Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9315
03.04.19 19:24
TheBelfastBoy: Jeg stusser imidlertid på at du tilsynelatende er kritisk til Solskjær

Det må jeg få lov til. 

Jeg har fulgt med litt på pressekonferansene til OGS og mener selv at han pøser på med ting fansen vil høre. Til og med litt i overkant. 

Men det er en stund siden han sa noe om "its easy to work with good players". 

Jeg er meget skeptisk til at vi har låst oss til han allerede. Timingen var helt imot mitt ønske. 

Jeg kjøper ikke seiersrekken som at han er rett man, og dette snakket vi også om tidligere, der jeg ville se hvordan fyren takler motgang.....nå får vi kanskje se det, selv om det muligens er for sent mtp fast jobb allerede.

(Innlegget ble redigert 03.04.19 19:25)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20255
03.04.19 19:30

Det er lov å være kritisk til Solskjær. Jeg mente selv vi burde gå for Pochettino (i motsetning til det du påsto da du kjørte på med nok en løgn i gårkveld).


Og det jeg stusset på var heller ikke at du var kritisk til Solskjær. Men for en som lyver så ofte som deg er det åpenbart ikke noe problem å klippe bort resten av innlegget, og dermed ta noe ut av kontekst slik at det får en annen mening.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9315
03.04.19 19:33
TheBelfastBoy: Men for en som lyver så ofte som deg

Skriv ikke til meg er du snill. Har null respekt for deg fra nå av....der går grensa.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20255
03.04.19 19:36

Du må finne deg i at det blir påpekt. Alternativt kan du ta deg sammen. Det burde ikke være særlig vanskelig å slutte med lyvingen? Eller lyver du slik at du tror det selv?

Hvem du har respekt for og ikke er jeg forresten helt likegyldig til. Men en ting er sikkert, jeg kommer til å fortsette å skrive til deg. Særlig når du lyver og forsøker deg på resonnement som ikke holder mål.

(Innlegget ble redigert 03.04.19 19:41)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17344
03.04.19 20:10

Nå er det igjen.


Folk må ikke ta seg selv og ett debattforum så høytydelig. Det er det bare jeg som skal gjøre :-)

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7229
03.04.19 21:23

Problemet til United i dei siste åra er at vi har vært elendig på spillerkjøp, vi har bommet totalt, og hva faen er disse resigneringene av disse alt for dårlige spillerne som har vært her i en årrekke, young,Jones, smalling osv, faen vi er egentlig langt ute på sidelinjen jo. Mou hadde rett, vi mangler kvalitet over hele fjæla. Og dei spillerne han handlet var jo helt natta, sanchez, bailly, lindeløf, nei vi må ut og skaffe nye og unge sultne spillere som har lyst til jobbe, ut med alle divaene og oldisene som er på tur ned og spiller bare for pengene sin skyld, med oldiser mener jeg mata, matic. Og darmian, hva faen har han utrettet.

missChance
missChanceInnlegg: 54930
03.04.19 21:28
dalagubbe: lindeløf

Nei, Lindeløf er ikke helt natta, han er ingen diva og ingen oldis, men ung og sulten og vil jobbe.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7229
03.04.19 21:35

Tenkte mere på kvalitet ang lindeløf da, men han har da vært ganske bra i det siste, men han er ingen verdensklasse stopper han heller, mulig han hadde vært bedre med noen andre rundt seg enn Jones og smalling og rojo og bailly, disse nevnte stopperne er jo helt krise, det er høyest kritikkverdig og resignere Jones og smalling, inkompetanse ut av en annen verden, og Ed har jeg ikke ord for hva jeg mener om

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7229
03.04.19 22:35

Uff, akkurat nå ser det mørkt ut for den fjerdeplassen gitt, arrrggh

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9315
03.04.19 22:44
dalagubbe: Uff, akkurat nå ser det mørkt ut for den fjerdeplassen gitt, arrrggh

Taper vi mot City og vinner resten, så tror jeg vi klarer det.

Problemet er bare at vi ikke klarer å vinne på bestilling når det er forventet. Vi har spillere som ikke funker godt sammen når man skal bryte ned forsvar og der samhandling kreves.

(Innlegget ble redigert 03.04.19 22:47)

fpjourne
fpjourneInnlegg: 131
03.04.19 22:47

Manchester United sesongen 2019/2020.

Nøkkelspillere:

David de Gea, Luke Shaw, Victor Lindeløf, Paul Pogba, Anthony Martial og Marcus Rashford.

Rotasjon:

Sergio Romero, Axel Tuanzebe, Timothy Fosu-Mensah, Diogo Dalot, Eric Bailly, Nemanja Matic, Fred, Andreas Pereira, Scott McTominay, Jessie Lindgard, Tahith Chong, Angel Gomes, Mason Greenwood, Romelu Lukakau

Kjøp:

Aaron Wan-Bissaka, Ryan Sessegnon, Matthjis de Ligt (Alessio Romagnoli*), Declan Rice, Jadon Sancho.

Salg/frigjøre:

Phil Jones, Chris Smalling, Ashley Young, Antonio Valencia, Matteo Darmian, Ander Herrera, Juan Mata, Alexis Sanchez.

Førsteellever:

 

                                Marcus Rashford

 

Anthony Martial                                           Jadon Sancho

 

                Paul Pogba                      Jessie Lindgard

 

                                   Declan Rice

 

Luke Shaw                                                 Aaron Wan-Bissaka

 

           Victor Lindeløf                      Matthjis de Ligt

 

                                 David de Gea

Et lag og en stall med flere usikkerhetsmomenter, men også et høyt potensiale.

Sentral midtbane ser fortsatt litt for svak ut. Personlig så liker jeg en Lindgard i form, men liker han best sentralt i banen. Det hadde vært spennende å se han mer som indreløper. Hvor god er Declan Rice? Venstre back trenger bedre dekning, Sessegnon blir kanskje et vel offensivt alternativ. Dalot kan kanskje vikariere, mulig Young må få en sesong til. Ideelt sett hadde jeg sett to pasningsterke stoppere og defensiv midtbane. Lindeløf trenger også en fysisk og hodesterk makker uten stygg skadehistorikk.

Prosjektet koster sikkert 3 milliarder minus det vi får inn på salg.

*Romagnoli, som venstrebeint stopperalternativ, er kanskje et bedre alternativ da Lindeløf kan spille høyre midtstopper i stedet.

Fpjourne som Manchester United director of football? :-D

(Innlegget ble redigert 03.04.19 22:49)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9315
03.04.19 22:52
fpjourne: Phil Jones, Chris Smalling, Ashley Young, Antonio Valencia, Matteo Darmian, Ander Herrera, Juan Mata, Alexis Sanchez.

Kunne også lagt til Matic + Bailly på denne.

Bailly er for meg en gåte. Hva venter vi på med denne fyren egentlig? På at han skal bli våre nye Jones som er mer ute enn inne. Er han først inne blir han skadet i neste kamp. 

Få det bort.

(Innlegget ble redigert 03.04.19 22:52)

Reddington1
Reddington1Innlegg: 1127
03.04.19 23:46
TrueTopRed: Kunne også lagt til Matic + Bailly på denne. Bailly er for meg en gåte. Hva venter vi på med denne fyren egentlig?

Litt uenig her. Bailly er en av få stoppere vi har som kan holde et virkelig godt nivå, men svinger i prestasjonene. En god del skadet, men hvem er ikke det på stopperplass i United? Stusser også over at han de siste årene har blitt vraket etter svake enkeltkamper, mens de resterende stopperne kan prestere svakt i 3 strake år uten å lide samme skjebne. 


Tror Bailly kan bli en virkelig god stopper, men en leder ved siden av seg er høyst nødvendig. Har vist i enkeltkamper hvilket nivå han har inne, men stabiliteten er ikke der enda. 


Hvorfor skal eksempelvis Rojo være med videre på bekostning av Bailly? Eller Jones og Smalling? Sett bort ifra nye kontrakter. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9315
03.04.19 23:59
Reddington1: Hvorfor skal eksempelvis Rojo være med videre på bekostning av Bailly?

Jeg så meg blind på lista med spillere som han hadde skrevet opp, og ser ikke ut som han har med Rojo.

Men helt enig, han står ikke noe høyere på min skala han. Bør med han også :)

Jeg ser at folk stadig vekk snakker opp Bailly, men klarer i ærlighetens navn ikke å se hva som er så spesielt med han. Han har hurtigheten mot de andre stopperne, men han er litt som Rojo i stilen, fryktelig hazardiøs.  

Har vel også en rimelig håpløs pasningsfot.

Mulig du har rett i at en leder ved sin side (gjelder forøvrig vel alle cb vi har) skulle gjort han bedre, men føler vi må prøve å stable på beina et lag med spillere som ikke er så avhengig av hverandre. 

Skader, suspensjoner osv, så vil vi alltid lide hvis resterende stoppere trenger å ha med seg verge for å fungere.

(Innlegget ble redigert 04.04.19 00:03)

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7229
04.04.19 00:00

Problemet med bailly, i tillegg til at han er mye skadet, er at han ikke har hodet, løs kanon, posisjonsbroblemer ut av en annen verden, nei, få det bort.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7229
04.04.19 00:07

Det første OGS må gjøre i sommer er å få inn en verdensklassestopper, og en DM i verdensklasse, og ta en seriøs prat med hans exelense pogba, og gi han ett valg, enten så er han med oss 100%, eller så kan han dra, vi kan ikke være avhengig om han er på humøret eller ikke. Og jeg personlig tror ikke PL passer til pogbas spillestil, han får litt for dårlig tid med ballen der, han passer helt sikkert bedre i serie a eller la liga, der er ikke presset på ballfører så tøft. Og ja jeg vet hva han er god for, strålende når han er på, så det er ikke det.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7229
04.04.19 00:07

Det første OGS må gjøre i sommer er å få inn en verdensklassestopper, og en DM i verdensklasse, og ta en seriøs prat med hans exelense pogba, og gi han ett valg, enten så er han med oss 100%, eller så kan han dra, vi kan ikke være avhengig om han er på humøret eller ikke. Og jeg personlig tror ikke PL passer til pogbas spillestil, han får litt for dårlig tid med ballen der, han passer helt sikkert bedre i serie a eller la liga, der er ikke presset på ballfører så tøft. Og ja jeg vet hva han er god for, strålende når han er på, så det er ikke det.

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 12867
04.04.19 00:10

Så dårlig at du måtte poste det 2 ganger.


Takk.


 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9315
04.04.19 00:18

Jeg kjenner meg ikke overbevist om at Pogba er på "vår side" om man kan si det sånn. Problemet er vel at uansett så vil det alltid være disse ryktene så lenge han har en troublemaker som Raiola som agent, han vil alltid holde en dør åpen når det lukter penger.

Personlig heller jeg mer og mer mot at han kan gå hvis budet er godt nok. Blir helheten som blir lidende og vi må tenke på oss selv og gjøre de riktige valgene nå.

Noe annet hadde det vært om Pogba gikk ut å sa at han ville bli, og samtidig kanskje byttet agent for å markere dette, men det skjer nok ikke.

(Innlegget ble redigert 04.04.19 00:20)

Reddington1
Reddington1Innlegg: 1127
04.04.19 00:32
dalagubbe: Problemet med bailly, i tillegg til at han er mye skadet, er at han ikke har hodet, løs kanon, posisjonsbroblemer ut av en annen verden, nei, få det bort.

I motsetning til våre andre stoppere som til stadighet viser posisjonsspill som selv Godin og Chielini applauderer? Nei. 


Bailly er til tider en løs kanon, og mye av dette kommer av manglende erfaring. Gi han en 10-15 kamper på rappen ved siden av Koulibaly, så tror jeg vi har et sterkt stopperpar. 


Bailly må jobbe med avleveringene, men synes han viser prov på god nærteknikk med ball, og har til tider ro og teknikk til å komme seg ut av vanskeligere situasjoner. Husk også at Bailly har spilt på et lag som har hatt null plan med ball i laget. Forhåpentligvis endrer dette seg under OGS. 


 


 

beardman
beardmanInnlegg: 2827
04.04.19 01:46

Spillere dere bør beholde:

De Gea

Lindeløf

Shaw

Dalot

Pereira

McTominay

Pogba

Lingard

Martial

Rashford

 

Romero

+ unggutta (Chong, Gomes, Greenwood etc.)

(+evt. Lukaku)

(+ evt. Herrera om han aksepterer en OK lønn)

 

Spillere som er til salgs: Alle som ikke er nevnt over.

(Innlegget ble redigert 04.04.19 01:47)

CryniX
CryniXInnlegg: 12841
04.04.19 02:51
fpjourne: Hvor god er Declan Rice?

Det burde jo du vite, du som har satt han på innkjøpslista di.

startelver
startelverInnlegg: 62092
04.04.19 07:05

Pogba blir nok ikke med videre på reisen. 

fpjourne
fpjourneInnlegg: 131
04.04.19 07:35

Beklager, glemte Rojo, han kan selges. Bailly er jeg veldig usikker på. Matic tror jeg vi trenger i en sesong til, om vi ikke får tak i en DM i verdensklasse.

Xavi7
Xavi7Innlegg: 9108
04.04.19 07:59

Fra Nettavisen: klubben skal ha god tro på å komme til en løsning til tross for at de har avslått DeGeasønske om å doble ukelønna som per nå ligger på småpene 240.000 pund i uka.

 

Når jeg ser på disse lagene så glemmer jeg noen ganger hvor kvalmt mye penger spillerne tjener på leken sin. Vurderer boikott.

(Innlegget ble redigert 04.04.19 08:00)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
04.04.19 08:44

Helt tydelig at Solskjær har en nasjonalitets agenda. Beholder søppel fordi de er engelske og har vært i klubben lenge, men bedre utenlandske spillere må vekk. Han kommer til å ødelegge klubben dessverre. Premierer middelmådighet.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
04.04.19 08:48

Er ikke en eneste annen toppklubb i verden som hadde gitt Jones, Smalling og Young nye kontrakter og samtidig sitte å krangle med en av de få verdensklassesoillerne vi har om ny kontrakt. Hadde han hatt engelsk navn og prestert elendig hadde han hatt ny kontrakt allerede.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41555
04.04.19 08:52
Pogba6: Helt tydelig at Solskjær har en nasjonalitets agenda. Beholder søppel fordi de er engelske og har vært i klubben lenge, men bedre utenlandske spillere må vekk. Han kommer til å ødelegge klubben dessverre. Premierer middelmådighe
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:46)

glycinello
glycinelloInnlegg: 6099
04.04.19 08:58

«DeGeasønske om å doble ukelønna som per nå ligger på småpene 240.000 pund i uka.»


Han skal altså kreve nærmere 500.000 pund.I uka. Jeg liker De Gea, men fyren kan ryke og reise dersom dette stemmer. 


Dersom Pogba ønsker seg bort så håper jeg klubben selger han også i sommer. Vi får selvfølgelig ikke en spiller med tilsvarende toppnivå, men jeg er tror at det er mulig å kjøpe flere spillere som i sum gir oss et bedre lag. Og som kanskje presterer jevnere:) 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20255
04.04.19 09:13

Hvilken rekord er det united.no skriver McTominay satt sist kamp?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg