Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Dux1
Dux1Innlegg: 33831
07.02.19 14:27
Lezah: Altså, hva er en for lang (for det er vel det folk automatisk tenker) kontrakt for en 26 år gammel (tidvis) engelsk landslagsspiller? Det er ikke noe bindende for livet, og; vi vet ikke noe om lønn, vi vet ikke noe om varighet, ei heller om det er noe som helst i dette heller for den saks skyld. Jeg klarer ikke å gire meg veldig opp her personlig.  Si f.eks 4 år, da. Det er en brukbar varighet, og vi beholder ham om ønskelig i de antatt beste årene hans før vi da kan gjøre en ny vurdering når han begynner på 30-årene. 5 åer er ikke rare forskjellen. Ser ingen katastrofe i dette.

Du må heller spørre hva er for lang avtale for en 26 år gammel, svært skadeutsatt spiller som ikke er førstevalg! Hvis hensikten er å selge før kontakten går ut, så er jo f eks 2 år mer enn nok. Hvis du mener en 4 års-avtale er fortjent, så er vi helt uenige. 

Jones er kanskje grei å ha som 3. eller 4. valg på stopperplass. Problemet hans er først og fremst tilgjengelighet, eller mangel på sådan. Det har vært mer en nok tid på å vurdere kvalitetens hans også, og jeg mener det er sløseri med midler å bruke lønn på en svært skadeutsatt spiller som aldri vil få fast plass i United i 4 nye år. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9583
07.02.19 14:57

Da har vi en gyldig forklaring på hvorfor Young og Jones for ny avtale. Venter bare på nesteman.

Spillere som er umulig å få solgt tar vi å knytter til oss over lang tid. Deilig å ta steg i rett rettning. 

(Innlegget ble redigert 07.02.19 14:58)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 25013
07.02.19 15:05
Slikkepott: Liverpool derimot, vinner de ligaen så er det litt som at Hitler snubler over ungdomskilden i Argentina, reiser tilbake til Tyskland, samler troppene og stemmer for DEXIT (Deutschland ut av EU) før han så invaderer Polen. Rent umiddelbart fører det til mangel på snekkere, elektrikere, rørleggere og prostituerte i Norge, noe som sender oss inn i en grusom spiral med ødeleggelse og død. Etter en langvarig krig så bryter et virus ut som tar livet av alle kvinnene, hvor mennene som overlever krigen så blir dømt til homsing resten av livet før menneskeheten endelig dør ut.

Er alle prostituerte Polske?

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13118
07.02.19 15:28
GreySerpent: Er alle prostituerte Polske?

Ikke alle.

På bordellet jeg driver så utgjør de ca 52% av det totale utvalget varer, på landsbasis så vil jeg anslå ca 30%, nok til at det vil få store økonomiske konsekvenser, for ikke å snakke om blue balls. 

Lezah
LezahInnlegg: 64234
07.02.19 15:56
Dux1: Du må heller spørre hva er for lang avtale for en 26 år gammel, svært skadeutsatt spiller som ikke er førstevalg! Hvis hensikten er å selge før kontakten går ut, så er jo f eks 2 år mer enn nok. Hvis du mener en 4 års-avtale er fortjent, så er vi helt uenige.

Utropstegnet ditt overbeviste meg.

Nei altså. Når er sist du så noen i den alderen få 2 års-kontrakt? Hvem i den alderen vil ha det? Optimalt sett kunne vi beholdt spillere akkurat som vi ønsket og betalt dem på ukesbasis for så å selge ettersom vi fant det for godt... Det er ikke noe som utgjør en forskjell på 2 og 4 års-kontrakt mtp fremtidig salg. Utover det lille faktum at vi snarere måtte vurdere å fornye med SOF, og kanskje høyere lønn mtp markedssvingninger, enn hvis vin bandt ham til en 4 års-kontrakt.

Da er han i en alder hvor han begynner å tape seg i verdi og kanskje kvalitet. Om han ikke alt er solgt. hvem vet. Vi slapp i all fall en ny runde når han er 28-29.

(Innlegget ble redigert 07.02.19 15:58)

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29501
07.02.19 19:15

Nei la oss for all del kvitte oss med Young, Smalling og Jones. Tre menn med etterhvert enormt mye erfaring i klubben. Tre engelske spillere. Og så kjøper vi heller inn noen av de nye råeste der ute. Ja kjør på. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20474
07.02.19 19:57

Sier seg selv at det er å foretrekke å selge Jones fremfor å la han gå gratis. Men det forutsetter at man ikke gir han en bedre kontrakt enn hva en potensiell kjøper kan tilby.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9583
07.02.19 20:11
MrManUtd: Nei la oss for all del kvitte oss med Young, Smalling og Jones. Tre menn med etterhvert enormt mye erfaring i klubben. Tre engelske spillere. Og så kjøper vi heller inn noen av de nye råeste der ute. Ja kjør på.

Lett å le av de som faktisk løfter på sløret og har meninger, verre er det å dele sine egne.

Hadde vært spennende å se hva dine meninger om veien videre på spillefronten er? 

Bør vi få inn mer unge spillere, kjøpe eller selge noe, og isåfall hvem?

Jeg selv vil både ha inn yngre fra klubbens akademi i tillegg til å toppe med noen kjøp for å utfordre i toppen. Som du sikkert fortstår bør det da også forlate noen i en allerede stor tropp for å få det til. 

(Innlegget ble redigert 07.02.19 20:12)

sharpix
sharpixInnlegg: 8689
07.02.19 20:47

Strengt talt, har vel timingen for å kunne tåle et PL-gull til Liverpool aldri vært bedre enn denne våren.

Nyheten om en eventuell første lifatriumf på nesten 30 år kommer til å drukne i blant alle de ferskeste nyhetene eller uttalelsene fra eks-spillere om Solskjær skal/bør/må ansettes til jobben. 

Og skulle det vise seg at et visst annet lag enn Liverpool endte på toppen av Solskjær-tabellen, så sier det seg selv at dette kommer til å bli vektlagt fremfor den ordinære tabellen.


(Innlegget ble redigert 07.02.19 20:49)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9583
07.02.19 21:09
sharpix: Strengt talt, har vel timingen for å kunne tåle et PL-gull til Liverpool aldri vært bedre enn denne våren.

Samtidig ville kanskje enda en "nesten-triumf" få ting til å skje i klubben. Desperate fans, spillere som vil videre til større klubber osv. 

Ligaseier til plastikklubben teller uansett lik null.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6215
07.02.19 21:24
TheBelfastBoy: Sier seg selv at det er å foretrekke å selge Jones fremfor å la han gå gratis. Men det forutsetter at man ikke gir han en bedre kontrakt enn hva en potensiell kjøper kan tilby.

Hva går middelmådige kjeks for om dagen? ;)

Leste et sted at han er på 75000pund i uka pdd. En kontraktsforlengelse vil nok heve lønna uansett. I tillegg har vel Rojo nylig signert ny kontrakt også. Til sommeren vil vi mest trolig/garantert/helt sikkert signere en ny stopper. Slik det ser ut nå så blir stopperparet ny-Lindeløf. Da har vi Smalling, Rojo, Bailly og Jones i bakhånd. Samtidig som Tuanzebe kommer tilbake fra lån(tar ikke med Mensah som stopper).

Jeg tipper at dersom vi gir Jones ny kontrakt så får vi samme problemstillingen når den kontrakten nærmer seg slutten. Han blir et tapsprosjekt uansett. Bedre å røske av plasteret enn å dra det av sakte;)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20474
07.02.19 21:44

Og jeg tipper at dersom vi gir ny kontrakt nå selges han denne eller neste sommer likevel. Dersom han ikke gis ny kontrakt går han gratis. Hvorfor det skulle være å foretrekke skjønner ikke jeg.

Forresten er jeg usikker hva de går for. Liverpool solgte en middelmådig kjeks med holdningsproblemer til Crystal Palace for £26 mill for snart to år siden. Da var han cirka like gammel som Jones er nå og totalt uønsket av Jurgen Klopp.

(Innlegget ble redigert 07.02.19 21:47)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9583
07.02.19 21:55
glycinello: Jeg tipper at dersom vi gir Jones ny kontrakt så får vi samme problemstillingen når den kontrakten nærmer seg slutten.

Sånn har vi gått noen runder med visse spillere nå, og på den måten har disse blitt kontinuitetsbærere for klubben i jakten på middelmådighet. 

Spillere som ikke er verken ledere, spesielt gode spillere eller vinnere.  Noen ganger er det bare greit å skille lag før det er for sent. 

Bailly slår meg som en som er på vei inn i samme baner som smalling/jones....spillere som bare er med i år etter år, uten fremdrift i forhold til kvalitet/skader ++ (og står vel gjerne mer i veien for andre)

Nå har han bare vært hos oss for kort tid så vi må se det an, selv om varselslampene blender oss i trynet.  

glycinello
glycinelloInnlegg: 6215
07.02.19 21:57
TheBelfastBoy: Og jeg tipper at dersom vi gir ny kontrakt nå selges han denne eller neste sommer likevel. Dersom han ikke gis ny kontrakt går han gratis. Hvorfor det skulle være å foretrekke skjønner ikke jeg.

Selvsagt vil et slikt scenario være å foretrekke. Men da må ikke klubben skyte seg selv i foten når det kommer til lønna i den nye kontrakten.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
07.02.19 22:19

Hvilken kanal på viasat er det viser kampen på tirsdag? 

missChance
missChanceInnlegg: 55211
07.02.19 22:30

En nøyaktig imitator. Har du hørt sånn ... Skulle nesten tro han gikk inn for å etterligne andre.

Script
ScriptInnlegg: 4119
07.02.19 22:58

Solskjær skal bare ikke kommentere annet enn positivt det andre sier, når det kan gjøres, ellers neglisjere negativitet. I siste kamp så jeg for første gang en midtstopper slå ut med hendene, han  hadde ingen å spille til. Det har nettopp vært en av sukesessformlene til Solskær, spillernes vilje til å orke å hele tiden å gjøre seg spillbare. De fleste ganger får de ikke ballen, men de gir motstanderen pasningsalternativer som må dekkes opp, og dermed frigjøres andre spillere. Dette har vært en av Solskjærs beste egenskaper. Han sa tidlig at Uniteds spillere skal jobbe veldig hardt, og veldig  mye av jobben særlig hos de offensive spillerne innebærer å gjøre seg spillbar uten faktisk å spilt til, fordi spillernes initiativ skaper åpning for andre, det er begrenset hvor mye og mange forsvaret kan markere samtidig. Jf Eggen og tredje bevegelse.

Vedrørende Rosenborg: Nå er tiden til å skaffe seg oppspillsvarianter. I eliteserien utfordres man alltid av motstanderens analyseteam som gjennomskuer det forutsigelige i  motstanderens  oppspill, det imøtegås best ved å ha et bredt reportoar av oppspillsvarianter, og et dynamisk forhold til utøvelsen av dem. Gjerne skiftninger underveis i kamp, bå de i lengde og bredde.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6215
07.02.19 23:10
TheUnitedWay: Hvilken kanal på viasat er det viser kampen på tirsdag?

Tv2 sport1...

Script
ScriptInnlegg: 4119
07.02.19 23:43

For odens skyld: Solskjær skal ikke kommentere negativitet så lenge alt går  godt, som nå, da vil han lett virke triumferende. His den virkelige motgangen kommer, er det bare å være realistisk, ikke bare lire av seg at dette lærer av, dette gir muligheter og utfordringer, men reelt og uten blame game analysere situasjonen. Han skal dog ikke selv ta på seg mye skyld, det svekker hans autoritet.

Leser i avisa:Det er så lett å ta på seg for mye skyld! Dersom bare jeg hadde vært en annen, mye mer perfekt, så ville den andre - feks mitt barn, da barnet ble voksen - aldri havnet i problemer. Men hvorfor havnet da du i dine oppdragelssproblemer?  Fordi mine foreldre... osv tilbake til Adam og Eva.

Håpløst! Til dels.

(Innlegget ble redigert 08.02.19 00:00)

Borealis88
Borealis88Innlegg: 2322
08.02.19 00:44

Noen som har en side som gir United odds på The Treble i år? =)

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
08.02.19 00:58

Vises den ikke på viaplay i det hele tatt glycinello? :o

startelver
startelverInnlegg: 63664
08.02.19 04:38

Det var ikke solid spill mot Leicester, vi får se hva Ole tenker når tapene kommer.  

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9583
08.02.19 07:46
startelver: Det var ikke solid spill mot Leicester, vi får se hva Ole tenker når tapene kommer.

Er spent på hva sånne som du sier. For en ting er sikkert, den dagen har du ventet lenge på.

idiomatisk
idiomatiskInnlegg: 3177
08.02.19 08:08
Slikkepott: At City vinner ligaen er litt som the biggest loser åpner for at de rike deltagerne kan ta slankeoperasjon for å kjempe om 1 plassen, det er liksom ikke så forferdelig interessant. Manchester City i disse dager er jo ingenting annet enn en reklamekampanje.  Liverpool derimot, vinner de ligaen så er det litt som at Hitler snubler over ungdomskilden i Argentina, reiser tilbake til Tyskland, samler troppene og stemmer for DEXIT (Deutschland ut av EU) før han så invaderer Polen. Rent umiddelbart fører det til mangel på snekkere, elektrikere, rørleggere og prostituerte i Norge, noe som sender oss inn i en grusom spiral med ødeleggelse og død. Etter en langvarig krig så bryter et virus ut som tar livet av alle kvinnene, hvor mennene som overlever krigen så blir dømt til homsing resten av livet før menneskeheten endelig dør ut.

Hahaha.

Gull

glycinello
glycinelloInnlegg: 6215
08.02.19 08:23
TheUnitedWay: Vises den ikke på viaplay i det hele tatt glycinello? :o

Det skal jeg ikke si 100%, men i og med den går hos TV2, så tror jeg ikke viasat-plattformen har de norske rettighetene til denne.

lsklars
lsklarsInnlegg: 95845
08.02.19 09:33

Jones med ny kontrakt.

Hvorfor fornyer vi med kjeks? 

Artaxerxes
ArtaxerxesInnlegg: 70209
08.02.19 09:40
Slikkepott: Liverpool derimot, vinner de ligaen så er det litt som at Hitler snubler

Helt riktig.

Manchester United, som hersket i engelsk fotball i over 20 år, kan best sammenlignes med det onde Imperiet under keiser Palpatine Ferguson.

Manchester City, under Kylo Guardiola, er The First Order, som følger i fotsporene til det onde Imperiet. 

Liverpool, ledet av Klopp Skywalker, er Rebellalliansen, som kjemper mot overmakten for å gjenopprette Republikken, den vakre tilstanden vi hadde i engelsk fotball før Berlinmurens fall.

Jeg vet ikke helt hvor Chelsea passer inn i denne analogien, dog. The Trade Federation, ledet av Gunray Mourinho...?

(Innlegget ble redigert 08.02.19 09:41)

CryniX
CryniXInnlegg: 12947
08.02.19 10:02
Artaxerxes: Helt riktig. Manchester United, som hersket i engelsk fotball i over 20 år, kan best sammenlignes med det onde Imperiet under keiser Palpatine Ferguson. Manchester City, under Kylo Guardiola, er The First Order, som følger i fotsporene til det onde Imperiet.  Liverpool, ledet av Klopp Skywalker, er Rebellalliansen, som kjemper mot overmakten for å gjenopprette Republikken, den vakre tilstanden vi hadde i engelsk fotball før Berlinmurens fall. Jeg vet ikke helt hvor Chelsea passer inn i denne analogien, dog. The Trade Federation, ledet av Gunray Mourinho...?

Denne tapte du.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6215
08.02.19 10:08

Skal vente med meltdownen til (syke)lønna hans er bekreftet. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg