Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
John||Locke
John||LockeInnlegg: 11201
27.01.19 21:46
TheBelfastBoy: Synes du det er mitt standpunkt?

Nei, du skrev at du var "rimelig sikker" på at han kom til å hente plenty av trofeer. 

Det er altså legitimt å være "rimelig sikker" på at han er en vinner, men ikke å være "usikker på at han er det". 

Jeg forsøker derfor å fremtvinge en godkjent mening. Hva har jeg å velge mellom?


-Pat

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20292
27.01.19 21:52

Er han en «vinner» dersom han henter «plenty av trofeer»? Hva om Pochettino går til Bayern? Det er ikke helt usannsynlig. Da tipper jeg han kommer til å vinne et par trofeer. Men vil det være særlig mer verdt enn topp 3 med Spurs? Helt sikker for hylekoret, men det tror jeg ikke du er en del av. På en annen side, vinner han ikke med Bayern kan en nesten uansett slå fast at han er en taper (selv om laget pt ikke ser veldig bra ut).

Jeg synes forresten at du etterhvert har kommet med en legitim mening. Du har sikker oddsen i ryggen på den. Det er både lov og smart.

(Innlegget ble redigert 27.01.19 21:54)

Lala20
Lala20Innlegg: 2323
27.01.19 21:53

Solskjærs suksess gjør at Woodward sannsynligvis ender opp med å gjøre et valg han og resten av styret vil bli kraftig kritisert for.

Fortsette med Solskjær, fortsatt 3.-6.plass "Alle skjønte at oppsvinget siste halvdel av sesongen kom mest av alt fordi han ikke var José"

Ansette en annen, fortsatt 3.-6.plass "Hvorfor i all verden kvitte seg med han som fikk United tilbake på rett spor?"

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
27.01.19 21:55

Stam åpenhjertig om skilsmissen med United og at det ikke var snakk om tapping up den gang da.

Ser ut som den overgangen til Lazio gikk fortere enn svint forresten. Ække like enkelt i dag gitt.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11201
27.01.19 22:03
TheBelfastBoy: Er han en «vinner» dersom han henter «plenty av trofeer»? Hva om Pochettino går til Bayern? Det er ikke helt usannsynlig. Da tipper jeg han kommer til å vinne et par trofeer. Men vil det være særlig mer verdt enn topp 3 med Spurs? Helt sikker for hylekoret, men det tror jeg ikke du er en del av. På en annen side, vinner han ikke med Bayern kan en nesten uansett slå fast at han er en taper (selv om laget pt ikke ser veldig bra ut).

Enig. Det å vinne er et like lite et bevis på at man er en vinner, som det å ikke vinne er et bevis på at man er en taper. Her må man definitivt se på forutsetningene.

Hvis Poch blir United-manager, så får vi bare krysse fingrene for at han har den universelle energien med seg, og at den leder både han og United til et lass av trofeer.


-Pat

HengeTrynet
HengeTrynetInnlegg: 26046
27.01.19 22:06

Hvis vi fortsetter i god stil ut sesongen, klarer topp 4 og at spillerne er positive til Solskjær så ser jeg ingen grunn til å bytte han ut med Pochettino. Et annet poeng for meg er at det er en fryd å se Phelan og Carrick på benken vår. Begge puster United-luft.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20292
27.01.19 22:07

Så var vi mer eller mindre enige likevel. Og jeg med litt ny informasjon. For dette «universell energi»-greiene var nytt for meg. Litt negativt i mine øyne, men det er jo underlig hva slags overtro (relgion med mer) hærførere har klart å bruke til å motivere tropper med.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11201
27.01.19 22:12
HengeTrynet: Hvis vi fortsetter i god stil ut sesongen, klarer topp 4 og at spillerne er positive til Solskjær så ser jeg ingen grunn til å bytte han ut med Pochettino. Et annet poeng for meg er at det er en fryd å se Phelan og Carrick på benken vår. Begge puster United-luft.

Det er nesten litt for godt til å være sant.

MEN:

I) Spillerutvikling. Hva vet vi om Solskjær evne til å lage verdensklassespillere (i sitt system)?
II) Taktiske endringer under kamper. Ikke imponert over hvor lang tid det tok mot Spurs. 
III) Plukke targets. En liten katastrofe i katastrofelaget Cardiff. Mulig han kan hjelpes av systemet, men vet han hva vi trenger?
IV) Håndtere motgang. Med topp 4 i år, så opplever han vel neppe særlig motgang i United.

Solskjærs start har vært fantastisk. Jeg er mer positiv til han som permament manager nå, enn hva jeg var den herlige dagen i desember, hvor han ble ansatt. Men bare 0,01%. 


-Pat

missChance
missChanceInnlegg: 54952
27.01.19 22:23

"Again we're going to have the debate whether a trophy will take the club to the next level. I don't agree with it. It only builds your ego. The most important thing for Tottenham now is to always be in the top four."

Er dere enige?

(Innlegget ble redigert 27.01.19 22:30)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20292
27.01.19 22:26

Enig. (Vi kan kanskje få litt svar på to av de fire punktene over de neste fem månedene.)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11201
27.01.19 22:29
TheBelfastBoy: Og jeg med litt ny informasjon. For dette «universell energi»-greiene var nytt for meg. Litt negativt i mine øyne, men det er jo underlig hva slags overtro (relgion med mer) hærførere har klart å bruke til å motivere tropper med.

Sant. Moyes er for øvrig dritkristen. Men Gud svikta ham.

Han (les: Guillem Balague) skriver litt om den universelle energien i boka Brave New World. Ble naturligvis skuffa da jeg leste det.

Bet meg også merke i at han mener at "dagens spillere" ikke tåler taktikkprat eller dype konsepter. De greier bare å følge med i 10 minutter, så det er ikke vits å prøve engang. Gjør alt short and sweet.


-Pat

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20292
27.01.19 22:39

Akkurat det siste der var en eller annen nylig innom i en podcast (men da ble ikke Poch nevnt). Klarer ikke helt ta det igjen, men mener det var i anledning Bielsas «foredrag».

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20127
27.01.19 22:41

Red Army Norge på Facebook har satt i gang en e-post klagestormkampanje til tv2 siden de ikke skal sende Unitedkampen mot Burnley. 

For en gjeng. Og nåde den som påpeker hvilken gjeng brødhuer de er. 

(Innlegget ble redigert 27.01.19 22:48)

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47217
27.01.19 23:20
Retnuh_Flim: Red Army Norge på Facebook har satt i gang en e-post klagestormkampanje til tv2 siden de ikke skal sende Unitedkampen mot Burnley. For en gjeng. Og nåde den som påpeker hvilken gjeng brødhuer de er.

"HVEM BRYR SEG OM CITY?

Hvordan kan de være så dumme at de velger å sette opp City foran United da klubben ikke har supportere engang i England, bortsett fra de som må legge seg før kl.21.

FÅR GJØRE SOM SIST

Skulle de bli vanskelig å ha med å gjøre slenger vi inn nok en protestkampanje, som fungerte veldig bra sist, da de tok en helomvending for så å sende kampen allikevel.

Ringer de mandag morgen, og får vi ikke grønt lys, da er det bare å bruke stemmene våre."

Idiotene har ikke skjønt at det er BT som styrer midtukekampene, og at samme kamp som er blitt valgt i England er den kampen som blir sendt i Norge også.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
27.01.19 23:22

Hvordan kan du lese der inne Knax? Det er jo en lukket gruppe for United-fans.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47217
27.01.19 23:26
gurglebassen: Hvordan kan du lese der inne Knax? Det er jo en lukket gruppe for United-fans.

Ble lagt til av noen Man Utd-kompiser.

Diskuterer aldri der, så de finner nok ikke ut at jeg er en Liverpool-supporter.

Men gud bedre, for en gruppe.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
27.01.19 23:38
Knaxern: Ble lagt til av noen Man Utd-kompiser.

Sikkert Knaxern. Alle tror deg.

Magiii
MagiiiInnlegg: 5031
27.01.19 23:44
haknf: Enig i at vi må få inn litt konkurranse på backene. Kieran Tierney og Wan-Bissaka inn på hver sin side hadde vært noe. Da kunne Shaw og Tierney konkurrert på venstre og Wan-Bissake og Dalot på høyre. Både Liverpool, Man City og Tottenham har dobbeldekning av høy kvalitet på backene. Stopper ser jeg egentlig ikke det store behovet for å hente. Har stor tro på at Lindeløf og Bailly kan etablere seg til å bli et knallgodt stopperpar. Så har vi Jones, Smalling og Rojo som backup - disse har sine svakheter og skadeplager, men er mer enn bra nok som backup. Skulle en verdensklassestopper som Koulibaly eller Skriniar bli tilgjengelig for rett pris kan det vurderes, men det blir fort svindyrt. Når vi er inne på Crystal Palace spillere hadde jeg heller ikke hatt noe i mot å fått tilbake Wilfried Zaha og vi blir kvitt Sanchez.  Han er et angrep alene når han har dagen og kunne passet godt inn slik det spilles nå. Konkurranse mellom Martial, Rashford, Lukaku, Lingard og Zaha om de fremste plassene hadde vært interessant.

Men hadde egentlig Wan-Bisakka vært noe? Jeg har ikke sett all verdens av Palace-kamper, men noen har det blitt og Wan-Bissaka slår meg ikke som den type back jeg ønsker å se i United.. men som sagt, kanskje jeg ikke har sett nok. Er han god nok offensivt? 

(og har forresten Liverpool dobbeldekning av høy kvalitet på backene?) 

Håper, som du sier, at Lindelöf og Bailly kan danne et bra par i tiden fremover, men forsterkninger i midtforsvaret trengs vi nok likevel. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33717
28.01.19 08:38

- Når det er sagt synes jeg OGS godt kunne prøvd Lukaku på høyresiden i en 433. Spesielt siden det er et problemområde for oss. Han har spilt godt i den posisjonen tidligere. OGS' filosofi legger uansett opp til en nokså flytende trio på topp, så det ville sikkert ikke være noe i veien for å gi ham en utgangsposisjon til høyre.

- Han har spilt bra de få gangene han har fått sjansen på kanten. Ikke bare under Mou, men også for Belgia under fjorårets VM. Blant annet mot Brasil strålte Lukaku i en rolle på høyresiden. Det er ikke verre enn å prøve det ut i en kamp eller to. Spesielt med den type fotball vi nå spiller kan ikke Lukaku løse den oppgaven så mye dårligere enn de andre...


M.E.N:
The sight of Lukaku lining up on the right wing left a lot of reporters and supporters scratching their heads, but he has impressed in that role before for Belgium and Everton under Roberto Martinez. And he did so again at the Emirates - much to Solskjaer's delight.

(Innlegget ble redigert 28.01.19 08:41)

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10171
28.01.19 08:52

Drøyt om Lukaku skulle løse høyrekant floken. Men han er om ikke annet farlig rettvendt, ekstrem fysikk og rask. 

Skulle likt å se han få tillit i den rollen over tid før jeg feller en dom. 

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18809
28.01.19 08:58
TheUnitedWay: Drøyt om Lukaku skulle løse høyrekant floken. Men han er om ikke annet farlig rettvendt, ekstrem fysikk og rask.  Skulle likt å se han få tillit i den rollen over tid før jeg feller en dom.

Var ikke noen klassisk ving han spilte, men mer spiss/ving som ligger høyt i banen med lite ansvar defensivt. Han var jo veldig lite nede å hjalp Young på backen, men fikk da heller bruke kreftene offensivt i størst mulig grad. 

(Innlegget ble redigert 28.01.19 08:59)

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
28.01.19 08:59

^^ jeg tror ikke Dux var ute etter en debatt om Lukaku som kant, han bare ville vise at han hadde rett i det han sa.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3939
28.01.19 09:01

Lukaku spilte altså i Jostein Flo rollen. Forståelig, Solskjær kjenner jo til den..... 

Dux1
Dux1Innlegg: 33717
28.01.19 09:02
TheUnitedWay: Drøyt om Lukaku skulle løse høyrekant floken. Men han er om ikke annet farlig rettvendt, ekstrem fysikk og rask.
Skulle likt å se han få tillit i den rollen over tid før jeg feller en dom.

Som jeg skrev: Det er ikke verre enn å prøve det ut. Og det er ikke slik at det aldri har vært prøvd ut tidligere heller (selv om enkelte tilsynelatende satte kaffen i vrangstrupen da jeg foreslo dette)

Kan ikke se at Lukaku skule løst den rollen så mye dårligere enn f eks Mata (som definitivt ikke er noen høyrekant).

Dux1
Dux1Innlegg: 33717
28.01.19 09:03
gurglebassen: jeg tror ikke Dux var ute etter en debatt om Lukaku som kant, han bare ville vise at han hadde rett i det han sa.

Selvsagt. Og det hadde jeg jo!

-Pæt

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41572
28.01.19 09:06
TheUnitedWay: Drøyt om Lukaku skulle løse høyrekant floken. Men han er om ikke annet farlig rettvendt, ekstrem fysikk og rask. Skulle likt å se han få tillit i den rollen over tid før jeg feller en dom.

Er jo flere ganske spennende høyrekanter rundt om i Europa nå. Bør være mulig for United å finne noe her.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20292
28.01.19 09:41

Er flere som har ymtet frempå om at Lukaku kanskje kunne bekle en høyrekantrolle ala Salah. Ikke revolusjonerende akkurat. Men jeg er usikker på om han bør være en løsning på sikt.

Jadon Sancho bør vi strekke oss langt for å få på plass!

F_Brandy
F_BrandyInnlegg: 10200
28.01.19 09:59

Ikke at det er realistisk, men kunne godt tenkt meg at vi kastet oss inn i Hudson-Odoi saken.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
28.01.19 10:05
F_Brandy: Ikke at det er realistisk, men kunne godt tenkt meg at vi kastet oss inn i Hudson-Odoi saken.

Enig, men han virker bestemt på Bayern. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33717
28.01.19 10:08
TheBelfastBoy: Jadon Sancho bør vi strekke oss langt for å få på plass!

Enig i det. Men med Ed som transfersjæf går vi nok glipp av denne også. 

Spørsmålet er om f eks Gomes kan bli vel så god..?

(Innlegget ble redigert 28.01.19 10:13)

Klikk for å gå tilbake til toppen