23:09

Solskjær er hele norges Fetter Anton (fra Donald Duck)  Bare å se, han ligner jo på en prikk, utenom nebbet. Krøllene er der også og flaksen hans er upåklagelig.

Men etterhvert vil nok Manch.U. finne ut at han ikke er noe tess som fotballtrener

AalesundsFK
AalesundsFKInnlegg: 13116
13.01.19 23:11
John||Locke: Jøss, jeg syns han fikk veldig lite til, og hadde for få brudd. I tillegg var han stort sett (som resten av laget) på etterskudd i presset. (Som meget vel kan skyldes knallhard trening i Dubai.)

Det skyldes knallhard trening i Dubai.

Utenom om ved et par-tre tilfeller gjør han etter min mening utelukkende gode (noen virkelig bra) valg med ball. Det er først og fremst der han har sviktet tidligere og dette er første gang på lang tid at han har levert på Bilbao-nivå - det jeg håpte vi kom til å få se når vi henta han. Hele laget klappet egentlig sammen etter timen og intensiteten og presset blir så där utover i 2.omgang. Og selv om innsatsen til Herrera som "alltid" er upåklagelig, så er det helt riktig at han blir løpende mye i mellom og blir sliten (sammen med resten av laget) som følge av det. Creds til Tottenham, de var bra i dag og fortjente poeng.

Bortsett fra han så synes jeg ikke det var veldig mange som var virkelig gode i dag, men på en annen side så var det også få som leverte elendig. Pogba står på bra og hadde sine øyeblikk, Young, Shaw,(glemmer seg et par ganger) og selvfølgelig Lindelöf leverer også gode prestasjoner. 

missChance
missChanceInnlegg: 55187
13.01.19 23:23
John||Locke: Jøss, jeg syns han fikk veldig lite til, og hadde for få brudd. I tillegg var han stort sett (som resten av laget) på etterskudd i presset. (Som meget vel kan skyldes knallhard trening i Dubai.) Det er inntrykket jeg sitter igjen med, uten å ha sett på stats.

Ander Herrera made more ball recoveries (10) and interceptions (3) than any other league player on the pitch vs. Spurs. He was also Man Utd’s most frequent passer with 40. (StatmanDave)

 

40/45 passes 88.9% pass accuracy 2 Key passes 4 (5) Long Balls completed 2 (2) dribbles succesful 5 (11) duels won 3 clearances 3 interceptions 1 (2) tackles won

 

12 Successful Attacking Third Passes

(Innlegget ble redigert 13.01.19 23:26)

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13019
13.01.19 23:31
John||Locke: Aah, det heldt nesten hele tweeten ut, Ben. Synd!

Spørs hva han legger i det. 

TrondLFC
TrondLFCInnlegg: 4494
13.01.19 23:32

Må vel bare bite i det sure eplet og si at Ole imponerer. Da skal det sies at jeg ikke har peiling på hvor mye av æren han skal ha for denne snuoperasjonen, men hva tenker dere om å ha han som en langsiktig løsning hos dere ?

missChance
missChanceInnlegg: 55187
13.01.19 23:35
Slikkepott: Spørs hva han legger i det.

I så fall tar det bare et par ord til før det går skikkelig til helvete :D

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg