Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6513
27.03.19 09:18
John||Locke: Fordi de ikke gidder å gjøre jobben sin? Er det teorien? Eller fordi de ikke forstår at man mister spilleren når kontrakten løper ut?

Jeg har ingen teori. Det kan være en flere årsaker, men med en DOF og bedre organisasjon kan det bli bedre.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11179
27.03.19 09:28
den_glade_gris: men med en DOF og bedre organisasjon kan det bli bedre.

Jeg er enig.


-Pat

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
27.03.19 09:34
den_glade_gris: Å være på hugget når det gjelder kontrakter dreier seg om langsiktig planlegging.

Jada, noe jeg er sikker United er. Det så man f.eks med Martial og Shaw, som begge fikk lange kontrakter, selv om Mou ønsket de vekk.

Alexis-overgangen kan man neppe skylde på noen. Ingen hadde forutsett at han skulle være så elendig, men enig i at lønnen hans er veldig stiv. Og enig i at klubben trenger en DOF. 


Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
27.03.19 09:43

Veldig interessant intervju med LVG. 


"At the moment there is a structure with a scouting division and above that is someone at Woodward's right hand. The structure is not so bad but the right hand has to be a technical director with a football view, not somebody with a banker's role," Van Gaal says.


 


"Unfortunately, we are talking about a commercial club, not a football club. I spoke to Ferguson about this and in his last years, he also had problems with it."

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19860
27.03.19 09:54

I intervjuet sitt sier LvG at Woodie så for seg at Mou ville trene United i opptil 5 år, og siden LvG bare hadde ett år igjen så mente Woodie det var best at man skilte lag da (Mai 2016)

Holdt lenge med 2 år av portugiseren for min del..


 


 


 


 

Dux1
Dux1Innlegg: 33681
27.03.19 10:01
GreySerpent: United.no. Sjelden samles flere idioter på samme plass. 90% er Pingu6-kloninger

Men VGD mao....

Dux1
Dux1Innlegg: 33681
27.03.19 10:08
Wellewinhio: Ok, så nå tar vi lesernes spillebørs på United.no som en fasit eller? Jeg er direkte uenig med et par av vurderingene. For det første så syns jeg at United-spillerne jevnt iver fortjente en høyere rating. Dere spilte en god kamp mot oss, og det var marginer som gjorde at dere ikke gikk opp i føringen eller utlignet før hhv 1-0 og 2-0 scoringen.

Hvor påstår jeg at lesernes spillerbørs er fasit? Og når ble spillerbørser det??

Når et flertall gir omtrent de samme karakterene, så burde selv du ta et lite hint om at dine observasjoner av Pogbas innsats mot Arse er feil!

Sjekk spillerbørsene i England også, så ser du at de fleste lå på 4-6/10 i karakter på Pogba. Ergo er united.nos lesere on the mark.

Pogba sviktet.

Men jeg er helt enig med deg at vi ble snytt for poeng i denne kampen. Og det var på tross av Pogbas svake innsats. 

(Innlegget ble redigert 27.03.19 10:08)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20168
27.03.19 10:13
John||Locke: Fordi de ikke gidder å gjøre jobben sin? Er det teorien? Eller fordi de ikke forstår at man mister spilleren når kontrakten løper ut? Generelt syns jeg det virker som United har god og nøkterne kontraktshåndtering, men med noen klare unntak. Jeg anerkjenner dog at det er vanskelig for oss outsidere å konkludere i en del av sakene.

Enig. Man har en klar policy om at man venter med å fornye kontrakter inntil spillerne er inne i siste året av kontrakten. Det har man hatt i flere år nå (var det ikke Gill som innførte det?), og foreløpig har det ikke gitt oss noen problemer. (Jeg mener man gjør unntak i helt spesielle tilfeller.)

Bakgrunnen for denne tilnærmingen er enkel å forstå:


A) Slippe at agenter maser om ny kontrakt hvert andre år. Ikke fordi mas i seg selv er et problem, men fordi det kan skape feil fokus og til og med forskjellsbehandling som skaper misnøye. Slik det er i dag vet spillerne at når de har signert en kontrakt foreligger denne i uoverskuelig fremtid.

B) Holde kostnadene nede. Man kan gjerne mene at det kan koste oss dyrt i tilfellet Herrera, men dersom alternativet er at halve spillergruppen ville fått fornyet kontrakt langt hyppigere ville lønnskostnaden i klubben vært betydelig høyere. Herrera er pt på en £75K i uken kontrakt. Hva ville den ha vært om han hadde fornyet den for et par år siden? £150K i uken, kanskje? Multipliser det opp for samtlige spillere vi har fornyet med det siste året..

(Legg til at det kan gi høyere salgsverdi i en situasjon hvor klubben på et tidspunkt bestemmer seg for å selge en spiller.)


C) Vi skal befinne oss på toppen av næringskjeden (mer eller mindre). Det betyr at vi er en av de mest attraktive klubbene å spille for og at vi kan tilby bedre kontrakter til spillerne våre enn konkurrenter. I de fleste tilfeller vil ikke dette bli et problem mao.

D) Kombinerer man dette med opsjonsordningen vi alltid benytter gir det enda mer mening. David de Gea vil helt sikker bli brukt som et eksempel på en Woodward "somler med", men det som kommer frem i media tilsier at vi har forsøkt å forlenge med de Gea i snart et år (ingen regel uten unntak mao). Opsjonsordningen gir oss nå en buffer.

Usikker på det om det er noe poeng i å sammenligne med City som ikke har behov for å tenke på kostnader.

I tilfellet Herrera tror jeg dette handler om at han ønsker seg en lenger kontrakt enn hva klubben ønsker å tilby. Jeg forstår både klubben og Herrera dersom dette er tilfellet. Hvor god er egentlig en litt tregere og litt mindre mobil Ander Herrera? Vanskelig å si! Vi har vært heldige og hatt noen ekstremt talentfulle fotballspillere som har evnet å kompensere for fysisk forfall gjennom gudbenådet talent. Er Herrera der?


Mange vil nok mene at M. Dembele i Spurs var en spiller som hadde langt mer å spille på enn Herrera. Det er ikke mer enn to år mellom Herrera og Dembele, og sistnevnte kastet rett og slett inn håndkledet denne sesongen. En fireårs kontrakt kan da fort bli ganske dyrt.

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
27.03.19 10:19
TheBelfastBoy: Det er ikke mer enn to år mellom Herrera og Dembele, og sistnevnte kastet rett og slett inn håndkledet denne sesongen. En fireårs kontrakt kan da fort bli ganske dyrt.

Enig. Jeg liker Herrera, men skulle tro vi snakka om en av verdens beste midtbanespillere her. 

(Innlegget ble redigert 27.03.19 10:20)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18749
27.03.19 10:31
Samey_FU: Enig. Jeg liker Herrera, men skulle tro vi snakka om en av verdens beste midtbanespillere her.

Vel, det handler også om å ta vare på de gode spillerne man har. Herrera fungerer i laget og har egenskaper som vi kommer til å savne, spesielt i press-spillet. Virker også å ha hjertet i klubben, godt likt i spillergruppa og er proff til fingerspissene, så det er vel ingenting som tyder på at han plutselig skal falle i nivå med det første. Jeg tror ikke heller ikke han er så lett å erstatte, han er tross alt en ganske så komplett spiller. 

Kan selvfølgelig håpe på at Fred kan erstatte han av de vi har i stallen pdd, men jeg vil si at det vil være en klar fordel å beholde Herrera noen år til slik ståa er. 

(Innlegget ble redigert 27.03.19 10:31)

Dux1
Dux1Innlegg: 33681
27.03.19 10:38
CryniX: Kort forklart tror jeg Pogba blir

En Pogba som legges ut til salg vil garantert være av interesse for de rikeste klubbene. Du kan også ta med Juve i denne settingen. Summene de har brukt på Ronaldo viser at de kan være villige til å strekke seg langt dersom den rette spilleren er tilgjengelig. Og det er definitivt Pogba. 

Samtlige av disse klubbene kan også selge stort for å finansiere en slik overgang. Siden vi allerede synser, så kan vi jo ta et eks hvor Coutinho går til United, Pogba til Barca, og hvor det betales et mellomlegg. No problem på papiret. Eller at PSG selger Verratti + at de sannsynligvis mister Rabiot og henter Pogba. 

Det er muligheter den veien også. 

Når det er sagt: Jeg håper jo at Pogba blir og signerer ny kontrakt etter hvert. Men jeg kommer ikke til å gråte en tåre hvis han drar fordi han ikke vil være i United lenger.  

(Innlegget ble redigert 27.03.19 10:46)

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
27.03.19 11:53
mjordan23: Kan selvfølgelig håpe på at Fred kan erstatte han av de vi har i stallen pdd, men jeg vil si at det vil være en klar fordel å beholde Herrera noen år til slik ståa er.

Det var ift TBBs scenario. Er enig i at han er god, men hvis det var tilfellet, det TBB skissterte, så var jeg enig i Uniteds fremgangsmåte. Han er ikke 170k på 4årskontrakt-god. 

Lingard som er yngre har ca 100k i uka, bare for å ta en sammenligning. 

(Innlegget ble redigert 27.03.19 11:54)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18749
27.03.19 12:38
Samey_FU: Det var ift TBBs scenario. Er enig i at han er god, men hvis det var tilfellet, det TBB skissterte, så var jeg enig i Uniteds fremgangsmåte. Han er ikke 170k på 4årskontrakt-god.

Man kan sikkert diskutere lengden på kontrakten, men 170k er innafor mtp at Martial har 250k og Shaw 190k. Fysisk tror jeg han har 2-3 år igjen på topp, selv uten å være topp fysisk vil han være en nyttig spiller i laget fordi han fortsatt vil være god med ball og er en ledertype på banen. Antageligvis vil rollen hans endre seg til en mer rendyrket DM, men det er han god nok til å takle. 

(Innlegget ble redigert 27.03.19 12:38)

Magiii
MagiiiInnlegg: 5006
27.03.19 12:41
den_glade_gris: Det burde ikke ha noe å si om McT spiller isteden for Matic.

Nei, sant som du sier. Tenkte mest på Herrera, men skrev Matic i samme slengen.

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
27.03.19 13:15
mjordan23: men 170k er innafor mtp at Martial har 250k og Shaw 190k. Fysisk tror jeg han har 2-3 år igjen på topp, selv uten å være topp fysisk vil han være en nyttig spiller i laget fordi han fortsatt vil være god med ball og er en ledertype på banen. Antageligvis vil rollen hans endre seg til en mer rendyrket DM, men det er han god nok til å takle.

Imo blir det feil å bruke Shaw og Martial her. 

Martial og Shaw er yngre, langt større potensiale og langt større videresalgspotensiale. Ikke at det siste betyr så veldig mye for en klubb som United, men still. Herrera er i best case en god mann å ha i 2-3 år til. Martial og Shaw er i best case world beaters i sine posisjoner. 

Man kan liksom ikke kritisere Ed Woodward for å ha ødelagt lønnsstrukturen i United med å gi Alexis astronomisk lønn, så forsvare at Herrera fortjener drøyt 170k i uka. Da kan man jo tenke seg hvor mye f.eks Pogba vil forlange. Eller hvordan Lingard føler seg som har en del mindre. 

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18749
27.03.19 13:38
Samey_FU: Imo blir det feil å bruke Shaw og Martial her.  Martial og Shaw er yngre, langt større potensiale og langt større videresalgspotensiale. Ikke at det siste betyr så veldig mye for en klubb som United, men still. Herrera er i best case en god mann å ha i 2-3 år til. Martial og Shaw er i best case world beaters i sine posisjoner.  Man kan liksom ikke kritisere Ed Woodward for å ha ødelagt lønnsstrukturen i United med å gi Alexis astronomisk lønn, så forsvare at Herrera fortjener drøyt 170k i uka. Da kan man jo tenke seg hvor mye f.eks Pogba vil forlange. Eller hvordan Lingard føler seg som har en del mindre.

Ikke helt sammenlignbart med tanke på alder nei, men selv med 170k vil Herrera ha 6 mann foran seg på lønnstabellen. Både han og Rashford er ganske heftig underbetalt lønnsmessig og på den nedre del av lønnstabellen. 

Ser ikke helt at Sanchez-lønnen er ett argument her. Herrera vil fortsatt knapt tjene halvparten av det Sanchez gjør og rundt 120k mindre enn Pogba, selv med ny kontrakt. Mange fotballspillere holder også lengre ut en 31-32 idag, så det kan fort være at Ander vil være en verdifull for laget noen år etter det også. Han er en nøkkelspiller idag, og har endel verdier/holdninger som jeg tror er viktig å ta vare på i noen år til. 

(Innlegget ble redigert 27.03.19 13:38)

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
27.03.19 13:53
mjordan23: Ser ikke helt at Sanchez-lønnen er ett argument her.

Det er jo nettopp pga. Alexis klubben har havnet i denne kjipe situasjonen med DDG og Herrera, iflg. ryktene. Da er det ikke hensiktsmessig å fucke til strukturen ytterligere. 

Har Herrera 170k i uka og Lingard som har drøye 110-120k, en avtale han nettopp signerte, så legger man jo opp til misnøye. Rashfords nye avtale, er i følge mirror på drøye 150k i uka. 

MrManUtd
MrManUtdInnlegg: 29472
27.03.19 13:56

Er det opplest og vedtatt at det er 170k som er kravet til Ander? 


Ryktes forresten at Jimbo er i England i dag for å få hente litt penger på en OGS-ansettelse. 

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
27.03.19 14:01
MrManUtd: Er det opplest og vedtatt at det er 170k som er kravet til Ander?

Meeh, i følge mediene så er det rundt 150k-170k. Av United så har han blitt tilbydd 100k. Jeg forstår fyren. 30 år, sin siste store kontrakt bla bla. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33681
27.03.19 14:06
Samey_FU: Har det medført noen negative konsekvenser? Altså, har klubben mistet noen spillere på free transfer?

Betyr det at man skal fortsette slik, mener du? Å kjøre med sommerdekk på vinteren er ikke så farlig så lenge det ikke får konsekvenser?

Hvor lurt er det med spillere vi faktisk ønsker å beholde? Martials avtale var i siste liten. Så får vi se med Herrera og De Gea. En av dem er det definitivt viktig vi får beholde...

Og sånn apropos Woody og treghet

(Innlegget ble redigert 27.03.19 14:06)

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
27.03.19 14:42
Dux1: Å kjøre med sommerdekk på vinteren er ikke så farlig så lenge det ikke får konsekvenser?

Hvorfor skal du alltid gå i forsvarsposisjon? 

Jeg spurte deg et enkelt spørsmål ditt naut, hvor du slaktet Ed Woodward. Så lurte jeg genuint på om den politikken man kjører i dag har hatt noen negative konsekvenser. 

I tillegg tror du alt er så svart-hvitt og rett frem. Du nevner Martial og glemmer fullstendig at Mou ville kvitte seg med Martial som attpåtil var misfornøyd med manglende spilletid. Skulle Ed tvinge Mou til å bruke Martial? Skulle Ed gå bak ryggen til Mou å tilby Martial gigantisk kontrakt når Mou en periode ville bytte ham mot Willian eller Perisic? 

Mou var ikke keen på Martial og Martial var ikke keen på Mou. Mou ville ha fyren vekk og Martial ville sikkert dra vekk. Ed ville ikke undergrave Mous ledelse og holdt seg rolig. Mou fikk sparken og vips ny kontrakt til Martial. Du tror ikke dette er mer sannsynlig enn at Ed satt med tommelen sin langt oppi ræva å klødde seg på hodet med den andre hånda? 

DDG har i flere år lagt vekt på at han vil vinne noe stort. Og United er defo keen på å beholde ham. Du tror ikke de allerede har vært i dialog om en forlengelse? Det er vel større sannsynlighet at DDG vurderer sin egen fremtid derav forsinkelsen, fremfor at United vurderer hans. Tror du ikke? 

(Innlegget ble redigert 27.03.19 14:47)

Dux1
Dux1Innlegg: 33681
27.03.19 15:08
Samey_FU: hvor du slaktet Ed Woodward.

Slaktet? Jeg stilte spm om flere hadde inntrykk av at det gikk seint i regi av Woodward. Hvorfor skal du alltid være en jævla dramaqueen!

Kjøp og salg har generelt gått treigt under Ed. I tillegg har vi absurde kontraktsforlengelser på folk som Rojo og Jones. Hva er prioritetene? Fylle opp laget med middelmådigheter og slippe de beste? 

Når det gjelder De Gea bør han nærmest få skrive sin egen lønn (siden det fremstår som at det er problemet). Igjen: Prioritet!

Martial? Kan gå med på at det er et dårlig eksempel, hvis det stemmer at alt stod på Mou. Men trenden er der okke som: Mange har inntrykk av at det går seint under Woodys ledelse. Siste nå er altså dette med å hente inn en DOF. Skal det virkelig måtte ta så lang tid (i artikkelen snakkes det til og med om 2 år til)?

(Innlegget ble redigert 27.03.19 15:09)

Samey_FU
Samey_FUInnlegg: 10422
27.03.19 15:28

Quote fra det innlegget jeg siterte: Ed Fuck-up Woodward får nok til det også hvis han vil.

 


Men prøv å forstå dette.

Det er svært sannsynlig at grunnen til at DDG ikke har forlenget, er nettopp pga. DDG og ikke hva klubben har tilbydd. Veldig mulig at DDG kanskje tenker seg at han vil vinne CL og noen store titler før han legger opp og at de mulighetene er større andre steder, enn de er i United.

Du forstår også at det er enklere å forlenge med stallfyll som Jones og Rojo, enn det er med spillere som DDG og ja, hvem andre egentlig? Herrera? Og at man forlenger med Rojo er i det minste bra, da kan man få igjen noe for fyren, fremfor å slippe ham gratis.

Og jeg er enig i det siste avsnittet ditt. United er veldig på overtid når det kommer til å ansette en sportslig direktør. Men det kan skyldes flere ting, kanskje salg av klubben eller at de ikke har funnet rett kandidat. 

(Innlegget ble redigert 27.03.19 15:31)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18749
27.03.19 15:39
Samey_FU: Det er jo nettopp pga. Alexis klubben har havnet i denne kjipe situasjonen med DDG og Herrera, iflg. ryktene. Da er det ikke hensiktsmessig å fucke til strukturen ytterligere.  Har Herrera 170k i uka og Lingard som har drøye 110-120k, en avtale han nettopp signerte, så legger man jo opp til misnøye. Rashfords nye avtale, er i følge mirror på drøye 150k i uka.

Har sett at det har vært nevnt i forhold til DDG ja, men ikke Herrera. Er jo ikke akkurat samme nivå man snakker om i lønn. 

Ser dog ikke hvordan man ødelegger mer av strukturen ved å gi Herrera 170k. Lingard fikk ny kontrakt i 2017 og det verserer noen rykter om han også vil få ny kontrakt snart, så det blir nok en justering for hans del også. 

(Innlegget ble redigert 27.03.19 15:39)

Dux1
Dux1Innlegg: 33681
27.03.19 15:44
Samey_FU: Men prøv å forstå dette. Det er svært sannsynlig at grunnen til at DDG ikke har forlenget, er nettopp pga. DDG og ikke hva klubben har tilbydd. Veldig mulig at DDG kanskje tenker seg at han vil vinne CL og noen store titler før han legger opp og at de mulighetene er større andre steder, enn de er i United. Du forstår også at det er enklere å forlenge med stallfyll som Jones og Rojo, enn det er med spillere som DDG og ja, hvem andre egentlig? Herrera? Og at man forlenger med Rojo er i det minste bra, da kan man få igjen noe for fyren, fremfor å slippe ham gratis. Og jeg er enig i det siste avsnittet ditt. United er veldig på overtid når det kommer til å ansette en sportslig direktør. Men det kan skyldes flere ting, kanskje salg av klubben eller at de ikke har funnet rett kandidat.

Skal jeg forstå synsingene dine? Du kan spre hvor mange teorier du bare vil, poenget her er at inntrykket av Woody er en det går tregt rundt. 


Når det gjelder DDG synes jeg det er rart at du ikke mener lønn kan være en del av problemet. Det ryktes om lønnskrav i £400-500 000-klassen pr uke. At DDG ønsker å vinne CL er strengt talt noe alle spillere ønsker. Det kan han få til i United også. Bare vi har et sportslig apparat rundt som evner å fatte at her må det jobbes kjapt i kulissene med å forsterke laget og satse. 


At det er enklere å forlenge med søppel er utvilsomt sant. Betyr det at det er rett å gjøre?? Er det dit ledelsen vil med klubben? Rojo kunne vært solgt i sommer, men får en 4-årskontrakt?


En DOF burde vært førsteprioritet i klubben. Å finne ny manager løser ikke problemene ene og alene. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 23768
27.03.19 15:51
Dux1: Men VGD mao....

Ca 50 ganger bedre. På tross av goth, pingu, roy m.fl. 

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 8162
27.03.19 16:26
Samey_FU: Jeg spurte deg et enkelt spørsmål ditt naut, hvor du slaktet Ed Woodward. Så lurte jeg genuint på om den politikken man kjører i dag har hatt noen negative konsekvenser.

Enig med mye av det du skriver i denne sammenheng. Ed fortjener kritikk, men helt latterlig hvor unyansert endel av kritikken er. I forhold til kontraktsforhandlinger er det heller ikke Ed som er i praksis gjennomfører disse, det er Matt Judge. 


Folk oppfører seg som at vi styres av den samme Ed som fucket opp Fellaini-prisen. 


 

CryniX
CryniXInnlegg: 12772
27.03.19 17:35
Dux1: En Pogba som legges ut til salg vil garantert være av interesse for de rikeste klubbene. Du kan også ta med Juve i denne settingen. Summene de har brukt på Ronaldo viser at de kan være villige til å strekke seg langt dersom den rette spilleren er tilgjengelig. Og det er definitivt Pogba.  Samtlige av disse klubbene kan også selge stort for å finansiere en slik overgang. Siden vi allerede synser, så kan vi jo ta et eks hvor Coutinho går til United, Pogba til Barca, og hvor det betales et mellomlegg. No problem på papiret. Eller at PSG selger Verratti + at de sannsynligvis mister Rabiot og henter Pogba.  Det er muligheter den veien også.  Når det er sagt: Jeg håper jo at Pogba blir og signerer ny kontrakt etter hvert. Men jeg kommer ikke til å gråte en tåre hvis han drar fordi han ikke vil være i United lenger.

Selv om Pogba vil dra, kommer garantert ikke klubben til å aktivt legge ham ut for salg da det vil senke salgsprisen. Er det én mann som klarer å tenke økonomi oppi det hele her, så er det Woodie. United er heller ikke i en posisjon der de må selge, uansett om Pogba ønsker seg vekk eller ikke. En småfurten, 26 år gammel Pogba har skyhøy markedsverdi uansett hvordan man vrir og vender på saken når han fremdeles har tre år igjen av kontrakten, dersom man inkluderer klubbens opsjon på et års forlengelse, og er på vei inn i det som på papiret skal være hans beste år av karrieren. Så kan man også ta i betraktning den signaleffekten det vil ha at klubben, nok en gang, "må" selge en gullspiller fordi han er "misfornøyd". Her har jeg Di Maria og CR7 i tankene.

Juve brukte mye på Ronaldo ja, men jeg vil anta at man så fordelene den kommersielle eksponeringen han gir klubben. Tross 8 års aldersforskjell vil jeg anta at Ronaldo står sterkere enn Pogba sånn sett. Og dersom man skal ta for seg lønnskostnadene, så er jeg spent på å se hvor langt de er kapable til å strekke seg når de allerede lønner Ronaldo €31m i året (angivelig, aner ikke om dette stemmer eller ikke). Om det tallet stemmer, står hans lønnskostnader for nærmere 13% av Juventus' lønnsbudsjett, og omtrent 8% av klubbens totale inntekter (tall hentet fra 2018-regnskapet hos Swiss Ramble). Ved nærmere granskning ser man også at den rene cash flowen har minket betraktelig siden Pogba-salget som ble oppført på 2017-regnskapet, og nettogjelden har økt en smule.

Kort oppsummert, jeg tror Juve kommer til kort. Og jeg tror ikke de er villige til å bla opp de uhorvelig høye summene vi garantert kommer til å kreve, når de selv er i en særstilling i italiensk fotball. Om de må gjøre det for å ta det siste steget i europeisk sammenheng, er en annen diskusjon.

Coutinho til United med Pogba i retur er nok ikke heeeelt utenkelig, men jeg kan ikke se for meg at United er særlig interessert i å erstatte gullkalven sin med en tidligere Liverpool-helt. Selvsagt 100% synsing, men jeg tviler på at det er realistisk, særlig når det spekuleres i at Barca er villige til å selge ham for knapt halvparten av hva de betalte for ham for litt over ett års tid siden. Det ligger så mye prestisje og politikk bak Barcas kjøp i tillegg, og jeg kan ikke tenke meg at Barca-direktør Bartomeu er villig til å svelge en så stor kamel mtp. hva han har uttalt om brassen i media heller, selv om Pogba inn utvilsomt ville vært et bra plaster på såret.

Ei heller tror jeg PSG er interessert i å selge Verratti, en helt annen spillertype enn Pogba, som jeg mistenker at heller hadde blitt brukt i en trio sammen med Marquinhos og (eventuelt - ikke i stedet for) Pogba. Eneste grunnen jeg kan se til at en eventuell swap med mellomlegg kan skje, er fordi Mino kunne hanket inn noen kvalmt store agenthonorar for begge spillerne.

Rabiot ut er jo bankers allerede, og det virker ikke som PSG ser det som noe problem å la han gå gratis mtp. spillerens attitude og klubbens økonomiske muskler. Når de setter en slik spiller på reservelaget i ren protest, sier det jo litt om hva klubben er kapabel til. Lønnsbesparelsen på €60k i uka er nærmest ubetydelige også, og ingenting ift. Pogba som antakeligvis hadde krevd et sted rundt det seksdobbelte, om ikke mer...

Jeg tror folk overtenker Pogbas uttalelser. Dette er standardfraser som mediene blåser opp til overgangsspekulasjoner og antydninger om at han helst vil spille andre steder. Vi ser det med diverse spillere i hver bidige landslagspause og hvert eneste overgangsvindu.

(Innlegget ble redigert 27.03.19 17:36)

EGB
EGBInnlegg: 2305
27.03.19 17:37

Solbakken i England iflg ryktene...


 

beardman
beardmanInnlegg: 2791
27.03.19 18:12
den_glade_gris: Ser en på City for eksempel virker de å være mer på hugget og sikrer seg ro.

Lettere å være på hugget når du har evig med spenn, da..

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg