Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45762
27.01.19 16:17

Daley og co får kjørt seg i dag.

MadBum
MadBumInnlegg: 9826
27.01.19 16:18

Real Madrid sitter og ler av det nivået Ajax viser i dag. Da er det ille 

Dux1
Dux1Innlegg: 33831
27.01.19 16:56

Tullebassen satt med dårlig skjult limpinne. 

Shaw var åpenbart ikke BB ;)

(Innlegget ble redigert 27.01.19 16:57)

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
27.01.19 16:58
Dux1: Tullebassen

Personangrep?

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45762
27.01.19 17:48
MadBum: Real Madrid sitter og ler av det nivået Ajax viser i dag. Da er det ille

Har ikke forsvar. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20474
27.01.19 18:27

Moro å tenke tilbake på smartingene som var i harnisk over at Woodward ikke «støttet» treneren ved å gi han spillerne han vil ha, herunder Perisic. Perisic har hatt alt annet enn en god sesong, og Inter forsøker nå å selge. Der Inter sa nei til £50 mill for litt over et år siden hadde han helt sikkert gått for £25-30 mill i dag. Tenk om vi hadde solgt Martial for å finansiere Perisic..

Vi burde applaudere Ed for akkurat dette, og man skal ikke se bort i fra at dette ble et tidlig rødt flagg for Ed; en Mourinho som ikke støttet seg til speiderappararer, som var egenrådig og insisterte på overprisede «peak-spillere» uten god verdi for klubben.

Ruudiculous
RuudiculousInnlegg: 1048
27.01.19 19:33

Mauricio Pochoketino

...skal vi bli Arsenal anno 2006-2013 dersom vi går for ham? Champagnefotball i store deler av (spesielt første halvdel av) sesongen, gjerne også lede serien i store deler av sesongen, men alltid stå troféløse igjen i mai?

Per dags dato lener jeg i alle fall mer og mer mot å heller ville ta sjansen på det romantiske med Solskjær permanent.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20474
27.01.19 19:57

Hadde Pochettino ledet en storklubb ville han vunnet plenty. Det er jeg rimelig overbevist om. Det at Klopp og Mourinho har finalestatistikken de har skyldes ikke at Mourinho er en bedre trener enn Klopp, men utelukkende hvilke klubber de to har trent. At Bielsa har vunnet lite i karrieren skyldes ikke at han ikke er en «vinner» eller noe annet pjatt..

Folk sliter med å se bak resultater. Heldigvis for Mourinho. Dessverre for Pochettino.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
27.01.19 20:03
TheBelfastBoy: Hadde Pochettino ledet en storklubb ville han vunnet plenty. Det er jeg rimelig overbevist om.

Kanskje, kanskje ikke. Det er jo noen tapere der ute, som har mye, men mangler det viktigste.

Det er tross alt ikke bare storklubber som vinner cuper.


-Pat

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20474
27.01.19 20:13

..og hva mener du det betyr? En mindre klubb kan vinne en cup, men det betyr ikke nødvendigvis at treneren av denne klubben er spesielt flink eller «har det». Og selv relativt svake managere har lykkes i form av å vinne noe dersom de har blitt plassert i rett posisjon.

Jeg kan vel også si at jeg generelt har liten tro på postulatet ditt. «Vinnere» lykkes over tid fordi de er gjennomført flinke. Taperne er det ikke. Men selv ikke den beste sykkelisten i verden ville stukket av med den gule ledertrøya i TdF om han måtte sykle på den gamle DBS’en min.

Hva med Klopp? Er han en av taperne som mangler det viktigste dersom City vinner i år? Og hvor ville han vært dersom styret ikke lot han forsterke med VvD og Alisson? Eller ville det kanskje vært et tegn på hans tapermentalitet at han ikke overbeviste styret til å investere?

(Innlegget ble redigert 27.01.19 20:23)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
27.01.19 20:38
TheBelfastBoy: ..og hva mener du det betyr? En mindre klubb kan vinne en cup, men det betyr ikke nødvendigvis at treneren av denne klubben er spesielt flink eller «har det». Og selv relativt svake managere har lykkes i form av å vinne noe dersom de har blitt plassert i rett posisjon. Jeg kan vel også si at jeg generelt har liten tro på postulatet ditt. «Vinnere» vinner fordi de er gjennomført flinke. Taperne er det ikke. Men selv ikke den beste sykkelisten i verden ville stukket av med den gule ledertrøya i TdF om han måtte sykle på den gamle DBS’en min.

Jeg er enig i det første avsnittet ditt.

Når det gjelder postulatet mitt, så tror jeg det er noe udefinerbart (i hvert fall veldig vanskelig å definere), som enkelte har masse av, men som noen har lite av. Det være seg managere, spillere eller sivile.

Det handler om ting som fandenivoldskhet, lidenskap og innbitthet. En person med bøtter av dette, kan slå bedre managere med sterkere staller. Jeg forstår at dette raskt kan minne om mumbo-jumbo, men jeg tror det handler om mer enn bare å være taktisk sterk, kunne utvikle og motivere spillere og hente inn de riktige typene. Det er ikke alltid fotballprofessoren vinner. 

Vi kjenner alle til veldig gode spillere som ikke lyktes, fordi de manglet noe. Vi kaller det ofte profesjonaltiet og/eller disiplin. Jeg tror det finnes lignende egenskaper for managere. Noen mangere kjenner mer på tap og fiasko enn andre, og det å vinne, blir like nødvendig som oksygen for dem. Og så har du de som er veldig opptatt av prestasjonen og som svelger tap litt for lett.

Er Poch en av disse? Kanskje, kanskje ikke. Jeg vet ikke! Det at han til nå ikke har vunnet noe, og heller ikke kommer til å vinne noe denne sesongen (slått ut av Crystal Palace og Roy Hodgson - verken toppklubb eller toppmanager), er på ingen måte et bevis for at Poch er en taper. Men det er neigu ikke et bevis imot det heller.

Om 15 år, kan det hende Poch regnes som en av de store. Eller så kan det hende han sitter troféløs i Valladolid. 


-Pat

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
27.01.19 20:44
TheBelfastBoy: Hva med Klopp? Er han en av taperne som mangler det viktigste dersom City vinner i år? Og hvor ville han vært dersom styret ikke lot han forsterke med VvD og Alisson? Eller ville det kanskje vært et tegn på hans tapermentalitet at han ikke overbeviste styret til å investere?

Jeg ser på Klopp som en vinner. Og han har dessuten vunnet. Jeg ser ingen grunn til å utelukke tiden hans i Tyskland, for en slik vurdering.

For øvrig syns jeg det er gjennomgående at vinnere ofte presterer bedre enn hva forutsetningene skulle tilsi. 

Jeg forventer ikke at Poch vinner PL med Spurs, slik det er nå. Men det er ikke urimelig å tenke at Spurs bør ha en mulighet til å plukke opp et cuptrofé et eller annet sted. Men som sagt, det at de ikke har gjort det, beviser ikke at Poch er en taper. Fremtiden vil gi oss svarene.

Jeg heier på fyren.


-Pat

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20474
27.01.19 20:45

Jeg tror også på fandenivolsket, lidenskap og innbitthet. Men jeg mener det er dette som avgjør om man kan regnes som flink eller ikke. Og jeg mener at hvordan man presterer år etter år i ligaen gir en bedre indikasjon på om man har dette enn random resultater i cuper. Særlig når mandatet nesten garantert er å prioritere topp fire.

Når det er sagt mener jeg ikke at gode resultater i ligasammenheng er en garanti. Det kan også være flaks og tilfeldig ved at man nærmest snubler over Kane, Alli og Eriksen. Eller Lewandowski, Reus og Gotze. 

(Innlegget ble redigert 27.01.19 20:50)

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29501
27.01.19 20:46

"Jeg heier på fyren."

- jeg også. Men helst ikke i United. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20474
27.01.19 20:47

Ja, sånn sett har du litt flaks med Klopp-eksemplet. :)Men hvor mange finaler har han ikke tapt? Kanskje han var en vinner, men mistet det? Neida. Han roper og skriker sånn på sidelinjen at han er garantert en vinner.

(Innlegget ble redigert 27.01.19 20:49)

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15575
27.01.19 20:53
TheBelfastBoy: Han roper og skriker sånn på sidelinjen at han er garantert en vinner.

Spot on.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20474
27.01.19 20:53

Forresten er jeg enig i at fremtiden avgjør vedrørende Pochettino. Og det enkleste er naturligvis (som vi har pratet om tidligere) alltid å spå at «alle» er tapere. Men noen ganger kan man velge om man vil våge å tro eller mene noe. «Fotballprofessorene» ville helt sikker unngått det, men...

(Innlegget ble redigert 27.01.19 20:54)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
27.01.19 21:00
TheBelfastBoy: Men noen ganger kan man velge om man vil våge å tro eller mene noe.

Jeg skjønner hvor du vil hen, men syns du feiler ganske kraftig.

Poch var manageren "alle" United-supportere ville ha, for kun kort tid siden. Nå har vi riktig nok blitt litt forledet av Solskjær-starten, men han er likevel en svært populær mann. Han har stått meget høyt i kurs i Premier League i flere år, og regnes som en gryende stjerne. Blant spillere, managerkolleger, fotballsupportere og pundits.

Ta vekk rivaleri og alt støyet, og jeg vil si at den ikke-konforme og spissede meningen her, som går mot opinionen og forventningene, er å være skeptisk til han. Det å mene at han er en taper (hvilket jeg ikke mener), er å legge hodet på blokka og å mene noe. Saueflokken hyller jo fyren.

Av alle meninger man tenker man fortjener kred for, så er det å mene at Pochettino er en god manager, som kommer til å vinne noe, den aller, aller siste av dem. 


-Pat

qbah
qbahInnlegg: 49660
27.01.19 21:03

Bottlettino. Ingen vinner dette. 

(Innlegget ble redigert 27.01.19 21:04)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20474
27.01.19 21:05

Misforstå meg ikke, jeg mener ikke at jeg fortjener «kred» for å ha tro på Poch. Selv om jeg mener det er minst like mange som er skeptisk til Poch som har tro på han. De som roper høyest på sosiale medier ser nesten ut til å foretrekke Solskjær.

Poenget med akkurat den kommentaren var snarere å påpeke at meningen din (i den grad du har noen?) er totalt uinteressant. Kanskje lykkes han, kanskje ikke..no shit!

(Innlegget ble redigert 27.01.19 21:07)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28608
27.01.19 21:07

Da er du plutselig enig med Pogba6, og det er vel ikke en situasjon man ønsker å sette seg i? 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20474
27.01.19 21:09

Nja, Pogba6 tar hvertfall et standpunkt. JL er smartere enn som så! ;)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17817
27.01.19 21:18
TheBelfastBoy: Nja, Pogba6 tar hvertfall et standpunkt. JL er smartere enn som så! ;)

Jeg tror nok helst at begge disse kandidatene har det i seg til å ta United inn i gullkampen på ett tilnærmet kontinuerlig basis.

Noen glippsesonger må en vel uansett regne med såpass brei som spissinga er i toppen nå til dags  og det er vel heller å ungå at dette fører til å på trykke panikk knappen som spessielt russeren har en tendens til som vil skape den største kontinuiteten for å konkurere i toppen  hos dere.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9583
27.01.19 21:27

Om Ole fortsetter på samme måte ut sesongen (selv om han ikke vinner alt), så synes jeg han bør fortsette. Det har ikke noe med Poch å gjøre i det hele tatt.

Ole kan være en ny Roberto Di Matteo for alt hva vi vet....men det ville vært surt om vi hentet inn Poch til tross for gode resultater, for så å ende opp i fiasko etteropå.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 46599
27.01.19 21:28

Neymar bekreftet ute mot Ole. Må muligens operere visstnok. Regner med de fleste her er like stødige i fransk som meg

(Innlegget ble redigert 27.01.19 21:33)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9583
27.01.19 21:31
Justice 96: Neymar bekreftet ute mot Ole.

Er så glad for at jeg støtter lagspill og ikke henger meg så opp i enkeltspiller. Selv om Neymar er en gud når han er i form, så kan det også slå andre veien. PSG blir bra uansett.

Vi har dessuten Rojo skadet :)

(Innlegget ble redigert 27.01.19 21:31)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
27.01.19 21:35
TheBelfastBoy: Poenget med akkurat den kommentaren var snarere å påpeke at meningen din (i den grad du har noen?) er totalt uinteressant. Kanskje lykkes han, kanskje ikke..no shit!

Beklager at meningen min ikke var unyansert og bombastisk nok for deg. Poenget mitt var bare at jeg ikke nødvendigvis var enig i din uttalelse om at han hadde vunnet plenty i en storklubb. Det kan selvsagt skje, og ender han opp i United, håper jeg du har rett. Tror det er hevet over tvil at han er en god manager, men er han en skikkelig vinnerskalle? Er han en som vil gjøre det greit nok, eller er han en som kan gå inn og dominere (vinne plenty)?

Jeg kjenner ikke Poch og det er vanskelig å vurdere folks indre følelsesliv på avstand. Jeg kan bare forholde meg til snippets av info, hva jeg leser, de få signale man kan se, samt noe så jævlig som "magefølelse". Og jeg så en mann som byttet ut Kane da laget hans jaget mål mot erkerivalen. Man skal selvsagt ikke lese altfor mye inn i en bitteliten handling i en managerkarriere, men for meg er dette et lite "drypp". Mulig jeg burde ignorert det totalt, men jeg syns det viste meg noe.

Kombinerer man det med at han har en livsfilosofi som handler om at alt som skjer, skjer for en grunn (at ingenting er tilfeldig) og at det er en universiell energi som styrer verden, og at man derfor må forklare mye med at det ikke var "meant to be", så har man muligens en person som tar litt for lett på tap? 

Som sagt, jeg vet ikke (beklager at jeg ikke er mer unyansert og bombastisk), men for meg er det ting ved han som gjør at jeg ikke er like "sikker" på ham, som jeg kunne ønske jeg var. 


-Pat

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20474
27.01.19 21:40

Det er da fryktelig unyansert og bombastisk å mene at noe annet enn meningen din før siste innlegg (vi nærmer oss endelig) vil være unyansert og bombastisk. Det er faktisk så lite nyansert og bombastisk at det nesten definitivt kan betegnes som rent pisspreik! :)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
27.01.19 21:43
TheBelfastBoy: Nja, Pogba6 tar hvertfall et standpunkt. JL er smartere enn som så! ;)

Hvilke standpunkter er det lov til å velge mellom her?

Utvilsom taper vs. utvilsom vinner?


-Pat

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20474
27.01.19 21:44

Synes du et av de er mitt standpunkt? I tilfelle kan du kun velge det!

(Innlegget ble redigert 27.01.19 21:44)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg