Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
14.01.19 16:50
TheBelfastBoy: Mistenker at midtbanespiller og venstreback må vente. Ekstrem kamp om midtbanespillerne. City, Chelsea, Bayern, PSG og Barcelona er på jakt etter forsterkning. Og strengt tatt er alternativene få. Ikke mange midtbanespillere mellom 20-26 som dominerer på det øverste nivået i Europa.

Er det virkelig så få alternativer? Rabiot flytter på seg. I tillegg registrerer jeg mye skryt av minimum spillere som De Jong, Barella og Lyon-duoen Ndombele og Aouar. Og om Bayern henter noen kan en type som Tolisso komme på markedet. Hva med Saul Niguez forøvrig? Er han en "untouchable"?

Synes stopperposisjonen virker like ille eller verre å finne gode spillere i. Verst er dog midtspissrollen. Her ser jeg virkelig få gode alternativer dersom lag som Chelsea, Real M og kanskje flere skal på markedet. Mye av elitespissene i Europa er født i 1987/88.

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13020
14.01.19 16:56
mjordan23: Fikk ikke så mye ut av det lånet nei.

Katastrofalt, rett og slett. Vi kunne velge mellom en rekke klubber og man endte opp med Newcastle, hvor vi fikk lovnader om at spilleren skulle satses på, like etter henter Newcastle inn ny spiss og utlånet ble en fiasko for alle de involverte.

 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20434
14.01.19 16:57

Kieran Tierney. Uten snev av tvil. Mer usikker på høyreback. Wan Bissaka blir sikker fryktelig dyr, men må vi ikke opp der for at det skal være poeng i det? Virker også som en litt annen type enn Dalot. Samtidig sies Aarons å være veldig imponerende..

Når det gjelder midtbanen synes jeg i grunnen Matic, Herrera (må signere snart) og Pogba er rimelig solid! Spørsmålet er hvor McT, Fred og evnt Pereira står. Jeg mener også at Lingard bør anses som et alternativ. Han har bevist mye for England dypere i banen, og har et ferdighetssett som passer nesten enda bedre som indreløper.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20434
14.01.19 17:14

@kongolav

Ja, der nevnte du vel de spillerne som er i Europa. Fire-fem stykker. Han ene er jaktet av samtlige og kan bare strykes for vår del. Aouar tror jeg er helt umulig å hente. Da snakker du £100 mill +. Og Rabiot virker som et case jeg helst ser man unngår.

Jeg tror man står igjen med Barella og NDombele. Det er ikke allverden. Og hvor bra er disse? Besitter de kvalitetene vi trenger på midtbanen vår? NDombele virker veldig ekstrem på noen områder, og YTer man han er det umiddelbart en drømmesignering. Samtidig er det sikker ikke helt uten grunn at det er Aouar som er untouchable i Aulas øyne, mens NDombele virker mer som en melkeku. Litt skeptisk.

Barella har den mest attraktive profilen i mine øyne. Men hvor mange kommer det ikke til å være om det beinet? Saul Niguez og Rodrigo er drømmekjøp, men jeg ser på det som helt urealistisk.

På stopperplass synes jeg det virker å være mange gode alternativer. Spørsmålstegn ved disse også, men mange alternativer i det minste.

Milenkovic, De Ligt, Eder Militao og J. Andersen sies å være bra. Løfter man blikket ytterligere tror jeg ikke det er umulig å hente Skriniar, Maguire, Upamecano og T. Hernandez (har utkjøpsklausul). Bayern hentet dessuten nylig Pavard, og de største klubbene ser i grunnen ut til å ha god dekning på stopperplass. I tillegg har man Toby som en kortsiktig løsning. Godin bytter kanskje også klubb i sommer. Sikker ikke noe for oss, men tror absolutt noen kan tyne en god sesong ut av den seige jævelen der.

(Innlegget ble redigert 14.01.19 17:19)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
14.01.19 17:47
TheBelfastBoy: Ja, der nevnte du vel de spillerne som er i Europa. Fire-fem stykker. Han ene er jaktet av samtlige og kan bare strykes for vår del. Aouar tror jeg er helt umulig å hente. Da snakker du £100 mill +. Og Rabiot virker som et case jeg helst ser man unngår. Jeg tror man står igjen med Barella og NDombele. Det er ikke allverden. Og hvor bra er disse? Besitter de kvalitetene vi trenger på midtbanen vår? NDombele virker veldig ekstrem på noen områder, og YTer man han er det umiddelbart en drømmesignering. Samtidig er det sikker ikke helt uten grunn at det er Aouar som er untouchable i Aulas øyne, mens NDombele virker mer som en melkeku. Litt skeptisk. Barella har den mest attraktive profilen i mine øyne. Men hvor mange kommer det ikke til å være om det beinet? Saul Niguez og Rodrigo er drømmekjøp, men jeg ser på det som helt urealistisk. På stopperplass synes jeg det virker å være mange gode alternativer. Spørsmålstegn ved disse også, men mange alternativer i det minste. Milenkovic, De Ligt, Eder Militao og J. Andersen sies å være bra. Løfter man blikket ytterligere tror jeg ikke det er umulig å hente Skriniar, Maguire, Upamecano og T. Hernandez (har utkjøpsklausul). Bayern hentet dessuten nylig Pavard, og de største klubbene ser i grunnen ut til å ha god dekning på stopperplass. I tillegg har man Toby som en kortsiktig løsning. Godin bytter kanskje også klubb i sommer. Sikker ikke noe for oss, men tror absolutt noen kan tyne en god sesong ut av den seige jævelen der.

Jaktet av samtlige er De Jong? Glemte forøvrig Milinkovic-Savic, men han blir heller neppe enkel å hente.

Hvem er forøvrig Rodrigo? Denne fyren?

https://en.wikipedia.org/wiki/Rodri_(footballer,_born_1996)

Om De Jong og Rabiot går andre plasser, samt at noen også velger å cashe ut for Milinkovic-Savic, er det vel neppe uråd å hente en type som Barella eller Ndombele?

Ser forøvrig jeg har liten kontroll på serie A utenom de mest attraktive navnene (type Skriniar, Barella, SMS, Icardi). Har fått med meg svært lite av hva typer som Milenkovic eller Andersen egentlig står for, og hvor gode de er.

iChris
iChrisInnlegg: 1801
14.01.19 18:59

Må vel være mulig å lure Pellegrini over fra Roma? Den midtbanen der er overbemannet med talent, så Roma trenger ikke å kjøpe erstatter en gang.

Tek
TekInnlegg: 137
14.01.19 19:03
PapaSmurf: HLund: Syns ikke Jones var så verst i går. Shaw derimot hadde åpent hus. Shaw er i det store og hele ganske dårlig.

Shaw virker noen ganger ikke interessert på banen. Plasserer seg merkelig, og drøyer med å komme tett inn på motstanderen. Ikke er han noe spesiell under angrep, ofte stillestående og merkelige (gjennom) løp. 

Mourinho hadde rett (selfølgelig feil å kritisere offentlig). 

(Innlegget ble redigert 14.01.19 19:06)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20434
14.01.19 19:06

En av disse hypene jeg aldri helt har forstått. Men så har jeg sett han svært lite også. Men i utgangspunktet burde det være vanskelig for Man Utd å forsterke med en midtbanespiller som ikke er fast for Roma.

iChris
iChrisInnlegg: 1801
14.01.19 20:27

Pellegrini er selvsagt fast for Roma. Han har en del færre kamper denne sesongen fordi han var skadet, samtidig som han kanskje har stått over noen få kamper grunnet stor bredde på midtbanen til Roma.

Pellegrini er ikke den som er best på så mye (enda), men han har heller ingen svakheter. Hadde fint klart seg både som midtstopper og ving, som er fus i dødballer. Men er altså best sentralt i banen. Passer inn i hvilken som helst rolle bak Pogba.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 38929
14.01.19 20:41
Tek: Shaw virker noen ganger ikke interessert på banen. Plasserer seg merkelig, og drøyer med å komme tett inn på motstanderen. Ikke er han noe spesiell under angrep, ofte stillestående og merkelige (gjennom) løp.

Nå skal ikke jeg påberope meg å ha sett alt for mye av han, men han virker forferdelig ukonsentrert.

I går var det altså helt vidåpent på siden hans.

InsVerderben
InsVerderbenInnlegg: 4412
14.01.19 21:01

Merkeligere ting har materalisert seg!

(Innlegget ble redigert 14.01.19 21:05)

InsVerderben
InsVerderbenInnlegg: 4412
14.01.19 21:17
AxelRudi: Pogba fungerer heller ikke forran forsvaret, så man må bare be til høyere makter om at Herrera og Matic er skadefrie til i sommer.

Hent inn Ole Selnæs!

Sterk spiller med de fleste av kvalitetene vi trenger, kan spille på flere plasser og ikke minst defensiv mitbane bak Pogba og veiet opp for hans mangel på defensive kvaliteter!

Ellers, OGS har vært og er en "frelser" for United i disse dager!

RESPEKT!

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17779
14.01.19 21:20

Paul Ince er litt sjalu å måtte ut å gorpe i media ser jeg.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25410
14.01.19 21:46

Hvis man skal bygge opp et nytt storlag med disiplin og arbeidsmoral så er Rabiot omtrent den siste personen i denne galaksen man burde tilnærme seg.

En arrogant diva som med stor sannsynlighet kommer til å bli sin egen verste fiende fremover. Han er det for så vidt allerede. 

(Innlegget ble redigert 14.01.19 21:49)

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 18152
14.01.19 22:09
KongOlav2: Hva med Saul Niguez forøvrig? Er han en "untouchable"?

Har kontrakt til 2026.

Frenkie er jaktet av "halve" Europa, med PSG og Barcelona i front, sammen med De Ligt. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20434
14.01.19 22:13

Mulig jeg er naiv, men er De Ligt like viktig for disse klubbene? Barcelona har svært gode alternativer på stopperplass, og en økonomi som gjør at de må prioritere. PSG gjør sikker som de vil, men de har da er par franske talenter de helt sikker ønsker å gi spilletid (i tillegg til Marquinhos).

De Ligt kan tenkes å være mulig.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41967
14.01.19 22:15
LaGoeba: Har kontrakt til 2026. Frenkie er jaktet av "halve" Europa, med PSG og Barcelona i front, sammen med De Ligt.

Jøss, disse Atletico-spillerne er virkelig lojale.....

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 18152
14.01.19 22:17
TheBelfastBoy: men er De Ligt like viktig for disse klubbene?

Nei, De Ligt var mer ment som nevnt i en bisetning om at han er jaktet av halve Europa sammen med Frenkie. Barcelona ligger han til å kun ha råd til en, og valget ser ut til å helle mot De Jong. PSG er også mer enn gjennomsnittet interessert i Frenkie. Begge disse to kommer nok til å satse hardt, om ikke alt, for å lokke til seg han til klubben sin. 

De Ligt kan absolutt være en større sannsynlighet å få tak i. 

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 18152
14.01.19 22:18
KongOlav2: Jøss, disse Atletico-spillerne er virkelig lojale
Bakkus
BakkusInnlegg: 4479
14.01.19 22:26

De Ligt og Skriniar hadde virkelig vært noe for fremtiden. Desverre går vi alltid glipp av de mest attraktive talentene. Ronaldo eneste unntak. Shaw også kan man vel argumentere for. Han var (er?) Chelsea supporter og han hadde garantert gått dit dersom de ikke hadde hatt Azpilicueta.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
14.01.19 22:48
-Joachim-: Kjeftet vel på Shaw som var ute av posisjon (der Pogba måtte ned å blokkere innlegg ved hjørneflagget)?

Slik jeg husker situasjonen, så var ikke Shaw ute av posisjon. Shaw fulgte sin mann (fremover), og det var helt naturlig at Pogba tracka back (slik han også gjorde, om enn noe sent.)


-Pat

(Innlegget ble redigert 14.01.19 22:51)

dennismufc
dennismufcInnlegg: 4861
14.01.19 23:43

Er Mourinho er eksempel på at enhver idiot kan være manager?

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25410
14.01.19 23:48
Bakkus: Desverre går vi alltid glipp av de mest attraktive talentene.

En gang i tiden var Phil Jones et stort talent som vi rappet for nesa på Liverpool.

(Innlegget ble redigert 14.01.19 23:48)

HarryH
HarryHInnlegg: 31701
14.01.19 23:50

Ferguson uttalte vel i 2013 at Phil Jones hadde potensial til å bli den største Manchester United-spilleren gjennom tidene.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25410
14.01.19 23:53
HarryH: Ferguson uttalte vel i 2013 at Phil Jones hadde potensial til å bli den største Manchester United-spilleren gjennom tidene.

Det samsvarer med inntrykket jeg har av at Fergie begynte å vise litt mer av sine myke sider på gammeldagene. 

(Innlegget ble redigert 14.01.19 23:55)

Shenon
ShenonInnlegg: 5241
15.01.19 00:03
Folkflesk: som vi rappet for nesa på Liverpool.

I tilfelle jeg ikke har nevnt det tidligere - tusen, tusen takk!

 

;)

RVP20
RVP20Innlegg: 4922
15.01.19 00:12

Hadde ikke Jones hatt alle disse skadene, så hadde han nok vært en av de beste stopperne i verden. 

Men det er jo bare min mening da.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9489
15.01.19 00:22
RVP20: Hadde ikke Jones hatt alle disse skadene, så hadde han nok vært en av de beste stopperne i verden.

Han ville fort blitt den nye Ugo Ehiogu

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25410
15.01.19 00:48
RVP20: Hadde ikke Jones hatt alle disse skadene, så hadde han nok vært en av de beste stopperne i verden.
Men det er jo bare min mening da.

Ser du har profilbilde av Mou også.

Når det gjelder skader så skjønner jeg helt klart at de kan redusere farten din over tid. Men hvordan de kan gjøre at du får teknikk som en sekk nypoteter er litt verre å forklare.

RVP20
RVP20Innlegg: 4922
15.01.19 00:50
Folkflesk: Ser du har profilbilde av Mou også.

Haha, det har jeg prøvd å bytte en god stund. Men det virker å være helt umulig.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg