Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
missChance
missChanceInnlegg: 54968
11.02.19 17:34

Martial har for øvrig blitt ganske varm i trøya på engelsken: Anthony Martial also doing the translation from French questions into English for OGS (Simon Stone)

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19871
11.02.19 17:35
missChance: Og som var fake?

Det var unnskyldnings-briefen til Woody?

Prøver å finne de herlige meme-bildene, men var ikke så lett gitt.

missChance
missChanceInnlegg: 54968
11.02.19 17:38

En historie det er vanskelig å tro :D

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19871
11.02.19 17:40
John||Locke: Edit: Eller snakker vi om det samme likevel?

Vi gjør det.

Året etter gikk overgangen i orden, da hadde Woody lært skattereglene rundt utbetalingen av klausulen, og Moyes hadde gjort grundig research rundt spilleren (Han fikk ikke gjort det sommeren før)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11229
11.02.19 17:41
Hetfield: Året etter gikk overgangen i orden, da hadde Woody lært skattereglene rundt utbetalingen av klausulen, og Moyes hadde gjort grundig research rundt spilleren (Han fikk ikke gjort det sommeren før)

Trodde det var viden kjent at det var snakk om svindlere? Mins Herrera og United begge sa at disse tre menneskene ikke representerte noen av partene?


-Pat

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19871
11.02.19 17:49
John||Locke: Trodde det var viden kjent at det var snakk om svindlere? Mins Herrera og United begge sa at disse tre menneskene ikke representerte noen av partene?

Kan være..

Uansett var det en pinlig æffære for klubben, ble mye oppstyr fra media før klubben endelig ga en uttalelse rundt det.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11229
11.02.19 17:51
Hetfield: Uansett var det en pinlig æffære for klubben

Ja, sikkert Moyes' skyld. Neida.

Tenk om vi hadde fått Herrera på tampen der. Vi hadde muligens unngått Fellaini (ikke sikkert), og vi hadde hatt en fornuftig type å bygge på videre.


-Pat

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19871
Dux1
Dux1Innlegg: 33747
11.02.19 17:53

Det går ikke. På vgd enten hater man eller elsker en manager. Ingen mellomting. 

-Pæt

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9350
11.02.19 17:56

"Det er ingen tvil om at Moyes gjorde ting galt, og noen av dem skikkelig galt, men dette sier jeg også i etterpåklokskpens lys. Hadde han hatt suksess i sesong nummer nå, hadde han blitt hyllet for akkurat det samme han hetses for i dag."

SVAR:  Klart det. Hadde han fått spillerne med seg og gjort det bra resultatmessig ville man sagt noe annet, og sånn er det med dette. Selv om jeg var uenig i valget på forhånd så sier det seg selv at vi alle har tatt feil en gang i blandt, så om klubben/sir mente at det var riktig så måtte man gi fyren en sjanse uansett, hadde ikke noe å tape på det.

Jeg kan ta frem eksemplet med Ole. Var veldig skeptisk til han på forhand også, men man kan ikke blunde for det man ser. Derfor mener jeg at man skal se det an ut sesongen og gi han jobben hvis han lykkes med ting. Gjør han det bør man kanskje ikke gi han en langkontrakt som med Moyes, men 2-3 år?

"Det er f.eks. ikke så veldig uvanlig at man bruker personell man er komfortabel med"

SVAR: Ja å være komfortable med folk er jo et krav og man ser begge de variantene ganske ofte, selv om det er mer vanlig å ta med seg eget folk ja. 

"En del tyder på at det hadde blitt et helvete uansett hvem som tok over etter Ferguson, da vi hadde en rekke sentrale spillere som sannsynligvis mistet piffen - og lojaliteten. Når Woody i tillegg må lære på jobben og vi ikke får forsterket en allerede aldrende og svak stall, så blir det ikke lett."

SVAR: Per idag kan jeg ikke si meg uenig i det. 

Skulle dog likt å visst hvem som ønsket hva og hvor mye når neste manager ble valgt. Naturlig at styret hører på SAF på bakgrunn av hva fyren har fått til og akkurat vunnet ligaen, men kan de uansett ha vært litt skeptisk til Moyes? Det at de gav ham 5 år tyder på ikke på det, men det at han sparkes så kjapt og fikk kalde føtter gjør.

Hvor mye hadde SAF i at han ble valgt å gjøre?! Moyes takket enormt for støtten fra SAF etter at han hadde fått jobben, så ting tyder kanskje på at det mer var han enn styrrelsen.


"Husker dere forresten Herrera-styret?"

SVAR: Du tenker på de som møtte opp og skulle hente en spiller på amatørmessig vis? :)

(Innlegget ble redigert 11.02.19 17:57)

Bakkus
BakkusInnlegg: 4324
11.02.19 18:06
John||Locke: Hvem vet hva som hadde skjedd om Moyes hadde fått muligheten til å bygge et lag?

Det var da han som var ansvarlig for at hele hans sommervindu ble kastet bort med en evig poach på Fabregas etter at Barcelona allerede hadde mistet Alcantara mot deres vilje. Endte opp med kun Fellaini som kostet mer enn det han ville gjort dersom salget hadde skjedd noen måneder før ettersom hans utkjøpsklausul hadde gått ut. Husker du og andre også flere av hans kommentarer og avgjørelser? Fjernet Mike Phelan og hele resten av trenerstaben etter at Ferguson hadde advart han sterkt mot det, ga Ferdinand og Vidic instrukser om å analysere Phil Jagielka, sa at vi skulle 'Aspire to be like City' etter å ha kommet 11 poeng foran dem sesongen før, sa i forkant av kamper mot Liverpool og Chelsea at de var favoritter til å vinne, pluss mye annet jeg sikkert glemmer i farten. 

Uavhengig av hvor liten tid man har fått er dette helt skandaløse avgjørelser og utsagn som vitner om at man ikke har det som skal til for å trene en klubb som Manchester United. Ferguson er selvsagt også skyldig i hvordan han gjorde det på transfermarkedet sesongene i forkant, som førte til at vi havnet der vi gjorde med Moyes ved roret.

missChance
missChanceInnlegg: 54968
11.02.19 18:10

"It was during an episode of farce on Bondi Beach in July, days into David Moyes’ reign as Manchester United manager, that it became evident the Scot had misjudged the magnitude of his new job.

Having left behind the frenzy of Bangkok on the first leg of United’s tour, Moyes, who was sacked as United manager on Tuesday, had decided to take his squad on an impromptu trip to Bondi – a stroll around the beach to stretch the players’ legs.

On a similar summer trip to Sydney with Everton, Moyes had taken players on the same bonding session and it passed without incident. But this was United, and while an Everton squad containing Australia international Tim Cahill went unnoticed among the surfers and sandcastles, Moyes’ new team were mobbed and besieged by supporters, to the extent that the manager had to hide his players in the rooftop bar of a nightclub until security arrived to restore order.

It was akin to a supply teacher taking a group of unruly sixth formers on a day out, with the leader’s authority undermined from the outset. United’s security staff and local police usually work in tandem when such trips are planned, but Moyes was unaware of this and a tour that had already made him uncomfortable due to the demands of sponsors and supporters had just delivered a stark example of the monster he now managed.

 

Han forsto rett og slett ikke omfanget, kravene og forventningene. Det tror jeg faktisk er vanskelig før man står i det. Man kan se det utenfra og tro at man vet, men når man kommer på innsiden, blir det en annen sak. Han var vel en smule naiv.

(Innlegget ble redigert 11.02.19 18:15)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11229
11.02.19 18:14
Bakkus: Det var da han som var ansvarlig for at hele hans sommervindu ble kastet bort

Kul sci-fi. Sett deg inn i rollemandater og prøv igjen. Ev. ikke prøv igjen og bare les tidligere innlegg.


-Pat

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11229
11.02.19 18:26
missChance: Han forsto rett og slett ikke omfanget, kravene og forventningene.

Dette virker absurd. Dette er noe den jevne United-supporter i Sudan hadde forstått, men som kommer som en overraskelse på en svært erfaren PL-manager?


-Pat

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
11.02.19 18:31
John||Locke: Sett deg inn i rollemandater og prøv igjen. Ev. ikke prøv igjen og bare les tidligere innlegg.

Jeg har lest at spillere som Bale, Kroos, Fabregas og Baines var objects for Moyes. Det er litt av en liste. Man kan egentlig ikke klandre Woodward så forferdelig mye for at dette ikke gikk til. 

Det har blitt bekreftet fra flere hold at David Moyes hadde siste ordet, og han mente blant annet at Thiago ikke var verdt pengene og at man burde gå for Fabregas. Øzil ble tilbydd, men han takket nei.

Man skal ikke klandre Moyes for alt, men han skal defo ha skyld i fiaskosommeren. 

missChance
missChanceInnlegg: 54968
11.02.19 18:34
John||Locke: Dette er noe den jevne United-supporter i Sudan hadde forstått,

Det er enkelte ting man kan skjønne i teorien, men ikke i praksis, når man først står midt i det som leder.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17417
11.02.19 18:38

Det er vel mer naturlig å se det fra ett litt annet perspektiv. Moyes standing som toppmangager i en toppklubb opp mot de store fiskene som target inn i klubben.

Dette vil jeg faktisk påstå  også er OGS sin største akkilleshæl eller iallefall største spørsmålstegn opp mot fangst av de store fiskene i konkuranse med de mer merriterte managerene i den store andedammen.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9350
11.02.19 18:42
FrannyLee: Det er vel mer naturlig å se det fra ett litt annet perspektiv

:-)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11229
11.02.19 18:45
Samey_FU: Jeg har lest at spillere som Bale, Kroos, Fabregas og Baines var objects for Moyes. Det er litt av en liste. Man kan egentlig ikke klandre Woodward så forferdelig mye for at dette ikke gikk til.  Det har blitt bekreftet fra flere hold at David Moyes hadde siste ordet, og han mente blant annet at Thiago ikke var verdt pengene og at man burde gå for Fabregas. Øzil ble tilbydd, men han takket nei. Man skal ikke klandre Moyes for alt, men han skal defo ha skyld i fiaskosommeren.

Dette gir absolutt ingen mening og vitner om at man ikke forstår rollen til en manager. For det første er ingen av de fire overgangene du ramser opp, umulige. Rarere ting enn det der skjer hele tida. Vi har kjøpt Di Maria, Lukaku (etter at det var for sent), fuckings Pogba og Shaw de senere årene. Hvorfor i all verden skal man late som de spillerne du nevner er rare targets for en av verdens største klubber og regjerende PL-mester? Da må trangen til å ta Moyes være sterk!

Hvis det stemmer at Moyes' liste så slik ut, tror du da at Woodwards oppgave er å surre bort hele vinduet, uten å avklare ting, slik at man står igjen uten spillere? Det er ikke Moyes som forhandler med klubbene eller spillerne. Det er Woody & Cos oppgave å avklare dette, og bevege seg nedover på listen. 

Det er problemfritt å levere en liste som begynner på Messi, Ronaldo, Dybala etc. Man sjekker (ut) targetene og går videre ned på lista. Er lista tom, går man over på neste. 

Hvis man gir en MANAGER skyld i et transfervindu, forstår man dessverre fint lite. Vi har ALDRI gitt Ferguson skylden for direkte bedritne transfervinduer (med unntak av de årene hvor han hadde som prinsipp å ikke kjøpe MC-er :-)). Han har lojalt sagt at han ikke fant "value in the market".


-Pat

(Innlegget ble redigert 11.02.19 18:49)

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12896
11.02.19 18:52
John||Locke: Det er problemfritt å levere en liste som begynner på Messi, Ronaldo, Dybala etc. Man sjekker (ut) targetene og går videre ned på lista. Er lista tom, går man over på neste.

Hvis lista er tom, hvordan går man over på neste ? 

iChris
iChrisInnlegg: 1797
11.02.19 18:54

Man lager 2 lister?

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11229
11.02.19 18:56
missChance: Det er enkelte ting man kan skjønne i teorien, men ikke i praksis, når man først står midt i det som leder.

Og så er det enkelte ting som er åpenbare å forstå i teorien og i praksis. 

Når VI på et forum reagerer med sjokk på en slik avgjørelse, mener jeg at det viser at man ikke trenger å stå der i "praksis" før man fatter det. Eller hva sier du? Hadde du sendt gutta ut på en "avslappende" spasertur på stranda? :-)


-Pat

missChance
missChanceInnlegg: 54968
11.02.19 18:59
John||Locke: Og så er det enkelte ting som er åpenbare å forstå i teorien og i praksis.  Når VI på et forum reagerer med sjokk på en slik avgjørelse, mener jeg at det viser at man ikke trenger å stå der i "praksis" før man fatter det. Eller hva sier du? Hadde du sendt gutta ut på en "avslappende" spasertur på stranda? :-)

Nei, men jeg er heldigvis ikke så naiv som Moyes :D

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12896
11.02.19 19:00
iChris: Man lager 2 lister?

For min del kan man lage 8 lister.

Tom er tom.

Tommelom

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20313
11.02.19 19:07

Dette er etter min mening et jævla godt poeng nesten alltid. Dersom noe er så opplagt at den halvfeite forståsegpåeren som kjører deg hjem fra byen natt til søndag kan forklare deg det er dette antakelig ganske opplagt for samtlige managere i PL. 

Mitt største ankepunkt mot Moyes var mediehåndtering. Og når man er så til de grader svak utad i media er jeg litt redd for hvordan han kommuniserte innad. Jeg ble veldig skuffet over hvordan flere spillere oppførte seg under Moyes, men manageren har også et ansvar for å få spillerne til å tro på budskapet han serverer.

Jeg er likevel helt overbevist om at vi ville vært i en bedre posisjon etter fire år til med Moyes enn to med LvG og to med Mourinho. En spiller som Kroos har mer eller mindre sagt at han ville signert for Man Utd om vi ikke hadde ansatt LvG.

(Innlegget ble redigert 11.02.19 19:12)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11229
11.02.19 19:10
Slikkepott: Hvis lista er tom, hvordan går man over på neste ?

Aah, det stemmer. Jeg glemte at Woody fikk kontant nei fra både spillere og klubber i starten av juni, gikk tilbake til Moyes og sa at han ikke kan noen vei med targetene. Deretter satt Moyes seg på do med hendene i hodet og gråt, frem til deadline day, uten å greie å produsere noen nye targets. 

Det er sikkert derfor det var forhandlinger gjennom hele sommeren.

En manager har heller verken makt eller mandat til å si til direktøren at han skal fortsette å prøve på noe han selv mener er umulig og avklart.


-Pat

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11229
11.02.19 19:11
missChance: Nei, men jeg er heldigvis ikke så naiv som Moyes :D

Jeg tviler ikke på din klokskap, jeg er bare sjokkert over at en erfaren manager skal forstå noe som er åpenbart for så utrolig mange. Historien fremstår som 100% absurd.


-Pat

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20313
11.02.19 19:16

Et annet poeng vedrørende David Moyes er at han i retroperspektiv hadde helt rett i noen av vurderingene han ble slaktet for. Han burde likevel ikke sagt dem.

missChance
missChanceInnlegg: 54968
11.02.19 19:21

Patrice Evra ♥ har en liten beskjed før kampen i morgen!

 

 

Faen, da! Den skulle i kamptråden. Beklager.

(Innlegget ble redigert 11.02.19 19:22)

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12896
11.02.19 19:24
John||Locke: Aah, det stemmer. Jeg glemte at Woody fikk kontant nei fra både spillere og klubber i starten av juni, gikk tilbake til Moyes og sa at han ikke kan noen vei med targetene. Deretter satt Moyes seg på do med hendene i hodet og gråt, frem til deadline day, uten å greie å produsere noen nye targets.  Det er sikkert derfor det var forhandlinger gjennom hele sommeren. En manager har heller verken makt eller mandat til å si til direktøren at han skal fortsette å prøve på noe han selv mener er umulig og avklart.

At du ønsker å tro på noe som går på tvers av hva Moyes mater til pressen er selvsagt opp til deg. https://www.theguardian.com/football/2016/dec/24/david-moyes-fabregas-bale-ronaldo-kroos-manchester-united-sunderland

At Woodward ene og alene skal ha skylden for at overgangsvinduet ble som det ble, virker smått absurd utifra hva Moyes selv sier. 

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg