Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Manchester United Football Club

NYTT TEMA
Lezah
LezahInnlegg: 63927
25.08.19 14:06
Corvus: Faktum er at United er et lag som er av de som har brukt aller mest på spillerkjøp flere sesonger på rad nå. Er det ikke da på tide å forvente noe snart?

Hadde vi hatt samme manager eller bare en slags overordnet strategi mtp innkjøp, så hadde vi vært enige. Vi har en stall bestående av, foruten egenproduserte, spillere hentet inn av fire forskjellige managere fom 2013 og frem til i dag. Fire forskjellige managere, under forskjellige omstendigheter. Jeg skulle også ØNSKE at penger brukt trumfet kontinuitet uavhengig manager som tar over, men det er ikke så lett som å skrike "manu, dem brukær my peng!!1" uten å se på helheten her.

Framsynt
FramsyntInnlegg: 13092
25.08.19 14:15

Det var en gang et lag som var så god og ven.

Nå er de bare fryktelige, på alle måter.

GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 84945
25.08.19 14:16
GreySerpent: Maguire er 1.94. Det samme er Matic. McTominay er kun 1.93.

Det skulle stå "av offensive spillere" i slutten av setningen. Gikk litt fort der.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19865
25.08.19 14:26
Lezah: Hadde vi hatt samme manager eller bare en slags overordnet strategi mtp innkjøp, så hadde vi vært enige. Vi har en stall bestående av, foruten egenproduserte, spillere hentet inn av fire forskjellige managere fom 2013 og frem til i dag. Fire forskjellige managere, under forskjellige omstendigheter. Jeg skulle også ØNSKE at penger brukt trumfet kontinuitet uavhengig manager som tar over, men det er ikke så lett som å skrike "manu, dem brukær my peng!!1" uten å se på helheten her.

Ikke så enkelt når vår maktsyke CEO henter stjerner som ikke passer inn i managers system, og vetoer kjøp i posisjoner som manager vil styrke.

I tilegg er man i sparebluss, hvor man heller forlenger kontrakter med overflødige spillere som har vært til salgs i årevis, framfor å la de utløpe og hente inn backup og rotasjonsspillere som ville vært mer nyttige..

Men så lenge CEOen lekker til media at man prøvde så godt man kunne i overgangsvinduet og forsterke så er jo det greit lissom..

(Innlegget ble redigert 25.08.19 14:30)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9315
25.08.19 14:31

Tenkte å se Monaco v Nimes nå kl 15, og registrerer at hjemmelaget har hentet inn Ben Yedder som det var så mye snakk om i sommer. 

Nå var vi sikkert ikke intressert allikevell da man ikke hentet han. Hva faen var vi ute etter egentlig? 

 

(Innlegget ble redigert 25.08.19 14:36)

TheBelfastBoy
TheBelfastBoyInnlegg: 20252
25.08.19 14:41

For det første kan det fint tenkes at Gomes er et par hakk under de man allerede spiller med, selv om han er et større talent. Faktisk vil jeg påstå at det er sannsynlig og at man har svært god kontroll på det.


For det andre tror jeg det er kontraproduktivt for en ung spiller å bli gitt ansvar han ikke er klar for. Det kan ramme den delen som det kanskje er viktigst at man bygger opp i denne fasen. Nemlig den mentale. Spillerne må også være modne nok til å takle evnt suksess (red Januzaj/Macheda).


Jeg vil også tro at man forsøker å legge inn perioder uten kamper for unge spillere som man bruker til å bygge fysikk. (Spekulasjon fra min side.)

missChance
missChanceInnlegg: 54928
25.08.19 14:44
TheBelfastBoy: For det andre tror jeg det er kontraproduktivt for en ung spiller å bli gitt ansvar han ikke er klar for.

*Og belastes med de urealistiske forventningene fra en del supportere.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9315
25.08.19 14:46

Godt mulig at klubben gjør "alt rett" bak lukkede dører til tross for at det ser annerledes sett utenfra. Da har vi isåfall mye å glede oss til i fremtiden. 

Dette er hva man kan håpe på. Men sunt fornuft sier noe helt annet dessverre.

(Innlegget ble redigert 25.08.19 14:55)

Lezah
LezahInnlegg: 63927
25.08.19 15:02
TheBelfastBoy: For det første kan det fint tenkes at Gomes er et par hakk under de man allerede spiller med, selv om han er et større talent. Faktisk vil jeg påstå at det er sannsynlig og at man har svært god kontroll på det.

Mange som roper etter Gomes som en starter gjør dette basert på sommeren alene, og har i all fall ofte ikke vist engasjement for U-lagene tidligere. Som deg tipper jeg at de som følger ham tettere har mer koll, selv om jeg ikke er fremmed for å la ham få en start her og der allerede. CP-kampen ble som vi visste på forhånd, og jeg kan ikke forstå at ikke Mata ikke startet på bekostning av Lingard.

GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 84945
25.08.19 15:07
Ribba: Disse to "små" spissene er høyere enn Sterling, Mahrez, Aguero, Jesus, B. Silva, Mane, Salah og nokså nøyaktig samme høyde som Firmino. Dog marginalt lavere enn Sane.

Er nok en stund til at Man Utd kan sammenligne seg med slike lag.


Men ja, både Liverpool og Man City har egentlig få strenger å spille på rent stilmessig dersom det butter fremover. Til gjengjeld er angriperne deres mange hakk over Man U sine og bredden er bedre.

missChance
missChanceInnlegg: 54928
25.08.19 15:13

Ederson er ikke helt god! Jeg er faktisk glad vi har De Gea :D

Lilleborg
LilleborgInnlegg: 37999
25.08.19 15:49

Jeg er også sjeleglad for at vi har De Gea. Men mål som det andre han slapp inn i går.... det er ikke bra.

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18802
25.08.19 15:50
Lezah: CP-kampen ble som vi visste på forhånd, og jeg kan ikke forstå at ikke Mata ikke startet på bekostning av Lingard

Mata var heller ikke allverden da han kom inn, men burde nok ha startet ja. Da hadde vi iallefall hatt en spiller som kunne ta i mot en ball og har litt ferdigheter som passer mot lavtliggende lag. Når det gjelder Gomes, så har man egentlig ingenting å tape på å prøve han ut. Lingard/Mata/Pereira holder ikke allverdens til nivå for å si det litt pent. 

Tror det hadde vært greit å få Fred inn igjen også, bør i det minste kunne være på benken fremover. 

(Innlegget ble redigert 25.08.19 15:50)

TFF
TFFInnlegg: 3249
25.08.19 16:55
Rome77: Så er Solskjær kanskje litt taktisk svak, men han er jo også bare to brente straffer unna en svært god start. Jeg synes det er helt feil å forvente topp fire denne sesongen. Man bør heller se etter individuelle og kollektive forbedringer i løpet av hele sesongen og faktisk klare å drite i om man blir nummer ti.

Kan vel strengt tatt ikke tolke det som kollektive og individuelle forbedringer, og samtidig være utenfor topp 4. Enhver fan som aksepterer det, er en idiot.


Mulig du håner nå.

Lezah
LezahInnlegg: 63927
25.08.19 17:04

Nei, men han burde startet. Han er ikke en type som nødvendigvis snur kamper men noen som kan slå smarte stikkere ville vært ok. Og frisparkfoten hans er faktisk en av de bedre vi har. Ser for meg at han ville vått f.eks den Pogba tok på mål, om ikke annet.


Jeg er for å prøve mye rart nå, bare vi slipper Lingard som CAM/10er. Matic inn og Pogba frem til og med. Håper Fred kan våkne snart etter brudeferden i Amazonas.

Dux1
Dux1Innlegg: 33702
25.08.19 17:52

Skjønner at Mou out-gjengen drar fram pikken nå som resultatene ikke svinger vår vei igjen. OGS har stort sett gjort mye rett - både med kjøp/salg, spillestil og satsing på unggutta. Men jeg uroer meg for hvordan OGS takler motgang. Vi så med skrekk hvordan United kollapset på slutten av forrige sesong. Man forklarte det med for dårlig grunntrening under Mourinho. Greit nok. Men hvis poengtapene kommer hyppig framover - hva skal man begrunne det med? For MYE trening? 


OGS har arvet problemer som stammer helt tilbake til 2013. Det er ikke bare snu slikt i løpet av en sommer. Laget må bygges på nytt, og alle bør vite at det tar tid - spesielt med dagens ledelse og Ed W på toppen...


OGS står foran noen kritiske uker nå. Han må bevise at tapet mot CP var et rent uhell ved å vinne kamper. Og det må gjøres med et lag som fortsatt har svakheter. Spesielt fra midtbanen og framover. 


Jeg forventer ikke gull og grønne skoger denne sesongen. Men jeg forventer utvikling, at spillerne får brukt sine sterke sider og at vi viser bedre offensivt spill mot etablert forsvar. Det bør komme med tid. 

mjordan23
mjordan23Innlegg: 18802
25.08.19 17:59
Lezah: Nei, men han burde startet. Han er ikke en type som nødvendigvis snur kamper men noen som kan slå smarte stikkere ville vært ok. Og frisparkfoten hans er faktisk en av de bedre vi har. Ser for meg at han ville vått f.eks den Pogba tok på mål, om ikke annet.
Jeg er for å prøve mye rart nå, bare vi slipper Lingard som CAM/10er. Matic inn og Pogba frem til og med. Håper Fred kan våkne snart etter brudeferden i Amazonas.

Pogba-frisparket var perfekt Mata hold ja, han er god på frisparkene som tas nær 16-meteren. 


Forundrer meg at OGS stiller med en angrepsrekke der med spillere som stort sett er best på kontringer mot lav man vet legger seg lavt. To kamper på rappen har det skjedd nå. 

WhatsUpDoc
WhatsUpDocInnlegg: 17038
25.08.19 18:06

Jeg ser det bildet av Lingards mål/assists i 2019 har spredd seg hit også ja. Helt ubrukelig spiller offensivt? Lett å se seg blind på stats. Han bør definitivt levere bedre, men han gjør mye bra som mål-stats ikke viser. Viktig å huske på at Lingard var en del skadet på våren, ble rushet tilbake, som gjorde han skadet igjen. Han mistet en del kamper, og var tilbake i den elendige perioden etter PSG-seieren. 


Om mål-involveringer, så er han ofte 3. sist på ballen, som ikke gir målpoeng. Mot Wolves trakk han til seg 3-4 Wolves-spillere før han slapp ballen til Rashford som sendte stikkeren til Martial. Mot Chelsea brøt han en pasning som sendte ballen til Rashford, som ble felt innenfor feltet. 1-0. Nest sist på ballen, men ingen assist. På 2-0 redder han den dårlige pasningen fra Rashford, gir den til Pereira som legger inn til Martial. 3. sist på ballen. Ikke involvert i de to neste, og ikke på banen under James' mål mot Palace. En spiller i hans posisjon bør helt klart få flere målpoeng, men det er viktig å se på helheten her. 

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7229
25.08.19 18:07

Sesongen er lang, topp fire er ikke avgjort, ser man bort ifra pool og city så er resten jevne kamper og kan gå begge veier, tålmodighet kreves, Spurs ligger under pr nå, wolves ligger under for burnley pr nå. PL blir jevn utenom første og andre plassen, tør og påstå fremdeles at vi har vært uheldig med marginene i dei to siste, handler litt om å treffe på straffene.

Lezah
LezahInnlegg: 63927
25.08.19 18:14

Link til bildet?


Mitt problem er at han sliter med enkle pasninger og elementære ting. Hadde han vært en regissør som var involvert i "alt" hadde jeg git faen i målpoeng selv, men ser det ikke som deg her.

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7229
25.08.19 19:06

Håper en del United supportere ser Spurs vs Newcastle nå, det er ikke så lett skjønner dere, å spille mot etablert mener jeg, for her inne var det jo ikke måte på hvor ræva vi er til det

Dux1
Dux1Innlegg: 33702
25.08.19 19:11

Hadde vært ‘Poch out’ blant strutser og amøber hvis det var Man United som lå under...

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9315
25.08.19 19:13
dalagubbe: Håper en del United supportere ser Spurs vs Newcastle nå, det er ikke så lett skjønner dere,

Når du nevner det sånn så glemmer du en viktig sak, at man kan ha en dårlig dag på jobb. Spörsmålet er om spurs er sånn alltid. 

Halmstrået...elsker når folk skal balansere opp ting med rent pisspreik.

Spiller spurs med sitt faste lag så har man litt fantasi og kombinasjoner mellom de lengst fremme.

(Innlegget ble redigert 25.08.19 19:21)

fpjourne
fpjourneInnlegg: 131
25.08.19 19:14

Ødegaard matchvinner i dag, helt nydelig. Hadde gjerne sett han som «tier» i dagens United...

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
25.08.19 19:14

Spurs spilte uavgjort borte mot City. 

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7229
25.08.19 19:26

Så Spurs kan ha en dårlig dag på jobb, men vi kan ikke det, vi slo chelski klart, og vi burde hatt tre mot wolves, straffebom, og i går, bortdømt og marginer imot, og straffebom, true top red, Finn deg en annen klubb, medgangs de luxe

fpjourne
fpjourneInnlegg: 131
25.08.19 19:27

i noe som best betegnes som tidenes ran på en fotballbane...

dalagubbe
dalagubbeInnlegg: 7229
25.08.19 19:27

Spurs tapte mot newcastle

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
25.08.19 19:28

Spurs spilte CL finale 1 juni. Vi har 3 seiere på de siste 16 kampene. Sammenligne oss med Spurs ja.

Ribba
RibbaInnlegg: 36113
25.08.19 19:32
dalagubbe: PL blir jevn utenom første og andre plassen,

Vel, om dagens tabell skulle være en pekepinne på hvordan tabellen vil se ut på slutten av sesongen, så ja, påstanden din er vel være så nært en innertier som mulig.


Halvparten av lagene ligger på 4 poeng og en fjerdedel ligger på 3 poeng.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg