Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Fokkeslasken77
Fokkeslasken77Innlegg: 13530
30.01.19 17:23

Nå får jeg sikkert på pungen, men jeg synes dette var veldig skuffende. Så ikke kampen, så uttaler meg selvsagt på tynt grunnlag, men leser at Solskjær plutselig gjorde store endringer i startoppstillingen. For United var denne kampen - i likhet med resten av ligakampene - mye viktigere enn FA-cup mot Arsenal, så hvorfor i helvete "change a winning team"?

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
30.01.19 17:25
Fokkeslasken77: Så ikke kampen, så uttaler meg selvsagt på tynt grunnlag, men leser at Solskjær plutselig gjorde store endringer i startoppstillingen.

Hehe. Artig parodi.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
30.01.19 17:26
Fokkeslasken77: Så ikke kampen, så uttaler meg selvsagt på tynt grunnlag

Av Solskjærs ni kamper, er dette den nest beste når det kommer til sjanseskaping (xG). Med tilnærmet normal uttelling, hadde ingen snakket om lagoppstillingen i det hele tatt.

Rart å gi Solskjær kritikk for at en fyr som Rashford bommer. 


-Pat

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
30.01.19 17:28
gurglebassen: Hehe. Artig parodi.

Søren, skjønte ikke. Men ja, det er jo for dumt til at det er sant.

Godt spøket, Fokkeslasken!


-Pat

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
30.01.19 17:29
Kokuhaku: Send Silvana på ham, Pat. https://www.youtube.com/watch?v=BfvXLOcUtUI

Jøss, dette var et nytt bekjentskap. Forferdelig.


-Pat

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
30.01.19 17:31
John||Locke: Søren, skjønte ikke. Men ja, det er jo for dumt til at det er sant.

Regner med han spoofet han som påsto han reiste til Kongo på bilferie, du vet han VG lagde artikkel om en gang i tiden da de intervjuet meg og utestengte meg like etterpå og jeg ble sittende igjen med tårene.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9555
30.01.19 17:31
KingAnderson: Men jeg mener uansett ikke at Young er grisedårlig, som enkelte andre ser ut til å mene.

Neida, men når man allerede har Dalot (fremtiden) og vet at possisjonen må oppgraderes for å utfordre på allvor, så tenker jeg at det ville underlettet å bli kvitt den store kontrakten hans.

Jeg tenker at det å få inn en med kvalitet også fylle på med yngre for utvikling bakom der er veien videre. 

Men mulig klubben heller ikke ser noe fra eget akademi som har sjansen ved overskuelig fremtid, og for hva vi vet, så kanskje han gikk ned i lønn for å få bli et år til. 

Jeg blir iallefall skeptisk om alle ringrever på utgående kontrakt skal få bli med videre.

Fokkeslasken77
Fokkeslasken77Innlegg: 13530
30.01.19 17:35
gurglebassen: Hehe. Artig parodi.

Neida, var for en sjelden gangs skyld helt seriøs her.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
30.01.19 17:39
TrueTopRed: Jeg blir iallefall skeptisk om alle ringrever på utgående kontrakt skal få bli med videre.

Dette handler mye om hva som er realistisk å få til på ett, eller kanskje til og med to vindu.

Spillere som nå er naturlige backer:
Venstreback: Shaw
Høyreback: Valencia, Young, Dalot, Darmian.

Darmian kan forsvinne allerede dette vinduet, hvis ikke er han garantert ferdig til sommeren. Forventer det samme med Valencia egentlig, det tror jeg alle gjør. Da blir vi sittende igjen med tre backer, hvor en ikke har spilt opp til hva vi kunne forvente (Dalot) og vi har en naturlig venstreback i Shaw. Young er altså per nå vår beste høyreback.

Det betyr at vi må kjøpe minst 2 backer (en venstre og en høyre) nå veldig snart. Begge må således slå til, men det er en annen sak.

Dette er i tillegg til de andre manglene vi har, blant annet på midtstopper og høyrekant. Vi har også snart behov for en ny midtbanespiller.

Overgangsmarkedet blir bare vanskeligere og vanskeligere. Om vi makter å kjøpe én klasse-back og én midtstopper til sommeren blir jeg imponert.

Fokkeslasken77
Fokkeslasken77Innlegg: 13530
30.01.19 17:41
John||Locke: Av Solskjærs ni kamper, er dette den nest beste når det kommer til sjanseskaping (xG). Med tilnærmet normal uttelling, hadde ingen snakket om lagoppstillingen i det hele tatt.

Hvis det er slik at det bare var stang ut, ikke samspillet som sviktet, har jeg egentlig ingen grunn til å kritisere. Men det er likevel tydelig at kampen mot Arsenal ble prioritert, noe jeg mener er helt bak mål. Gull i FA-cupen er ingenting i forhold til CL-spill. Jeg hadde forøvrig absolutt klaget på lagomstillingen hvis det hadde endt 2-1.

missChance
missChanceInnlegg: 55210
30.01.19 17:50
Fokkeslasken77: Men det er likevel tydelig at kampen mot Arsenal ble prioritert, noe jeg mener er helt bak mål.

Eller at kampene de neste to månedene krever rullering og hvile for noen av spillerne.

Pogba sa at de spilte som om de ledet 1-0 eller 2-0, så de hadde kanskje behov for en realitetssjekk?

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9555
30.01.19 17:50
gurglebassen: Darmian kan forsvinne allerede dette vinduet, hvis ikke er han garantert ferdig til sommeren. Forventer det samme med Valencia egentlig, det tror jeg alle gjør. Da blir vi sittende igjen med tre backer, hvor en ikke har spilt opp til hva vi kunne forvente (Dalot) og vi har en naturlig venstreback i Shaw. Young er altså per nå vår beste høyreback. Det betyr at vi må kjøpe minst 2 backer (en venstre og en høyre) nå veldig snart. Begge må således slå til, men det er en annen sak.

Ja Darmian må man vel klare å kvitte seg med, og nå som Young har fått ny kontrakt bør også Valencia dra videre.

Jeg mener at høyrebacken er litt krise for vår del, så om vi kan få 2 nye bak, blir det der + stopper om jeg får velge. Shaw kan kanskje få til noe hvis han er med fra starten av en sesong. 

(Innlegget ble redigert 30.01.19 17:50)

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
30.01.19 17:56
TrueTopRed: Jeg mener at høyrebacken er litt krise for vår del, så om vi kan få 2 nye bak, blir det der + stopper om jeg får velge. Shaw kan kanskje få til noe hvis han er med fra starten av en sesong.

Jepp, det blir litt prekært der nå som Darmian og sannsynligvis Valencia stikker.

Håpet er at Dalot skal gjøre plassen sin egen, men jeg synes han har vært under pari de gangene han har fått sjansen. Litt som Lindeløf så ser man at han har potensial.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9555
30.01.19 18:00
Fokkeslasken77: Men det er likevel tydelig at kampen mot Arsenal ble prioritert, noe jeg mener er helt bak mål.

Jeg ser det mer som litt uflaks at vi ikke vant kampen i går.

Mål preger kamper, og hadde ikke Pereira bydd på 0-1 målet ville det nok vært litt lettere. Burnley er et sånt type lag som vokser enormt på ledelsen. Sterkt av oss å komme tilbake å faktisk få noe ut av det etter håpløse 0-2

Jeg er litt imot å stille med trioen Mata, Rashford og Lukaku samtidig offensivt, men selve roteringen i seg var vel grei nok i går synes jeg.

Hadde vi spilt kampen på nytt ville vi fort vunnet de neste 9 gangene. 

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 28257
30.01.19 18:01

En eller annen Adriano del Monte på twitter mener å ha fått bekreftelse på at Fellaini har signert for en kinesisk klubb nå i dag. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9555
30.01.19 18:07
gurglebassen: Jepp, det blir litt prekært der nå som Darmian og sannsynligvis Valencia stikker. Håpet er at Dalot skal gjøre plassen sin egen, men jeg synes han har vært under pari de gangene han har fått sjansen. Litt som Lindeløf så ser man at han har potensial.

Ja i tillegg til at jeg ikke ser en potensiel topp blandt de vi har på høyre siden.

Dalot har noe i seg som gjør at jeg har troen på sikt, men ikke som fast allerede neste sesong. Har bra fart, fysikk, bra føtter for gode innlegg osv.

Det han mangler (possisjonering+) burde kunne gå å lære seg i tillegg til det du skriver om å komme inn i det når han vel slipper til. 

Fokkeslasken77
Fokkeslasken77Innlegg: 13530
30.01.19 18:11
John||Locke: Med tilnærmet normal uttelling, hadde ingen snakket om lagoppstillingen i det hele tatt.

Jeg mener jeg leste at det var gjort 6 endringer, og at Solskjær ga "unggutt" sjansen fra start. Ser nå at det med 6 endringer må være feil, og at unggutten var Pereira, ikke denne Tommy Chong eller lignende. Ser også at Martial var ute med skade. Merkelig å starte med Mata framfor Lingard, men dette var jo ikke fullt så eksperimentelt som jeg hadde inntrykk av. Da ble det som jeg trodde, uttalte meg på tynt grunnlag og fikk behørlig på pungen for det.

Fokkeslasken77
Fokkeslasken77Innlegg: 13530
30.01.19 18:12
TrueTopRed: Jeg ser det mer som litt uflaks at vi ikke vant kampen i går.

Greit greit, I stand corrected. Move along.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6841
30.01.19 20:23

Man kan vel kanskje kritisere United for at man er der man er pr nå. Men den gjengen som er der gjør det beste man kan ut i fra sine forutsetninger, og Solskjær har jo i motsetning til Moyesy, LVG, og Jose fått mye ut av det som er i stallen pr nå. Så langt.
Så da får kritikken sendes oppover, og bakover til de som tok de valgene som førte til nåværende status.

Men det endrer jo ikke at stallen, og laget har klare mangler, om man snakke om ett lag som skal vinne serien. Og det er jo det United skal være. Håper for guds skyld man rydder opp litt til sommeren.
Det gjør meg ikke noe om Young og Herrera blir værende, men vi må ha MER enn det. Lindeløf er god, Smalling kan være god, Bailly er god når hodet er på rett sted, og til og med Jones kan se ok ut når laget funker.
Men til slutt vil man komme til kort.

(Innlegget ble redigert 30.01.19 20:25)

Dux1
Dux1Innlegg: 33823
30.01.19 20:26

Å gi OGS kritikk for lagoppstillingen mot Burnley må skrives på kontoen for etterpåklokskap. Hvor mange av «ekspertene» klaget før kampstart? 

Selv nøkkelspillere trenger hvile. Og hjemme mot Burnley burde ikke være høyrisiko sånn sett! Da får man heller erkjenne at troppen kanskje ikke er så god som enkelte vil ha det til..? 

milfern
milfernInnlegg: 71650
30.01.19 21:00
John||Locke: Det går fint an å kritisere taktikken i en kamp vi vinner, som f.eks. da vi ble voldtatt av Arsenal (-2,17 i xG) og likevel vant.

Så den kampen. Manchester United vant fult fortjent og kampen var aldri særlig spennende. Viser og hvor lite xG har å si om man ser hele kampen som helhet.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
30.01.19 21:01
milfern: Så den kampen. Manchester United vant fult fortjent og kampen var aldri særlig spennende. Viser og hvor lite xG har å si om man ser hele kampen som helhet.

Tipper vi ikke snakker om samme kamp. Jeg snakker om verdensrekordkampen.


-Pat

milfern
milfernInnlegg: 71650
30.01.19 21:02
John||Locke: Tipper vi ikke snakker om samme kamp. Jeg snakker om verdensrekordkampen.

Hehe, godt mulig. Var FA-cupkampen som stod i hodet mitt.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
30.01.19 21:08
milfern: Hehe, godt mulig. Var FA-cupkampen som stod i hodet mitt.

Ja, der var det ikke mye til voldtekt.

Jeg snakker om 3-1-seieren i desember 2017 på Emirates. De Gea var en levende vegg, Arsenal hadde over 30 avslutninger (16 på mål), og Mourinho-apologetene mente at dette viste at United var gode.

Arsenal disket opp med en xG på over 4, men scoret altså bare ett. 


-Pat

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7722
30.01.19 21:30

Ønsker zaha tilbake til United, han er til tider rå på kanten til CP

startelver
startelverInnlegg: 63576
30.01.19 21:40

Neymar ute?  

Da kan jo Solskjær knuse PSG med lillefingeren sin . 

 

ST10
ST10Innlegg: 23508
30.01.19 21:43
KingAnderson: PSG har et fryktelig bra lag, men har vel som stort sett andre sine svakheter. De er uansett forholdsvis klare favoritter over to kamper mot oss.

De sliter når de blir presset bakover da de ikke er vant med det i egen liga. Mitt lag nr. 2 Napoli kunne lett vunnet begge i gruppespillet feks.

StoltJensministerStatenbe
StoltJensministerStatenbeInnlegg: 28
30.01.19 21:53

To ex-reds har sørget for at Chelsea og Tottenham ligger under, i tillegg til at Leicester reduserte helt på tampen av førsteomgang nå!

StoltJensministerStatenbe
StoltJensministerStatenbeInnlegg: 28
30.01.19 21:54

Utlignet. 

Lezah
LezahInnlegg: 64200
30.01.19 21:56
startelver: Neymar ute?

Alltid lurt på hva nicket ditt bety. Aldri hør om en "startelv"?

Var det er feilet forsøk på å stave startellever?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg