Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
22.07.19 21:05
TheBelfastBoy: Aller helst burde vi beholdt Lukaku, men dersom noen er villig til å gi £60-70 mill er alternativkostnaden høy. Særlig mtp at vi har større behov andre steder i stallen. Lukaku kan fort være den som finansierer en ny høyrekant eller offensiv midtbanespiller.

Lukaku er en spillertype som ikke passer inn i Oles tankesett. Ikke overaskende at han er på vei bort. Vi bør klare å finansiere både en høyreksnt og midtbanespiller. Vi burde helst hatt to nye midtbanespillere og kassert Matic som jeg heller ikke tror er noen Ole mann. Jeg ville heller prioritert midtbanen foran midtstopper. Maguire synes jeg blir veldig dyr når en ser hva han besitter av fart. Vi kommer nok til å ligge med mer høyt press og da vil det være viktig med fart i forsvaret.


Vi kan heller ikke ha så mange stoppere. Det ville være litt meningsløst. Vi burde selge to. Alternativt sende Axel på lån. Jeg ville valgt å beholde han. Virket veldig god mot Inter og sett god ut mot Villa uten at jeg har sett mye. En spiller med autoritet og han prater og dirigerer. Blir stor han, men må satses på. Da vi absolutt vil trenge fart ville jeg prøvd å selge Jones og Rojo hvis Harry boy kommer og det ser vel sånn ut. Dyrere enn De Ligt? Det skurrer, men.


Jeg venter på Fernandez. Ville vært en kjempesignering tror jeg og vi bør få inn en høyrekant for kua  En som også kan spille spiss. Zaha er fatisk en jeg tror ville passet, men han vil vel til Arsenal.  Ellers er vel Ben Yedder en type som burde passet inn i vårt nåværende agrepsspill.Uansett så gleder jeg meg til sesongstart på en måte jeg ikke har gjort på flere sesonger. Jeg liker det jeg ser nå og unge spillere tar steg. Vi er heldigvis kvitt det ebolaviruset som har herjet i klubben i 3 år.


 


 


 


 


 

Lezah
LezahInnlegg: 64179
22.07.19 21:29

Jeg er skeptisk til midtbanen vår. Pogba vet vi ikke helt om vil bli, eller i det hele tatt har lyst til å være her. Fred og Scott M kan bli bra, men er enig i din vurdering. Vi har mistet to alternativer på midten siden januar og ikke hentet noe. Det er ubalansert, særlig siden vi nå bør begynne å erstatte et erke-JMsk kjøp (Matic). Kan godt ta en midtbanespiller og en angriper til 80 mill fremfor Maguire, og satse på at litt samspill og en Tuanzebe som tar steg også hjelper på forsvaret med en løpssterk midtbane foran seg.


Stikker Pogba må vi ha to inn på midten.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20432
22.07.19 22:02

Samtidig spilte Mourinho med tre midtbanespillere, mens Solskjær nå ser ut til å legge om til to midtbanespillere og en som i større grad er angriper. En tier. Det betyr at vi har nok alternativer på midtbanen. Spørsmålet knytter seg til kvalitet. Men gud hvor moro det ville vært om McTominay tok enda et steg. 


Blir Pogba har vi følgende:


McTominay/Matic/Fred - Pogba/Pereira/(Fred)


Fem mann til to plasser.

iChris
iChrisInnlegg: 1801
22.07.19 22:07

Kan jo legge til Garner og Gomes der også. Tar heller den midtbanen der + Maguire enn VAR-fellen Smalling 1 år til.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20432
22.07.19 22:52

Gomes tror jeg ikke vi får sett i en dypere rolle på midtbanen enda. Modric og Eriksen ble, begge med stort hell, faset inn fra kanten og mer offensivt i banen. Scholes startet også høyere i banen. Tror det kan være en fin rute for Gomes også.

Lezah
LezahInnlegg: 64179
22.07.19 22:59
TheBelfastBoy: Samtidig spilte Mourinho med tre midtbanespillere, mens Solskjær nå ser ut til å legge om til to midtbanespillere og en som i større grad er angriper. En tier. Det betyr at vi har nok alternativer på midtbanen. Spørsmålet knytter seg til kvalitet. Men gud hvor moro det ville vært om McTominay tok enda et steg.

Jeg er enda ikke helt sikker på hvor vi lander formasjonsmessig. Tror det var nettopp vi to som var innpå hvordan en 1-2-1 kunne funket, særlig med Fernandes inn. 


Vi har nok alternativer i rent antall på midten, men jeg er personlig ikke sikker på om Pogba kan brukes optimalt som en av 2 i en 2-3-1. Blir det for mye spasering, gis forsvaret nok dekning, er han ikke best for oss lengre fremme, etc. 


Vi kunne jo spilt litt forskjellige formasjoner, som seg hør og bør. Men personlig mener jeg at en 4-1-2-1-2 ville vært en veldig fin måte å sikre Scott M, Pereira, Gomes, Greenwood og selv Garner en del spilletid. I hvert fall er mulighetene en del da:


 


Martial-Lukaku/Rash-MG


Ny/Pogba/Mata/Lingard/Gomes


(Juster indreløperduo etter eget ønske) Pogba-Fred-Scott-Pereira-Lingard-Ny


Matic/Ny/Fred/Scott/Garner (hvert skuddår)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22516
22.07.19 23:29
kytec: Eg forstår ikkje at folk kan være tilhengere av en idrett og et lag der en spiller tjener 1250 millioner over 6 år.

Man kan ikke velge hvem og hva man skal ha følelser for.


Men ja, jeg ser poenget ditt. Jeg vil ikke legge noen skyld på Manchester United spesifikt for denne problemstillingen, men faktum er at det er alt for mye penger i fotballen og det vises både i lønninger, overgangssumer og annet.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20432
22.07.19 23:31

Ja. Diamanten, som vi spilte endel med siste halvdel, er nok ideell for et par av ungguttene, og kanskje flere av spillerne. Det er nok også en veldig fin formasjon for Pogba og Fred. Ja, egentlig samtlige. 

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
22.07.19 23:35

Faen så sjukt god Greenwood er med høyre fot? 


Så en YT video tidligere der han banka inn noen frispark med feil fot. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22516
22.07.19 23:37
TheUnitedWay: Faen så sjukt god Greenwood er med høyre fot? Så en YT video tidligere der han banka inn noen frispark med feil fot.

Ser ut til å være ekstremt tofotet, og det er egentlig ikke lett å si hva som er hans foretrukkede fot.


Håper han får et skikkelig gjennombrudd allerede denne sesongen.

TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 10180
22.07.19 23:43
KingAnderson: Ser ut til å være ekstremt tofotet, og det er egentlig ikke lett å si hva som er hans foretrukkede fot.

Er vel ganske tydelig at om han måtte velge en fot så er det nok venstre, men for en fordel han har at kan avslutte så bra med feil fot også. Sjelden vare! 


Kan bli stor denne gutten, men vi får roe litt ned og ta tiden til hjelp. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22516
22.07.19 23:59
TheUnitedWay: Er vel ganske tydelig at om han måtte velge en fot så er det nok venstre, men for en fordel han har at kan avslutte så bra med feil fot også. Sjelden vare!

Joda, han er nok venstrebent. Men hvis du ser videoer av ham så ser du at han dribler, fører ballen, slår pasninger, avslutter, tar frispark osv med både høyre og venstre, så tror han er veldig komfortabel med å bruke både venstre og høyre fot.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
23.07.19 00:08

Ex united spiller Frederico Macheda med begge målene når Panathinaikos slår Ajax 2-1

(Innlegget ble redigert 23.07.19 00:08)

Thpe
ThpeInnlegg: 34885
23.07.19 00:11
KingAnderson: Joda, han er nok venstrebent. Men hvis du ser videoer av ham så ser du at han dribler, fører ballen, slår pasninger, avslutter, tar frispark osv med både høyre og venstre, så tror han er veldig komfortabel med å bruke både venstre og høyre fot.

Mener at jeg har lest at han tidvis byttet på å ta frispark med høyre og venstre... men ikke helt sikker.


 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
23.07.19 00:17
Thpe: Mener at jeg har lest at han tidvis byttet på å ta frispark med høyre og venstre... men ikke helt sikker.

Det kommer vel også litt an på hvor ballen ligger, så sant han ikke også har yttersidene til Veron. 

Da begynner han å bli rimelig komplett :)

Men virker langt mer spennende enn Rash, som jeg har mine tvil til. Virker å ha helt andre avsluttningsegenskaper, når Rash dunker på alt. 

(Innlegget ble redigert 23.07.19 00:17)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22516
23.07.19 00:20
Thpe: Mener at jeg har lest at han tidvis byttet på å ta frispark med høyre og venstre... men ikke helt sikker.

Stemmer. Når man ser klipp fra Youtube så ser man at han tar frispark med venstrefoten når frisparkene er til høyre for målet, og høyrefoten når det er motsatt.

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22516
23.07.19 00:22
TrueTopRed: Men virker langt mer spennende enn Rash, som jeg har mine tvil til. Virker å ha helt andre avsluttningsegenskaper, når Rash dunker på alt.

Rashford er da en veldig god spiller. Tror dog Greenwood har (enda) større potensiale.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9482
23.07.19 00:26
KingAnderson: Rashford er da en veldig god spiller.

Alt er relativt.

Sånn sett er vel alle som spiller i PL gode, men tror aldri at han blir den toppspissen mange forventer seg. Kjapp og arbeidsom, men virker veldig begrenset generelt og da spesielt i avsluttningsfasen (Liten "verktöyskasse")

Men tiden vil vel vise dette.

Greenwood virker å ha helt andre egenskaper ja. Utvikler han det andre (og det vil han grantert), så blir han fort veldig bra.

(Innlegget ble redigert 23.07.19 00:29)

Thpe
ThpeInnlegg: 34885
23.07.19 00:29
KingAnderson: Stemmer. Når man ser klipp fra Youtube så ser man at han tar frispark med venstrefoten når frisparkene er til høyre for målet, og høyrefoten når det er motsatt.

Spinnvilt..

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22516
23.07.19 00:34
Thpe: Spinnvilt..

Han er ekstremt talentfull. Blir spennende å følge karrieren hans, men det finnes jo ingen garantier i fotballen.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
23.07.19 08:09
TheUnitedWay: Så jeg tror potensialet er der til at DDG skal klare å minimalisere dette problemet.

Det er noe i kombinasjonen av høy linje, trege stoppere og passiv keeper som skriker. Tror du virkelig de Gea plutselig kan bli en sweepende keeper? Det vil imponere meg stort! Og jeg håper selvsagt han blir det.

Jeg tror det er større sjanse for at de Gea forblir den keeperen han har vært i 15 år, at det gjør noe med linjen vår og at det igjen gjør noe med presset og aggressiviteten.

Dette er et regnestykke som ikke går opp.


-Pat

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
23.07.19 09:00
John||Locke: Dette er et regnestykke som ikke går opp.

Og bare for å understreke: Det går selvsagt an å oppnå suksess med hybridløsninger og de Gea er fortsatt verdens beste keeper!

Jeg hadde bare håpet på at vi tok en sjanse og prøvde å etablere noe så fjernt som en fotballfilosofi - det blir i beste fall en bastard nå.


-Pat

qbah
qbahInnlegg: 49577
23.07.19 09:24

Med et slikt talent er det ofte og gjerne det mentale som avgjør om han lykkes eller ikke. Hjelper ikke med to gode føtter om hodet og spesielt hodet utenfor banen ikke er med. 

Kent
KentInnlegg: 126455
23.07.19 10:37

Tenker ofte at store talenter burde hatt min mentalitet. 

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17766
23.07.19 11:05
Kent: Tenker ofte at store talenter burde hatt min mentalitet.

Det tenker og ønsker vi vel alle.

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20432
23.07.19 13:11

@ JL


Jeg er enig i poenget ditt. Samtidig klarte Klopp implementere et velorganisert forsvar med trege forsvarsspillere i 16/17. Lovren, Klavan og Matip. I tillegg hadde man en relativt treg venstreback i form av Milner. Mulig Mingolet er mer offensiv i tilnærmingen enn de Gea, men han er ikke akkurat noen sweeper. På toppen av det hele er han elendig.


Det samme gjorde Klopp i Dortmund med Subotic og Hummels. På toppen av det hele hadde man det jeg husker som en svært temposvak midtbane i form av Bender, Sahin og Gotze. Weidenfeller var også en svært begrenset keeper, både med ball og mellom stengene. Mulig dette fungerte fordi nivået var såpass lavt i Bundesliga.


Samtidig har vi sett Pep Guardiola gå for svært trege midtstoppere med en ultrahøylinje. Det samme gjorde van Gaal ved flere anledninger. Disse har imidlertid stort sett insistert på mer offensive keepere. Men selv van Gaal sverget til de Gea. Og de Gea under van Gaal var vel en noe mer offensiv keeper, var han ikke?


Jeg tror ikke det er umulig å få det til å fungere, men det ville selvsagt vært lettere med Ederson/Alisson og van Dijk.

John||Locke
John||LockeInnlegg: 11409
23.07.19 13:25
TheBelfastBoy: Og de Gea under van Gaal var vel en noe mer offensiv keeper, var han ikke?

For å være helt ærlig, så husker jeg ikke! Ingenting i meg kan erindre at han var noe mer offensiv enn hva han "alltid" har vært. Men jeg husker heller ikke bestemt at han ikke var det.


-Pat

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6772
23.07.19 15:50

Om man ikke forsterker midtbanen (defensivt) vil det i mine øyne være den største feilen man kan gjøre.

Spesielt sjokkerende er det om man skal begynne å spille med to bak, hvor Pogba skal være den ene. Dette holder kanskje mot Villa, og Norwich, men hva mot Spurs eller PSG i CL?

Pogba blir ekstremt lett vendt vekk, og mister gjerne ballen på vei frem. Da er han ikke akkurat kjappest tilbake heller, noe som altså vil føre til at motstanderne kontrer på temposterke Maguire/Lindeløf, med f eks en Matic som den som skal forsøke å forflytte seg kjapt for å dekke de rommene som oppstår..
Som det skrives over her er heller ikke De Gea noen sweeper.

Bakrommet er ikke bare problemet i ett slikt scenario, mellomrommet blir gigantisk.

 

Om vi hentet noen som hjalp oss å kontrollere midtbanen bedre, vil det jo gjøre jobben enklere for både forsvar og angrep.

Slik ståa er nå har vi to "halve anker", i en Fred som er best til å få ballen fremover og kontrollere kamper, og McTom som har fysikken han mangler. Den enes mangler er den andres styrker. Slikt sett skulle man gjerne slått de sammen til en spiller..

De to med Pogba foran er det beste vi kan stille nå, men hva gjør man ved en skade? Pereira og Matic svekker oss voldsomt.

Vi slapp inn over 50 mål ifjor, og tapte midtbanen mot Wolves..
I mine øyne forsøker vi å hente feil spiller fra Leicester.

(Innlegget ble redigert 23.07.19 15:52)

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
23.07.19 19:47
AxelRudi: Vi slapp inn over 50 mål ifjor, og tapte midtbanen mot Wolves..I mine øyne forsøker vi å hente feil spiller fra Leicester.

Wolves var jo ikke interesert i å spille fotball. De la hele midtbanen veldig lavt og satset på kontringer. Utrolig kjip fotball, men effektivt. Vu styrte kampene, men klarte ikke produser mye. Synes det er feil å si at vi tapte midtbanen når vi eide ballen hele veien, men ulvene jaget i flokk ved våre balltap og med sirupsnipper så sliter du.


Vi må bli bedre i gjennvinning og klare å stå høyt og vinne ball samt holde på ballen og unngå dumme balltap. Vi legger opp til en krevende stil og jeg håper virkelig spillerne har jobbet i sommer. Andre poenget ditt er jeg enig i. Den eneste på Leicester jeg liker og kunne passet oss er Maddison. En god ballspiller. Maguire synes jeg blir for dyr. Jeg står på Diaz som min stopper etter det jeg har sett. Dog tror jeg Harry til slutt kommer. Hørt rykter om at han er Unitedfan også, men hvor er Eddie?


Dagene går. Sitter du og skal spille hardball.? Hva skjer? Ole burde fått litt backup og spillere inn. En bankmann til å styre spillere inn og ut. Grøss og gru. 

Lezah
LezahInnlegg: 64179
23.07.19 19:56
den_glade_gris: Hva skjer?

Ed Woodward will not fly out to China for the last leg of Manchester United’s pre-season tour as the club continues to work on two transfers.


Woodward has been present on every pre-season tour since he assumed the executive vice-chairman role in 2013 but will not travel to Shanghai, where United are preparing to play Tottenham on Thursday. United managing director Richard Arnold was in Singapore and has flown onto China.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg