Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25365
11.02.19 23:04
Borealis88: Matt Doherty (27 år)

Å hente en 27 år gammel back fra Wolves høres rimelig dølt ut.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20423
11.02.19 23:07

Idiotlogikk. Kos deg med det! 

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13003
12.02.19 00:01
John||Locke: Kjipt du er så jævlig uredelig. Du utelater helt bevisst dette, hvor jeg gjør det krystallklart at jeg ikke mener, og aldri har ment, at Moyes har vært kraftig involvert: "Han trekker spesifikt frem at han snakket med "Toni himself" - mest sannsynlig når avtalen var i boks. Du vet, det er som kjent ikke managere som kjøper spillere eller signerer avtaler." Du fremstiller det åpenbart løgnaktig for å forsøke å fordreie det jeg skriver. Dessuten, bravo for at du henviser til en artikkel som ikke har en dritt å gjøre med det du skriver. Det er sterkt, selv til deg å være. En managers rolle - selv Fergusons rolle, hvis du har lest noen av biografiene hans - er helt, helt underordnet når det kommer til å forhandle om og med spillerne. De kan selvsagt påvirke ved å love spilletid, være et trekkplaster i form av den de er etc., men du har til gode å hoste opp et eneste argument for hvordan man som manager kan fucke opp en sommer med forhandlinger. I din iver etter å feilaktig pinne dette på en person, hvis mandat ikke handler om spillerkjøp, later du som det ikke er de rundt forhandlingsbordets oppgave å sette en deadline for når man må være ferdig, slik at man kan bevege seg til neste target.  Hva tror du egentlig har skjedd? Fabregas sier til Moyes "jeg kommer!", men så sier agenten hans/klubben "nei!" til Woody? Og sånn går det frem og tilbake i 60 dager? UANSETT hvor mye en manager - uavhengig av hvem det er - elsker en spiller og har tro på at han kommer - er det ikke hans oppgave å hente ham. Han er ikke engang i det forumet hvor man kommer til en enighet eller signerer papirer. Han har ikke signaturrett. Han kan ikke love annet enn spilletid.  Woody har altså forhandlet hele sommeren, og enten var de svært nære, men var amatørmessige/uheldige og greide ikke å lande dealene, eller så har alle disse spillerne gått inn for å lure United og var aldri interesserte. Enten dårlige forhandlere, eller så har vi blitt lurt trill rundt. Uansett hvordan du vrir og vender på det, er det vanskelig å pinne dette på manageren, om man søker en viss rasjonalitet. Hvis du selv var forhandlingsleder, hadde du vært komfortabel med å skylde på noen andre, som ikke hadde mandat til å forhandle, hvis forhandlingene gikk i vasken? Det er et seriøst spørsmål for jeg tror svaret sier mye om mennesketyper.

Det er jo, selvsagt, helt greit at du aldri har ment at Moyes har vært kraftig involvert, men kommentarene rundt Bale, Fabregas og Kroos tyder jo, etter min mening, på det motsatte. 

Hvorfor oppfatter du det slik at artikkelen jeg linket til ikke har en dritt å gjøre med det jeg skriver ? 

For å ta dette fra starten av, i motsetning til deg så ivrer jeg ikke etter å pinne noe på en person, tvert imot gir jeg jo gjentatte ganger uttrykk for at dette er noe Woodward og Moyes må ta ansvar for sammen. Hvordan det tolkes som at jeg ivrer etter å plassere all skyld hos Moyes, er for min del uforståelig og underbygger vel bare påstanden min om at du ikke leser innholdet i innleggene. Vi er jo begge fullstendig klar over at det ikke er Moyes sitt ansvar å forhandle, ikke med spiller/agent eller klubb, men vi er jo også fullstendig klar over at det er et samarbeid mellom manageren og Woodward. At han har hatt kontakt med både Bale og Fabregas for å overbevise de om å komme til United, tyder jo på at han trodde at det var mulig, da er det jo også logisk å anta at dette er noe han også har fortalt til Woodward. Det er vel neppe slik at Moyes kontaktet spillerne uten å informere Woodward.

Påstanden min er ikke verre enn at jeg oppfatter det som at de begge har vært for naive. 

https://www.bbc.com/sport/football/23404946

"Fabregas is not for sale," a Barcelona source said on Monday. "The president (Sandro Rosell) has been very clear with Man United." Old Trafford boss David Moyes earlier said he may be forced to admit defeat.

When asked whether he would give up on Fabregas were the deal to drag on, Moyes said: "I think a point does come but I think when you are interested in good players you want to give it every opportunity to materialise. And I'll do that. "I'll hope that things can continue to try to move forward.

Når Moyes så siteres på følgende “I remember him saying ‘if I don’t start the first game I’ll definitely be looking to join you’. And he started the first game at Barcelona.", så ser jeg ikke helt hvorfor det er så usaklig å skulle spekulere i at både Woodward og Moyes nok var litt for naive.

Ref Bale og Fabregas:

“I don’t want it to sound like hard luck stories because there are other players I wanted. “But they were the two that to me looked like Manchester United players.”

Så da blir jo spørsmålet hvorfor vi ikke gikk etter "other players" tidligere, var det ene og alene fordi Woodward var/er udugelig, eller var det en kombinasjon hvor Moyes og Woodward var enige om at man burde stå løpet ut i håp om å signere en av de eller begge to ? Personlig oppfatter jeg det hvertfall som irrasjonelt å tro at alt dette stod på Woodward.

 

lexuszix
lexuszixInnlegg: 5172
12.02.19 00:02
TheBelfastBoy: A) Be Rio studere Jagielka. Rio Ferdinand var ikke bare dårlig under Moyes. Året etter var han ekstremt mye dårligere i QPR. Rett og slett helt forferdelig. Han fremstod som et erketypisk eksempel på en spiller som ikke fikset å ha mistet fysikken. Jagielka, som aldri hadde noe fysikk å prate om, hadde funnet en løsning på dette. Det hadde helt åpenbart vært smart av Rio å studere hvordan han fikk til dette. Det hadde helt åpenbart vært smart av Moyes å formidle dette på en litt strategisk måte. At store egoer også er persilleblad er en del av gamet.

Ja. Godt poeng. Det er nok mer nyansert enn det vi har fått vite. 

Men slike historier blir ofte dratt helt ut av kontekst og fremstilt veldig idiotisk. Agendaen er soleklar: Få hovedpersonen til å se/høres tåpelig ut. Noen år senere så er det selvsagt ingen som aner konteksten, og hele historien er basically en myte (uten det religiøse aspektet) som er morsom å skremme barn med. 

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13003
12.02.19 00:06
John||Locke: Fint om du gidder å svare på spørsmålet. Fint om du også presterer å skrive noe i nærheten av tydelig snart. Jeg mener Moyes var United-supporternes førstevalg da han fikk jobben og jeg mener folk var glade. Så kan du gjerne rotte videre og si at supporterne ikke var i "ekstase" nok og ordrunke videre til du blir grønn i trynet. Det forandrer ikke på at du forsøker å skrive om historien og fortsetter å spy ut løgner.

Det var helt andre navn som ble slengt ut som bedre kandidater på det tidspunktet, bla Klopp, Ancelotti, Guardiola, Mourinho. 

Jeg oppfattet det definitivt ikke som om Moyes var førstevalget til supporterne, at man ønsket å støtte han er en annen sak.

Ser ikke helt hvorfor jeg skulle ha et behov for å skrive om historien. 

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13003
12.02.19 00:08
John||Locke: "Jeg skriver ikke X, det jeg skriver er nemlig X. Nå, følg med mens jeg ikke svarer."

Jeg liker at du unngår å sitere poenget. 

Det interessante er først og fremst ligaposisjonen, poengsummen som gir 3 plass en sesong kan gi 1 plass en annen sesong. 

 

(Innlegget ble redigert 12.02.19 00:08)

lexuszix
lexuszixInnlegg: 5172
12.02.19 00:15
Slikkepott: Det var helt andre navn som ble slengt ut som bedre kandidater på det tidspunktet, bla Klopp, Ancelotti, Guardiola, Mourinho.

Ja, pluss Louis van Gaal. Han tok vel over landslaget det året.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22505
12.02.19 00:17
Kokuhaku: Har kun fått meg meg at Ferdinand sa det i et intervju. Har den versjonen en bredere dekning i form av flere vitner til utsagnet?

Både Vidic og Rio har bekreftet dette i flere intervjuer. og det var vel også en del om akkurat det i boken til Rio.
Om Moyes eller andre har snakket om det offentlig vet jeg dessverre ikke.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9427
12.02.19 09:36

https://www.youtube.com/watch?v=SQ6WxI_nndo

Så Rojo er med for tiden altså. Trodde han hadde blitt sendt på ferie hjem. 

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25365
12.02.19 09:38
TheBelfastBoy: Idiotlogikk. Kos deg med det!

Feilpost (trodde først du svarte meg).

(Innlegget ble redigert 12.02.19 09:40)

lexuszix
lexuszixInnlegg: 5172
12.02.19 10:13
TrueTopRed: Så Rojo er med for tiden altså. Trodde han hadde blitt sendt på ferie hjem.

Han har vært en tur i Argentina, ja. Han dro dit etter oppholdet i Dubai, på grunn av skade. Forsvinner vel til sommeren, kanskje. 

lexuszix
lexuszixInnlegg: 5172
12.02.19 10:31

VG-intervju med René Meulensteen. 

Støtter tankene hans om Matthijs de Ligt. Han virker solid (og ung):

Matthijs de Ligt

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
12.02.19 11:17
John||Locke: Hvis man gir en MANAGER skyld i et transfervindu, forstår man dessverre fint lite. Vi har ALDRI gitt Ferguson skylden for direkte bedritne transfervinduer (med unntak av de årene hvor han hadde som prinsipp å ikke kjøpe MC-er :-)). Han har lojalt sagt at han ikke fant "value in the market".

Når Moyes selv er kjent for å være "dithering Moyes", ikke av oss, men av Everton- og Preston-supportere, så sier det seg selv at det blir en av hovedingrediensene på en fuck up. Han er jo viden kjent for å være nølende, detaljfreak og gjerrig. Og når han på toppen har en inkompetent person i Woodward å forholde seg til, så fikk man det man fikk. En katastrofesommer. 

Slik jeg har forstått det, var det kun en venstreback på denne såkalte listen til Moyes. Baines. For Moyes' del var det Baines eller ingenting. Woodward forhandlet helt til siste liten, men det gikk ikke. Selvsagt er det kritikkverdig at Woodward ikke klarte å forhandle frem en avtale, men Moyes burde jo selvsagt hatt en back up plan. 

Jeg kan ikke understreke det godt nok, jeg var meget positiv til Moyes. 100% pga. Fergie. Men da jeg satt å så hvordan sommeren utfoldet seg, så ble jeg fort meget skeptisk. 

LapinKuIta
LapinKuItaInnlegg: 1062
12.02.19 14:47

Artig å mimre tilbake til sommervinduet med Moyes. Husker dere da Woodward forlot touren pga urgent transfer business

BlackenedJustice
BlackenedJusticeInnlegg: 20883
12.02.19 16:02

Watch this space... 

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11399
12.02.19 20:54

Fy søder! Hvem hadde trodde dette for et par måneder siden?


-Pat

Sportfreaken
SportfreakenInnlegg: 8775
12.02.19 22:27

Trist. Ikke i nærheten dessverre.

qbah
qbahInnlegg: 49561
12.02.19 22:30

Fortsatt samme spillermaterialet dagens manager rår over som Mourinho hadde. Det merker vi veldig lett i slike oppgjør. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9427
12.02.19 22:35
qbah: Fortsatt samme spillermaterialet dagens manager rår over som Mourinho hadde. Det merker vi veldig lett i slike oppgjør.

Så sant som det er sagt. Man kommer langt med possitivitet, men til slutt vil også kvaliteten vise seg (eller ikke).

Vi har noen på dette laget som i beste fall skulle vært backupspillere. Laget mangler også fart generelt. 

BlackenedJustice
BlackenedJusticeInnlegg: 20883
12.02.19 22:37

Klasseforskjell, og enda mer merkbart når Lingard og Martial må ut. Tydelig bevis på hvilken jobb klubben må gjøre på overgangsmarkedet til sommeren. Nye backer og ny stopper må inn. Bailly på 0-2 er fælt. Young helt krise. 

qbah
qbahInnlegg: 49561
12.02.19 22:43

Det er helt selvmord å ha spillere uten tempo på banen i slike kamper mot slike motstandere. For jævlig å se på.

jback
jbackInnlegg: 18263
12.02.19 23:02

At PSG vant var ikke så overraskende. Vi har levd på resultater i ganske mange kamper under OGS.

Men gud bedre få denne Sanchez bort. Noe av det verre jeg har sett i United-drakt.

wingswest
wingswestInnlegg: 11320
12.02.19 23:04

Mata og Sanchez i en slik kamp er galskap

unitedkid1902
unitedkid1902Innlegg: 39460
12.02.19 23:04

Matic, Herrera og Lindeløf er vel de eneste som ikke spilte til stryk. Muligens Shaw også

jback
jbackInnlegg: 18263
12.02.19 23:05
wingswest: Mata og Sanchez i en slik kamp er galskap

Mata er fin fin i kamper vi dominerer, i kamper som dette er han som regel helt borte.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
12.02.19 23:06

Mata gjør da iallefall langt mer positivt enn den gnomen på motsatt kant. 

Men seff, lite optimalt med noen av de. 

startelver
startelverInnlegg: 63318
12.02.19 23:06

Artig å se klasseforskjellen. Alt PSG trengte å gjøre var å blokkere Rashford og Pogba , fikk ikke noe spillerom . PSG-spillerne gikk hele tiden direkte på spillerne og United var for trege til å flytte seg. 

Men topp 4 i PL er vel fortsatt innen rekkevidde. 

 

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11188
12.02.19 23:06

Grei reality check. 

PSG er bedre ja, men fy søren så lett de får det store deler av kampen. Akkurat i denne kampen tror jeg en mer forsiktig tilnærming ville ha lønt seg. Ble lett spilt ut når en prøvde å presse høyere. 

Mata og Sanchez inn for Lingard og Martial ble heller ikke optimalt. Hvorfor ikke Lukaku for Mata? 

(Innlegget ble redigert 12.02.19 23:08)

fugletitteren
fugletitterenInnlegg: 11000
12.02.19 23:06

Synd med Martial og Lingard, da visste man vi var i trøbbel. 

Dommeren har jo også sin agenda. Lar kimpembe gå fri, men tar Pogba. Blir for åpenlyst.

Og var egentlig Rash borti Veratti når han surret seg bort? Så mistenksom ut.

Bare å glemme CL og konse på FA cupen samt å karre seg topp fire.

BlackenedJustice
BlackenedJusticeInnlegg: 20883
12.02.19 23:06

Det er regelrett svakt av Solskjær å velge Mata fremfor Lukaku på høyrekant, når en vet hvilken innvirkning Lukaku kan ha fra høyre i en kamp som svingte som denne. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg