Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Villans20
Villans20Innlegg: 7901
11.07.19 10:40

Høres det ikke rart ut når Ole sier han skal være nådeløs mot spillere som ikke er gode nok samtidig som han/klubben tilbyr nye kontrakter til Jones og Young?


Med mindre han mener dem er gode nok da selvfølgelig.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9485
11.07.19 10:45
WhatsUpDoc: Hvor lenge er det vi har drevet og kjøpt dyrt for så å selge billig? Ser man på de andre klubbene i England, så selger de spillerne sine for en del høyere enn det vi har drevet med. Skal man endre det, så tar det tid å endre den oppfattelsen.

Ja mulig du har rett, at vi i norske OGS så går vi tilbake til röttene, men samtidig gjör noe klubben aldri har gjort för, driver god butikk med spillere.

Föler uansett det er noe som skurrer når man gir spillere ingen vil ta i med tang engang bedre kontrakter. Med tiden vil vise seg hva man driver med. Er OGS sparket vel juletider, så kan man vel si at man har feilet, så håper det varer litt lenger.

Jeg tror ikke at man kommer bort fra det med å selge litt billigere, kjöpe litt dyrere greia. Det er det negative med å ha mye penger, hete Manchester United, ville utfordre men samtidig som nå väre desperate. Dette vet kjöpere/selgere.

Så lenger man faktisk kjöper noe man kan få brukt for, og ikke bare handling på måfå, der spillere ikke passer inn i hvordan manager har lyst til å spille, så ser jeg ikke det store problemet med det. 

(Innlegget ble redigert 11.07.19 10:54)

qbah
qbahInnlegg: 49578
11.07.19 11:11

Hyklersk. 

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19950
11.07.19 11:16
WhatsUpDoc: Og alt dette er problemer Ole Gunnar skulle ha fikset for lenge siden, virker det som fra et par her inne.

Hehe..

Ellers er det bra at man har stått hardt på kravene sine i forhold til de ettertrakede spillerne man har siden 2016, og ikke blir "ranet".

Andre storklubber har gjort dette i lang tid, på tide at de får smake sin egen medisin :) 

(Innlegget ble redigert 11.07.19 11:16)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9485
11.07.19 11:26
Hetfield: Ellers er det bra at man har stått hardt på kravene sine i forhold til de ettertrakede spillerne man har siden 2016, og ikke blir "ranet". Andre storklubber har gjort dette i lang tid, på tide at de får smake sin egen medisin :)

Bare man ikke står så hardt på de at man på den måten eventyrer kommende sesong med å befinne seg i samme situasjon som den forrige. 

Hjelper lite å stå hardt på sine krav mot klubber som vil ha Pogba, om det ender med at vi beholder et poensielt virus. (ja jeg kaller komboen av han og raiola det).

Så er spm hva man gjör for å få en best mulig kommende sesong? Er det å starte med blanke ark og bygge noe nytt, eller å forsöke å spare 100 mill på en Pogba. 

Det er flere vurderinger med i bildet enn at man skal leke fornuftig på markedet. For å selge dyrt og kjöpe billig kommer aldri til å funke for United uansett.

(Innlegget ble redigert 11.07.19 11:28)

Denat
DenatInnlegg: 3578
11.07.19 11:26

"Denat som har skrevet dette artiklet?"


- Du er vel ikke overrasket over at ekspertene er enig med meg? Lars Sivertsen forresten, en av de det er verdt å høre på. Sterk. 

startelver
startelverInnlegg: 63427
11.07.19 12:09

Kan jo være at Ole har rett , at spillerne til United blir værende i klubben, rett og slett fordi de ikke er interessante nok for toppklubbene, med unntak av Pogba. 

Det er kommende sesong som avgjør om spillere som Rashford og Lingard tar steget opp fra i fjor. 

guru
guruInnlegg: 12196
11.07.19 13:10

Synes Solskjær har svart godt for seg siden han ble United-manager, men her gikk han i baret.... Ikke noe sjakktrekk å anklage media for en "agenda" når Pogba selv har bekreftet at han vil bort.

missChance
missChanceInnlegg: 55187
11.07.19 13:15
guru: . Ikke noe sjakktrekk å anklage media for en "agenda" når Pogba selv har bekreftet at han vil bort.

Var det det han hovedsaklig snakket om da? Eller ryktene om at han ville nekte å stille på touren og alt det andre de "spekulerer" i?

glycinello
glycinelloInnlegg: 6205
11.07.19 13:35

Det kan være ganske mange grunner til at Ole Gunnar kom med de uttalelsene etter kampen mot Everton.


*Han mente alt han sa etter kampen, men ble overstyrt av Ed/Glazers.
*Han snakket i affekt uten å tenke seg om.
*Han villle få en reaksjon fra spillerene.
*Han ville blidgjøre supporterene og spare seg for kritikk.


Jeg ble i alle fall mer optimist da han sa det. Nå føler jeg meg litt snytt:)

Lezah
LezahInnlegg: 64181
11.07.19 13:52

Tidsperspektivet mitt er tydeligvis helt blåst, fikk hakeslipp da jeg så at Rafael nesten fikk 170 kamper for oss. For en nydelig liten kødd! Vil tilbake til klubben i en eller annen funksjon senere også, sier`n.

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 8274
11.07.19 14:05
TrueTopRed: Hva synes folket om svaret ga angående "ruthless" utsagnet sitt tidligere i år, og forhold til at ingen har blitt solgt men kun fått nye kontrakter?

Litt usikker i grunn. Forstår at offentlige utsagn ikke er synonymt med arbeidet i kulissene og at det er lenge igjen av det internasjonale transfer-vinduet. Samtidig kan ikke alle selges samtidig. Det er også tydelig at man har problemer med å selge spillerne. Allikevel skulle jeg ønske at han var litt mer konsekvent hva det gjelder pressekonferansene i slutten av sesongen og pressekonferansene nå. Spesielt når han gikk så hardt ut flere ganger sist sesong. Er ingen grunn til å skjerme spillerne etter en slik sesong-avslutning, spesielt mtp. hvordan han ellers bruker enhver anledning til å skryte av troppen. Derfor ender dette bare opp som mer ved til "Ole er for snill"-bålet.  

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
11.07.19 14:40

There has been no sign of Pogba looking distracted in #mufc pre-season training. He was full of energy today and 'drew gasps' from the crowd when he scored a 'stunning' scissor kick past Romero #mulive [telegraph]


Men Pogba ødelegger visst laget.

Ribba
RibbaInnlegg: 36168
11.07.19 15:37

De siste årene har jo prisene føket i været, men i følge Dagbladet, så kom Inter med et tilbud på Lukaku som ikke akkurat fulgte den trenden.

"Inter presentere et bud som består av en låneavtale på to år, deretter en obligatorisk overgangssum på rundt 650 norske kroner."

Begynner å nærme seg de prisene som man ser i overgangssakene i Pondus :-)

(Innlegget ble redigert 11.07.19 15:39)

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20346
11.07.19 15:44
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:44)

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4477
11.07.19 16:50

Tjukke tomler?

Dux1
Dux1Innlegg: 33810
11.07.19 23:06

Ja, da var jo den overgangssaken avklart....


#Pogba6

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
12.07.19 05:29
TrueTopRed: Ja mulig du har rett, at vi i norske OGS så går vi tilbake til röttene, men samtidig gjör noe klubben aldri har gjort för, driver god butikk med spillere. Föler uansett det er noe som skurrer når man gir spillere ingen vil ta i med tang engang bedre kontrakter. Med tiden vil vise seg hva man driver med. Er OGS sparket vel juletider, så kan man vel si at man har feilet, så håper det varer litt lenger. Jeg tror ikke at man kommer bort fra det med å selge litt billigere, kjöpe litt dyrere greia. Det er det negative med å ha mye penger, hete Manchester United, ville utfordre men samtidig som nå väre desperate. Dette vet kjöpere/selgere. Så lenger man faktisk kjöper noe man kan få brukt for, og ikke bare handling på måfå, der spillere ikke passer inn i hvordan manager har lyst til å spille, så ser jeg ikke det store problemet med det.

Hvilke spillere har OGS gitt nye kontrakter som er så elendig valg? Jeg kan godt skjønne at spillere som Young og Mata får fortsette gjennom oppbyggingsfasen f.eks. Han har hele tiden snakket om å ta klubben tilbake til det SAF bygget opp, så det og da sitte med en av de få spillerne igjen fra den tiden kan hjelpe på, selv om Young (forhåpentligvis) ikke får spille noe mer enn et par kamper her og der. Mata kom inn i klubben mens gamlegutta var her, og har en oppgave med å hjelpe de yngre gutta. Ja, man kan snakke om at City ga slipp på Kompany og at vi bør gjøre det samme, men vi er ikke på samme nivå. City har etablert et nytt lag og har bare finpuss å gjøre. Hadde de vært i vår situasjon og skulle bygge opp et helt nytt lag, så hadde de nok beholdt han for å hjelpe til med akkurat det. For hvilke spillere har vi som kan ta oss med videre til toppen? Ikke nok. 


Angående kjøp, så snakket jo OGS på at vi enda ikke har fått noen bud på spillere, så da er det vanskelig å selge. Vi kunne sikkert solgt Lukaku for noen uker siden om vi ikke hadde prøvd å få tilbake det vi kjøpte han for. Men hvorfor leser vi hele tiden om at vi vil ha tilbake kjøpssummen? Fordi Ole har sagt det? Eller fordi Woodward gjerne ikke vil få nok et blemme på CV-en? Jeg vet hva jeg tipper på i hvert fall. 


Helt enig at man bør bruke tid og finne ut hvilke spillere som passer til spillestilen og filosofien man vil ha i klubben, men om vi fortsetter å la oss presse på pris av alle klubber i verden, så vi betaler overpris på alt, kommer ikke det til og endres med det første. Klubben tenker økonomi i en veeeeldig stor grad, og det har jo vært (i følge rykter) grunnen til at vi har droppet et par spillere som man helst skulle hatt i klubben. Lenge før OGS dukket opp. Hvor ofte har ikke vi sett spillere gå til klubber for en sum vi som United-supportere har blitt sjokkert over, ettersom vi helst sikkert hadde måtte betale langt mer. Og da også klubber med en økonomi helt i verdensskiktet. At vi da i større grad fokuserer på å etablere og videreutvikle spillere på egenhånd, som du nevner øverst her, ser jeg da på som positivt fordi klubber da kanskje ser at vi har alternativer og ikke trenger å betale prisen de forlanger.


OGS kan fort bli sparket til juletider om man henger etter, men jeg håper ikke det skjer. Da skal man i så fall ha tatt en Mou i Chelsea. Jeg har veldig liten tro på topp 3 neste år, og håper klubben ser at vi ikke er på nivå med Pool og City enda. Men om James, AWB, Rashford, Fred, Longstaff(?) osv får lov og tid på å utvikle seg videre, bli mer stabile, og man får bygget opp troppen, få ut spillerne vi alle vil ha ut, så har jeg trua på prosjektet. 

Lezah
LezahInnlegg: 64181
12.07.19 09:49
Ribba: Begynner å nærme seg de prisene som man ser i overgangssakene i Pondus :-)

Det er vel nesten litt stivt? Burde det ikke vært noe ala tr pakker Bug, en pose pant og 50 spenn i mynt?

Lezah
LezahInnlegg: 64181
12.07.19 09:58
WhatsUpDoc: Hvilke spillere har OGS gitt nye kontrakter som er så elendig valg?

En annen ting her er hvor mange kontrakter OGS egentlig hadde noe å gjøre med. Tror folk at han fikk jobben som midlertidig manager og satte i gang med forlengelser? Eller forstår man at dette var påbegynt/trolig var snakk om fremskredne samtaler og at det for en midlertidig ansatt manager ikke ville vært mulig eller "etisk" å kaste slike forhandlinger til sjøs? Jeg er usikker, for dumhet er noe man ikke skal kimse av.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9485
12.07.19 12:41
Lezah: En annen ting her er hvor mange kontrakter OGS egentlig hadde noe å gjøre med.

Man skal være rimelig naiv hvis man ikke tror at OGSs innput rundt spillerne har noe å si. På samme måte som han ønsker spillere ut/inn, så har han også noe å si om spillere på utgående kontrakter. 

Om ikke fullstendig ansvar, så iallefall noe. Om han skulle sagt at Young er det dårlig forbilde (for å ta et eks) eller ikke hadde noe med å bidra med lenger ville han selvsagt ikke heller fått ny kontrakt. Da ville kontraktsforhandlingene med enkelhet kunne blitt stoppet.

Så kommer det sikkert noen smartinger å sier "jammen, han fikk jo ny kontrakt før OGS fikk fast".  Men han har selv sagt at han har hatt påvirkningskraft på tidspunktet

Om OGS er rett man eller ikke vil jo vise seg, og er han det vil det bli en seier for unitedfans, for da kan man vel nesten regne med at United gjør det godt. Men det å sy puter under armene hans å på den måten fraskrive han alt ansvar blir galt.

Så vil man kanskje aldri få noe svar på om det å skrive kontrakt med Mata og Young var riktig eller feil, men resultatene i fremtiden vil iallefall kunne gi oss noen hint. 

Skulle dette bli suksess, kan man si at disse hadde en stor rolle i dette, og det støtter jeg (skal vel godt gjøres å si seg imot). Men blir derimot OGS bli sparket ved juletider for uteblivende resultat, er det også enkelt å si det motsatte, da man låser opp 2 stk spillere som til synes ikke har noe å bidra med på banen, og på den måten lar disse ta plassen til noen andre i troppen.

(Innlegget ble redigert 12.07.19 12:43)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9485
12.07.19 13:11

WhatsUpDoc

"Hvilke spillere har OGS gitt nye kontrakter som er så elendig valg?"

- Skrev litt om dette til Lezah i svaret over. Men de til Mata og Young skulle man kunne mene at vi skulle latt gå, på bakgrunn av hvor lite innpakt disse har på banen, i tillegg til alderen selvsagt. Så for meg andre spillere istede for disse i den troppen vi allrede har fra før.  

"For hvilke spillere har vi som kan ta oss med videre til toppen? Ikke nok"

- Da disse uansett ikke gjør laget bedre på banen kan man alltid argumentere for om ikke Carrick, OGS og andre i apparatet har det i seg. Disse har tross alt hvert med å løftet united, imotsettning til de 2 andre. 

"Angående kjøp, så snakket jo OGS på at vi enda ikke har fått noen bud på spillere, så da er det vanskelig å selge"

- Ser den. Derfor ville jeg vært forsiktig med å skrive nye forbedrede kontrakter med spillere som ingen andre enn United vil ha. 

"Klubben tenker økonomi i en veeeeldig stor grad, og det har jo vært (i følge rykter) grunnen til at vi har droppet et par spillere som man helst skulle hatt i klubben"

- Det har jeg ikke noe imot, men da blir det ekstremt viktig å høre på manageren og holde en fin kommunikasjon med han. Har uansett problemer med å se Ed skjønne en dritt fotball og at det uansett blir feil et eller annet sted på veien. Finnes det et klipp på youtube eller noe der man ser at han prate et eller annet så man får et innblikk i hva han kan om fotball?

"OGS kan fort bli sparket til juletider om man henger etter, men jeg håper ikke det skjer. Da skal man i så fall ha tatt en Mou i Chelsea. Jeg har veldig liten tro på topp 3 neste år, og håper klubben ser at vi ikke er på nivå med Pool og City enda. Men om James, AWB, Rashford, Fred, Longstaff(?) osv får lov og tid på å utvikle seg videre, bli mer stabile, og man får bygget opp troppen, få ut spillerne vi alle vil ha ut, så har jeg trua på prosjektet."

- 3e plass eller 8e plass (vil helst komme utenfor EL om CL er sjanseløst) er nesten likegyldig for meg, så lenge jeg ser vi gjør de riktige tingene og får et håp om fremtiden.

Så om vi også neste sesong har problemer med giddalaus gruppe med lite samhandling, der Pogba enda har en stor rolle og med jevne mellomrum hinter om å flytte videre, så har man feilet. Da må OGS stå til ansvar for å lagt sin lit til denne personligheten. Ser bare en utvei å det er å kvitte seg med fyren. 

 

(Innlegget ble redigert 12.07.19 13:18)

DuncanE
DuncanEInnlegg: 936
12.07.19 13:24
TrueTopRed: - 3e plass eller 8e plass (vil helst komme utenfor EL om CL er sjanseløst) er likegyldig for meg

Det tror jeg du er ganske alene om. En 3. plass i neste sesongs PL vil være en øredøvende suksess med denne troppen, med dette nybyggerprosjektet. En 8. plass, not so much...

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9485
12.07.19 13:30
DuncanE: Det tror jeg du er ganske alene om. En 3. plass i neste sesongs PL vil være en øredøvende suksess med denne troppen, med dette nybyggerprosjektet. En 8. plass, not so much...

Har ofte gått rundt med tanken om at feil blir slått hardt og raskt ned på her inne. Gjerne til en sånn grad at hovedpoenget flyr ut av vinduet i jakten på å plante fingeren i øyet til idioten som tok/skrev feil ;)

Ja klart jeg tar 3e over 8e, noe man også kan lese mellom radene i parantesen i samme innlegg du linker til. 

Det aller viktigste for meg som fans nå er å se at laget fungerer og at man tar steg i riktig rettning. Så kommer plasseringene i andre hand. Men skulle det gå over all forventninger og bli 3e, så kanon.

(Innlegget ble redigert 12.07.19 13:41)

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17774
12.07.19 15:37

Det handler jo om Solskjær får laget, spillerne sammen til å prestere som han gjorde de 10 første kampene og ha evne til å ta grep og luke ut ugresset å derved få laget fort på sporet igjen om noen ikke gjør arbeidsoppgavene sine sånn som de gjorde i starten av Solskjærs regjeringstid hos dere.

Dette er jo også mye av grunnen til at han ikke ønsker å forandre så mye da han kjenner spillerne å vet at de har det i seg om fokuset er riktig.

 

Det er jo det dette handler om . Om han har evne til dette å få gruppa samstemt og ta ut de som synger falskt raskt.

(Innlegget ble redigert 12.07.19 15:39)

ohlalaSpurs
ohlalaSpursInnlegg: 15677
12.07.19 15:41

Eg tror Solskjær rett og slett må finna Vinner formelen igjen. Det handle om at Manchester United må tette igjen bakover slik at dei ikke slippe inn mål. Samtidig må dei score mange må slik at dei vinne kampe. Da tror ei dei kan havne høyt på tabellen.

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 28245
12.07.19 15:49
ohlalaSpurs: Eg tror Solskjær rett og slett må finna Vinner formelen igjen. Det handle om at Manchester United må tette igjen bakover slik at dei ikke slippe inn mål. Samtidig må dei score mange må slik at dei vinne kampe. Da tror ei dei kan havne høyt på tabellen.

-PAS

qbah
qbahInnlegg: 49578
12.07.19 17:24

Vinnie? 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47524
12.07.19 17:26
qbah: Vinnie?

End of days

startelver
startelverInnlegg: 63427
12.07.19 17:58

Gjør som Liverpool i kamp etter kamp så blir det nok mange mål.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg