Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
kytec
kytecInnlegg: 48136
09.02.19 19:23
KingAnderson: P.S: Vet du forresten at Solskjær var medlem i Liverpools supporterklubb når han scoret debutmålet sitt på Old Trafford?

He, he, visste at han var Liverpool-supporter.

Det var vel "alle" på 70-80 tallet da Kvein Keegan og Kenny Dalglish herja som verst. 

missChance
missChanceInnlegg: 54952
09.02.19 19:26

Ifølge Michael Crick har vi nå den beste rekken med vunne bortekamper siden april 2002, da vi hadde sju borteseiere på rad (klubbrekord).

Det er hyggelig at vi endelig får positive stats og ikke bare stadige brutte rekorder! 

 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6515
09.02.19 19:29
Morten_1996: Blir spennende å følge med. United bør uansett ikke forhaste valget, og ta seg tid frem til sommeren med avgjørelsen, slik de har lagt opp til.

Synes de bør ha det klart før sommeren. Oles status øker for hver uke som går og kommer han noenlunde i mål igjennom neste måneden bør han få jobben før april. For meg står Ole for alt vi bør være som klubb og det er jo ekstra morsomt at han er norsk, men akkurat det vil ikke være det viktigste. Jeg synes han imponerer på alle måter. For fansen ville det være en nedtur om han ikke får jobben og det vil gi et voldsomt press på Eddie og hans arvtager.

Vi bør samtidig få på plass omstruktureringen med en DOF. Det bør heller ikke vente til sommeren. Når sommeren er her er det like før ny sesong. Det stresset bør vi unngå. Gi Ole beskjed og gi han en DOF som han kan samarbeide med og unngå en evig kamp med Levy og Spurs om Poch. Han slipper ikke Poch billig. La oss få roen før sommeren og planlegg for neste sesong og de neste årene i ro og mak. 

glimtsupporteren
glimtsupporterenInnlegg: 3442
missChance
missChanceInnlegg: 54952
09.02.19 19:44
GreySerpent: United

Hvis du ikke allerede har sett den - tenkte du ville sette pris på denne :)

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7294
09.02.19 19:45

Ønsker meg Chelsea og Spurs tap imorgen

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 14057
09.02.19 19:45
den_glade_gris: Synes de bør ha det klart før sommeren. Oles status øker for hver uke som går og kommer han noenlunde i mål igjennom neste måneden bør han få jobben før april. For meg står Ole for alt vi bør være som klubb og det er jo ekstra morsomt at han er norsk, men akkurat det vil ikke være det viktigste. Jeg synes han imponerer på alle måter. For fansen ville det være en nedtur om han ikke får jobben og det vil gi et voldsomt press på Eddie og hans arvtager.

Det er lenge til mai enda! Men om han forsetter å levere slik som nå, han får laget til å fungere så er det utrolig rart om han ikke får fortsette. Men jeg tror det er langt fra en topp 4 som OGS vil klare, til det å utfordre City og Liverpool. For det er vel over tid Man. utd ser dette for seg bygget. Uansett, han virker å være rett mann på kort sikt, da snakker vi om to år frem i tid.

Når det er sagt tror jeg at mange andre ville klart det som OGS har gjort, det er åpenbart at laget saboterte Mourinho så til de grader, og det har vi sett i andre lag i PL også. Men å heve dette videre til å bli en tittelutfordrer? Det er ekstremt mye vanskeligere.

(Innlegget ble redigert 09.02.19 19:47)

F.R.O.G
F.R.O.GInnlegg: 14057
09.02.19 19:49
kytec: Det var vel "alle" på 70-80 tallet da Kvein Keegan og Kenny Dalglish herja som verst.

Nei jeg var Arsenal supporter :) Gjennom hele "boring Arsenal" perioden også. Ble det i 1976. 

wingswest
wingswestInnlegg: 11317
09.02.19 20:00
dalagubbe: Ønsker meg Chelsea og Spurs tap imorgen

Skal vi være realistisk så er det kun Chelsea-tap som er aktuelt. Aldri om Spurs avgir poeng hjemme mot Leicester. 

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20127
09.02.19 20:00

Hvis dere ønsker å lese VGs ferskeste Solskjær-artikler så ligger det er par stk helt øverst på forsiden på VG.no

 

Hvis dere vil lese en rimelig uinteressant artikkel om at liverpool tok tilbake tabelltoppen, så er det allerede så gammelt nytt at dere må bla Siihiiinnsykt langt ned på siden, for å finne et bilde som leder dere inn til den artikkelen. 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6515
09.02.19 20:07

Flott seier i dag. 100% vellykket. Vi fikk spart noen spillere og 3 poeng og ingen skader så vidt meg bekjent. Nå er det bare og lade opp batteriene til PSG både for fans og spillere. Jeg er ikke i toppform akkurat nå, men 10 ville hester skal ikke hindre meg å dra på tirsdag. Jeg skal være klar på 1.rad og gi spillerne all støtte jeg kan. Det vil bli en enorm stemning. Forskjellen fra Mou tiden er påfallende både når det gjelder entusiasme og volum på banen. Gir noen terningkast til spillerne i dag.

David De Gea   -    3/4  -  Ingen store feil. Liten kommunikasjonssvikt med Smalling på et innlegg. Sikker i klypene og god i plasseringen. Et par slurv med beina. God.

Dalot      -    2    -    Skuffer litt med innleggsfoten og sliter litt defensivt. Virker å gå litt for fort i PL enda. Trenger sannsynligvis tid og spilletid. Vil ikke kappe hodet av han enda. Har offensive fibre og spennede type, men mangler en del enda.

Jones    -    4    -   Veldig solid og en målgivende til Martial. Ny kontrakt og opptrer med  ro og sikkerhet. Holder han seg skaderfri? Er han blitt smartere med årene når det gjelder villskapen? Opptrer kontrollert og er sterk.

Smalling  -   4   -   Godt å se tilbake. Er dette en rusten Smalling har vi gode tider i vente. Kledde av Mikrovic og er sterk og sikker i plasseringen. Utgjør et sikkert stopperpar med Phil.

Shaw     -   3/4   -  Grei match på backen. Kombinerer godt med Martial og Pogba.

Matic    -    3    -   Utgjør en god dou med Herrera. Kan bli litt sen i enkelte tilfeller, men framstår med autoritet.

Herrera  -  5   -   En arbeidsmaur av de sjeldne som er konstruktiv i tillegg. Vil gå i krigen for Ole. Stort oppsving.

Pogba    -  6  -   Enorm match. Styrer det meste av Uniteds spill og to mål. Framstår som en av verdens beste spillere under Ole. For en forvandling. La de to få jobbe sammen de nærmeste årene.

Martial  -   4   -  For en goal. Sterk og rask. Alltid en trussel. Får Fulham forsvaret til å rygge. Bør spille på tirsdag.

Lukaku  -  2/3  -  Virker litt sen og er ikke venn med ballen i alle situasjoner. Mangler selvtillit? 

Mata     -  3   -  Jobber godt uten å være den boksåpneren jeg tror Ole hadde håpet på. Fikk til lite med Dalot.

 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6515
09.02.19 20:18
F.R.O.G: . Men jeg tror det er langt fra en topp 4 som OGS vil klare, til det å utfordre City og Liverpool. For det er vel over tid Man. utd ser dette for seg bygget. Uansett, han virker å være rett mann på kort sikt, da snakker vi om to år frem i tid.

Nå er det vel ikke sikkert vi vil klare top 4, men for ikke lenge siden var det en utopi. Jeg tror ikke det er så veldig mye som skal til før vi utfordrer City og Liverpool og vi topper jo Solskjærtabellen. To år kan være lang tid i fotball, men vi må nok tenke lenger. Jeg tror Ole og hans team vil være rett for klubben  i et lengre perspektiv og vi trenger en langsiktig plan nå. Nå må det være slutt på dumme stjernekjøp, dinosauermanagere og Disneyland. La oss være United, en enhet og en familie som ingen skal ta lett på. Stå sammen. Nå tror jeg vi kan være på rett vei.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24421
09.02.19 20:41
kytec: Så vidt eg husker var Ferguson positiv til overgangen, men Ole ville ikkje.

Feil igjen.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24421
09.02.19 20:47
missChance: Hvis du ikke allerede har sett den - tenkte du ville sette pris på denne :)

Han er fantastisk og en soleklar favoritt. Takk for snutten.

Fokkeslasken77
Fokkeslasken77Innlegg: 13530
09.02.19 20:51

Nybegynnerflaks.

kytec
kytecInnlegg: 48136
09.02.19 21:13
GreySerpent: Feil

Det er ikkje feil. Fordi OGS kun hadde status som reserve i United så ville Ferguson at han skulle få gå til en klubb som satset på han. 

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11201
09.02.19 21:17
kytec: Det er ikkje feil. Fordi OGS kun hadde status som reserve i United så ville Ferguson at han skulle få gå til en klubb som satset på han.

Tar du dette på husken? Jeg syns det er så rart at du er så bombastisk om ting du åpenbart ikke har peiling på. Hvor får du selvtilliten for? Man skulle tro at selvutdritingen din fikk deg til å holde hakket mer kjeft, men du bare graver og graver.

In 1998 there were rumours you’d be sold to Tottenham. What did you know about this?

Martin Edwards and Alan Sugar had agreed a fee – £5.5m, I think. But the gaffer called me into his office and said: “I don’t really want to sell you because if you stay here you’ll play enough football.” That was enough for me. I didn’t want to go; my agent did. He said he had never met a person as stubborn as me. But I was right. I normally am!


-Pat

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24421
09.02.19 21:30
kytec: Det er ikkje feil. Fordi OGS kun hadde status som reserve i United så ville Ferguson at han skulle få gå til en klubb som satset på han.

*sukk*

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22179
09.02.19 21:30
kytec: så ville Ferguson at han skulle få gå til en klubb som satset på han.

Nei. Sir Alex har uttalt at han hadde hatt forståelse for det hvis Solskjær hadde dratt til Tottenham, men han ville at Solskjaer skulle bli værende. Klubben hadde i det hele tatt hverken behov eller ønske om å selge Solskjær, men Tottenham og andre klubber var ganske iherdige en periode og de lot Solskjær ta avgjørelsen selv.

 

kytec
kytecInnlegg: 48136
09.02.19 21:30
John||Locke: Jeg syns det er så rart at du er så bombastisk

Eg er ikkje bombastisk. Du virker en tanke paranoid, men eg kan ikkje vite at det er tilfelle. Derfor påstår eg ikkje det. 

missChance
missChanceInnlegg: 54952
09.02.19 21:32
kytec: Eg er ikkje bombastisk. Du virker en tanke paranoid, men eg kan ikkje vite at det er tilfelle. Derfor påstår eg ikkje det.

Dette virker da ganske bombastisk: Det er ikkje feil. Fordi OGS kun hadde status som reserve i United så ville Ferguson at han skulle få gå til en klubb som satset på han

Du tar ikke akkurat noen forbehold.

(Innlegget ble redigert 09.02.19 21:32)

kytec
kytecInnlegg: 48136
09.02.19 21:34
KingAnderson: Sir Alex har uttalt at han hadde hatt forståelse for det hvis Solskjær hadde dratt til Tottenham,

Det er jo ikkje milevis fra mitt innlegg om at Ferguson var positiv til overgangen pga at han ønsket at OGS skulle spille fast. 

missChance
missChanceInnlegg: 54952
09.02.19 21:34
GreySerpent: Han er fantastisk og en soleklar favoritt. Takk for snutten.

My captain.

Ja, han er en fin fyr. Alltid gode ord å si om motspillerne, og som det står i artikkelen en gjennomtenkt diplomat. Det er ikke rart han blir bedt om å stille så mye i media - han er den beste vi har på det området!

kytec
kytecInnlegg: 48136
09.02.19 21:34
missChance: så ville Ferguson at han skulle få gå til en klubb som satset på han.

Er det virkelig feil? 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
09.02.19 21:35
kytec: Det er jo ikkje milevis fra mitt innlegg om at Ferguson var positiv til overgangen pga at han ønsket at OGS skulle spille fast.

skal du ha kred? 

du husker at det var en sak om det, men ikke helt hva den handlet om. du tar feil, ferguson ville ikke kvitte seg med ole, og det var også grunnen til at han ble igjen.

(Innlegget ble redigert 09.02.19 21:37)

missChance
missChanceInnlegg: 54952
09.02.19 21:36
kytec: Er det virkelig feil?

Ja, Ferguson ville ikke at Solskjær skulle gå, men han ville godta det hvis OGS ønsket det. Det er faktisk ganske stor forskjell.

 

Og takk og lov for Fergusons samtale med Solskjær!

(Innlegget ble redigert 09.02.19 21:39)

kytec
kytecInnlegg: 48136
09.02.19 21:37
TrueTopRed: skal du ha kred?

Eg nøyer meg med ikkje å bli hundset takk. 

kytec
kytecInnlegg: 48136
09.02.19 21:37
missChance: Ja, han ville ikke at Ferguson skulle gå

Ok. 

missChance
missChanceInnlegg: 54952
09.02.19 21:40
kytec: Ok

Skrivefeil som ble rettet.

kytec
kytecInnlegg: 48136
09.02.19 21:41
missChance: Skrivefeil som ble rettet.

Slapp av alle kan gjøre feil. Du er litt for alvorlig. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg