Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Bongis
BongisInnlegg: 10128
22.07.19 14:40
Dux1: De Gea vil bli Uniteds neste kaptein

Hvorfor ikke 

Dux1
Dux1Innlegg: 33810
22.07.19 14:47
Bongis: Hvorfor ikke

Greit nok for meg. Kapteinen bør i det minste spille fast på laget og ha erfaring. Antar en Pogba (dersom han blir) ligger foran i løypa. Etter min mening bør også evt Maguire vurderes. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22513
22.07.19 14:48

Hadde vært et fornuftig valg etter mitt syn. Vært i klubben i mange år så er en kontinuitetsbærer. Regner med at han har en høy standing i spillergruppen, og han er et soleklart førstevalg så kommer til å spille de aller fleste kampene.

Bongis
BongisInnlegg: 10128
22.07.19 14:54
Dux1: Greit nok for meg. Kapteinen bør i det minste spille fast på laget og ha erfaring. Antar en Pogba (dersom han blir) ligger foran i løypa. Etter min mening bør også evt Maguire vurderes.

Tror Pogba blir kaptein samme øyeblikk det blir klart at han blir i klubben, men de Gea tror jeg har riktig mentalitet og innstilling til å bli kaptein. Selv om han var nære Real for noen år siden, så tror jeg han bryr seg om United. 

(Innlegget ble redigert 22.07.19 14:55)

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11408
22.07.19 16:29
TheUnitedWay: De Gea er Uniteds minste problem. At det i det hele tatt snakkes om å selge han når det er mer eller mindre bekreftet at han har signert en ny og heftig kontrakt.

Dette henger jo dypt sammen med stilen og filosofien. De Gea er en fantastisk keeper, men det er altså ikke det debatten dreier seg om.

Han er en fantastisk keeper, som kan sette en effektiv stopper for at vi får til det vi prøver på. Ikke så veldig rart at dét snakkes om. 

Vi kan lett nevne veldig mange meget gode utespillere som ikke ville passet inn hos oss. Hvorfor er det så rart å ha den dimensjonen i en keeperdiskusjon?


-Pat

qbah
qbahInnlegg: 49577
22.07.19 17:54

Gi han både bindet og 350k i uka. What ever it takes. I mangel på kapteinsemner så hvorfor ikke. 

qbah
qbahInnlegg: 49577
22.07.19 17:56

Bekymret sjøl. 


Kan vi si det så enkelt og banalt, at uten en midtstopper av rett-inn-på-laget-kvalitet inn før sesongstart er vi sjanseløse på topp fire? 

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19950
22.07.19 18:03

Chelsea har mistet sin desidert beste spiller, så ikke så sikker på at vi er sjanseløse pdd.

Lezah
LezahInnlegg: 64173
22.07.19 18:14
qbah: Kan vi si det så enkelt og banalt, at uten en midtstopper av rett-inn-på-laget-kvalitet inn før sesongstart er vi sjanseløse på topp fire?

Det var noen (TBB??) som nevnte at dersom budsjettet kun åpner for 1 storsignering, ville det vært fristende å få inn som kan gjøre manns jobb på midtbanen og ta en risk i form av spilletid på Tuanzebe ispedd at noen av de andre leverer også+Svensken som stopperpar. En mer energisk midtbanespiller enn Matic og en ordentlig høyreback vil være viktig for hvordan vi fremstår defensivt.


Det hadde virkelig vært suverent å fått inn f.eks Toby A, slik at Tuanzebe kan spilles inn i PL i løpet av en sesong eller to. Forutsatt at prisen på 25 var gjeldende. Jeg mener uansett at forsvaret vårt med ordentlig organisering og hardtjobbende midtbane kan se bedre ut uten en ny signering, enn hva midtbanen vår vil gjøre uten en forsterkning.


Kronglete forklart, men jeg gir f. Thug Life.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6204
22.07.19 18:21

Tror vi kommer til å se topp3 kjøre sitt eget løp. De lagene ser altfor sterke ut.


For vår del er vi avhengige av en stopper av "rett-inn-på-laget-kvalitet", men føler det blir tynt uten en midtbanespiller av samme kvalitet også. Får vi det så tror jeg vi er favoritter til fjerdeplassen.


Aller helst skulle vi hatt to på midten. Èn til å erstatte Herrera og en til å overta for Matic. Og en boksåpner av en høyrekant. Selvsagt ikke et snev av realisme, men hadde vi fått det så tror jeg vi hadde blandet oss inn i topp3.


 

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20429
22.07.19 18:38

Ja. Samtidig vil det, i en 4231 hvor Pogba skal være en av de to sentralt, kunne være håp for både McTominay og til og med Fred. To svært ulike typer som vil tilby ulike kvaliteter.

 

Jeg ble litt avskremt av Fred dypt i banen mot god motstand, men jeg tror han kan være et ekstremt bra alternativ mot dårligere lag som ligger dypt og kompakt. Det kunne i det minste vært en trygg og god rolle for han å utvikle seg i. Han har kanskje ikke lederegenskapene til Herrera, men som fotballspiller tror jeg han har betydelig høyere potensial.

 

McTominay er nesten det motsatte av Fred. Ekstremt solid, men tilbyr svært lite i det oppbyggende spillet. Fellesnevneren for begge er at de har bra tempo og spiller med mye energi.

 

Det er jævlig vanskelig å påpeke hva det er størst behov for i laget pt. Forrige sesong tenkte jeg hele tiden at det ville bli viktig å få inn en midtbanespiller. Deretter mistet vi Herrera og behovet var veldig prekært.

 

Etter at Solskjær tilsynelatende er i ferd med å legge om til 4231, men Pogba som en av de to dype, er jeg litt mindre bekymret. Jeg tror det er et veldig smart trekk, og akkurat det som skal til for å spille på styrkene til Pogba. Og jeg tror McTominay fort kan vise seg å være en type som står veldig fint til Pogba.

 

Da er det kanskje fremover vi har større behov for spillere. Vi har erstattet Herrera i form av Pogba, men har mistet en angriper i form av Pogba. Jeg begynner snart å bli hes etter å ha ropt på Brooks hele sommeren. Det blir uansett spennende å se hva man foretar seg. Pepe eller Fernandes? Begge? Ingen? Noen helt andre? Og hva med Longstaff?

 

Jeg kan ikke se for meg at klubben sender Solskjær til ulvene med kun forsterkninger i forsvar.

(Innlegget ble redigert 22.07.19 18:45)

9289
9289Innlegg: 226
22.07.19 18:49

@TBB


Enig. Håper det kommer en eller to angripere! Trenger en spiss/ annen type spiss. Det virker rimelig sikkert at Lukaku drar, og da må noen inn. Jeg er bare redd OGS er ganske naiv når det gjelder egne unge spillere. Romelu bør erstattes. Håper også på en høyrekant som du og flere påpeker.


Ellers hadde jeg håpet på Neves inn. Kan bli en meget spennende spiller i løpet av få sesonger.

qbah
qbahInnlegg: 49577
22.07.19 18:51

Toby A til 25 big ones hadde vært ypperlig. Men om det er tilfellet og klubben ikke har slått til (forutsatt at han ønsker seg til oss..) så begynner jeg å tvile på hvor reelt det tilbudet er/var. 

KitWalker_1516
KitWalker_1516Innlegg: 11524
22.07.19 18:56
John||Locke: Skeptisk. Høy linje og treig, passiv keeper med svak distribusjon?  Laget vårt er så rart komponert.

Er det slik Solskjær ønsker å spille da? Med et høyt presspill?


Om det er det han ønsker så er det som du skriver at laget er rart komponert ja.

glycinello
glycinelloInnlegg: 6204
22.07.19 19:01
qbah: Toby A til 25 big ones hadde vært ypperlig. Men om det er tilfellet og klubben ikke har slått til (forutsatt at han ønsker seg til oss..) så begynner jeg å tvile på hvor reelt det tilbudet er/var.

Utkjøpsklausulen på £25 mill er nok reell. Merkelig at ingen har utløst den. Om jeg har forstått det riktig så gjelder den klausulen ut torsdag denne uken.  Han så ut til å gå til Roma, men det ble plutselig veldig stille.


Å bruke £25 mill på Alderweireld og heller fokusere på midtbanen kunne blitt mye bedre enn Maguire til £80 mill. Avhengig av hvem som kom inn selvsagt. Det begynner vel å bli færre reelle alternativer der også.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20429
22.07.19 19:08

Jeg hadde nok foretrukket ett til alternativ på topp. Men dersom vi spiller 4231 og kantspillerne får lignende roller som i Liverpool/Man City kan det kanskje tenkes at Sanchez blir et alternativ til Rashford? Det beste ville naturligvis være å kvitte seg med han, men det blir ikke lett å finne et bra spissalternativ heller.

Aller helst burde vi beholdt Lukaku, men dersom noen er villig til å gi £60-70 mill er alternativkostnaden høy. Særlig mtp at vi har større behov andre steder i stallen. Lukaku kan fort være den som finansierer en ny høyrekant eller offensiv midtbanespiller.

(Innlegget ble redigert 22.07.19 19:08)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20429
22.07.19 19:10

Jeg synes det er merkelig at alle synes det er merkelig at ingen utløser klausulen til Toby. Dersom ingen gjør det handler det kanskje først og fremst om at han ønsker å bli? Hvor mange bedre alternativ enn Spurs er det for Alderweireld akkurat nå? Det kan ikke være mange. På toppen av det hele kan han få seg en fin avtale neste år dersom han kan gå gratis. 

Man Utd innebærer mindre spennende sportslige utfordringer neste sesong, og antakelig en dårligere økonomisk pakke de neste fem årene. Og selvsagt større usikkerhet for han personlig når han bytter klubb i en alder av 30 år (ikke gitt det er like greit å spille stopper i Man Utd som Spurs).

(Innlegget ble redigert 22.07.19 19:12)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9469
22.07.19 19:23
TheBelfastBoy: men dersom noen er villig til å gi £60-70 mill er alternativkostnaden høy.

Rondon til £16.5m har värt nevnt.

Hadde vi tatt budet på Lukaku og kjöpt töffingen fra Venezuela, ville det fortsatt värt penger igjen til å dekke en nesten hel Fernandes. 

Men men, klubben har nok planer og god kontroll over hva de driver med. Mange folk/rådgivere i sving (er det ikke det vi bruker å si?)

All sunn fornfuft tilsier at United etter en slik sesong vil gjöre noe spesielt i sommer, så her bör man komme opp med noe etterhvert.

(Innlegget ble redigert 22.07.19 19:32)

missChance
missChanceInnlegg: 55187
22.07.19 19:51

Nicky Butt has been promoted to Head of First Team development at United in an academy restructure.

 

“Manchester United is in my DNA and this is a very proud moment for me as I take on this new role,” Butt said.

 

“I am passionate about nurturing, developing and coaching the talent we have here to become top players at this club.

 

“Under Ole’s leadership, our vision will ensure that we continue to provide the right environment for our young players to thrive in.” (M.E.N.)

 

Simon Stone: Nicky Butt confirmed as Man Utd new head of 1st team development, reporting directly to OGS. He will continue to be a key contributor on all major Academy decisions and will be part of the Technical Board on wider football leadership.

 

 

(Innlegget ble redigert 22.07.19 19:55)

Villans20
Villans20Innlegg: 7885
22.07.19 20:23

Tenk å ha "Butt" som etternavn.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17749
22.07.19 20:26

Mye verre å være det enn å hete det.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24900
22.07.19 20:35
TrueTopRed: Rondon til £16.5m har värt nevnt.

Er vel bare du som har gnålet om han i positiv forstand. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24900
22.07.19 20:35
FrannyLee: Mye verre å være det enn å hete det.

Men det er kjekt å ha det. :)

kytec
kytecInnlegg: 48282
22.07.19 20:41
Villans20: Tenk å ha "Butt" som etternavn.

Da har du 18 fantasillioner i banken, ikke ille det. 

kytec
kytecInnlegg: 48282
22.07.19 20:43

Eg forstår ikkje at folk kan være tilhengere av en idrett og et lag der en spiller tjener 1250 millioner over 6 år.


Men eg har forståelse for at det argumentet faller for døve ører her.  

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
22.07.19 20:43
John||Locke: Hvorfor er det så rart å ha den dimensjonen i en keeperdiskusjon?
-Pat

Fordi jeg synes du overdriver hvor stort dette problemet er. Hvis ikke hukommelsen spiller meg et puss nå, mener jeg å huske at DDG hadde flere gode igangsetting'er under LvG og at han disse sesongene viste prov på bedre ballbehandling enn det vi har sett de siste årene. 

Så jeg tror potensialet er der til at DDG skal klare å minimalisere dette problemet. 

I tillegg virker det totalt urealistisk at United skulle ønske å kvitte seg med DDG. Hvem skulle liksom erstattet han? 

(Innlegget ble redigert 22.07.19 20:44)

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
22.07.19 20:45
kytec: Eg forstår ikkje at folk kan være tilhengere av en idrett og et lag der en spiller tjener 1250 millioner over 6 år.

Dette tenker jeg sjeldent over når jeg ser kamp. Fotball underholder meg (stort sett). 

kytec
kytecInnlegg: 48282
22.07.19 20:50
TheUnitedWay: Dette tenker jeg sjeldent over når jeg ser kamp.

Det er en ærlig sak, men rart ikkje tanken dukker opp når du kjøper noen gram med tøy (drakt) til 1000 - 1500kr (?) eller en fotballbillett til tusenvis av kroner eller et rådyrt PL-abonnement osv.  

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9469
22.07.19 20:56
GreySerpent: Er vel bare du som har gnålet om han i positiv forstand.

Ja jeg og Rafa som kjöpte med seg fyren etter å ha jobbet med han over tid.  Problemet til mange her inne er at man ikke evner å se det store bildet.

Rondon ville minst gitt oss det Lukaku gjorde + ekstra cash å bruke på andre possisjoner + slippe gnål fra spillere som vil bort. 

(Innlegget ble redigert 22.07.19 21:00)

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
22.07.19 21:03
kytec: Det er en ærlig sak, men rart ikkje tanken dukker opp når du kjøper noen gram med tøy (drakt) til 1000 - 1500kr (?) eller en fotballbillett til tusenvis av kroner eller et rådyrt PL-abonnement osv.

Har heldigvis ikke SUMO, hadde jeg hatt det fortsatt hadde jeg nok kjent mer på det. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg