Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11022
13.02.19 09:12

En skulle tro at å ha Mata, Sanchez og Lukaku på benk skulle være et luksusproblem,  men ja...

Jeg føler det trenger en oppgradering. Ikke nødvendigvis noen stjernespillere, men andre typer. Les kvikkere spillere. Det aller beste hadde vært om spillere som Chong og Greenwood kunne kommet inn og fylt i alle fall to av plassene, men det er for tidlig å gi de det ansvaret allerede nå.

Midtstopper, høyreback, alternativ til Matic og en eller to angripere må være målet i sommervinduet.

(Innlegget ble redigert 13.02.19 09:22)

Denat
DenatInnlegg: 3444
13.02.19 09:44
Lezah: førstevalg

Hvilke klubber tenker du på her? 31 i år, og har ikke levert stabilt god fotball siden 16/17-sesongen. Jeg ser i alle fall ikke mange potensielle klubber.

Og for Sanchez er det vel gunstig å bli værende hvor han er? Han er sikret minimum rundt 4 millioner i uken i 3 sesonger til etter denne, og det skal nok noe til før at man gir slipp på den gaven.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3944
13.02.19 09:47

Den svakeste prestasjonen i går var vel hjemmepublikummet sin oppførsel. At dem konstant gjennom 90 min kun bruker energien på ADM er latterlig. At en spiller som spilte knappe 30 kamper for klubben skal få så mye tyn er flaut og merkelig.

Energien burde blitt brukt på eget lag. Underkant av 4000 PSG supportere laget enorm stemning. Hjemmelaget hørte en kun når ADM hadde ball. At dem og kaster flasker og div etter han hører ikke hjemme på en fotballbane.

Ellers var United bra i 1 omg. Dommeren burde vist ut stopperen til PSG. Utenom den situasjonen, så syns jeg han var god. Men klart, den situasjonen er feil og blir avgjørende. 

Lingard ut var litt kroken på døra. Sanchez forferdelig og Mata for Martial funket svært dårlig også, selv om Martial var svak før skaden kom. 

Totalt sett syns jeg Matic var United sin beste spiller. Det er ikke avgjort, men klart med 2 mål bak og borte mot et så kontringssterkt lag som PSG, så ser oppgaven håpløs ut.

Lezah
LezahInnlegg: 63970
13.02.19 09:55
Denat: Hvilke klubber tenker du på her? 31 i år, og har ikke levert stabilt god fotball siden 16/17-sesongen. Jeg ser i alle fall ikke mange potensielle klubber.

Joda, han blir 31 om litt over 10 måneder og det er ikke optimalt.

Det hele fordrer at han faktisk har lyst til spille fotball og ikke kun håve inn en solid ukelønn, som også tidligere er baser delvis på nettopp spilletid. Noen fotballspillere når et tidspunkt hvor kontoen okke som er såpass at de vil gjerne ha det gøy på tampe nav karrieren. 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20307
13.02.19 09:55
Denat: Hvilke klubber tenker du på her? 31 i år, og har ikke levert stabilt god fotball siden 16/17-sesongen. Jeg ser i alle fall ikke mange potensielle klubber. Og for Sanchez er det vel gunstig å bli værende hvor han er? Han er sikret minimum rundt 4 millioner i uken i 3 sesonger til etter denne, og det skal nok noe til før at man gir slipp på den gaven.

Skal han ramse opp de ulike klubbene Sanchez kan være aktuell for? Smart du...

Vi får se hvilke klubber som er aktuelle. Det har vist seg den siste tiden at flere og flere er villige til å strekke seg når de slipper utlegg på flere titalls millioner pund. Klubbene har rett og slett lært seg at dette er en totalpakke. Aaron Ramsey, som kun er to år yngre enn Sanchez, er et eksempel på akkurat dette fra denne uken.

Det betyr selvsagt ikke at noen vil betale hele lønnen til Sanchez, men at Man Utd må kompensere Sanchez mindre. Og at Sanchez evnt vil tape mindre. For det er klart, selv om det er gunstig å bli værende er det sikker ikke like gøy.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24612
13.02.19 09:57

En City-supporter som rakker ned på andre klubbers supportere på stadion. Fantastisk.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7334
13.02.19 09:59

Vi har ikke stall til å komme til noen kvartfinale i CL, ærlig talt, nå glemmer vi dette cl greiene i år, og konsentrerer oss om å kvalle til neste år(4 plassen) og prøve å nå finalen i cupen, greier OGS det, så har han utført mirakler med disse spillerne. Vi må forsterke i sommer, en back, en midtstopper, en hurtigere dm, og en høyrekant i toppklasse, da kanskje kan vi snakke om kvartfinale i cl. Og vi vet vel omtrent hvem som må ut.

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3944
13.02.19 10:04
JFT_96: En City-supporter som rakker ned på andre klubbers supportere på stadion. Fantastisk.

Ok vi er der igjen ja. En supporter kan altså ikke skrive noe negativt om andre sine supportere, fordi hans egen klubbs supportere ikke alltid oppfører seg?

Da er det ikke lett å diskutere fotball viss en skal ha tankegangen din. 

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24612
13.02.19 10:09

Nei men altså, Citys supportere er jo hele Englands laughing stock. Etihad er halvfull støtt og stadig og de fryktede supporterne er mer opptatt av å synge om Liverpool eller Baby Shark enn sitt eget lag. 

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19869
13.02.19 10:10
Lezah: Bør finnes rimelig ok klubber i Europa som kan gi en solid lønn og gjøre ham til soleklart  førstevalg. Det er ikke gunstig for verken han eller oss at han fortsetter her.

Bare en av de større kinesisk klubbene som kan tilfredsstille lønnskrava hans tror jeg.

Ellers må vi nok bite i det sure eplet og dekke store deler av lønna hans om han går til en mindre europeisk klubb som kan tilby jevnlig CL-spill (Toppklubber i spesielt Tyrkia henter ofte inn eldre tidligere stjernespillere.)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3944
13.02.19 10:29
JFT_96: Nei men altså, Citys supportere er jo hele Englands laughing stock. Etihad er halvfull støtt og stadig og de fryktede supporterne er mer opptatt av å synge om Liverpool eller Baby Shark enn sitt eget lag.

Hva har dette med det som skjedde på Old Trafford i går? 

(Det er helt greit at du nå kastet deg over muligheten til og rakke ned på City igjen. Det er jo blitt en sport blant Liverpool supporterene. Men ikke gidd å forsøple mer United sin tråd om dette nå. Jeg skrev et ærlig innlegg om kampen i går. Så viss du vil diskutere supporterene til City så får du hoppe inn i tråden vår.)

Rinor91
Rinor91Innlegg: 13404
13.02.19 10:32
Aguero16: Den svakeste prestasjonen i går var vel hjemmepublikummet sin oppførsel. At dem konstant gjennom 90 min kun bruker energien på ADM er latterlig. At en spiller som spilte knappe 30 kamper for klubben skal få så mye tyn er flaut og merkelig. Energien burde blitt brukt på eget lag. Underkant av 4000 PSG supportere laget enorm stemning. Hjemmelaget hørte en kun når ADM hadde ball. At dem og kaster flasker og div etter han hører ikke hjemme på en fotballbane. Ellers var United bra i 1 omg. Dommeren burde vist ut stopperen til PSG. Utenom den situasjonen, så syns jeg han var god. Men klart, den situasjonen er feil og blir avgjørende.  Lingard ut var litt kroken på døra. Sanchez forferdelig og Mata for Martial funket svært dårlig også, selv om Martial var svak før skaden kom.  Totalt sett syns jeg Matic var United sin beste spiller. Det er ikke avgjort, men klart med 2 mål bak og borte mot et så kontringssterkt lag som PSG, så ser oppgaven håpløs ut.

Spot on dette. 

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24612
13.02.19 10:41

Det er så synd på deg her inne, for det er så mange som kaster seg over City hver gang de får muligheten. Men det er du som starter å diskutere supporternes oppførsel på stadion, og akkurat der er City desidert verst i ligaen. Det er egentlig alt jeg poengterer. Til tross for at man er med og kjemper om alt av pokaler, spiller strålende fotball og har verdensklassespillere over hele fjøla er det aldri fullt, og supporterne som faktisk er på stadion synger mer om Liverpool enn sin egen klubb. Nesten som man er helt desperate etter å få Liverpool som en rival over der. Og i stedet for å lære litt av stemninga utenfor og på Anfield de gangene dem kom dit i fjor (jeg var der på 4-3 forøvrig) så er det heller viktig å klage og syte i månedsvis over at en boks Kopparberg traff spillerbussen mens enkelte til og med har funnet ut at det er kult å stå i byen og synge Baby Shark. 

Legg til at man velger å totalt ignorere at sin egen manager nekter å stå opp mot menneskerettsbrudd i landene klubben suger alle sine penger (og dermed suksess) utfra, da blir det for dumt når man skal begynne å kritisere publikum på Old Trafford. Det blir liksom et helt annet nivå. Fei for egen dør osv. 

Men dere spiller Hey Jude da, kudos!

(Innlegget ble redigert 13.02.19 10:43)

Aguero16
Aguero16Innlegg: 3944
13.02.19 10:44

Akkurat nå syns jeg synd i deg.

Hjelpen kommer får vi tru.

God bedring

Lezah
LezahInnlegg: 63970
13.02.19 10:45

Noen (kjenner ikke omfanget) av PSG-supporterne rev opp stoler i går og kastet dem inn på seksjonen forbeholdt funksjonshemmede etc. Tiltak har blitt forlangt allerede.

Hva stemning angår, så skrev en kar følgende:

"Steward in my section never stops running up and down scanning both sides of the aisle, telling folk to sit down etc. Yet look over at the away end, and anything goes. Absolute disgrace from our club."

(Innlegget ble redigert 13.02.19 10:46)

qbah
qbahInnlegg: 49458
13.02.19 10:50

Om vi ikke knuser Pool nå er det OGS ut da?

Lezah
LezahInnlegg: 63970
13.02.19 10:52
qbah: Om vi ikke knuser Pool nå er det OGS ut da?

Det blir det her inne uansett når de som ikke behøver å stå opp tidlig begynner å herje.

eppaen
eppaenInnlegg: 27712
13.02.19 11:17

United taper ikke mot Pool på Trafford. Skjer jo "aldri" uansett hvem som er manager.

Denat
DenatInnlegg: 3444
13.02.19 11:25
TheBelfastBoy: Smart

Det må da være lov å spørre om hvilke store klubber han evt. har i tankene, som både kan tilby Sanchez soleklar startplass og en solid lønn. Basert på hans prestasjoner de siste 3 sesongene, så antar jeg at det er svært få klubber som vil tilby han dette.

Jeg går jo ut i fra at man har tenkt litt på hvilke klubber som kan være aktuelle, om man skriver den type innlegg. Nå svarer vedkommende forsåvidt selv også, så jeg skjønner ikke helt poenget med at du må bruse med fjærene.

Så lenge Sanchez setter fast spilletid på tampen av karrieren høyere enn en sinnsyk lønn, hvor han nok også vil få en del spilletid, så finnes det jo et håp om at han vil ta et solid lønnskutt (for det må han) for å få spilletid i en mindre klubb (for det må han sannsynligvis også).

(Innlegget ble redigert 13.02.19 11:26)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24459
13.02.19 12:00
Bakkus: Det er mange forskjellige påstander om hvor mye han faktisk tjener. Alt fra (£) 350-600k i uka har blitt hevdet.

Dette er ikke rykter lenger. £390 000 pr uke + £75 000 pr kamp.

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29482
13.02.19 12:17

Deilig å kjenne på skuffelse igjen, etter så lang tid med likegyldighet.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7334
13.02.19 12:19

Har lagt merke til at vi starter alle kampene veldig veldig bra, alle angriper og vil ha mål, fullt av energi, og så dabber vi av etterhvert som tiden går, så hvis vi skal klare å vinne kamper, så virker det som om vi må ha ett mål eller to før det er gått tjue minutter, det er også avgjørende med tanke på holdningene til spillerne for resten av kampen, ihvertfall hvis det er mot sterke lag. Vi har nok en del medgangsspillere ja. Skal vi vinne mot Chelsea og pool så må vi ta ledelsen ihvertfall..

Lezah
LezahInnlegg: 63970
13.02.19 12:21
dalagubbe: Har lagt merke til at vi starter alle kampene veldig veldig bra, alle angriper og vil ha mål, fullt av energi, og så dabber vi av etterhvert som tiden går, så hvis vi skal klare å vinne kamper, så virker det som om vi må ha ett mål eller to før det er gått tjue minutter, det er også avgjørende med tanke på holdningene til spillerne for resten av kampen, ihvertfall hvis det er mot sterke lag. Vi har nok en del medgangsspillere ja. Skal vi vinne mot Chelsea og pool så må vi ta ledelsen ihvertfall..

Under JM løp vi omtrent minst i ligaen. Det vil garantert gi utslag når vi nå forsøker å jobbe mer intenst. Det er ikke en overgang som vil gå av seg selv.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19869
13.02.19 12:31
GreySerpent: Dette er ikke rykter lenger. £390 000 pr uke + £75 000 pr kamp.

Og noen ekstra suksess-relaterte bonuser for å smørje på..

Godt han ikke har scoret så mye!

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45585
13.02.19 12:31

Vet ikke om spillerne er dårlig trente, men klart at det vil bli en overgang. Føler også at vi mangler dynamikk på midten når Matic spiller, han flytter beina for seint kontra typer som Verratti og Marquinhos.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7334
13.02.19 12:56

Helt klart at matic blir for treg, synd egentlig, for han har alt det andre som kreves for å være en god DM.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7334
13.02.19 13:04

Vi har fem dager på å restituere til Chelsea kampen, vinner vi denne er vi på god vei til ett trofé i det minste. Pool i nest PL kamp, dette blir dei to viktigste kampene til OGS.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6116
13.02.19 13:26
dalagubbe: Vi har fem dager på å restituere til Chelsea kampen, vinner vi denne er vi på god vei til ett trofé i det minste. Pool i nest PL kamp, dette blir dei to viktigste kampene til OGS.

På god vei til neste runde i alle fall. Skal vi vinne FA cupen må vi mest trolig slå naboen, noe som blir minst en like stor utfordring som den vi møtte i går.

Personlig håper jeg vi nedprioriterer hele FA-cupen og går all in for topp 4. Slik slitasjen er på spillerne og med nok av tøffe oppgjør igjen i PL så blir det utfordring nok i seg selv. 

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7334
13.02.19 13:27

Og en annen ting, alexis sanchez, hva er det som skjer når en spiller går fra å være knallgod og til det nivået han er på nå, har han ikke lyst til å prestere eller er det mentalt eller hva er det egentlig, hvordan kan man miste det så plutselig, en om dette hadde skjedd med en svømmer, fra å være en av dei beste svømmerne den ene dagen, for så å drukne i eget badekar neste måned.

Denat
DenatInnlegg: 3444
13.02.19 13:38
dalagubbe: energi

Det har nok, som flere nevner, å gjøre med at man nå løper med betydelig høyere intensitet enn tidligere. Det er ekstremt krevende å gå fra Mourinhos fotball til den fotballen Solskjær forsøker å få laget til å spille, som er litt i samme gate som f.eks Klopp og Liverpool gjør. Høyt press, raske overganger og stort fokus på å vinne ball igjen så fort og høyt som mulig.

Dette er ekstremt krevende, og spillere som har spilt under Klopp har uttalt at de aldri har opplevd den treningsmengden og intensiteten under pre-season og til og med et stykke inn i sesongen som Klopp krever. Noe han krever for at det trengs for å opprettholde den kapasiteten gjennom hele kamper i tøffe perioder, sesongen gjennom.

Det Solskjær nå forsøker å få til, er nær umulig med et lag som ikke har det samme grunnlaget og kapasiteten. I går, da jeg så tempoet dere gikk ut i, sa jeg etter få minutter til de jeg så kampen med, at med mindre Man Utd tar ledelsen før 15-20, så kommer PSG til å kjøre over dem ut i 2. omgang. Ingen mulighet for at man klarer det tempoet og intensiteten gjennom hele kampen. Jeg synes PSG hadde en god kampplan, hvor de lar Man Utd løpe fra seg uten å ta noe form for risiko selv. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg