Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
09.08.19 00:14

Første perioden i Molde var mye bedre enn siste periode.

HLund
HLundInnlegg: 18542
09.08.19 00:17
Pogba6: Første perioden i Molde var mye bedre enn siste periode.

Ikke poengmessig. Du glemmer at man tok seriegull i 2011 med en rekordlav poengsum og ble nr. 5 i 2013. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
09.08.19 00:30

Ja, der ser du. Begynte veldig bra og så dårligere. 14 poeng dårligere i 2013 enn i 2011. Og i 2014 når Solskjær dro så satte Molde poengrekord når de vant med Skullerud ved roret, en poengsum som Solskjær aldri har vært i nærheten av.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 6667
09.08.19 01:00

Har jo ett poeng.

Script
ScriptInnlegg: 4100
09.08.19 02:34

Det skrives i engelske media om at Solskjær har floppet i overgangsmarkedet. Grunnen er vel at Woodward ser for seg at Solskjær forsvinner ganske raskt, og heller vil bruke penger på den nye managerens spillere.

 

Men Soslskjær har fremdeles en rekke sterke spillere, et veldig sterkt lag. Pogba og Mata som offensive midtbanespillere er godt nok. Chelsea er veldig svekket av Hazards overgang. Solskjær må våge konsekvent offensivt spill. Solskjær må skjønne at å kjøre ut med 20 minutters veldig aggressivt spill, for å få 1-0, og deretter legge seg i forsvar, IKKE er en taktikk som kler et verdenslag som Manchester United. Solskjær er altfor engstelig og defensiv ("clean sheet"), om han tror dette er det rette. Han roser og trives sammen med 17-åringene, skal han virkelig bli en Manchester-manager må han trives blant stjernene.

(Innlegget ble redigert 09.08.19 02:36)

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
09.08.19 03:08
Script: Det skrives i engelske media om at Solskjær har floppet i overgangsmarkedet. Grunnen er vel at Woodward ser for seg at Solskjær forsvinner ganske raskt, og heller vil bruke penger på den nye managerens spillere.   Men Soslskjær har fremdeles en rekke sterke spillere, et veldig sterkt lag. Pogba og Mata som offensive midtbanespillere er godt nok.

Mye å drikke i kveld ja? 

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
09.08.19 03:08
Script: Det skrives i engelske media om at Solskjær har floppet i overgangsmarkedet. Grunnen er vel at Woodward ser for seg at Solskjær forsvinner ganske raskt, og heller vil bruke penger på den nye managerens spillere.   Men Soslskjær har fremdeles en rekke sterke spillere, et veldig sterkt lag. Pogba og Mata som offensive midtbanespillere er godt nok.

Mye å drikke i kveld ja? 

Script
ScriptInnlegg: 4100
09.08.19 05:10

Solskjær må våge å bruke 5 spillere hovedsaklig offensivt, ikke bare 4, det er for feigt i en verdensklubb som Manchester United. Det er her Solskærs fremtid som manager avgjøres.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17472
09.08.19 05:11
qbah: Er det flere som føler OGS er tidenes lurekuk nå, etter at han lovte storopprydding og vekk med spillere uten riktige holdninger og hele den regla ved sesongslutt?

Er du kjent med forholdene i en fiskerlandsby på mørekysten , eller langs hele kysten egentlig så vet en at det er mye lureri på vekt og anntall når fisken skal telles og veies.


Ole er oppvokst under sånne forhold og det er igrunnen jeg også.

KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 2005
09.08.19 06:37

Da fikk United en elendig avslutning på overgangsvinduet. Ut med Lukaku og ingen erstatter for Herrera, tror dere skal slite nesten like hardt som oss for å klare topp 4 i år. 

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3614
09.08.19 09:24

Gleder meg faktisk til denne sesong fordi det er så mange usikkerhetsmomenter. Jeg føler vi tar steg den riktige veien, selv om det er mye negativitet rundt United fra egne fans fordi vi ikke handlet mer.

Det blir spennende å se om Solskjær har fått satt preg på stallen med en klar å tydelig spillestil etter sommeren.

Tar Rashford eller Martial steget opp i år? Eller kanskje begge?

Vil Sanchez bli den spilleren vi trodde vi kjøpte?

Vil Pogba få en god sesong? Ikke minst De Gea?

Hvordan vil midtbanen fungere med Pogba, Pereira, Fred, Mc Tominay og Matic? Kanskje vår svakeste lagdel og den som må forsterkes helst allerede i Julevinduet.

Så alle de spillerne som jeg mener må bevise noe for å bli i klubben: Fred, Pereira, Dalot?, Bailly, Rojo, Smalling? Jones?

Gleder meg også til se våre unge spillere som sikkert får en del spilletid i år : Greenwood, Gomez, Chong, Tuanzebe og ikke minst nyinnkjøpte James.

Hvordan vil det nyinnkjøpte forsvaret påvirke resten av laget? Det er så mange poenger i år. Er jeg den eneste som gleder meg til sesongen? :)

 

 

(Innlegget ble redigert 09.08.19 09:29)

Dux1
Dux1Innlegg: 33756
09.08.19 09:25

Sesongstart 2019/20:

Mye negativitet rundt United og sommervinduet. Og jeg deler mye av frustrasjonen. United under Woodward virker altfor tafatte og defensive i forhandlinger og tilsynelatende manglende løsninger (plan B). Hva de egentlige årsakene til manglende spillerkjøp er har det blitt spekulert i gang på gang, så det gidder jeg ikke ta opp mer her. 

En stor skuffelse at vi ikke fikk ryddet mer og kvittet oss med daukjøtt og sicknotes (Darmian, Rojo, Jones, Sanchez). Jeg tror det var med på å hindre flere spillerkjøp. 

Men hvis jeg fokuserer på den positive siden, så kan jeg si følgende:

Vi har en ny manager som har innført the United way igjen, og positiviteten i spillertroppen ser ut til å være tilbake. 

Spillerkjøpene OGS har gjort til nå virker spennende og ikke minst gjennomtenkte. Wan-Bissaka er allerede blitt et klart førstevalg på hb etter en imponerende pre season. James har også vist mye positivt i sommerkampene, og er en spillertype jeg mener United har savnet. Løfter angrepsspillet vårt. Blir spennende å se om han tar nivået i PL utover. Maguire er rett mann på rett plass, tror jeg. Dette er sjefen vi lenge har savnet i forsvarsrekka. Han blir ikke nødvendigvis verdensklasse, men jeg tror han kan bli vår beste/viktigste stopper i årene fremover. 

En spennende faktor nå i mine øyne blir å se om hvilke spillere som evt tar steget opp i mangel på flere spillerkjøp. Da tenker jeg spesielt på Fred og Pereira, men også på de mer etablerte ungguttene som Shaw, Rashford og Martial. Kan f eks Pereira blomstre som en nr 10? Vil Fred endelig finne stabil form og vise mer av det vi så blant annet mot PSG? 

Det mest oppløftende med pre season og kommende sesong er å se utviklingen til unggutta Greenwood, Gomes og Chong. Slik sommervinduet endte vil de også sannsynligvis få mer (nødvendig) spilletid. Fokuset på egenproduserte spillere har tatt seg stort opp under OGS, og jeg er utelukkende positiv til en slik policy. Trioen virker da også særs spennende og virker å kunne gi laget noe ekstra. Det avgjørende for deres del tror jeg blir om de vil oppleve et United i framgang denne sesongen, eller et som sliter sportslig. Å dytte innpå unggutter i et lag i motgang er sjeldent særlig heldig... 

Sanchez? Et tragisk tilfelle, og en spiller jeg knapt husker når jeg diskuterer Uniteds tropp og muligheter. På sitt beste; verdensklasse. Derfor har jeg et lite håp om at han vil prestere under ny manager og en ny giv. Vi trenger ham i kampen om heder og ære. Får OGS ham til å blomstre igjen, har vi i bunn og grunn en ny verdensklassesignering. 

Og nei, jeg tror ikke Lukaku blir et savn. Tvert imot. Hans fravær vil løfte de andre gutta i angrepet vårt.   

Så til sist må vi forvente at nøkkelspillere som De Gea og ikke minst Pogba tar ansvar og løfter seg opp på verdensklassenivå igjen. Det må til skal vi klare å kjempe om topp 4. Jeg er skeptisk til hele situasjonen rundt Pogba og hans motivasjon framover. Svikter han kan mye være kjørt for Uniteds del. Men jeg håper han vil blomstre og være motivert i en mer positiv spillestil. 

United er under gjenoppbygging. Og det er ikke gjort i en håndvending. Å bytte ut et helt lag på en sommer er utopi. Derfor synes jeg, til tross for et noe skuffende vindu, at det er positivt at vi gir spillere som er i stallen sjansen til å løfte seg og vise seg fram på nytt under ny manager og spillestil. Finnes det noe særlig mer tilfredsstillende enn å se en misfit bli stjerne?

Lykke til med sesongen!

(Innlegget ble redigert 09.08.19 09:40)

iChris
iChrisInnlegg: 1797
09.08.19 09:51

Syns nesten det ser ut som at mangel på plan B er tilsiktet. Altså som med Liverpool og van Dijk/Keita. Tipper AWB, De Ligt/Maguire, Longstaff og Sancho var plan A. Da man ikke får de 2 sistnevnte velger man heller å vente. En stor gamble, da man er avhengig av CL for å få tak på Sancho.


Løpet er heller ikke kjørt når det kommer til Rojo & Darmian, de kan fort forsvinne utenlands.

Script
ScriptInnlegg: 4100
09.08.19 09:54

Solskjær har fått styrket forsvaret, ellers ingenting fra Woodward, og Lukaku og Pereira er solgt. Det er tydelig at Solskjær ikke blir satset på, derfor må alt snakket om langsiktighet forstumme: Han sitter på oppsigelse hver bidige helg, og må stille det beste laget til enhver tid. Men  han har fremdeles en rekke glimrende spillere til rådighet, han må bare ikke akusle bort laget med fllere juniorspillere i startoppstillingen.

Villans20
Villans20Innlegg: 7701
09.08.19 09:56

Spent på om Solskjær har baller nok til å spille ungdommen når jobben hans står på spill eller om han blir feig og setter sin lit til spillere som Matic og Mata.

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3614
09.08.19 10:10
Script: Lukaku og Pereira er solgt.

Er Pereira solgt?

qbah
qbahInnlegg: 49459
09.08.19 10:38
Lezah: Vi kan fremdeles selge spillere til utlandet.

Joda, men virker som det har vært lite interesse fra utlandet på spillerne våre dette vinduet. Spillere som kan gå under "daukjøtt"-kvoten.


Oppriktig nysgjerring på hvilke klubber utenfor England som er villige til å hente spillere som Matic, Jones/Smalling etc. med lønna de har hos oss (i England).

qbah
qbahInnlegg: 49459
09.08.19 10:39
Reddington1: Hva skal OGS gjøre? Rive i stykker kontrakten til spillere med dårlige holdninger og melde til Sky at de er solgt?

Et forslag dette, men prøv gjerne igjen.

qbah
qbahInnlegg: 49459
09.08.19 10:42

Det som er litt godt å tenke på, fra et supporterperspektiv er at kommende sesong med ferdighandlet vindu tatt i betraktning, er at vi nå får gode sjanser til å unggutta våre få (mye) muligheter. Spillere som Pereira, Tuanzebe, Greenwod, Gomes og Chong vil nå få minutter i stedet for dyre halvfeite og halvgamle panikkjøpspillere. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24549
09.08.19 10:54

Langtidsskade på Pogba kan bli stygt. 

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25096
09.08.19 11:01
GreySerpent: Langtidsskade på Pogba kan bli stygt.

Pogba er vel en spiller som er flink til å unngå skader, så tror det skal gå greit. Frykter mer at det skal komme et fett tilbud fra Real Madrid, Juve eller Barcelona, som United avslår og får Pogba over i demotivert sutre-modus.

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17472
09.08.19 11:02
Old_Trafford: Hvordan vil midtbanen fungere med Pogba, Pereira, Fred, Mc Tominay og Matic? Kanskje vår svakeste lagdel og den som må forsterkes helst allerede i Julevinduet.

Er jo flere glimrende spillere der , men det er jo dette med komplimentære ferdigheter og det å gi rett balanse i lagdelen.

 

Men skal vel igrunn ikke mere til enn at ett par overasker positivt for at ting kan fungere mye bedre enn en frykter om OGS treffer med komponeringen på midtbanen.

 

En trenger ikke være rakettforsker for å ha sett at dette har skjedd tidligere. Mange som har blitt store stjerner har jo slått til nedenifra i ung alder og en må jo starte en plass og noen tar vare på sjansen mye bedre enn mange forventer.

(Innlegget ble redigert 09.08.19 11:02)

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24549
09.08.19 11:02
Folkflesk: Frykter mer at det skal komme et fett tilbud fra Real Madrid, Juve eller Barcelona, som United avslår og får Pogba over i demotivert sutre-modus.

Jeg er rimelig sikker på at han ikke er den typen. Bekymrer meg null. :)


Skade bekymrer mer.

missChance
missChanceInnlegg: 54992
09.08.19 11:09

Pressekonferansen:


Solskjaer on Greenwood: "Mason is going to be playing and involved a lot and when he is he's going to score goals."


Solskjaer, “Towards the end of last season we didn’t score a lot of goals did we? Mason Greenwood’s pathway would have been a lot more difficult if we’d have brought another forward in.”


 


Solskjaer on fan discontent, “Of course we want to put that right, the only way we can do that is by playing good football and showing the style we want to play.”

missChance
missChanceInnlegg: 54992
09.08.19 11:10

Solskjaer on Rashford and Martial replacing Lukaku’s goals, “Rom is one of the top 9s around when you want to play with that kind of striker, but I’m confident we’ll get goals from Martial and Rashford. We have a very different attacking setup this season.”

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9362
09.08.19 11:13

Håper det ble noe spm om midtbanen? Det eneste som har potensiale å ikke gi standardsvar tilbake.

Selv om jeg også der forventer det. Klubben har sviktet han på dette området, men vet ikke om han vet det selv. Det vil tiden vise seg om de gir han tid i motgang.

(Innlegget ble redigert 09.08.19 11:14)

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3614
09.08.19 11:16
FrannyLee: Men skal vel igrunn ikke mere til enn at ett par overasker positivt for at ting kan fungere mye bedre enn en frykter om OGS treffer med komponeringen på midtbanen.

Selvfølgelig håper jeg at Pereira og Fred begynner å vise seg fra deres beste sider. Og nå får de jo endelig en sjanse til akkurat dette.

Gleder meg til å se mer av Pereira som også har en bra frisparkfot. 

Når det gjelder Fred så håper selvfølgelig alle at han blir bra, men samtidig har han hatt en del stygge balltap lavt i banen som gjør oss litt nervøse. Noe må jo Mourinho ha sett i gutten siden han ble kjøpt inn for så mye penger.

Jeg håper begge får tilstrekkelig med sammenhengende kamper så de kan bli trygge og vise seg frem fra sin beste side.

"Krisen" på midtbanen er sterkt overdrevet etter min mening, men det er mye negativitet rundt klubben om dagen.

Pogba (Mata, Lingard, Sanchez)

Mc Tominay/Matic - Fred/Pereira

 

Ser bra ut for meg.

(Innlegget ble redigert 09.08.19 11:18)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9362
09.08.19 11:17

 Solskjær sier at Manchester United hadde hatt penger til disposisjon dersom den riktige spilleren hadde dukket opp.


- Må nesten svar sånn for å slippe unna mer spm og sånne utspill har vi også hørt før. Usikkert om man hadde en plan b.

(Innlegget ble redigert 09.08.19 11:18)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9362
09.08.19 11:22
Old_Trafford: Ser bra ut for meg.

Om jeg plutslig skulle si at Mata er en worldbeater igjen så ville det sett enda bedre ut for meg. :-) 

Neida men gode håp er moro og def artigere, men bør kanskje holde seg innenfor rimelige grenser. Hvis ikke er du eller denne med disse eventyrtankene fort borte i dårligere tider. Da er det ikke moro å proklamere med at det ser "lovende ut for meg" så særlig mye lenger osv.

Det er moro å se de yngre om de klarer nivået i denne spesifike situasjonen. Men ikke om det blir problemer. Det bryter fort ned istedet.

Se for deg skader på Pogba (bruker vel gjerne være borte en mnd per sesong), og motgang i resultatene. Hvem skal man legge sin lit til på banen i denne motgangen? 

Matic, Mata de eldre som iallefall har vært med før, men som ikke egentlig holder nivået, eller de yngre?

Dumt spm, det blir selvsagt ikke motgang eller skader.

(Innlegget ble redigert 09.08.19 11:30)

qbah
qbahInnlegg: 49459
09.08.19 11:28
missChance: We have a very different attacking setup this season.”

Very different og ja. Spennende.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg