Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24422
12.08.19 23:22
TheBelfastBoy: Hvor ser du det?

Intervju av Braut på NRK.

Spørsmålet var ikke til meg? 

(Innlegget ble redigert 12.08.19 23:26)

Script
ScriptInnlegg: 4100
13.08.19 03:01

McTominay hadde 100 % pasningstreff, sa en sportskommentator triumferende. Men hvorfor? Fordi han overalt slår de opplagte pasningene, - alltid er usikker,klossete,  aldri slår de kreative, risikable, de dom koster noe.


Medspillerne vet det, og spiller ikke ballen til ham, de vet det kommer ingenting ut av det. Slik har det vært, inntil nylig.

fugletitteren
fugletitterenInnlegg: 10987
13.08.19 08:50

Herregud for noe ræl, spesielt der andre avsnittet ditt.


McT hadde ikke en super kamp mot chelsea, men leverte helt ok, og tok seg opp som resten av laget i 2 omgang. Helt greit å ha en stabilisator på midten, som gjør det enkelt å spille med lav risiko. Spesielt sånn som laget var satt opp på Søndag. 


 

fpjourne
fpjourneInnlegg: 131
13.08.19 09:14

Man må også vurdere hvilke alternativer man har. McTominay foran Matic alle dager og to ganger på søndag. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33720
13.08.19 10:42
VeggiVeggiCool: Kan ikke si jeg la merke til at han hevet seg nevneverdig de siste 45. Her er en oppsummering av Mctominay sine involveringer i går:  https://www.youtube.com/watch?v=tQ7Kxkg6qRI Bemerker meg følgende: * Hans evne til å sette opp medspillere i vanskelige/trange situasjoner. Dette kommer i mange tilfeller av at han er dårlig til å skjule valgene.  * Han er ofte sent ute - han lagde en del frispark i mot (fikk blant annet et gult kort).  Det skorter på både forståelse for spillet, orienteringsevne og rytme.  Han kan nok bli en habil PL-spiller på sikt.

Vi ser nok noe ulikt på hans innsats mot Chelsea. Enig i at han ikke hadde sin beste kamp i United-trøya, men vi snakker tross alt serieåpning mot en topp 4-kandidat. Spillerne er rustne, tunge av trening og nerver spiller også inn. Men McTominay hevet seg godt i andre omgang, sammen med resten av laget. Det bør du kunne erkjenne. 

Guardian:
Scott McTominay - Tactically disciplined and dovetailed neatly with Pogba. The pair’s understanding grew impressively during the game. 7

Daily Mail:
SCOTT McTOMINAY 7 Picked ahead of Matic after an excellent pre-season and continued his good work at the base of United's midfield here.

Skysports:
Scott McTominay - 7 Kept the game ticking over and looked to move it forwards when he could, showcased by the way he started the move that led to United's fourth.

Independent: 7

(Innlegget ble redigert 13.08.19 10:42)

Lezah
LezahInnlegg: 63954
13.08.19 11:00

I tillegg er ikke Scott McTominay en seasoned veteran, for å si det forsiktig. han er så definitivt fersk på dette nivået. Folk snakker som om han var like rutinert som Herrera eller noe. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33720
13.08.19 11:48
Lezah: I tillegg er ikke Scott McTominay en seasoned veteran, for å si det forsiktig. han er så definitivt fersk på dette nivået. Folk snakker som om han var like rutinert som Herrera eller noe.

Jepp. Blir overrasket/skuffet dersom han ikke starter også mot Wolves. 

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19869
13.08.19 14:19

Synes Scott har hatt en fin utviklings-kurve det siste året.

Kommer til å bli en stabil og balanserende midtbanespiller for oss tror jeg.

october
octoberInnlegg: 41432
13.08.19 14:30
Old_Trafford: Blir spennende å se om de klarer å være like fysisk utholdende på slutten av kampene senere i sesongen.

Tja. Faktum er jo at der var først etter 3-0 at Man Utd dominerte kampen. Og det er for så vidt helt greit. Det er ikke dominans som gir seier, det er mål. Men man bør være bekymret for at man slapp til Chelsea mye i første omgang. 


Man Utd presset høyt i deler av første omgang. Det er egentlig to observasjoner jeg har sett som jeg syns er mest interessant.


- Det var en diskusjon blant taktisk interesserte på twitter som mente at en viktig forskjell på Man Utds høye press, og for eksempel Man City og Liverpool, er at Man Utd i større grad baserte seg på løpskraft, og i mindre grad på det de kaller "pressing traps". Kritikken var at dette for det første er mindre effektivt, og i lengden lettere å spille ut - og for det andre var "unødvendig" fysisk krevende. Et mindre raffinert press-spill enn topplagene.


- Det andre er at selv om Man Utds høye press (og delvis Chelseas ditto) gav en festlig første omgang, så var Man Utd tryggere når de lå i lav blokk. 


Det man uansett kan si er at Man Utd virkelig utnyttet når de kunne spille på sine styrker etter 1-0, når Chelsea måtte fortsatte å ta risiko.


Og man kan også si at det er få ting fra Chelsea-kampen som egentlig er så relevant for oppgjøret mot Wolves. Det blir en helt annen utfordring mot et defensivt solid Wolves-lag. I fjor var de vel kanskje det beste laget defensivt, bortsett fra Liverpool og Man City. Det kommer til å bli et helt annet kampbilde. Jeg tror Chelsea hjemme, med det laget de har i år, er er klart enklere oppgave enn Wolves borte. (Jeg har tippet Wolves foran både Man Utd og Chelsea i år!)

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18809
13.08.19 15:07
october: Og man kan også si at det er få ting fra Chelsea-kampen som egentlig er så relevant for oppgjøret mot Wolves. Det blir en helt annen utfordring mot et defensivt solid Wolves-lag. I fjor var de vel kanskje det beste laget defensivt, bortsett fra Liverpool og Man City. Det kommer til å bli et helt annet kampbilde. Jeg tror Chelsea hjemme, med det laget de har i år, er er klart enklere oppgave enn Wolves borte. (Jeg har tippet Wolves foran både Man Utd og Chelsea i år!)

Wolverhampton avslørte ganske kraftig svakheten i laget forrige sesong, spill mot lavtliggende lag mestrer vi ikke særlig godt. Jeg tror man er nødt til å få inn litt andre typer i laget til den kampen. Gomes, Mata og Greenwood er i større grad spillere som har ferdigheter til å bryte ned slike lag. Forhåpentligvis kommer en eller flere av de inn på laget, og kanskje blir Maguires ballferdigheter avgjørende mot denne typen motstander. Ingen tvil om at dette blir en knalltøff kamp. 

Dux1
Dux1Innlegg: 33720
13.08.19 15:09
october: Jeg tror Chelsea hjemme, med det laget de har i år, er er klart enklere oppgave enn Wolves borte. (Jeg har tippet Wolves foran både Man Utd og Chelsea i år!)

Wolves blir en hard nøtt, og en skikkelig test på om seieren mot Chelsea var mer en tilfeldighet enn begynnelsen på noe stort. 

Det er nok i slike kamper som denne at Uniteds kreativitet blir satt på prøve: Klarer United å skape sjanser ved å spille ut et lag som ligger dypt, eller blir vi liggende og vente på at motstanderen skal blottlegge seg? 

Jeg håper åpenbart på ny seier, men skal si meg fornøyd med uavgjort.

(Innlegget ble redigert 13.08.19 15:10)

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
13.08.19 15:23

Om man skal klage på at McTominay ikke gjør nok offensivt mot Chelsea i en ligaåpning, så kan man også tenke på at han spiller i en pivot sammen med Paul Pogba, bak Martial, Rashford, Pereira og Lingard. Hvor offensiv forventer man at unggutten skal få lov til å være? Vi har sett at han kan ta med seg ballen fremover, og at han kan sende en del fine pasninger fremover, men var det rollen hans i det laget? Eller var det å la de fem andre gutta holde på med det de kan, mens han skulle passe på forsvaret? 


Herregud, noen personer finner seg en spiller de skal klage på, og nekter å se på dem på noen annen måte enn akkurat det man selv vil. Hvem på det laget mot Chelsea har unngått dette? DDG og 17 år gamle Greenwood? Shaw er for feit, Maguire for dyr og treg, AWB for dyr og dårlig offensivt, Lindelöf for dårlig, Pogba og Martial feil holdninger, McTominay for dårlig offensivt, Lingard kun en squad-player, Rashford må på lån fordi han ikke scorer nok, James for ukjent, for britisk og for billig, Mata for gammel, treg, og jobber ikke bra nok hjemover. Ser man på hvordan Lindelöf var første sesongen og hvordan han ser ut nå, så skulle man trodd dette var helt uhørt og ingen andre spillere sliter i sin første sesong når man hører folk snakke om Fred. Man skulle trodd vi burde kastet ut hele troppen i sommer

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3613
13.08.19 15:42
october: Tja. Faktum er jo at der var først etter 3-0 at Man Utd dominerte kampen. Og det er for så vidt helt greit. Det er ikke dominans som gir seier, det er mål. Men man bør være bekymret for at man slapp til Chelsea mye i første omgang. Man Utd presset høyt i deler av første omgang. Det er egentlig to observasjoner jeg har sett som jeg syns er mest interessant.- Det var en diskusjon blant taktisk interesserte på twitter som mente at en viktig forskjell på Man Utds høye press, og for eksempel Man City og Liverpool, er at Man Utd i større grad baserte seg på løpskraft, og i mindre grad på det de kaller "pressing traps". Kritikken var at dette for det første er mindre effektivt, og i lengden lettere å spille ut - og for det andre var "unødvendig" fysisk krevende. Et mindre raffinert press-spill enn topplagene.- Det andre er at selv om Man Utds høye press (og delvis Chelseas ditto) gav en festlig første omgang, så var Man Utd tryggere når de lå i lav blokk. Det man uansett kan si er at Man Utd virkelig utnyttet når de kunne spille på sine styrker etter 1-0, når Chelsea måtte fortsatte å ta risiko.Og man kan også si at det er få ting fra Chelsea-kampen som egentlig er så relevant for oppgjøret mot Wolves. Det blir en helt annen utfordring mot et defensivt solid Wolves-lag. I fjor var de vel kanskje det beste laget defensivt, bortsett fra Liverpool og Man City. Det kommer til å bli et helt annet kampbilde. Jeg tror Chelsea hjemme, med det laget de har i år, er er klart enklere oppgave enn Wolves borte. (Jeg har tippet Wolves foran både Man Utd og Chelsea i år!)

Lagde en lang post, men VGD kastet den ut vinduet.

Så her er kortversjonen.

Ikke bekymret, første kampen i sesongen, resultatet det viktigste med så mange nye spillere. Pressing var all over, igjen første kamp på sesongen.

Wolves er ikke bedre enn United, men forventer en bra kamp til helgen.

 

(Innlegget ble redigert 13.08.19 15:43)

arknath
arknathInnlegg: 541
13.08.19 15:46

Mener vi burde hive innpå Chong mot Wolves om vi stanger mye. Dessuten har vi jo Maguire som kan skape litt sjanser i lufta på dødballer, noe vi har manglet etter at Fellaini forsvant. Tror vi er bedre rustet til å putte mål mot Wolves i år enn i fjor (inb4 0-0 :P )

FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 17387
13.08.19 16:07

Oktober og doktoren er spot on allerede i August og Old_Trafford er befriende optimistisk og samtidig realistisk..

Reddington1
Reddington1Innlegg: 1128
13.08.19 20:52

Interessant analyse fra Øyvind Eide angående grep Ole & co tok i pausa på søndag. Ligger blant annet ute på united.no, for de som ikke har sett den. 

CryniX
CryniXInnlegg: 12855
14.08.19 00:20
Hetfield: Synes Scott har hatt en fin utviklings-kurve det siste året. Kommer til å bli en stabil og balanserende midtbanespiller for oss tror jeg.

Definitivt. Jeg var tidlig ute og meldte usikkerhet rundt nivået og potensialet hans, men han har overrasket positivt. Ser definitivt ut som jeg må spise ordene mine!

I ferd med å bli en personlig favoritt i dagens stall for undertegnede. Det er liksom aldri noe styr rundt han, verken på eller av banen. Virker som en mønsterproff, en som bryr seg om klubben og en som forstår viktigheten av egenproduserte spillere i klubben, og ikke minst stolthet over å være en del av denne rekken. Samtidig begynner han jo å bli en spiller som leverer dønn solide kamper på rekke og rad.

En av veldig, veldig få akademispillere jeg (har) håpet blir en one club player.

(Innlegget ble redigert 14.08.19 00:21)

CryniX
CryniXInnlegg: 12855
14.08.19 00:27
Old_Trafford: Lagde en lang post, men VGD kastet den ut vinduet.

Tips, kopier innleggene dine før du poster hvis du ruker mer enn 5-10 min på det.

CryniX
CryniXInnlegg: 12855
14.08.19 00:30
arknath: Mener vi burde hive innpå Chong mot Wolves om vi stanger mye. Dessuten har vi jo Maguire som kan skape litt sjanser i lufta på dødballer, noe vi har manglet etter at Fellaini forsvant. Tror vi er bedre rustet til å putte mål mot Wolves i år enn i fjor (inb4 0-0 :P )

Synes det forventede kampbildet taler mer for Gomes, og han har gjort seg mer fortjent til det basert på hva de viste i pre-season. Chong er ingen boksåpner på samme måte som Angel.

El_Mojo
El_MojoInnlegg: 12520
14.08.19 01:37
CryniX: Tips, kopier innleggene dine før du poster hvis du ruker mer enn 5-10 min på det.

Et enda bedre tips til Old_Trafford: 


Ikke skriv innlegg på 5-10 minutter. Eventuelt, ikke skriv innlegg i det hele tatt.

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3613
14.08.19 09:06
CryniX: Tips, kopier innleggene dine før du poster hvis du ruker mer enn 5-10 min på det.

Jeg er klar over det, men noen ganger skal man bare svare kjapt, så blir det lengre enn man tror, så saver man ikke, så dobbeltrykker man på en tast, så er posten borte.

 

Bra forum! :)

(Innlegget ble redigert 14.08.19 09:07)

Old_Trafford
Old_TraffordInnlegg: 3613
14.08.19 09:06
El_Mojo: Et enda bedre tips til Old_Trafford: Ikke skriv innlegg på 5-10 minutter. Eventuelt, ikke skriv innlegg i det hele tatt.

Fan? :)

Krylatskoye
KrylatskoyeInnlegg: 11131
14.08.19 11:32
arknath: Mener vi burde hive innpå Chong mot Wolves om vi stanger mye.

Huff! Når har Chong imponert egentlig? Synes han bør holdes langt unna førstelaget og kan med fordel spille reservelagsfotball til han blir mer voksen. Og get a f.....king haircut!

Magiii
MagiiiInnlegg: 5031
14.08.19 12:49
Krylatskoye: Huff! Når har Chong imponert egentlig? Synes han bør holdes langt unna førstelaget og kan med fordel spille reservelagsfotball til han blir mer voksen. Og get a f.....king haircut!

Ingenting imot hårfrisyren til Chong, men jeg mener også at han er et stykke unna førstelaget.. ut ifra det jeg har sett. Greenwood og Gomes bør prioriteres først, ja. Kanskje til og med Sanchez. 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
14.08.19 17:32

Chong har da imponert mer enn James. 

Retnuh_Flim
Retnuh_FlimInnlegg: 20127
14.08.19 17:53

Zzzzzzz

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15441
14.08.19 18:31

Chong, han fyren med moppen på hode? Ganske sikker på at James er en god del bedre enn han.

missChance
missChanceInnlegg: 54953
14.08.19 18:37

One on one med Axel og Scott for de som liker klubbens små videosnutter.

missChance
missChanceInnlegg: 54953
14.08.19 18:38
WaltonBreckRd: Chong, han fyren med moppen på hode? Ganske sikker på at James er en god del bedre enn han.

Du skjønner ikke dynamikken her. James er et engelsk navn, så da er han automatisk dårlig. Chong - det lyder internasjonalt og dermed er han god. Eller noe sånn.

(Innlegget ble redigert 14.08.19 18:38)

6125R
6125RInnlegg: 129
15.08.19 10:37

Har vi ligaens beste defensive 5-er?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg