Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Hetfield
HetfieldInnlegg: 19865
21.01.19 14:32
Lezah: Mange er gira på en ving inn, og jeg er på bølgelengde. I dag så jeg at vi "endelig" linkes til Felix fra Benfica (i all fall første gang jeg ser vi nevnes, men så er jeg laber Muppet for tiden). Han har jeg bare hørt all hypen om og ikke sett ett eneste sekund. Kan gurgleren komme med analyse? På forhånd takk.

Typen sammenlignes med Rui Costa, da tenker jeg umiddelbart at han er mer en 10er.

Ikke at det gjør meg noe, siden overnevnte var en tilnærmet komplett playmaker og hadde dugandes avslutterferdigheter også.

Dux1
Dux1Innlegg: 33702
21.01.19 14:38
TheBelfastBoy: Kan/bør vi selge Lukaku i sommer? For å finansiere en evnt ny høyrekant ala Sancho? Martial og Sanchez kan også spille spiss. Ser ikke ut til at Mata forlenger, men det er ikke krise. I utgangspunktet har vi, uten Mata og Lukaku, fire spillere til tre posisjoner. Det er knapt og det burde ideelt sett vært et par til. Avhenger litt av hvor man mener Greenwood står.  Fordelen er at samtlige av spillerne er svært fleksible. Dermed må vi ikke på død og liv hente en spiss dersom vi selger Lukaku. Men vi trenger en klassespiller på høyrekanten, og kanskje et til alternativ der fremme. Skal vi hente en angriper utover høyrekant kan «den siste» være en billig punt (litt som da Ferguson hentet Hernandez), og det betyr ikke mye om det er en høyrekant eller en spiss. Lingard er best dypere og mer sentralt uansett.

Lukaku er for dyr/for god til å slite benken. Selv i United. Og setter du belgieren opp mot en topp høyrekant, er det liten tvil om at vi trenger det mer enn en rådyr spiss bak Rashford. 

Men glemmer vi unggutter som Gomes og Chong oppi dette? Ja, de er unge, men OGS' mentor var jo kjent for å gi våre talenter en real sjanse. Tenker OGS i samme baner kan det være at vi kan spare inn en høyrekant ved å satse på de to?

Når det er sagt synes jeg OGS godt kunne prøvd Lukaku på høyresiden i en 433. Spesielt siden det er et problemområde for oss. Han har spilt godt i den posisjonen tidligere. OGS' filosofi legger uansett opp til en nokså flytende trio på topp, så det ville sikkert ikke være noe i veien for å gi ham en utgangsposisjon til høyre.

Hans kombo med fart og fysikk vil gi enhver back hodebry.  

Skulle vi selge Lukaku mener jeg uansett vi bør ha inn en rutinert spiss/angriper som cover for Rash (Martial ser mer og mer ut til å etablere seg på venstresiden). Og jeg tviler på at det kan bli Sanchez. Han ville aldri akseptert å spille andrefiolin...

Jeg har foreslått Jamie Vardy tidligere. En spiller med enorm arbeidsmoral, som har både erfaring og scoringsevne. I tillegg tror jeg han vil være mer tilbøyelig å akseptere en delvis benketilværelse i hans alder og med det utgangspunktet han har. Han kan muligens også traktere mer enn en posisjon i en trio på topp. Spilletid tror jeg det uansett hadde blitt nok av. 

Spørsmålet er mer hva Vardy vil koste til sommeren. Det vil jo alltid komme et "United-gebyr" oppå en transfer. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24363
21.01.19 15:06
Lezah: United-spillere lager kvalme på toget.

L O L

CryniX
CryniXInnlegg: 12841
21.01.19 15:17
Dux1: Når det er sagt synes jeg OGS godt kunne prøvd Lukaku på høyresiden i en 433. Spesielt siden det er et problemområde for oss. Han har spilt godt i den posisjonen tidligere. OGS' filosofi legger uansett opp til en nokså flytende trio på topp, så det ville sikkert ikke være noe i veien for å gi ham en utgangsposisjon til høyre. Hans kombo med fart og fysikk vil gi enhver back hodebry.

Når har han spilt bra som høyrekant? Jeg husker han fikk et par kamper i Everton, men han har aldri blitt testet der hos oss.

Ikke at jeg tror han hadde fungert spesielt bra heller, han har verken dribleferdighetene eller teknikken til å være en effektiv kantspiller som trekker innover, og høyrebeinet hans er ikke i nærheten av godt nok mtp. innleggskvalitet dersom han skal spilles som klassisk ving.

Svært få backer hadde taklet å stå imot en på Romelus fysiske størrelse, det er jeg helt enig i, men jeg ser ikke for meg at han skulle klart å finne på noe dersom han hadde kommet seg forbi. Antakeligvis surret bort ballen på et vis.

Ja, arbeidsoppgavene og posisjonene i de fremre rekker er ganske flytende, men jeg føler vi ikke utnytter Lukakus ferdigheter dersom vi trekker ham vekk fra boksen. Mou spilte ham ofte som et møtende oppspillspunkt pga størrelsen hans og hans (tidvise) evne til å holde på ball, og det har fungert litt sådär. Hans to soleklart sterkeste kvaliteter er styrken og hurtigheten, hvilket i mitt hode gjør at vi enten bør sette ham opp i bakrom eller mate ham inni boksen. Hvor mange lag gir oss et snev av bakrom?

Lukaku er og blir en spiss i mitt hode. Han har en helt annen fysikk en våre øvrige spissalternativer, men bortsett fra det - hva gir han oss? Sånn sett setter jeg ham litt i samme båt som Fellaini, en kjekk spillertype å ha i klubben som et alternativ dersom man ønsker å bryte opp mønsteret litt som en plan B, men ikke noe man ønsker å satse på sett ift. spillestil. Da er Rash et mye bedre alternativ som i tillegg er egenprodusert og har enda mer av potensialet og fremtiden foran seg.

Jeg tviler på at Lukaku er særlig interessert i å være noen rotasjonsspiller, og jeg tror det kan være et greit valg å la ham gå til sommeren dersom noen er villige til å by i nærheten av det vi ga for ham. Lønnskostnadene kan skyves over på en eventuell ny høyrekant som du korrekt påpeker har vært vårt problemområde i angrepet i lang tid.

(Innlegget ble redigert 21.01.19 15:22)

CryniX
CryniXInnlegg: 12841
21.01.19 16:04

Scotty McPirlo med ny kontrakt til 2023.

DuncanE
DuncanEInnlegg: 851
21.01.19 16:20
CryniX: Når har han spilt bra som høyrekant? Jeg husker han fikk et par kamper i Everton, men han har aldri blitt testet der hos oss. Ikke at jeg tror han hadde fungert spesielt bra heller, han har verken dribleferdighetene eller teknikken til å være en effektiv kantspiller som trekker innover, og høyrebeinet hans er ikke i nærheten av godt nok mtp. innleggskvalitet dersom han skal spilles som klassisk ving. Svært få backer hadde taklet å stå imot en på Romelus fysiske størrelse, det er jeg helt enig i, men jeg ser ikke for meg at han skulle klart å finne på noe dersom han hadde kommet seg forbi. Antakeligvis surret bort ballen på et vis.

Han har aldri startet som høyreving, meg bekjent. Men har byttet mye posisjon i kamper under Mou, hvor han har befunnet seg ute til høyre i deler av kampen. Dette synes jeg han stort sett har løst bra. Han dominerer backen, og med ballen i føttene har han en brukbar teknikk. Kommer ofte fri og har et undervurdert innlegg.

MEN, sånn vi nå fremstår offensivt kan jeg ikke se noen fremtid for Lukaku i United. Han vil være backup, og det vil innebære for store verdier på benken. Disse pengene bør brukes på en dedikert høyrekant av beste klasse.

Tek
TekInnlegg: 136
21.01.19 16:58
den_glade_gris: Jeg har ventet lenge og vel på at Rash skal få spille spiss og gitt tillit der. Potensialet er enormt og fotball dreier seg mye om selvtillit. Det får du ikke kjøpt på apoteket, men gode prestasjoner i din rette rolle.Under Ole er jeg overbevist om at Rash vil være nr.1 spissen. Jeg ville ikke kjøpt Lukaku i utgangspunktet. Synes han ikke er United materiale, men en typisk Mou spiss. Han er for enkel teknisk og ingen god kombinasjonsspiller, men er ikke dårlig og har og avslutningsegenskaper. Rash har et mye høyere potesiale og vil bli bare bedre med Ole. Spørsmålet med mindre spilletid er om han som er vant med og være main man vil bli dårligere og miste selvtilliten. Vil han godta en slik situasjon? Jeg ser også for meg at han kan brukes til høyre i 4-3-3. Jeg er usikker, men stemmer for å gi han et år til. Vi bør uansett få inn en høyrekant med fart, ekstrem fart. Samme vil jeg ha inn på sentral midtbane. Jeg vil selge Matic. Jeg vil ha inn en ny stopper med fart, duellstyrke og lederegenskaper. Viktigste jobben er kanskje alikevel å få De Gea til å signere ny kontrakt. Jeg tror han ser en framtid med Ole og skriver han under vet vi hvem som er manager i United de nærmeste årene. Mata, Fellaini og Rojo bør nok også finne seg nye klubber. Jeg er også spent på hvor god denne Greenwood er og vil bli. Jeg håper han får sjanser neste år. Med Ole er det gode muligheter.

Stort sett enig med alt, men salg av Matic er unødvendig. Umulig at vi får en god pris for han og han kan være en meget god rotasjons-spiller etter hvert. 

Høyre ving, høyre back og midtstopper bør være prioriteringene i de neste overgangsvinduene. 

Jeg er også veldig spent på Greenwood, håper og tror han kan nå langt, så lenge skadene ikke ødelegger for han. 

Fellaini, Rojo, Jones (ved kjøp av ny midtstopper) og Mata må ut. 

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12867
21.01.19 17:02

Jose Mourinho offered some interesting observations during his two-game stint as a pundit on BeIN Sports, but his advice to Arsenal manager Unai Emery that Mesut Ozil "needs a little bit of care and a little bit of love" to perform at his best was the one which would have had everyone at Manchester United rolling their eyes.  

 

lul

CryniX
CryniXInnlegg: 12841
21.01.19 17:12
Slikkepott: Jose Mourinho offered some interesting observations during his two-game stint as a pundit on BeIN Sports, but his advice to Arsenal manager Unai Emery that Mesut Ozil "needs a little bit of care and a little bit of love" to perform at his best was the one which would have had everyone at Manchester United rolling their eyes.     lul

"You think two beautiful passes are enough. You think you're so good that 50% is enough."

He pauses. Stares at me with his dark brown eyes. I stare back. Like two boxers at the stare-down before the first round. He shows no emotion. Just waits for a response from me. How much I hate him right now. And I love Mourinho actually. The Arsenal player then threw his jersey on the floor of the dressing room.

"Oh, are you giving up now? You're such a coward," Mourinho said, according to Özil.

"What do you want? To creep under the beautiful, warm shower? Shampoo your hair? To be alone? Or do you want to prove to your fellow players, the fans out there, and me, what you can do?"

Ingenting er som litt koseprat fra Mou.

https://www.sportsjoe.ie/football/mesuts-ozil-reveals-what-jose-mourinho-called-him-during-a-tense-argument-115395

(Innlegget ble redigert 21.01.19 17:13)

CryniX
CryniXInnlegg: 12841
21.01.19 17:16
DuncanE: Han har aldri startet som høyreving, meg bekjent. Men har byttet mye posisjon i kamper under Mou, hvor han har befunnet seg ute til høyre i deler av kampen. Dette synes jeg han stort sett har løst bra. Han dominerer backen, og med ballen i føttene har han en brukbar teknikk. Kommer ofte fri og har et undervurdert innlegg. MEN, sånn vi nå fremstår offensivt kan jeg ikke se noen fremtid for Lukaku i United. Han vil være backup, og det vil innebære for store verdier på benken. Disse pengene bør brukes på en dedikert høyrekant av beste klasse.

Jepp, er derfor jeg ble litt usikker hva Dux mente. Han har trukket litt ut til kanten ja, men jeg synes ikke han har prestert noe som tilsier at han kunne blitt brukt der oftere, ei heller får han utnyttet sine kvaliteter til det fulle. Jeg er rett og slett uenig i at innleggsfoten hans er undervurdert, han har truffet på et par bra, men ikke noe mer enn hva man bør forvente av en spiss/ving. 

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12867
21.01.19 17:26
CryniX: He pauses. Stares at me with his dark brown eyes. I stare back. Like two boxers at the stare-down before the first round. He shows no emotion. Just waits for a response from me. How much I hate him right now. And I love Mourinho actually. The Arsenal player then threw his jersey on the floor of the dressing room.

Høres ut som innledningen til en dårlig erotisk novelle i Aktuell Rapport.

Nå er det jo, bare så det er sagt, ikke nødvendigvis noe galt i den type konfrontasjoner, Fergie fikk jo Ronaldo til å grine i garderoben, så lenge man har en god forståelse med spilleren det er snakk om så vil man jo til en viss grad akseptere det meste.

CryniX
CryniXInnlegg: 12841
21.01.19 17:30
Slikkepott: Høres ut som innledningen til en dårlig erotisk novelle i Aktuell Rapport. Nå er det jo, bare så det er sagt, ikke nødvendigvis noe galt i den type konfrontasjoner, Fergie fikk jo Ronaldo til å grine i garderoben, så lenge man har en god forståelse med spilleren det er snakk om så vil man jo til en viss grad akseptere det meste.

Tenkte noe av det samme når jeg leste det jeg og.

Enig i din betraktning.

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12867
21.01.19 17:36
Dux1: Spørsmålet er mer hva Vardy vil koste til sommeren. Det vil jo alltid komme et "United-gebyr" oppå en transfer.

En mer aktuell problemstilling vil vel gjerne være at Leicester hverken har lyst eller behov for å selge Vardy, kombinert med at Vardy ikke har lyst til å forlate klubben.

 

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12867
21.01.19 17:37

Btw, kan noen hjelpe, mistenker at The Belfast Boy har blokkert meg. Kan noen fortelle han at klamydiatesten var negativ, så han trenger ikke bekymre seg. 

 

Dux1
Dux1Innlegg: 33702
21.01.19 18:52

Han har spilt bra de få gangene han har fått sjansen på kanten. Ikke bare under Mou, men også for Belgia under fjorårets VM. Blant annet mot Brasil strålte Lukaku i en rolle på høyresiden. 

Det er ikke verre enn å prøve det ut i en kamp eller to. Spesielt med den type fotball vi nå spiller kan ikke Lukaku løse den oppgaven så mye dårligere enn de andre...

Fokkeslasken77
Fokkeslasken77Innlegg: 13530
21.01.19 19:02
Dux1: Det er ikke verre enn å prøve det ut i en kamp eller to.

Neida. Og skulle fjerdeplassen ryke er det jo ikke verre enn å trykke ctrl alt del og starte på forrige save.

Dux1
Dux1Innlegg: 33702
21.01.19 22:06

Fjerdeplassen ryker fordi vi prøver Lukaku ute til høyre? Har du fått i deg noe du ikke burde? Ta deg en tur på legevakta.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11186
21.01.19 22:09

For et bittelite menneske Mourinho er. Så dessverre en worst of fra beIN-jobben.


-Pat

Dux1
Dux1Innlegg: 33702
21.01.19 22:25

En del rykter i kveld om at Woodward har peilet inn hvem han ønsker som sportsdirektør. Det pekes på Paul Mitchell (Hey, Poch!) . Plan B skal være Edwin van der Saar. 

Uansett meget positivt dersom klubben henter inn en sportslig kompetent ansvarlig som kan evaluere og være delaktig i valget av neste manager. 

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10164
21.01.19 22:31

Linker du Locke?

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
21.01.19 22:34

Litt OT, men St. Etienne-fansen lagde en banner til Depay i går.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11186
21.01.19 22:42
TheUnitedWay: Linker du Locke?

https://www.youtube.com/watch?v=fHyrBN9Q60s


-Pat

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12867
21.01.19 23:10

Skulle likt å se et flytskjema for tankegangen til Mourinho når han snakker om structure og manager vs player relations.

Ellers er det jo finfin video for drikkelek, shot hver gang Mourinho sier structure

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10164
22.01.19 00:06

Takker. 

For en grusom person han fremstår som. Ikke at det er noe nytt, men er så.deilig at han ikke skal trene United ever igjen. 

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11186
22.01.19 09:40

Noen xG-tall fra Understat.

Solskjærs seks første kamper: 14,02 - 6,43. (Snitt: 2,33 - 1,07)

Mourinhos 17 kamper i årets sesong: 28,20 - 26,52. (Snitt: 1,66 - 1,56)

Ratio, fordi det er kult. United-sjanse:motstander-sjanse

Solskjær: 7,01:3,215

Mourinho: 14,1:13,26


-Pat

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19865
22.01.19 12:16

Må være sårt for Mou at det var så "enkelt" for en mye mindre erfaren manager og få dreisen på spillergruppa i et kort tidsrom.

 

Fokkeslasken77
Fokkeslasken77Innlegg: 13530
22.01.19 17:52
Dux1: Fjerdeplassen ryker fordi vi prøver Lukaku ute til høyre?

For all del, dette er et debattforum, og det hadde blitt veldig lite interessant hvis ingen mente noe litt utenfor boksen, men fjerdeplassen er helt avhengig av at angrepet fortsetter å flyte tilnærmet knirkefritt. Til nå har det gått over all forventning, så det er ingen grunn til at Solskjær skal prøve å leke geni. Det er kanskje en mulighet i FA-cupen eller på 3-0 mot Fulham, men ikke fra start i en ligakamp.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9315
22.01.19 18:14

Hadde ikke nølet et sekund med å selge Lukaku om det kom inn et greit bud.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6099
22.01.19 20:05
Dux1: Paul Mitchell

Da må Woody snyte seg før nesa er borte.

Dersom Paul Mitchell har ambisjoner så burde det ikke være verdens vanskligste sak å overtale han. Mulig det styrker sjansene for at Pochettino blir fristet også.

Ellers går det en del rykter om at Monchi (som vi er blitt hyppig linket til) kan gå til Arsenal for å erstatte Mislintat.

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg