Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
missChance
missChanceInnlegg: 55187
28.07.19 14:44
AxelRudi: , men LVG er bra og ruttis, og vi er alle bak ham.
Oops, der var LVG ute, han var fullstendig idiot og streng og alt mulig og videokameraer, men MOU er stjerne!
Nå er Mou rasshøl

Nå skal det sies at LvG og Mou fikk nok av kritikk mens de hadde jobben også - og veldig mange var imot at Mourinho skulle bli vår manager fra det øyeblikket det ble nevnt.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9469
28.07.19 14:54

Enig, men poenget står. Kildekritikk burde gjelde uansett om historien passer ens eget syn eller ikke. 

Det har vel også hendt før at folk har kommer med en "exlusive" story med en baktanke.

(Innlegget ble redigert 28.07.19 14:54)

den_glade_gris
den_glade_grisInnlegg: 6516
28.07.19 16:32
missChance: veldig mange var imot at Mourinho skulle bli vår manager fra det øyeblikket det ble nevnt.

Jeg kan huske at det bare var jeg og ett par til som var veldig imot. De fleste var fornøyd og noen var i ekstase over dette. Det verste var at Eddie gikk ut og sa at det skulle ikke stå på penger heller. Vi skulle til topps igjen koste hva det koste ville. Nå sitter han og gnukker penger med en helt fersk manager på dette nivået. Rett og slett motbydelig. Dette skulle være vårt viktigste vindu etter å han blitt helt feilkjørt på idiotiske kontrakter og idiotkjøp. Vi burde ryddet opp i elendighteten. I stedet satser den jævelen på at Ole skal trylle.


Ole har gjort alt rett. Jeg liker satsingen på unge spillere, men det burde vært ryddet opp og noen såkalte stjerner må vi tross alt ha. Spillere med rutine. Og hva skjer med Pogba? Vinduet er vidåpent i Europa etter 8 august, Jeg ville kappet hodet av han i vinter, men nå ser jeg ingen annen mulighet enn at han blir en sesong til, men vil det skje. Vi vet ikke. Ole blir pisset på av Eddie. Vårt store problem som også var det største når Mou var her som var helt feil for klubben vår. Nå spiller vi en mye artigere fotball, men hvor er backingen fra Eddie. Noen sier han ikke ble med på Asiaturen for å jobbe, jævla bullshit. Etter å ha brukt penger som en full sjømann skal han nå leke onkel skrue. Han vingler og det er ingen rød tråd i noe av det han driver med. For en dritt. 

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22513
29.07.19 03:46
DuncanE: United har atskillig større utfordringer enn Darcie.
Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 8272
29.07.19 09:58

Stone om Lingard:

It is understood Jesse Lingard was given a severe dressing down over a controversial summer social media post. Yet, rather than react badly, the England international has responded by putting in a series of outstanding performances in training. 

Solskjaer has noted how 26-year-old Lingard finishes either top, or close to it, in many of the individual tasks. He has been willing to forgive, therefore, an indiscretion he puts down to the exuberance of youth, confident his harsh words will ensure it won't be repeated.

Merkelig å lese. Jeg kan da banne på at jeg har lest her inne at Lingard bryr seg mer om Instagram enn trening.

(Innlegget ble redigert 29.07.19 09:58)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9469
29.07.19 10:14
Mc_lovin: It is understood Jesse Lingard was given a severe dressing down over a controversial summer social media post.

Til dere som følger gutten på sosiale medier, hva var dette?

Ingenting hadde vært bedre enn om den talentfull unggutten skaper overskrifter på banen. Har vel ikke akkurat roset markedet på en stund.

(Innlegget ble redigert 29.07.19 10:15)

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 8272
29.07.19 10:18

Tipper det siktes til den hotellrom-videoen med kompisen og Rashford som det ble gjort mye ut av i media.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9469
29.07.19 10:27
Mc_lovin: Tipper det siktes til den hotellrom-videoen med kompisen og Rashford som det ble gjort mye ut av i media.

Ja stemmer det. 

Litt nå eller aldri for Lingard kommende sesong. Aldersmessig bør han være i sin beste periode som fotballspiller, samtidig har troppen noen hull. 

(Innlegget ble redigert 29.07.19 10:27)

Eddie.x
Eddie.xInnlegg: 1194
29.07.19 11:39
Mc_lovin: Merkelig å lese. Jeg kan da banne på at jeg har lest her inne at Lingard bryr seg mer om Instagram enn trening

Veldig merkelig å resonnement fra din side, når det  du henviser til er at Lingard har blitt satt kraftig på plass som følge av sin bruk av sosiale medier. Det viser jo helt klart at dette har blitt sett på som et problem, og dette er ikke første gang det blir meldt om at Lingard fikk kraftig kritikk. Da virker det som at vi som kritiserte Lingard sin aktivitet på sosiale medier ikke var alene om det, men klubben delte det synet :) 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9469
29.07.19 11:51
Eddie.x: Det viser jo helt klart at dette har blitt sett på som et problem

Har Ole samtidig registrert at han er skarpere på trening nå, så er det kanskje et tegn på at man bör konse på fotballen. Og kanskje er grunnen til at fans reagerer på at endel ting.

Personlig tar jeg alle sånne historier med en liten klype salt. Man kan stille mange spm ved den.

Har Ole faktisk merket noen forskjell?, eller er det sagt for å beskytte spiller osv.

Resultat på banen er det jeg kan ta det på og der har han hatt en vei å gå. På en annen side så er det kanskje så god han er.  Men hyggelig om spillere optimerer sine sjanser til å bli best mulig (se ronaldo).

(Innlegget ble redigert 29.07.19 11:53)

Dux1
Dux1Innlegg: 33810
29.07.19 14:35
Eddie.x: Veldig merkelig å resonnement fra din side, når det  du henviser til er at Lingard har blitt satt kraftig på plass som følge av sin bruk av sosiale medier. Det viser jo helt klart at dette har blitt sett på som et problem, og dette er ikke første gang det blir meldt om at Lingard fikk kraftig kritikk. Da virker det som at vi som kritiserte Lingard sin aktivitet på sosiale medier ikke var alene om det, men klubben delte det synet :)

Ja, merkelig hvordan selv en dør i trynet ikke gir folk en vekker. Husker jeg tok opp denne problemstillingen for en tid tilbake, og de samme øglene kaklet og bar seg ende over for hvor idiotisk den debatten var...

glycinello
glycinelloInnlegg: 6204
29.07.19 15:06

I love this game.


"Evra, 38, has called time on a 20-year career during which he played for Nice, Monaco, Man Utd, Juventus, Marseille, West Ham and the France national side."

DuncanE
DuncanEInnlegg: 936
29.07.19 17:54
KingAnderson: The total figure that The Glazers have drained from the club, and incurred with debts and interest is much closer to £1.8 BILLION.

Samtidig har vi brukt 620 mill pund på spillerkjøp under kun Mou og LvG, i tillegg til pengebinger med pund på balløyas høyeste lønninger. Jeg har lite problemer med å se at andre eiere kunne vært noe mer tilbakeholdne med pengebruken. I tillegg ønsker jeg helst at Saudis holder seg unna.

Jeg er ingen fan av Glazers, overholdet ikke. Måten de skaffet seg kontrollen over klubben på var motbydelig. Og de bruker klubben som sitt eget investeringsverktøy. Finansgeniet Woodward hoster opp stadig nye sponsorpakker, varemerket Manchester United og tilhørende aksjer vokser i verdi. Og pengene regner over eierne. Men det er greit å holde tunga rett i munnen. Det kunne vært verre. 

(Innlegget ble redigert 29.07.19 17:54)

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22513
29.07.19 18:07
DuncanE: Det kunne vært verre.

For all del, det kan alltid bli verre. Og fortsetter vi med Glazers som eiere så vil jeg tro det kommer til å bli verre og.


Se på Old Trafford og Aon Training Complex f.eks. Begge begynner etter ryktene å bli veldig klare for oppussing og oppgradering, uten at klubben har vist noe ønske om å bruke penger på dette med de nåværende eierne.


Jeg ønsker absolutt ikke at vi skal bli et leketøy for en rik sheik eller noe slikt, men jeg håper det er mulig å få inn en eier som er reellt glad i fotball. En som lar klubben drifte seg selv på en ansvarlig måte uten å tappe klubben for penger eller påføre oss milliarder i gjeld.

missChance
missChanceInnlegg: 55187
Hetfield
HetfieldInnlegg: 19950
29.07.19 19:33
KingAnderson: For all del, det kan alltid bli verre. Og fortsetter vi med Glazers som eiere så vil jeg tro det kommer til å bli verre og. Se på Old Trafford og Aon Training Complex f.eks. Begge begynner etter ryktene å bli veldig klare for oppussing og oppgradering, uten at klubben har vist noe ønske om å bruke penger på dette med de nåværende eierne.

Det får du lav odds på..

Se bare i hvilken retning den første sportslige melkekua deres Tampa Bay Bucs utviklet seg i etter den eneste Super Bowlen de tok..

Mildt sagt dyster lesning!

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13014
29.07.19 19:42
missChance: An Open Letter to the Glazer Family
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:44)

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 8272
29.07.19 19:51
KingAnderson: Jeg ønsker absolutt ikke at vi skal bli et leketøy for en rik sheik eller noe slikt, men jeg håper det er mulig å få inn en eier som er reellt glad i fotball. En som lar klubben drifte seg selv på en ansvarlig måte uten å tappe klubben for penger eller påføre oss milliarder i gjeld.

Hvor mange mennesker tror du det finnes i verden som har råd til å kjøpe en klubb som United for gøy og samtidig ha midler til ytterligere investeringer, uten å tenke på avkastning? Som ikke er av russisk opprinnelse eller fra Midtøsten? 

missChance
missChanceInnlegg: 55187
29.07.19 19:53
Mc_lovin: samtidig ha midler til ytterligere investeringer

Er det nødvendig? Hvis klubben kan bruke egeninntjente penger på investeringer? Det er jo ikke som om vi er fattiglus i utgangspunktet.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15554
29.07.19 20:22
missChance: Hvis klubben kan bruke egeninntjente penger på investeringer?

Dette gjør dere jo så til de grader under Glazers også.

missChance
missChanceInnlegg: 55187
29.07.19 20:36
WaltonBreckRd: Dette gjør dere jo så til de grader under Glazers også.

Poenget.


 


 


 


Deg.


 


Men noe av det går ut til andre formål, som var poenget ... Spørsmålet er da om vi faktisk trenger investeringer av en eier.

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20344
GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24900
30.07.19 00:52
Retnuh_Flim: Endelig

hahaha

KingAnderson
KingAndersonInnlegg: 22513
30.07.19 03:35
Retnuh_Flim: Endelig

Likte at Wesley Sneijder var tatt med der. Egentlig trist at vi ikke har blitt linket til ham denne sommeren. Har han lagt opp, kanskje?

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6770
30.07.19 15:40

United supportere ble altså kuttet tvert av 2 ganger da de forsøkte å stille spørsmål om Glazers og den milliarden de har tatt ut av klubben til gjestene på MUTV igår.
Jeg så det ikke selv men slik jeg fortår det opplevde mange det veldig respektløst, og den andre gangen gikk programmet visst nok til pause og kom ikke på igjen..

Koker det litt?

missChance
missChanceInnlegg: 55187
30.07.19 16:00
AxelRudi: United supportere ble altså kuttet tvert av 2 ganger da de forsøkte å stille spørsmål om Glazers og den milliarden de har tatt ut av klubben til gjestene på MUTV igår.
Jeg så det ikke selv men slik jeg fortår det opplevde mange det veldig respektløst, og den andre gangen gikk programmet visst nok til pause og kom ikke på igjen..

Med tanke på at det er klubbens propagandakanal, er ikke annet å forvente. 


Det som blir sett som respektløst er at de lo etter at produsentene kuttet den ene samtalen, og at PC sa at alle klubber har gjeld i dag, eller noe sånt. 

Bongis
BongisInnlegg: 10128
30.07.19 17:25

Woodward signerte 1 års opsjon på Evra uten at Pat ville det. 

Hva i alle dager? Pat ville dra, og sjefen bestemmer seg for å signere?

Jeg tror faktisk at Evra er en fin person å ha i teamet på et senere tidspunkt. Han tar trenerutdanning nå? For ernergisk, eller er det akkurat det vi trenger? Som sagt i intervjuet, så blør han United. Hadde vært moro. 

(Innlegget ble redigert 30.07.19 17:29)

missChance
missChanceInnlegg: 55187
30.07.19 17:25

Evra om storkrangel med Ed, og et par ord om kona:


I would've had to deal with my wife - and I call her Roy Keane when she gets angry. :D

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 8272
30.07.19 18:03
Bongis: Hva i alle dager? Pat ville dra, og sjefen bestemmer seg for å signere?

Normalt dette. Enten fordi man ønsker en overgangssum for spilleren eller fordi treneren ikke ønsker at spilleren skal dra. 

Flott at Evra har forstått dette i senere tid:

"Some people won't understand why Ed did it but I understand," Evra added. "Of the senior players I was the only one he wanted to keep - even David Moyes had said it before he got sacked. They said to [Rio] Ferdinand and [Nemanja] Vidic, we don't need you anymore, but in the dressing room you need a character. I understood Ed, but I didn't understand why he betrayed me. He should've called me to explain."

 

Men ja, kritikkverdig hvordan det ble håndtert av Ed. Imidlertid var han ganske fersk på dette tidspunktet. 

(Innlegget ble redigert 30.07.19 18:03)

Bongis
BongisInnlegg: 10128
30.07.19 18:07
Mc_lovin: "Some people won't understand why Ed did it but I understand," Evra added. "Of the senior players I was the only one he wanted to keep - even David Moyes had said it before he got sacked. They said to [Rio] Ferdinand and [Nemanja] Vidic, we don't need you anymore, but in the dressing room you need a character. I understood Ed, but I didn't understand why he betrayed me. He should've called me to explain."

Sånn går det når man skumleser. Nå forstår jeg også! :p

Klikk for å gå tilbake til toppen