Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10341
13.03.19 18:20
GreySerpent: Hva med oss som virkelig har alle mot seg?

Har du glemt at du faktisk var der en stund selv....Skal si du har avansert i gradene her inne.

Fra å være hakkekylling i en periode så er også du i den "harde" kjerne som tøffer seg på andres bekostning.

Hva er suksessformelen? Ikke kom med det å følge bjellesauen...må være noe ekstraordinært (særldeles spent på om du svarer selv eller om du får hjelp med denne)

(Innlegget ble redigert 13.03.19 18:22)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10341
13.03.19 18:34
CryniX: Jeg kan garantere deg at deg ikke er min "støtte" som sørger for at de skriver et innlegg eller to ekstra

Jeg tror man må se det opp mot de 2 andre potensielle alternativene for å få det beste svaret på det.

For ville det gjort forskjell å ikke gitt denne "støtten" (velge side) eller til og med valgt å støtte den mest fornuftige siden i forhold til det forumet man er på? 

Jeg tror det ville gitt et annet utfall, både i den spesifike saken i tillegg til å sette standard for forumet generelt. 

Synes forøvrig at VGD skøyt seg selv i foten med å legge ned Backstage.

(Innlegget ble redigert 13.03.19 18:35)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20672
13.03.19 18:37

Du tåler ikke at jeg ber om å få en oppdatering på ditt syn på Mourinho (hvilket burde vært et et helt legitimt tema i en Man Utd-tråd), men tyr selv til rene, uprovoserte personangrep/forsøk på å utelukkende diskutere person? Hva tenker du om det? Fortsatt umulig å gå i seg selv? Du finner vel en unnskyldning. Å unnskylde deg selv er du god til!

Om noe var det Grey som hadde bjellen hele tiden.

(Innlegget ble redigert 13.03.19 18:45)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10341
13.03.19 18:44
TheBelfastBoy: Du tåler ikke at jeg ber om å få en oppdatering på ditt syn på Mourinho

Hadde du evnet å spørre på en respektabel måte så ville jeg brukt tid også på deg.

Du prøver liksom å bake inn i noen innlegg at du ikke mente å være krass, men tonen er likevell tilbake i neste innlegg.

Slapp av, vi burde være på samme side, vi holder på united...

Jeg kan se litt gjennom det at du oppførte deg som en fjomp og si, ja i ettertid ser det ut som om JM var feil. Godt hjulpet av press utenfra (det var jo gitt på forhånd at hans tid var halveis i sesong 3).

(Innlegget ble redigert 13.03.19 18:48)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20672
13.03.19 18:50

Prøvde? Kunne jeg vært mer tydelig i min beklagelse? At «tonen min er tilbake» kan ha noe med din egen fremtoning å gjøre.


«Ser ut som»?


«Press utenfra»


Jeg skjønner lite av dette. Men ok. Mourinho skapte det presset som kom selv gjennom elendig håndtering av både spillere og media. Akkurat slik han ser ut til å gjøre hver gang.

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20671
13.03.19 18:51

E9

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10341
13.03.19 19:00
TheBelfastBoy: Mourinho skapte det presset som kom selv gjennom elendig håndtering av både spillere og media. Akkurat slik han ser ut til å gjøre hver gang.

Det ble sagt allerede fra dag 1, og med en sånn karaktær som JM er vil man ha problemer med å bli "dømt" allerede før det har startet.

Var uunviklig at det ikke endte som det gjorde etterhvert.

Ser f.eks kamper idag der Ole spiller like lavt, men pga goodwill som ligger på plusskonto fra start av, er det ikke et problem. 

Jeg ser virkelig ikke noe vits av å diskutere dette lenger. Jeg vil troligen det samme som deg, at klubben gjør det best mulig i fremtiden. Thats it.

(Innlegget ble redigert 13.03.19 19:00)

robins
robinsInnlegg: 7906
13.03.19 19:24
TrueTopRed: Ser f.eks kamper idag der Ole spiller like lavt, men pga goodwill som ligger på plusskonto fra start av, er det ikke et problem.

Å være pragmatisk i enkeltkamper er da overhodet ikke noe problem. Ingenting med "goodwill" å gjøre. 

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6519
13.03.19 19:25
Magiii: Men i kamper hvor vi har mye ball og må trille litt i forsvar, så blir det veldig merkbart hvor dårlig ballbehandlingen til Smalling er. Det kom spesielt godt frem da LvG var trener. Skjønner ikke helt hvordan du kan si at vi har sett bunnsolide ut under Solskjær, for det stemmer ikke.

Da LVG var trener så var Smalling rangert som PLs klart beste stopper.Mange mente han burde bli player of the year. Grunnen var i hovedsak at Smallings sterke sider kom tydelig fram da vi stod høyt i banen. Jeg rater ikke Smalling etter hvor god ballbehandling han har. Det er lett for alle å se hvem som kan trikse med en ball.


Jobben han skal gjøre er ikke først og fremst å behandle ballen, men å vinne den og gjøre en god defensiv jobb. Du kan ikke si at vi ikke har sett solide ut defensivt under Ole, spesielt da Smalling kom tilbake. Det var litt rufsete med Jones, men mye bedre enn under Jose. Det må være noe galt med hukommelsen eller forståelsen eller begge deler. Husker du ikke hvor lett vi slapp til motstandere og målene rant jo inn, eller?


Defensivt nå med Young,Smalling,Lindeløf og Shaw har det sett meget solid ut, men Lindeløf så litt rufsete ut mot Arsenal. Begynner han å merke kjøret? Mange kamper på Victor.Vi har møtt gode lag. Liverpool bl.a hadde ikke en målsjanse på oss. Hvor mange hadde de i hjemmekampen da Jose styrte. Vi så ut som en sveitserost. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10341
13.03.19 19:44
robins: Å være pragmatisk i enkeltkamper er da overhodet ikke noe problem. Ingenting med "goodwill" å gjøre.

Kall det hva du vil, JM var en død man innen han var inne i jobben. 

robins
robinsInnlegg: 7906
13.03.19 19:53
TrueTopRed: Kall det hva du vil, JM var en død man innen han var inne i jobben.

Nei. Mourinho hadde støtten fra supporterne ganske lenge, og helt åpenbart fra styret som støttet han økonomisk, frem til den tredje sesongen. 

Edit; er vel mer riktig å si at man ikke støttet tankene hans om hvem som skulle inn/ut. Og godt er det. 

 

Mourinho hadde alle muligheter til å bli i United lenge om han hadde hatt en annen tilnærming enn han endte opp med å ha og som han har hatt i andre klubber. 

(Innlegget ble redigert 13.03.19 19:54)

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
13.03.19 19:56
TrueTopRed: Kall det hva du vil, JM var en død man innen han var inne i jobben.

Njaaa, det var da mange som var positive og trodde han ville lykkes. Jeg hadde ikke kjempetrua, men trodde kanskje han kunne få med seg et par PL-gull før det gikk til helvete i siste sesongen. Eller et annet imponerende trofe, hevde seg i CL kanskje. 

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29539
13.03.19 20:02

"Mourinho hadde alle muligheter til å bli i United lenge om han hadde hatt en annen tilnærming enn han endte opp med å ha og som han har hatt i andre klubber."


- hvilket jo er likt overalt, egentlig. Oppfører man seg greit og ikke skaper krangel ut av alt så er jo sjansen noe større for å komme overens med de rundt deg. 

robins
robinsInnlegg: 7906
13.03.19 20:11
MrManUtd: - hvilket jo er likt overalt, egentlig. Oppfører man seg greit og ikke skaper krangel ut av alt så er jo sjansen noe større for å komme overens med de rundt deg.

Joda, problemet her var jo påstanden om at Mou var en dead man walking med en gang han startet. basert på empiri, så var det selvfølgelig det mest nærliggende. Dog pga. han selv. Ikke at støtten var fraværende. Eller at han ikke fikk forutsetningene til og lykkes.


 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10341
13.03.19 20:29
robins: Dog pga. han selv. Ikke at støtten var fraværende. Eller at han ikke fikk forutsetningene til og lykkes.

En ting er støtten og middlene fra klubben, men snakker mer om det andre. Var mye dårlige vibber på forhånd uansett.

Tror det var flere ting som var med å påvirket fyren. Dårlig til å ta kriktikk i utgangspunktet + det at familien bodde på annen plass osv. 

Det var gitt at det måtte bli kritikk uansett, det viste seg også med forgjengerne. 

(Innlegget ble redigert 13.03.19 20:29)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20672
13.03.19 20:47

Slik du fremstiller fremstår det nærmest som et uforklarlig og uungåelig paradoks; Mourinho mislykkes fordi det spås at han ville mislykkes. Nok en gang bør man kanskje utfordre seg selv litt;

 

- Hvorfor spås det at Mourinho vil mislykkes? Skal man da ty til sirkelargument og svare «fordi det vil spås at han mislykkes».

 

Du ser sikkert selv at dette blir en logisk brist.

Jeg mener dessuten du skriver om historien. Mourinho var ikke spådd å mislykkes av den store majoriteten. Tvert om var majoriteten av Man Utd-supporterne svært positive til han, noe en rekke poll’er på ulike nettsteder viste. Det samme var svært lenge tilfellet blant engelske journalister (hvem glemmer hvordan engelske jounalister skrev om at Jones skulle bli en ny Terry?!). På toppen av det hele hadde han svært sterk støtte fra styret.

 

Selv denne sesongen hadde han enorm støtte fra supporterne som stod igjen etter kamp. (En støtte han aldri hadde gjort seg fortjent til.)

 

Det var heller minoriteten som var negativ til Mourinho i Man Utd. Men etterhvert som Mourinho begikk det ene feilgrepet etter det andre ble det klart for flere og flere at han hadde betydelige mangler som trener. Manglene som trener gjorde at han ikke hadde suksess. Manglende suksess gjorde at han mistet støttet.

 

I det hele tatt var det langt flere som var skeptisk til OGS og trodde han ville mislykkes enn hva som var tilfellet for Mourinho.

(Innlegget ble redigert 13.03.19 20:48)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10341
13.03.19 21:17
TheBelfastBoy: Slik du fremstiller fremstår det nærmest som et uforklarlig og uungåelig paradoks; Mourinho mislykkes fordi det spås at han ville mislykkes.

Det var ikke det jeg sa eller iallefall mente.

Du har ofte lagt ord i min mun rundt hva jeg mener om JM og nå virker det nesten som at jeg må be om unnskyldning på toppen av det hele.

Jeg er ferdig med saken og villig til å se fremover, er du?

(Innlegget ble redigert 13.03.19 21:20)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20672
13.03.19 21:34

Det var vanskelig ikke å oppfatte mye av det du skrev slik. Særlig kombinert med denne;


«Kall det hva du vil, JM var en død man innen han var inne i jobben.» 


Og til det siste; absolutt.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10341
13.03.19 21:38

Som jeg også senere skrev

"En ting er støtten og middlene fra klubben, men snakker mer om det andre. Var mye dårlige vibber på forhånd uansett"

Kombinasjonen av at JM var som han var, samt mye negativitet utifra ville ta han før eller siden. At det faktisk skjedd akkurat på prikk den tiden mange av fansen regnet med er kanskje bare en tilfeldighet eller ikke.

Legg merke til at jeg nå snakker om hva som skjedde, men jeg skjønte ganske mye tidligere at han ikke ville få det til. 

(Innlegget ble redigert 13.03.19 21:38)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20672
13.03.19 21:52

Det kan jeg kanskje være enig i. Men jeg mener at den negativiteten fra utsiden skapte han selv. Noe jeg forstår du også er inne på når du skriver «at han var som han var».

 

(Innlegget ble redigert 13.03.19 21:53)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 10341
13.03.19 21:57
TheBelfastBoy: Noe jeg forstår du også er inne på når du skriver «at han var som han var».

Tenkte mer på hvor dårlig han var til å ta kritikk, og da ville det før eller siden ville nå frem til han. Men de tingene henger vel sammen ja

jback
jbackInnlegg: 18281
13.03.19 23:02

Orker ikke Messi i kvarten. Er feige lag når han har dagen.

-Joachim-
-Joachim-Innlegg: 11361
13.03.19 23:07

Tror United har gode muligheter til å gå videre mot alle utenom Liverpool, Barcelona og City.

(Innlegget ble redigert 13.03.19 23:07)

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 8127
13.03.19 23:09

Tror vi har muligheter mot pool også, ikke veldig imponerende i kveld dem heller, Bayern er direkte dårlige..

masterpool
masterpoolInnlegg: 18768
13.03.19 23:15

Får sende en takk til OGS, disse byttene i første omgang er virkelig effektivt til å drepe all rytme i kampene.


Gratulerer med Ajax, den tar dere greit. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 26577
13.03.19 23:23

Fikk Best-vibber av andremålet til Messi i dag.

jback
jbackInnlegg: 18281
13.03.19 23:29

Sykt at Luis Suarez klarer å lure til seg straffe selv med VAR.

Dux1
Dux1Innlegg: 34051
13.03.19 23:29

Pool skal være godt mulig å slå, verre med Shity og Barca. 

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29539
13.03.19 23:30

"Sykt at Luis Suarez klarer å lure til seg straffe selv med VAR"


- de hadde visstnok tekniske problemer med VAR akkurat da sies det. 

Magiii
MagiiiInnlegg: 5069
13.03.19 23:32
den_glade_gris: Da LVG var trener så var Smalling rangert som PLs klart beste stopper.Mange mente han burde bli player of the year. Grunnen var i hovedsak at Smallings sterke sider kom tydelig fram da vi stod høyt i banen. Jeg rater ikke Smalling etter hvor god ballbehandling han har. Det er lett for alle å se hvem som kan trikse med en ball.

Smalling hadde en god sesong under LvG, ingen tvil om det.. men husk også hvor få sjanser spillerne fikk lov til å ta da LvG var manager. Støttepasninger og atter støttepasninger, så det var ikke vanskelig å være forsvarsspiller på United når det først kom brudd imot. Vi gikk vel til pause med 0-0 i stort sett alle matchene. Og selv om Smalling hadde en god sesong, så tror jeg LvG kunne utrettet mer med en mer ballspillende midtstopper. 


Det var nok en grunn til at han begynte å bruke Blind som midtstopper også..


Spillere som tok en dristig pasning istedenfor å slå støttepasning ble skippet bort.. som f. eks Rafael. 

Klikk for å gå tilbake til toppen