Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 25013
01.02.19 17:03
startelver: Lukter Leicester seier i helgen

Lukter litt som anis?

molster
molsterInnlegg: 10404
01.02.19 17:20

Hvordan lag holder startelver med? Må være traurige greier, med tanke på at han foretrekker å skrive om mektige United. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22566
01.02.19 17:25
molster: Hvordan lag holder startelver med? Må være traurige greier, med tanke på at han foretrekker å skrive om mektige United.

Tror det kanskje er så enkelt at han holder med de lagene han til enhver tid har oddset på..

Han har tross alt sine fine sider og, men det er kanskje avhengig av hvilket delforum du treffer ham på?

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 25013
01.02.19 17:28
molster: Hvordan lag holder startelver med?

Tottenham, tror jeg.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18861
01.02.19 18:05
Slikkepott: Martial er 23, vi må kunne forvente at han nå begynner å levere stabilt på et høyt nivå. Hvis det er mer av det samme som vi har sett de siste sesongene, så ser jeg ikke helt hvor lett det er å bli kvitt en 25/26 åring som er en av de best betalte i Premier League. Misforstå meg rett, Jeg tviler ikke på at det er klubber som hadde vært interessert, men man er forbi stadiet som talent på det tidspunktet. Hvor lett tror du f.eks det blir å finne ny klubb til Sanchez uten å måtte betale en relativt fet kompensasjon  Vi er også en av de klubbene med høyest lønnsutgifter, det er to sider av samme sak. Hvilke beløp må vi opp i for å få De Gea til å signere ny kontrakt, Pogba ? hvor legger vi oss ift Rashford.

Jeg er enig i at man skal kunne forvente at Martial (samt spillerne rundt han) leverer på ett jevnere og høyere nivå i årene som kommer. Det også fordrer at vi har rett mann i managerstolen, som kan utvikle spillerne vi har med stort potensiale (Pogba, Rashford og Martial i det offensive). 

Kan ikke sammenligne en Martial på 25/26, som mest sannsynlig da vil ha flere gode sesonger i seg og er på ett fysisk peak, mot en Sanchez som er på vei ned og har en markant fetere lønningspose. Det blir søkt og urealistisk. Scenarioet om at han skulle forlate oss på grunn av dårlig spill om 2-3 sesonger er ei heller spesielt realistisk, da kunne man like gjerne tegnet opp ett lignende scenario for Pogba/Rashford. 

Rashford vil som sagt sikker havne i nogenlunde samme sjiktet som Martial skulle en tro. De Gea havner mellom 3 til 4, Pogba kanskje 3,5-4,5. Dette er bare gjetting selvsagt. Ikke så interessant i seg selv, det er mer interessant å se på hva den totale lønnskostnaden er i forhold til omsetning ref. ett av de forrige innleggene. Som klubb, drives det ganske å sunt på den fronten. 

fpjourne
fpjourneInnlegg: 137
01.02.19 19:27

Har aldri hatt noe i mot Fellaini, likevel var det litt befriende at vi solgte han. Han ble dessverre et slags symbol på nedgangstidene post Ferguson. 

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
01.02.19 19:30
fpjourne: Har aldri hatt noe i mot Fellaini, likevel var det litt befriende at vi solgte han. Han ble dessverre et slags symbol på nedgangstidene post Ferguson.

Har vært mye idioti å lese på twitter i dag, fans som feirer at Fella har blitt solgt. 

En veldig typete midtbanespiller som alltid har gitt armer og ben (tok du han) for oss i hver kamp. Overlevde tre managere, den ene verre enn den andre. Dønn profesjonell spiller som dessverre fikk altfor mye dritt. 

fugletitteren
fugletitterenInnlegg: 11012
01.02.19 20:17

Synd Fellaini går nå. Tror vi kunne trengt han ut sesongen som impact spiller fra benk, som en plan B. 

Når så ønske han lykke til videre.

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13118
01.02.19 22:22
mjordan23: Jeg er enig i at man skal kunne forvente at Martial (samt spillerne rundt han) leverer på ett jevnere og høyere nivå i årene som kommer. Det også fordrer at vi har rett mann i managerstolen, som kan utvikle spillerne vi har med stort potensiale (Pogba, Rashford og Martial i det offensive).  Kan ikke sammenligne en Martial på 25/26, som mest sannsynlig da vil ha flere gode sesonger i seg og er på ett fysisk peak, mot en Sanchez som er på vei ned og har en markant fetere lønningspose. Det blir søkt og urealistisk. Scenarioet om at han skulle forlate oss på grunn av dårlig spill om 2-3 sesonger er ei heller spesielt realistisk, da kunne man like gjerne tegnet opp ett lignende scenario for Pogba/Rashford.  Rashford vil som sagt sikker havne i nogenlunde samme sjiktet som Martial skulle en tro. De Gea havner mellom 3 til 4, Pogba kanskje 3,5-4,5. Dette er bare gjetting selvsagt. Ikke så interessant i seg selv, det er mer interessant å se på hva den totale lønnskostnaden er i forhold til omsetning ref. ett av de forrige innleggene. Som klubb, drives det ganske å sunt på den fronten.

Søkt og urealistisk synes jeg er å ta litt i, konseptet her er jo ikke verre enn at det er to sider ved Martial, og per dags dato så vet vi ikke hvilken utgave vi sitter igjen med. Ikke det at han ikke kan ha flere gode sesonger i seg, men neppe på det nivået som gjør at andre toppklubber vil vise interesse, ergo er det vel neppe noen som umiddelbart vil betale en såpass høy lønnsutgift. Sanchez vil nok fortsatt ha gode sesonger i seg, men det ser ikke ut som det blir på det nivået vi hadde forhåpninger om når vi halvannen sesong etter vi signerte han sannsynligvis kommer til å kvitte oss med han.

Uenig ref Pogba, men enig ift Rashford, fortsatt for tidlig å si hva slags nivå han kommer til å stabilisere seg på. Når det gjelder Pogba så har jeg uansett ikke all verdens tro på at han er i klubben i mer enn maks 2 sesonger til. 

Mer og mer, altså, man kan ha en sunn balanse i form av lønnsutgifter mot totale inntekter samtidig som vi har en lønnsstruktur som er hinsides all fornuft. Vi kan gi alle spillerne på u21 en ukelønn på £100k og det ser fortsatt fint ut.

Bongis
BongisInnlegg: 10130
01.02.19 22:35
fugletitteren: Synd Fellaini går nå. Tror vi kunne trengt han ut sesongen som impact spiller fra benk, som en plan B.

Det er fakta at Fellaini har vært sentral i den lille suksessen vi har hatt i de årene han har vært her. Han har gjort det han har vært god til. 

Men det er et veldig riktig tidspunkt å selge han på. Det finnes mange gøyere måter å ha plan B på. Tenk å kunne sette på rashnord eller Martial for å kunne jage mål. Eller en Lingard eller Lukaku. Sanchez og Mata

Jeg elsker at vi har dobbel dekning på  angrepsspillerne våres. Og alle 6 har bevist under Solskjær at de er gode nok til å kjempe om førsteplassen. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9583
01.02.19 22:37
fugletitteren: Synd Fellaini går nå.

Ja litt synd det ikke skjedde tidligere. Det united har gjort på markedet siste tiden har vært smått katastrofalt.

Virker som om det er null samhandling i styrelsen.

Håper på bedringer nå og at ny manager bli backet opp på markedet i stil med størrelsen og forhåpningene til klubben.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
01.02.19 22:49

Hvor mye har selvtillit å si i fotball? Joshua King kvantifiserte det til 40%. Hva tror dere?


-Pat

PhatJoe
PhatJoeInnlegg: 3798
01.02.19 23:07
John||Locke: Joshua King

Forbauset over Kings engelskuttale og vokabular i postmatch intervjuet sist as. Positivt overrasket vel og merke.

wig1
wig1Innlegg: 3397
01.02.19 23:09
PhatJoe: Forbauset over Kings engelskuttale og vokabular i postmatch intervjuet sist as. Positivt overrasket vel og merke.

Han har bodd i England siden han var 16, så det skulle nå bare mangle tenker nå jeg. 

qbah
qbahInnlegg: 49663
01.02.19 23:11

Har han bedre Salford-dialekt enn Sunnyboi? 

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4490
01.02.19 23:42
John||Locke: Hvor mye har selvtillit å si i fotball? Joshua King kvantifiserte det til 40%. Hva tror dere?
-Pat

Litt på siden av tema:

Først og fremst så ville det vært interessant og sett grundig data om personlighetstyper innen fotball på høyeste nivå - hvor selvtillit betyr så utrolig mye mer enn "kom deg fra A til B"-idretter. 

For jeg er litt usikker på hvordan en skal angripe det tema. Med det mener jeg at variablene som antakeligvis påvirker selvtilliten - eller den nødvendige tenkningen som gjør at en prestere på sitt beste - virker å være så veldig forskjellige fra person til person.

Jeg tror for eksempel John Arne Riise var veldig godt anlagt for å ikke bli påvirket av bekymring/negativ konsekvenstenkning. For å si det litt stygt så er vel en velutviklet evne til å vurdere utfall sett på som et tegn på intelligens og et spesielt menneskelig fenomen - vi kan reflektere over døden osv. - men, tja, kanskje det kan ha en viss fordel i fotball at den delen av hjernen er noe underutviklet ...

(Som Bertrand Rusell som kjent sa (skjønt, det har flere modifikasjoner): "The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts").


Hjernen har jo flere forskjellige deler som er knyttet til stress, frykt og alt det der. Spesielt interessant med tanke på tap og/eller svingninger innen selvitillt på fotballbanen er kanskje forholdet mellom amygdala og prefrontal cortex, der det om sistnevnte heter:"Another area -- the ventromedial prefrontal cortex -- helps support long-lasting extinction of fearful memories. Research suggests the ability to do this may be affected by the size of the ventromedial prefrontal cortex".

Konklusjonen min er at fotball kan være en ekstra vanskelig idrett for nevrotikere. 

(Innlegget ble redigert 01.02.19 23:52)

wingswest
wingswestInnlegg: 11320
02.02.19 00:42

Selvtillit har selvsagt enomt å si. Det har det i alle yrker hvor ytterpunktene er veldig store. Og spesielt i idrett hvor man må ut de aller siste prosentene for å utgjøre en forskjell. Man skal ikke slippe seg ned mange hakk før prestasjonene daler. Noe som trolig er hovedårsaken til at så mange spillere sliter med å levere etter de fyller 30, gløden er ikke det den var når man hadde mye å bevise. Og akkurat det samme gjelder for lag som vinner alt og har en manager som ikke gjør de riktige grepene med overganger for å sørge for at de spillerne som er der gir alt til enhver tid.

startelver
startelverInnlegg: 63664
02.02.19 00:49
molster: Hvordan lag holder startelver med? Må være traurige greier, med tanke på at han foretrekker å skrive om mektige United.

Hele Norge er interessert i United om dagen og Solskjær , det må du da skjønne. 

Jeg holder med Spurs og er selvsagt glad for at avstanden nedover fortsatt er stor nok. 

 

 

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13118
02.02.19 10:28
startelver: Jeg holder med Spurs og er selvsagt glad for at avstanden nedover fortsatt er stor nok.

Blir nok en bra DVD

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20474
02.02.19 10:36

Tenk hvor god John Arne Riise hadde vært med litt mer selvinnsikt. Var det ikke en sesong han passerte over 100 skudd og mindre enn 10 traff mål? En eller to gikk i mål. Da kan man tenke seg hvor mange flere dårlige valg han foretok.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
02.02.19 10:42
TheBelfastBoy: Tenk hvor god John Arne Riise hadde vært med litt mer selvinnsikt. Var det ikke en sesong han passerte over 100 skudd og mindre enn 10 traff mål? En eller to gikk i mål. Da kan man tenke seg hvor mange flere dårlige valg han foretok.

Ev. om han hadde bedre manager. For meg virker det usannsynlig at en person får holde på med saboteringen, uten managerens velsignelse.

Jeg har en del legit erfaring fra FM, så jeg vet at langskudd kan forekomme selv om du forbyr det totalt. Men omfanget vil da ikke være stort.


-Pat

(Innlegget ble redigert 02.02.19 10:43)

missChance
missChanceInnlegg: 55211
02.02.19 10:44

Gode dager for TV2, men folk er gale. Og bitte litt slitsomme. Og irriterende.
Ser stadig bekjente på FB som gledesstrålende kan fortelle at Ole Gunnar vant igjen - som om laget ikke eksisterer ...

'Selv de som ikke bryr seg om fotball betaler 399 kroner i måneden for å se Solskjær

...

FRAM TIL SEKS dager før jul handlet TV2s Premier League-sendinger om fotball, spenning, følelser, kjærlighet og drama. Det gjør det fortsatt. Men siden 18. desember har norsk fotball fått en helt ny menighet.

Ole Gunnar Solskjærs menighet.

For dem handler det mest om Ole Gunnar Solskjær.

For mange av dem handler det bare om Ole Gunnar Solskjær.

...

NITTI TUSEN NORDMENN – jeg gjentar, 90 000 nordmenn – har tegnet Premier League-abonnement til 399 kroner per måned siden 18. desember. Multipliserer du det ene tallet med det andre, hvilket er akkurat det du må gjøre for å se økningen av TV-inntektene Ole Gunnar Solskjær genererer, får du trettifem millioner ni hundre og ti tusen. Og fordi det handler om penger kan du sette kroner bak.

35 910 000 kroner.

I økte inntekter per måned.'

(Innlegget ble redigert 02.02.19 10:44)

missChance
missChanceInnlegg: 55211
02.02.19 10:46

"FOR ET PAR dager siden kom det en mail fra en dame som ikke liker sport, som helt åpenbart ikke ser opp ned på en fotball, som aldri har hatt et forhold til Manchester United, men som har kjøpt et PL-abonnement fordi hun synes det er så gøy med Ole Gunnar Solskjær. Der ligger mye av det.

DER HAR DU også den nye fritidssysselen i Norge. Den nye bølgen. Ole Gunnar Solskjær is the new black. Og det – fordi 90 000 som vokser betyr enorme ekstra inntekter for dem som selger folket galskapen – er dårlig nytt for alle som ikke liker Manchester United og/eller har problemer med Ole Gunnar Solskjær.

For dette er ikke fotballinteresses, folkens.

Dette er mania.

Så til alle som sliter med faktum er det bare en ting å si:

Bli vant til det."

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
02.02.19 10:50
missChance: "FOR ET PAR dager siden kom det en mail fra en dame som ikke liker sport, som helt åpenbart ikke ser opp ned på en fotball, som aldri har hatt et forhold til Manchester United, men som har kjøpt et PL-abonnement fordi hun synes det er så gøy med Ole Gunnar Solskjær. Der ligger mye av det. DER HAR DU også den nye fritidssysselen i Norge. Den nye bølgen. Ole Gunnar Solskjær is the new black. Og det – fordi 90 000 som vokser betyr enorme ekstra inntekter for dem som selger folket galskapen – er dårlig nytt for alle som ikke liker Manchester United og/eller har problemer med Ole Gunnar Solskjær. For dette er ikke fotballinteresses, folkens. Dette er mania. Så til alle som sliter med faktum er det bare en ting å si: Bli vant til det."

Takk for analysen, P. Fine anekdoter og generaliseringer. Akkurat det vi forventer av en på ditt nivå. 


-Pat

Lezah
LezahInnlegg: 64234
02.02.19 10:51

Akkurat som at folk hater Pool-supportere fordi de er idioter og slemme, hater folk Untied-supportere pga denne gjengen. Jeg hater dem selv.

Jeg hater alle nesten.

(Innlegget ble redigert 02.02.19 10:51)

missChance
missChanceInnlegg: 55211
02.02.19 10:53
Lezah: Akkurat som at folk hater Pool-supportere fordi de er idioter og slemme, hater folk Untied-supportere pga denne gjengen. Jeg hater dem selv. Jeg hater alle nesten.

Folk flest er jo idioter. Sies det. Eller? :D

 

Disse plutselige fotballekspertene som aldri har brydd seg om fotball og langt i fra United, begynner å irritere meg. 

Ole Gunnar FC.

Tormund
TormundInnlegg: 26973
02.02.19 13:07
TheBelfastBoy: Tenk hvor god John Arne Riise hadde vært med litt mer selvinnsikt. Var det ikke en sesong han passerte over 100 skudd og mindre enn 10 traff mål?

Litt vel inspirert av Wayne Gretzky, kanskje?

startelver
startelverInnlegg: 63664
02.02.19 13:47
missChance: ITTI TUSEN NORDMENN – jeg gjentar, 90 000 nordmenn – har tegnet Premier League-abonnement til 399 kroner per måned

Så dumme de er, kan se alt gratis på stream. De pengene kan jo brukes på å kjøpe seg en bedre middag.  

 

wig1
wig1Innlegg: 3397
02.02.19 17:59
startelver: Så dumme de er, kan se alt gratis på stream. De pengene kan jo brukes på å kjøpe seg en bedre middag.

Du må vel ikke punge ut allverden for en bedre middag i Thailand?

Villans20
Villans20Innlegg: 7923
02.02.19 18:18
startelver: Så dumme de er, kan se alt gratis på stream. De pengene kan jo brukes på å kjøpe seg en bedre middag.

Enig. Langt bedre kommentatorer får du også. 

Det er vinn vinn.

Har god jobb med fast lønn men takler bare ikke det Tv2 studioet, blir for cringe.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg