Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
04.04.19 13:33
missChance: Nei, den lave standarden har du satt for lenge siden.

Jeg har aldri vært for at man ikke skal kunne diskutere og spre egne meninger om ting rundt laget vi elsker. 

Tro det eller ei, men jeg liker når jeg ser folk klare å fortelle om deres meninger rundt manchester united. 

Det hjelper en til å få et bredere bilde av hva den riktige fansen mener, istedet for å kun sitere andre å "henge på".

(Innlegget ble redigert 04.04.19 13:33)

missChance
missChanceInnlegg: 54942
04.04.19 13:35
Wellewinhio: Vet ikke hvor han står når det kommer til DdG, men hvis han ønsker han ut også så hadde det vært hysterisk.

Når en vil skifte ut hele laget, må det da være enklere og mer realistisk, og sikkert mer tilfredsstillende, å bytte lag - tenker jeg :)))

missChance
missChanceInnlegg: 54942
04.04.19 13:36
TrueTopRed: Jeg har aldri vært for at man ikke skal kunne diskutere og spre egne meninger om ting rundt laget vi elsker.

Og igjen prøver du å gjøre deg bedre enn andre ... 


Du lykkes aldri.


 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
04.04.19 13:38
Wellewinhio: Du sa deg ikke uenig i den listen som han nye fyren skrev, men slang i stedet på 2 nye (Bailly+Matic), før noen påpekte at Rojo burde også ut, som du sa deg enig i.

Vel ja? Alle disse er spillere som bør være oppe til vurdering ihvertfall, det kan vi være enige om. 

Poenget er at om du skal ta meg på konkret på en ting, men blunde for andre utspill, så blir det veldig feil.

Jeg har til og med opprettet en transfertråd (LINK) der jeg i startinnlegget har skissert en tropp på hvordan det kan se ut.

Selv om Smalling er med der, så står det ikke skrivet i stein at han må bli. Forstår du meg? 

Den bunten av spillere som han/vi nevnte er hver for seg spillere jeg klarer å miste. Så trenger man ikke nødvendigvis å kvitte seg med alt....alt henger på hvilken linje klubber legger for fremtiden.

Jeg er åpen for få men riktige utskiftninger av spillere, men også for en storrengjøring der klubben gis tid til å få ting rett fra starten av. 

(Innlegget ble redigert 04.04.19 13:42)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
04.04.19 13:40
missChance: Og igjen prøver du å gjøre deg bedre enn andre ...

Grunnen til at du tenker det er kanskje fordi du kjenner deg truffet, litt kjedelig. Jeg synes det skal være rum for alle.

Nå var det ikke jeg som ville utelukke noen med å dra inn ting som vi ikke skal kunne diskutere.

Jeg ser mange fine folk her inne som sitter inne med store kunnskaper. Jeg synes det er gøy å lese når man poster innlegg rundt klubben som kommer fra hjertet/levra.

(Innlegget ble redigert 04.04.19 13:42)

missChance
missChanceInnlegg: 54942
04.04.19 13:42
TrueTopRed: Grunnen til at tenker det er fordi du kjenner deg truffet, litt kjedelig.

Totalbom igjen. Men jeg har skjønt at dette er måten du prøver å hevde deg på. 

 

For øvrig har ikke jeg nevnt noe om å utelukke noen. Som TBB sa: Du lyver.

(Innlegget ble redigert 04.04.19 13:46)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
04.04.19 13:49
missChance: Totalbom igjen.

Sier du det så. Ønsker deg iallefall en fin dag videre :)

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14744
04.04.19 13:56
TrueTopRed: Vel ja? Alle disse er spillere som bør være oppe til vurdering ihvertfall, det kan vi være enige om.  Poenget er at om du skal ta meg på konkret på en ting, men blunde for andre utspill, så blir det veldig feil. Jeg har til og med opprettet en transfertråd (LINK) der jeg i startinnlegget har skissert en tropp på hvordan det kan se ut. Selv om Smalling er med der, så står det ikke skrivet i stein at han må bli. Forstår du meg?  Den bunten av spillere som han/vi nevnte er hver for seg spillere jeg klarer å miste. Så trenger man ikke nødvendigvis å kvitte seg med alt....alt henger på hvilken linje klubber legger for fremtiden. Jeg er åpen for få men riktige utskiftninger av spillere, men også for en storrengjøring der klubben gis tid til å få ting rett fra starten av.

Bare for å ha sagt det, jeg følger selvfølgelig ikke tråden deres like nøye som de fleste av dere. Jeg bryr meg også selvfølgelig mindre om hva som blir skrevet, så hvem som skrev hva og hvorfor for dager og uker siden er ikke noe jeg husker. 


Jeg baserte denne listen utelukkende på hva som hadde blitt skrevet på de to siste sidene, + Pogba fordi den diskusjonen har vart såpass lenge om kun han at det husket jeg. Det er mulig at jeg misforsto deg da du bare slang på ekstra navn, men det fremsto som at du sa deg enig i at hele den listen burde bli solgt/dra denne sommeren, og at du gjerne også ønsket Rojo og Matic ut, mens Bailly var litt hipp som happ. 


Tråden som du hadde laget visste jeg ikke om. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
04.04.19 14:07
Wellewinhio: Jeg baserte denne listen utelukkende på hva som hadde blitt skrevet på de to siste sidene, + Pogba fordi den diskusjonen har vart såpass lenge om kun han at det husket jeg. Det er mulig at jeg misforsto deg da du bare slang på ekstra navn, men det fremsto som at du sa deg enig i at hele den listen burde bli solgt/dra denne sommeren, og at du gjerne også ønsket Rojo og Matic ut, mens Bailly var litt hipp som happ.

Neida, men så vanskelig som vi har for å bli kvitt folk, så er det ikke mer enn rett at flere er på lista. Kanskje det faktisk forsvinner noen derfra etter hvert :)

Som jeg har skrevet flere ganger, så henger det på Pogba selv. For jeg er lite lysten på å ha potensielt gode spillere som leker sin egen sjef og er 50/50 på hva han vil og derfor kanskje varierer veldig i prestasjoner, samt drar med andre på lasset. Blir fort potensielt dårlige lag av det :)

Når det gjelder De Gea og Herrera så vil jeg selvsagt beholde de innenfor rimelige/akseptable grenser.

(Innlegget ble redigert 04.04.19 14:08)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11200
04.04.19 14:27
Wellewinhio: Spillere som TTR ønsker ut:

Fint om dere siterer disse utskuddene så jeg slipper å se innleggene i det hele tatt. På forhånd takk! :-)


-Pat

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22173
04.04.19 14:32

Man bør kanskje ikke diskutere enkeltbrukere, men hvorfor er det så mange som er negative til TTR?
Liker fyren jeg.

Lezah
LezahInnlegg: 63949
04.04.19 14:42

Er med på at det å være åpen for å selge mange ikke betyr at man vil selge samtlige. 


Er mange jeg mener vi fint kan klare oss uten, men alle kan ikke selges av den grunn. For å sitere min kompis som leker City-supporter i fylla: "Kjøp og selg ALLE!"

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41562
04.04.19 14:47
Lezah: Er med på at det å være åpen for å selge mange ikke betyr at man vil selge samtlige.

Hvem forsvinner sannsynlig? Rojo og Valencia går jeg ut fra. Hva med Mata. Er han tilbudt ny kontrakt? Og kan Bailly bli solgt?

missChance
missChanceInnlegg: 54942
04.04.19 14:48
KongOlav2: Hva med Mata. Er han tilbudt ny kontrakt?

Visst nok 1 år, mens han vil ha 2.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22173
04.04.19 14:48
Lezah: Er mange jeg mener vi fint kan klare oss uten, men alle kan ikke selges av den grunn. For å sitere min kompis som leker City-supporter i fylla: "Kjøp og selg ALLE!"

Hehe. La oss være litt realistiske da.
Jeg tipper vi kommer til å handle inn 2-4 spillere, og bruke £150 mill max på dette. Pluss kanskje det som vi evt får inn ved salg av spillere.


Føler meg ganske sikker på at Rabiot er en av spillerne som kommer inn, rett og slett fordi han har kvaliteter som vil passe inn i laget (hvis han fungerer), og fordi han har en kontrakt som går ut.
Manolas er en annen spiller som jeg forventer å se at vi kjøper, da han vil bli en veldig mye billigere spiller enn alternativene. Kanskje ikke like god, men han bør uansett være en fin forsterkning.

missChance
missChanceInnlegg: 54942
04.04.19 14:53
KingAnderson: Føler meg ganske sikker på at Rabiot er en av spillerne som kommer inn, rett og slett fordi han har kvaliteter som vil passe inn i laget (hvis han fungerer), og fordi han har en kontrakt som går ut.

Bare avisprat, men fridde ikke han til Barca?

 

Og ønsker United en "trøbbelmaker" nå?

(Innlegget ble redigert 04.04.19 14:54)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22173
04.04.19 14:55
KongOlav2: Hvem forsvinner sannsynlig? Rojo og Valencia går jeg ut fra. Hva med Mata. Er han tilbudt ny kontrakt? Og kan Bailly bli solgt?

Valencia forsvinner garantert. Mata får kun tilbud om 1 års forlengelse av kontrakten, men ønsker seg to år så han forsvinner sikkert han og. Herrera forsvinner hvis man skal tro ryktene, selv er jeg veldig usikker.
Bailly har tydeligvis ingen tillit akkurat nå, men man vet jo ikke hva trenerteamet tenker. Hvis de har tro på at de kan forme han så får han kanskje muligheten neste sesong. Det er jo ganske tydelig at han har kvaliteter som midtstopper, så kanskje det er en diamant under laget med jord?

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22173
04.04.19 14:57
missChance: Bare avisprat, men fridde ikke han til Barca? Og ønsker United en "trøbbelmaker" nå?

Vet ikke hvem han har fridd til, men vil tro han er positiv til United hvis de kommer på banen.


Vi har hatt god suksess med trøbbelmakere tidligere, og det vil jo være en fin test for Solskjær og teamet hans.

Lezah
LezahInnlegg: 63949
04.04.19 14:58
KongOlav2: Hvem forsvinner sannsynlig?

Det vet vi egentlig fint lite om, uansett hvor mye man leser ryktespalter og kjøper det som står der. men Valencia har ikke fått ny kontrakt og ryker i hvert fall. utover det blir det litt verre, for personlige preferanser og hva klubben tenker er ikke nødvendigvis sammenhengende. Folk som Rojo og AS vil nok de fleste ha ut, men det krever at noen kan/klarer å ta dem ombord etc. Vil dog tro at Darmian er en annen safe bet sammen med noen andre det fort må jobbes litt med å få ut.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9337
04.04.19 14:58

Noen som vet hva som er grunnen til at Valencia ikke figurerer på laget lenger, mer enn at han ikke har kontrakt fra neste sesong?

Vi har jo andre slike spillere som får spille. 

Young er ikke bedre enn Valencia, så sant han ikke har brukket noen bein eller noe.

(Innlegget ble redigert 04.04.19 14:58)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41562
04.04.19 14:58
KingAnderson: Valencia forsvinner garantert. Mata får kun tilbud om 1 års forlengelse av kontrakten, men ønsker seg to år så han forsvinner sikkert han og. Herrera forsvinner hvis man skal tro ryktene, selv er jeg veldig usikker.
Bailly har tydeligvis ingen tillit akkurat nå, men man vet jo ikke hva trenerteamet tenker. Hvis de har tro på at de kan forme han så får han kanskje muligheten neste sesong. Det er jo ganske tydelig at han har kvaliteter som midtstopper, så kanskje det er en diamant under laget med jord?

Bailly har vel ikke spilt mye i det siste, og når dere gir både Jones og Smalling nye kontrakter, så skulle man nesten tro at Bailly kan være på vei ut.

Herrera er jo et definitivt tap. Han ville vært nyttig å ha med videre.

Skal forøvrig bli spennende å se om dere faktisk klarer å kvitte dere med Sanchez. Er det noen som vil hente ham med den lønna?

(Innlegget ble redigert 04.04.19 14:59)

Ribba
RibbaInnlegg: 36121
04.04.19 15:00
John||Locke: Hvor mye mener du at vi kan betale verdens beste keeper?

Det ryktes om at Alisson har ca 90k i uka og at Ederson har 65k i uka.

Så hvis det tallet om at DDG vil ha 500k i uka stemmer, så er det ekstremt mye høyere enn hva han er verdt uansett hvordan du vrir og vender på det. Faktisk har han slik sett vanskelig å argumentere sin nåværende lønning, som vel har blitt rapportert i enkelte kilder til å være på 200k i uka.

Ellers så synes jeg at det ser ut som United virkelig har kommet i kritisk posisjon nå. For med alle utgående kontrakter denne og neste sesong, samt uro med Pogba, Sanchez med gigantisk lønningspose uten å prestere, en Lukaku som kanskje ikke passer helt inn og et forsvar som har sine klare mangler, så virker det jo som at klubben raskt kan ende opp å måtte starte nesten helt fra scratch. For det ser jo ut som at klubben vil trenge mange nye spillere inn, men de vil trenge mange kvalitetsspillere inn.

Så er dette kanskje et problem United allerede har identifisert, og med OGS sin ansettelse, velger å prøve seg med å tette en del av hullene i laget med å benytte seg av egne spillere. For OGS har jo tidligere jobbet med de unge spillerne i United, og at ledelsen i United har tenkt at ja, OGS er ikke en manager som skal lede de allerede de beste spillerne i verden, men heller at han er en manager som kan få fram talentene i klubben?

(Innlegget ble redigert 04.04.19 15:01)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20277
04.04.19 15:00
TrueTopRed: Føler du at standarden ble satt her nå? Noen ganger kan man lese ting som rett og slett er for godt til å være sant her inne. Jeg vil heller si at dette er deres mening, og den må selvsagt aksepteres den også. Noen kan si at Sanchez tjener for mye og det er grei ting å si, men er det favorittspillerne deres som er oppe for vurdering bør man holde kjeft.  Hvis en spiller som har en average sesong kan komme inn å kreve det dobbelte og på den måten vise veien for resten, så har vi et kjempeproblem i fremtiden. Det er mer signalene det sender (se Sanchez), snarere enn den nøyaktige mengden av pund som endel smarte virker å tro. Hvis det bare skal feies bort fordi man ikke vet noe (noe man isåfall kan si om alt innen fotballen da vi ikke er innenfor veggene hos klubbene), så kan vi legge ned dette å la det bli et oppholdsted for en "vennegjeng" som aldri går ut i frisk luft.  La oss kunne diskutere fotball og ha meninger, det blir veldig mye mer intressant på den måten.

Er det virkelig interessant å høre folk plukke tall og meninger ut av ræva? Jeg synes ikke det. I mine øyne er det uinteressant støy, og jeg har store problemer med å forstå at det er mulig å være uenig.

Hvorfor skal man mene noe om noe man faktisk ikke har særlig forutsetninger for å mene noe om? Og dersom man gjør det, hvorfor ikke nyansere det litt? Mangler man fullstendig selvinnsikt eller hva er poenget?

Jeg tror nemlig at man bedre hadde fått frem det egentlige poenget man har dersom man hadde formulert seg bedre. Poenget til en som uttaler seg om lønnen til Herrera er kanskje ikke å diskutere om han fortjener £120K, 150K, 170K eller 200K i uken. Er man halvveis oppegående er man innforstått med at man ikke har tilstrekkelig informasjon til å vurdere det på en god måte. Poenget er kanskje at man mener at Herrera ikke er en spiller som på død og liv fortjener å være med videre. Eller motsatt.

Eller ønsker virkelig fotballsupportere her inne å diskutere hvorvidt tilbudet Man Utd har gitt Herrera er rettferdig i lys av markedet? Denne diskusjonen er temmelig uinteressant av følgende grunner;


A) Hvor godt kjenner VGD-supporteren markedet? Hvor godt kjenner man til lønnskravet til alternativene?
B) Vet man hva han er tilbudt? Vet man hva han krever? Kjenner man detaljene? Lengde på kontrakt? Bonus elementer etc?
C) Hvor gode forutsetninger har man egentlig for å gjøre disse vurderingene? Kan det tenkes at det er en grunn til at Man Utd benytter Matt Judge, men den bakgrunnen og kompetansen han har, og ikke VGD'er xxx? Man skal ikke se bort i fra det...

Dersom en ikke klarer gjøre disse betraktningene selv har en åpenbart et par solide utfordringer som gjør at meningene i utgangspunktet blir lite interessante. Når det er sagt er gode argumenter og gode kritiske spørsmål "alltid" relevant og interessant.

Bastante postulater knyttet til tema hvor en helt åpenbart mangler forutsetninger for å mene noe fornuftig er derimot kun egnet til å avsløre deg selv.

missChance
missChanceInnlegg: 54942
04.04.19 15:01
KingAnderson: Vi har hatt god suksess med trøbbelmakere tidligere

United på 90-tallet og i dag er to helt forskjellige ting, både klubbmessig og spillermessig. 

Lezah
LezahInnlegg: 63949
04.04.19 15:02
KingAnderson: Manolas er en annen spiller som jeg forventer å se at vi kjøper,

Såpass? Forventer sjeldent noe når det gjelder spillere inn lang tid i forveien, blir ofte overrasket merker jeg.

 

Akkurat Rabiot er jo interessant fordi han er såpass god, spiller i en posisjon vi trenger folk og han er uten kontrakt. men det igjen er i stor grad fordi han har vært en f---- i store deler av karrieren og lagd leven. Må tas med i betraktningen.

(Innlegget ble redigert 04.04.19 15:02)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22173
04.04.19 15:03
KongOlav2: Bailly har vel ikke spilt mye i det siste, og når dere gir både Jones og Smalling nye kontrakter, så skulle man nesten tro at Bailly kan være på vei ut. Herrera er jo et definitivt tap. Han ville vært nyttig å ha med videre. Skal forøvrig bli spennende å se om dere faktisk klarer å kvitte dere med Sanchez. Er det noen som vil hente ham med den lønna?

Herrera blir et savn, mest fordi man må bruke penger på å erstatte en spiller når man hadde vært bedre tjent med å bruke pengene på å forsterke en posisjon i stedet.


Nei, kan ikke i min villeste fantasi se at det er noen som vil overta lønnen til AS. Man bør faktisk vurdere å gi ham bort, og fortsette å betale deler av lønnen hans.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22173
04.04.19 15:05
missChance: United på 90-tallet og i dag er to helt forskjellige ting, både klubbmessig og spillermessig.

Selvfølgelig helt sant, men jeg tror gevinsten ved å få ham til å fungere er verdt risikoen det er å hente ham.

missChance
missChanceInnlegg: 54942
04.04.19 15:06
TheBelfastBoy: Er det virkelig interessant

Hele innlegget du svarer på en en stor hersketeknikk med stråmenn og nedlatenhet og manglende redelighet. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24409
04.04.19 15:07

TBB siterte et innlegg. Nå har jeg sett alt!

missChance
missChanceInnlegg: 54942
04.04.19 15:07
KingAnderson: Selvfølgelig helt sant, men jeg tror gevinsten ved å få ham til å fungere er verdt risikoen det er å hente ham.

Forutsatt at han i det hele tatt er interessert ... Det sies jo at han og Barcelona har en avtale. Om det er sant, aner jeg ikke. Men jeg ville tro vi taper en drakamp med Barca.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg